Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pryds
Med hans udtaleser after mange af kampene, må man da tro de er ved at miste troen på det, han syntes jo altid vi er uheldige, og det er vi langt fra.
Skrevet af Fribytter
Chicha havde fin teknik, men han var i dag en dårlig spilstation. Han traf for mange forkerte beslutninger, og mit indtryk af ham er da også, at han ikke har blik for ret meget andet end selv at komme til afslutninger. En god afslutter, der kan være en pestilens i feltet og giftig i omstillingsspillet, men det er så også det. Der er dog ikke mange trupper, der kan prale af at have sådan en spiller som tredje/fjerdevalg til angrebet.

Man. Utd. spillede dårligt. Morten Bruun har nok ret i, at det er et ekstra pres at spille på Old Trafford, men det, der tabte kampen for Man. Utd., var Fabios hjerneblødning. Fletcher på backen var en ulykke, der bare ventede på at indtræffe. Han var fuldstændig overmatchet, selvom han kun spillede der i ti minutter.

Nick har muligvis ret i, at Man. Utd. som klub stadig er ligeså attraktiv som før - altså at de ikke er blevet overhalet af andre klubber, selvom den slags sammenligninger er lidt dunkle. Men Moyes har medført nogle usikkerhedsmomenter, som har gjort Man. Utd. mindre attraktiv. Det er en kæmpe udfordring at tage over efter Ferguson - i forhold til omverdenen så var Ferguson jo en levende legende, ja, han lever jo stadig, og jeg tror, at hans interesse ofte alene var nok til at overtale en given spiller om et skifte. Moyes er mere dødelig og bliver nødt til at sælge sine planer overbevisende, og lige præcis det virker han ikke så god til bedømt ud fra udtalelser i pressen, selvom det selvfølgelig er noget andet at tale med journalister. Jeg ved heller ikke, om det er skidesmart af Ferguson konstant at være tilstede - han burde måske trække sig tilbage til direktionsgangene og væk fra kameralinserne. Men det er udfordringer, som enhver ny træner ville stå overfor.

Det, der er Moyes´ problem, er, at man ikke ved, hvad han står for på højeste niveau. Han har kun gode resultater fra subtoppen at fremvise. Ingen titler og ingen større europæisk succes. Ikke at han er Man. Utd.´s Hodgson, men Hodgson holdt jo stædigt fast i et koncept, som bare ikke virker på topniveau, og måske gør Moyes det samme, selvom EFC imø. så bedre ud, end Man. Utd. gør nu. Som G. Neville vist har udtalt, så vil Moyes ikke ændre Man. Utd.. Man. Utd. vil ændre Moyes. Og det må være forudsat, at han opnår succes.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Forza-Lålz
Desværre tyder alt på at det er Moyes der kommer til at ændre United..

At vi har lavet en "liverpool" med ansættelsen af ham, har strejfet min tanke, men dog virker spillestilen ikke så primitiv som den Hugdson prøvede at få Liverpool til at spille..

Derudover har vi en god kerne af store engelske talenter og landsholdsspillere, der i hvert fald gør at nedturen nok ikke kommer til at vare ligeså langt som med Liverpool..

Hiv Powell hjem øjeblikkeligt, og kør ham i spil på midtbanen i stedet for Cleverly.. Kan godt være at han også er ung, men der er i det mindste mål og et langt større talent gemt i ham..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Coppell
Powell har talent, ja, men det bliver ikke ham der river os ud af det morads her. Det bedste der kan siges om dagens exit er, at vores trup godt kan undvære kampene, hvis der bare skal være en mikroskopisk chance for at komme i top 4.

I den ligning kommer næste uges liga cup bestemt heller ikke særligt belejligt. Jeg synes vi skal sætte all in på ligaen, fordi top 4 vil kunne være helt afgørende for hvem vi vil kunne købe til sommer. Vi taber jo alligevel den liga cup finale til Shitty, hvis vi når så langt så spil et endnu mere reservespækket hold end i dag. På banen med Zaha, Anderson og måske et par af de helt unge.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Coppell
Moyes har slået endnu en negativ rekord.

@OptaJoe: 4 - Manchester United´s current home run of four defeats in six games (all comps) never happened under Sir Alex Ferguson. Shadow.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Ferguson41
Det er svært at blive ved med at tro på ´Projekt Moyes´, for det er jo ikke bare enkelte dårlige resultater, og en 4. plads 5-6 point efter nr. 1, efter ellers ganske fine kampe, det er stort set rent lort spillemæssigt, med resultater der så er gået vores vej trods spillet.

