Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dshoig
Det er jo fuldstændig idéløst af United, det her. Suk, mand. Flot mål af Suarez dog.
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Ferguson41

Så har der jo så i stedet været snak om, at vi skal til Asien og den slags steder og spille showkampe, for at tjene de penge ind, som vi så glipper vi manglende europæisk spil.


Hvis man skal hente hvad man gør i Champions League, så skal man godt nok spille mange opvisningskampe.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Smör40
Sturridge får ihvertfald ik marts måneds spiller efter den her det helt sikkert selvom han dog efterfølgende sku ha haft et straffe men det ok han ik får det, jeg vil dog stadig hæfte mig ved at det ikke var afgørende for kampens udfald med det tredje straffe og det røde kort, heldigvis da.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Mikkelinhos
Det er simpelthen den mærkeligste fodboldkamp jeg længe har set. 3 straffespark til et modstanderhold på OT, er det nogensinde sket før, jeg mindes det ikke.
De Grønne, De Kongeblå og The Red Devils!
Skrevet af Ferguson41
Vi henter jo ikke det hele hjem, men der skal åbenbart tjenes penge ind på en eller anden måde, og så er det jo godt med lange ture til Asien....
Skrevet af BillyTheKid
Vild kamp på mange måder. Sjældent United er så uheldige med dommeren på hjemmebane, men det er nye tider.

Nederlaget til Liverpool kan der ikke røres ved, men sympati for deres hold er svær at finde.

Mata og Fellaini har kostet knap en halv milliard og det er svært at finde ud af hvad de har at bidrage med. Troede Mata vil kunne blive gevinst med hans kreative egenskaber, han virker dog tilfreds med at spille bolden sidelæns og tilbage. Fellaini har ganske enkelt ikke niveauet og får det aldrig. Han skal blot presses lidt, så formår han hverken at få kontrol over bolden eller lave første afleveringer.

Mon ikke det er tid til at diskutere om Moyes skal afsættes - det er svært at nå top 4 selv med en ny manager og Europa League er jo ligegyldigt. Synes ikke kun det er spillerne man kan klandre for dette nederlag - Moyes virker handlingslammet især oven på den 1. halveg der burde have tændt advarselslamper for selv en serie 4 træner.
Skrevet af BoDeGA
Et resultat man frygtede, eller måske nærmere kunne forvente, - et nederlag.
Det var ikke en køn måde, som Liverpool kom til chancerne på, hverken for Clattenburg, eller generelt kønsløst forsvar bortset fra Jones.
Med lidt "tur i den" havde United stået med 1 point, - skulle der være en vinder, så var det fortjent det gik til udeholdet, desværre.

Nede 0-2 med 30 minutter igen, stadig ingen til opvarmning og aboslut passivitet blandt manager og assistenter, - uanset hvilken "ledelsesstil" man har, så er det uacceptabelt!

Det er vel for meget at forlange eller håbe på, at der laves "en italiener" og spørger hvad Sir Alex har for resten af sæsonen, - alternativt har Laudrup ikke noget at lave de næste 3 måneder ;)
Men det kan næppe blive mere fantasiløst.
Eisern Union
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kompensation kom da Carrick fældede Sturridge i straffesparksfeltet uden straf.
Men grimt af Sturridge!

Men det kompenserer jo ikke for den manglende Vidic de sidste 20 minutter. Det havde ikke rørt ved udfaldet af kampen, men kunne måske have undgået det 3. mål til pool, og den situation, hvor Sturridge så ikke fik et straffe der rent faktisk blev begået.

Moyes bliver siddende resten af sæsonen, det er jeg ikke i tvivl om. En midlertidig løsning kan ikke lave noget om ift. nogen af de turneringer vi er i pt. alligevel. Men hvad der så sker efter sæsonen kan blive spændende. For der skal jo altså også nye spillere til, og Moyes virker som om han er ved at planlægge sommerens handler allerede nu. De forberedelser kan jo blive et problem, hvis Moyes fyres ved udgangen af sæsonen, og en ny træner ikke er enig i de emner Moyes nu har planlagt.
Woodward bliver helt essentiel i denne fase. Han er jo nødt til at være forudseende mht. hvilke nye potentielle spillere en eventuel ny træner vil kunne bruge uanset hvem det måtte blive.
Skrevet af Alsen_RedDevils
@Coppell
Stop nu det vræleri. Du gider jo alligevel ikke diskutere. Hver gang man stiller dig et kontraspørgsmål, forsvinder du. Det skal stå dig frit for at køre dine "lone-ranger"-raids herinde, men så luk røven og undlad at pege fingre, når du føler trang til det. Man kan ikke både blæse og have mel i munden.

