Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Er det stadig helt utænkeligt at han ryger?
Lose all to save a little
Skrevet af Coppell
Who knows? Jeg har hele tiden gættet på, at han får længere tid, men han fortjener det ikke.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror sædet bliver varmere - jeg tror ikke han ryger endnu, men han har ikke ret lang snor længere.
Skrevet af Aarhus-Zapp
Han bør ryge. En klub med Man U´s budget og omdømme kan ikke tolerere de resultater han leverer. Det kan ikke tolereres. Godt nok har Sir Alex peget på ham, og godt nok kan det være svært at løfte arven efter førnævnte, men det her ser direkte miserabelt ud. Med det budget, United har, er det vist ikke længere nye stjernespillere man skal se efter, men en manager som kan løfte opgaven bedre. Der er så mange trænere, som er åbenlyst bedre egnede.
Skrevet af Zaptech
Kun få ting er sikre i fodboldverdenen og jeg tror, at Moyes´ stilling er én af dem. Han gør det selvfølgelig sværere og sværere for sig selv, men foreløbigt bliver han.
Skrevet af han_solo
Vildt så immun man efterhånden er blevet for resultater som dette, jeg var ikke engang oprørt!

Ved egentligt ikke hvad det værste er - at spille 2-2 mod ligaens dårligste hold på hjemmebane eller at have Rooney, Mata, Januzaj, RvP og Chica på banen på samme tid og stadig kun have høje indlæg som eneste plan for et angreb.
UTD
Skrevet af Il_Preferito
Hvem er det man forestiller sig der står klar til at overtage, hvis United fyrer Moyes?

Forslaget med Michael Laudrup er til at dø af grin over, især når argumentet mod Moyes er manglende opbakning fra spillerne. Laudrup er vel prototypen på præcis den træner man ikke skal ønske sig i spidsen for Manchester United i nuværende forfatning.

Er det i øvrigt korrekt forstået at United slog 81 indlæg? Det er satme imponerende, hvis det passer.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af FalconLFC
Hvad sker der, hvis man heller ikke får et resultat ude mod Arsenal?

Man stiller med en på papiret verdensklasse offensiv med RvP, Rooney og Mata, men igen er det først når planen med indlæg er i ruiner og man sætter Januzaj ind, at man bliver farlige. Det er et fantasiløst Unitedmandskab, men det kunne endda være, hvis ikke det var fordi defensiven er så ukarakteristisk ringe som den er.

Moyes er ikke manden.
Skrevet af Kroesus
Jeg smider gerne det første navn. Ernesto Valverde. Så kan i anmelde eller hylde mig.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Coppell
Pochettino. Han kan passende tage Schneiderlin & Shaw med. Ja faktisk har S´ton vel en del spillere der kan styrke vores start 11´er. #anotherdepressingfact
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af CrimsonFiend
Lidt stats til at løfte humøret. Såsom: Young forsøgte 16 indlæg og fandt en medspiller med 1 - det er i øvrigt uden at tælle hjørnesparkene som United havde 10 af og lykkedes med frygtindgydende 2 (+2 korte). Igennem hele kampen havde vi 81 indlæg.

http://www.fourfourtwo.c…pper-anchor

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.
Skrevet af Coppell
RVP har spillet 3 kampe siden skaden - 3 mål. Andre kunne passende byde ind også.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mr. Pink
Jamen. Hvad skal man efterhånden mene, tænke og føle? Blev ikke engang sur og skuffet - nærmere opgivende. Helt ufatteligt man ikke kan holde en føring mod Fulham. Mata? Hans kvaliteter udnyttes jo ikke.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Schmitte
Nu vil jeg ikke til at blande mig i det lave niveau inde på kamptråden, hvorfor jeg skriver her - og det er på ingen måde ment hoverende (bare lige for at slå det fast).

Men bliver jeres spillestil således, at fokus er meget på indlæg?
- Med tanke på de voldsomt mange indlæg i havde i dag, må det siges, at i godt nok var ineffektive.
Eller var det mere fordi, at Fulham stort set stod inde i eget mål med nærmest hele holdet?