Det er også tragikomisk, at Moyes tit snakker om manglende held, for det kan en storklub ikke opererer med. Jo, måske på udebane mod Chelsea eller lign., hvor modstanderen har et meget højt niveau, men hjemme mod hold som Swansea, Everton m.fl. skal det ikke være et tema, og jeg kan heller ikke se, hvordan vi var uheldige i dag. Swansea skabte ikke meget nej, men det gjorde vi godt nok heller ikke selv, hvilket er ganske naturligt når vi spiller i et tempo, hvor selv en fedladen fyr som jeg kan være med.
Skrevet af Coppell
Faktisk HAR Utd været lidt uheldige. Særligt mod Everton, Newcastle og egentlig også mod Tottenham, hvor vi i det mindste naturligvis burde have haft et straffespark til sidst.

Men det nytter bare ikke at klage over det, og det ser du heller ikke nogen gøre herinde. For spillet er som du skriver, bare generelt så pissedårligt, at det overskygger alt: uheld, nederlag og uheldige kendelser.

Niveauet er uacceptabelt. Men man skal selvfølgelig kun fyre Moyes, hvis man har en plan B. Vi har jo ingen i coaching teamet, der kan tage over øjeblikket, som dengang vi havde Quieroz eller endda Meulensteen i de sidste par år. Så en fyring kan først komme på tale, når man har nogen i baghånden. Det ville enhver ansvarlig klubejer forlængst være i gang med.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Forza-Lålz
Nej det er ikke Powell der kommer til at gøre den store forskel, men som spillet ser ud, er jeg overbevist om at han dog ville gøre en lille forskel..

Hvis og når Rooney og VP endelig bliver helt spilleklar, bliver det dem der skal redde en top-4 plads og så er det bare max spilletid til begge.. Den absolut eneste sandsynelighed for at United kommer i CL afhænger af de 2.. Hvor mange kampe har de egentlig fået sammen i år ? Må kunne tælles på en hånd?

Når Nani kommer tilbage, skal han have en ordentlig chance - og hvis ikke han slår til, er det væk til sommer.. 1 liga-mål på halvandet år er bare ikke godt nok..

Derudover er jeg ked af at indrømme, at det virker til Valencia ikke kommer tilbage til det niveau der gjorde at vi alle sammen blev forelskede i ham for 2 sæsoner siden. Man burde overveje at lade ham slippe også, selvom andre kantspillere står for tur først.. I det mindste ikke lade ham være SÅ sikker starter som tilfældet er..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Blastino
Faktisk HAR Utd været lidt uheldige. Særligt mod Everton, Newcastle og egentlig også mod Tottenham, hvor vi i det mindste naturligvis burde have haft et straffespark til sidst.


Har du ret i, men omvendt var i heldige i Cardiff, hvor Rooney ikke fik sit røde kort i starten af kampen. Han var involveret i begge jeres mål, og 1-2 kampe efter imod Tottenham (2-2), så heldige har I også været.
The Gunners
Skrevet af Kroesus
Det eneste punkt jeg synes vi har været uheldige med er afrettede bolde, enten snyder de DDG eller så rammer de Evans og lægger sig til rette for modstanderen. Jeg mindes ikke det er sket for os i så høj grad som det er tilfældet i år.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Alsen_RedDevils
Moyes håndtering af pressen er i øvrigt et problem, der vokser. Jeg var en af dem, der egentlig synes, det var forfriskende med en træner, der talte lige ud af posen i begyndelsen af sæsonen, og Fergusons håndtering af pressen grænsede sig jo til det groteske i perioder, hvor flere journalister (og medier) var personas non gratas på Old Trafford, og derfor var det velkomment med en mere naiv og åben tilgang. Det er jeg godt nok ved at ændre syn på.

Fribytter rejste tidligere spørgsmålet om, hvorvidt Moyes´ syn på film kunne bide ham i røven, og noget tyder på det. Dels er det jo et problem, at Welbeck og Januzaj periodevis har de samme dårlige vaner som Young - dels virker det bare enormt håbløst, når Moyes raser over et ikke-dømt straffespark efter Spurs-kampen, når vi har forsøgt at filme os til dem flere gange i sæsonen (og især fordi han jo så selv har anerkendt samme præmis ved at kritisere Young).

Igår kunne journalisterne tage fra pressekonferencen med overskrifter om, at Rooney kunne være fortid, hvis United ikke kvalificerede sig til CL. Ved samme lejlighed afviser han potentielle køb i januar, hvilket alt andet end lige virker en kende useriøst taget vores nuværende forfatning i betragtning. Han kunne jo bare have sagt, at vi køber, hvis den rigtige spiller dukker op.