Vil gerne indrømme, at jeg håbede på, at i smed point, hvorfor jeg følte mig mere spændt (eller hvad man nu kan kalde det), når i havde bolden ude foran feltet ift. at skyde udefra...
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af VanVidic
Gør Giggs til midlertidig manager, og sig til ham at alt der ikke hedder nedrykning er fint. Så får han da i det mindste erfaringen, og så til sommer kan Simeone, Klopp eller Pochettino overtage. Hvor havde jeg håbet på Moyes var den rette, sådan skulle det ikke være. Lad os få ham skippet afsted i en fart tak.
Skrevet af Kroesus
@Schmitte

Ja du kommer ind i diskussionen hvor der er stærkt delte meninger.

Fulham er uden tvivl det hold vi har spillet mod der har villet mindst med bolden. Vi havde det største spilovertag af alle vores kampe. Med det sagt er det klart at vi med en 80/20 fordeling kommer til at få mange bolde ind i Fulhams felt.
Jeg mener klart at vi i første halvleg gjorde det forkert. De fleste indlæg var høje ballonbolde der blev slået tæt ved sidelinjen. 46 indlæg der næsten alle var komplet nytteløse. I anden halvleg gjorde vi det lidt anderledes med mange indlæg der blev slået i feltet og dem havde vi bedre succes med.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af CrimsonFiend
Stilen har lægne heddet noget hen ad: Carrick ligger dybt på midten og fordeler boldene ud på kanterne, der sender dem ind imod Van Persie/Rooney/Hernandez og håber på det bedste.

Jeg har ikke tallene, men jeg er ret overbevist om at vi under Moyes ligger langt flere høje indlæg end tidligere til gengæld - og som en konsekvens score markant færre mål.

Men det er under alle omstændigheder forfærdeligt endimensionelt og uhyggeligt gammeldags - noget der specielt bliver udstillet dage som i dag hvor det tydeligvis ikke fungerer. Det er fint (og vigtigt) at udnytte bredden og lade spillet gå over kanterne, men det nytter jo ikke at man ikke har fantasi til en smule variation når der står 10-11 forsvarspillere i boksen og header væk. Det er sigende at begge mål, på trods af det uhyrlige antal indlæg, kom fra midten af banen.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Bosse, vi har haft svært ved at dominere og skabe kampe - især på OT. Det gjorde vi jo sådan set i dag. Kampen i dag ligner ikke rigtig nogen af de andre, vi har haft. Spillet var som sådan fornuftigt i store perioder, og der var god bevægelse imellem kæderne.

Fulham er da en dårlig modstander, og det bar kampen dag også præg af. Overtaget var jo ret massivt, men vi er rystende usikre defensivt, og det har vi været alt for længe.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Schmitte
@Kroesus

Men med tanke på at Fulham pakker sig så meget, som de gjorde, er så mange indlæg ikke mere til deres fordel? - Jeg var bare uforstående overfor hvor lidt man egentlig gad at fokusere på den centrale del, når man havde dem presset så langt tilbage, da der var flere tidspunkter, hvor der var meget plads i det område, hvilket fx kunne give mulighed for skud eller den stikning, som flere af de offensive spillere på jeres hold kan.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg kan i øvrigt sagtens følge alle argumenterne mod Moyes, og jeg er hverken ved at falde bagover i svime over hverken spil eller resultater. Men som jeg har skrevet mange gange før, har der været en masse faktorer, der har gjort opgaven mere vanskelig, end man på forhånd kunne have regnet med.

Når det er sagt, ligner han ikke en mand, der har resigneret, og holdet ligner ikke et hold, der gerne vil en ny træner. Derudover er det aktuelt svært at pege på en afløser, der er inden for rækkevidde. De trænere, der kunne være interessante, skulle gerne have mere at spille for i resten af sæsonen med deres respektive hold. Derfor giver det mest mening for mig at stå bag ham sæsonen ud og vurdere, hvad der er af muligheder til den tid, og om han har nået at vende skuden spillemæssigt. Verden går ikke under af en sæson uden CL-bold, og alt det der pjat med, at spillere ikke gider skifte til klubber, der ikke spiller CL, er altså lidt overvurderet.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
annonce
0