Den elendige uge bliver så toppet med et postmatch-interview i dag, hvor han gudhjælpemig påstår, at vi spiller godt i perioder, og at vi var uheldige. Hvor meget pis kan man lige tage på fansene? Mig bekendt spillede Tremmel ingen stor kamp i dag, og tidligere krævede det en toppræstation fra gæsternes keeper, hvis de ville fra OT med point.

I en hel anden afdeling ville jeg ønske, at man overvejede at tilknytte Phelan igen. Han er stadig fri på markedet, og han var vellidt blandt spillerne, og lige nu ligner Moyes en mand, der godt kunne bruge mere kvalificeret hjælp fra trænerstaben.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Afrettede bolde er da i øvrigt er bare noget, der opstår, når man er fanget på flade fødder i forsvaret. Den sæson, hvor vi nød godt af stribevis af selvmål fra modstanderne, var ligeledes et udtryk for, at vi var dygtige til at få farlige bolde i feltet.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Sir , moderator
Hvad var egentlig forklaringen på at Moyes skulle have en 6 årig kontrakt? Jeg synes ikke at kunne komme i tanke om lignende lange kontrakter. Kan det være for at holde lønnen nede såfremt han bliver en kæmpe succes med det samme. Så skal man ikke genforhandle efter fx 3 år.
Dette er en signatur.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg tænker mere, det var spørgsmål om at vise maksimal tillid fra starten, og det ligger jo også explicit i længden, at man tænker længere end en enkelt sæson.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af im4eversmart
Spændende at følge Uniteds ageren i dette vindue. Udtalelserne fra Moyes side synes ikke lovende, men set fra den lyse side, så kan det næppe blive værre.

Det er selvfølgelig forbandet historieløst at skrige på en trænerfyring i United, men det ser skidt ud. Jeg tror dog stadig, han får sæsonen ud.

@Kroesus
Jeg er ikke tilfreds med at Büttner er foran Fabio.

Jinx?

Selvfølgelig bare for sjov, og det skal selvfølgelig ikke forklare Uniteds elendige kamp.

Off topic:
@SirC
Af andre lange kontrakter kan Pardieu nævnes. Så vidt jeg husker, skrev han under på en 8-årig i efteråret 2012.
Arsenal FC \\\"Remember the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back\\\" - Tony Adams
Skrevet af Ferguson41
Der er bare det med Pardews (eller Pardieus) kontrakt, at han vist nok kun skal have et års løn, hvis han blev fyret i dag. Jeg håber der er en lignende klausul i Moyes´ kontrakt, eller så skal Moyes få styr på det her hold. Vi kan ikke blive ved med de her meget svingende resultater, det kunne gå i Everton, men ikke i United.
Skrevet af Acheron 3
Faktisk HAR Utd været lidt uheldige. Særligt mod Everton, Newcastle og egentlig også mod Tottenham, hvor vi i det mindste naturligvis burde have haft et straffespark til sidst.


I var heller ikke uheldige med at vinde hos Norwich, og et eller andet sted så tror jeg også at det alt i alt er gået lige op indtil nu. I ligger pt. hvor i fortjener at ligge ud fra præstationerne på banen. Spillet har ikke været til mere end 7. pladsen.

Der er en del snak om Moyes men hvor er spillernes ansvar i alt dette? Bortset fra RvP og Rooney, der ikke var med i går, er det altså samme trup som tog mesterskabet ganske overbevisende i sidste sæson, og i mine øjne har Moyes ikke ændret så pokkers meget taktisk.Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Kroesus
@Acheron 3

Nej vores spil har ikke været bedre, det er klart for alle. Det er vel som Alsen siger, vi har haft bolden mindre på vores modstanderes halvdel og de har haft den mere på vores. Det giver dem flere chancer for at være heldige og os flere chancer for at være uheldige.

Det er vel lidt som når man kører på motorvejen, jo hurtigere du kører jo mindre chance har du for at køre galt.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Coppell
Acheron, som journalist synes jeg måske nok du tager mit afsnit lidt ud af en kontekst, når jeg skriver følgende andet afsnit umiddelbart efter. Vi er i øvrigt helt enige om, at Utd ikke har været bedre end 7. pladsen.

Faktisk HAR Utd været lidt uheldige. Særligt mod Everton, Newcastle og egentlig også mod Tottenham, hvor vi i det mindste naturligvis burde have haft et straffespark til sidst.

Men det nytter bare ikke at klage over det, og det ser du heller ikke nogen gøre herinde. For spillet er som du skriver, bare generelt så pissedårligt, at det overskygger alt: uheld, nederlag og uheldige kendelser.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Schleimann
Uanset hvad, er det farligt bare at nævne et ord som uheld - vi skal jo ikke ned på Liverpool-niveau.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
annonce
0