Om kampen ellers:
Nyt lavpunkt. Elendigt spil, overgearet indstilling, taktisk miserabel indsats, og de samme defensive udsving vi har set hele sæsonen. Liverpool har stor ære af kampen, og ligesom vi konstant når nye lavpunkter, når de hele tiden nye højdepunkter. Moyes har stadig intet koncept - i hvert fald ikke et, der virker, når modstanderen har kvalitet. Der er ingen pointe i at fyre ham nu, det vil skabe unødig uro omkring klubben generelt. Sæsonen må blive spillet færdig, og så må man træffe en dom. Needlees to say, at pilen ikke peger i hans retning lige nu.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af trannel
@Alsen

Du må vel også stå på mål for, at du ikke så de store vanskeligheder i at vi sagtens kunne hente LFC? Coppell er måske pessimist, men du må da vedkende dig at du var en kende for optimistisk?

"Nyt lavpunkt. Elendigt spil, overgearet indstilling, taktisk miserabel indsats, og de samme defensive udsving vi har set hele sæsonen. Liverpool har stor ære af kampen, og ligesom vi konstant når nye lavpunkter, når de hele tiden nye højdepunkter. Moyes har stadig intet koncept - i hvert fald ikke et, der virker, når modstanderen har kvalitet."

Det der var jo også virkeligheden da du mente 4. pladsen stadig var inde for rækkevidde. Eller det gør du måske stadigvæk? Jeg forstod ikke dengang hvad det var du kunne se, der på mirakuløs vis skulle vende bøtten.

Problemet er jo enormt stort. For det er jo kun blevet værre sæsonen igennem. Du er selv inde på det er nye lavpunkter nærmest hver gang vi spiller for tiden. Ingen udvikling, kun tilbagegang.

Moyes har haft fin tid nu til at implementere bare lidt af sine ideer, men jeg kan ikke se en eneste ting, ikke en mikroskopisk ting hvor man tænker, det der kan jeg se i har øvet på træningsbanen. Spillerne løber rundt med hovedet under armen, mens han konsultere oraklet Phil Neville på sidelinjen.

Jeg er enig i det ikke giver mening at fyre ham nu, men der kan ikke være nogen tvivl om, at til sommer må der være slut. Jeg er nået til det punkt, at hvis et exit til Olympiakos gør det nemmere for Glazers at sparke ham ud til sommer, så er jeg med på den.

Vi bliver aldrig en faktor i engelsk, eller international fodbold, med ham ved roret.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Psygnosis
Happy birthsday to me ;(

Er lige kommet hjem, og skimtede kampen i øjenkrogen. Jeg smutter over i sofaen i fosterstilling, og håber på en bedre kamp på WHL, nu som neutral seer.

Hvordan kan en mand som Moyes tjene penge på det han bidrager med, eller mangel på samme. Og det samme omkring spillerne..
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Alsen_RedDevils
Trannel, det forekommer temmelig generøst at ophøjne min optimisme til ´at jeg ikke så de store vanskeligheder´. Jeg har ikke én gang skrevet, at jeg troede, vi ville slutte som 4´er, men at der kunne ligge pointtab forude for Liverpool, og at vi - indtil i dag -har haft en opadgående form siden januar. Jeg har hele tiden forholdt mig teoretisk til kampprogrammet og de muligheder, der stadigvæk eksisterede.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af trannel
@Alsen

Men en stigende formkurve og et svært program til et par af forfølgerne var jo samme scenarie i slutningen november og starten af december, og så begyndte man eller bare at tabe i et væk. Så opstår samme scenarie igen efter et par sejre hen over julen, så er det da farligt igen at begynde at tro på man kan blive en faktor, og top fire er en mulighed.

For intet havde jo reelt ændret sig. Spillet var stadig ideforladt. Det var stadig de samme defensive fejl. Af en eller grund lavede man dog lige et mål mere end modstanderen i disse kampe. Reflektere man over det nu her fremstår det nærmest som de rene tilfældigheder. Det er naturligvis også nemmere at være bagklog, medgivet.

Og tilfældigheder er vist et meget godt kendetegn for denne sæson. Så snart vi møder hold uden for top 10, for hold i top 10 er et stensikkert nederlag, så vinder vi måske. Vi spiller på samme måde hver gang, nogen gange vinder vi, nogen gange vinder vi ikke, det er sådan lidt, ja, tilfældigt.

Så står Moyes efter Fulham kampen (2-2), og ævler løs om hans koncept er rigtigt, og det nok skal komme. Man slog 82 indlæg, det ene mere håbløse efter det andet. Denne opgave var for stor for ham, det må man erkende, og så må vi videre. Man skal ikke være for stolt til at lade vejene skilles når det bare ikke går.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Alsen_RedDevils
@trannel

vi er ikke uenige om elendighederne, men for min del har jeg hele tiden ment, at Moyes skulle bruge en hel sæson til at finde sig til rette. Krisesnakken i november og december var plat, og det er først nu, hvor sæsonen lakker mod enden, at det er rimeligt at stille ham til ansvar og sætte spørgsmålstegn ved, om der er en kurs, og om det er den rigtige. Ferguson sad i 26 år; hvis man vitterlig opererede med en tidsramme på et halvt år for aftageren, før man kunne tillade sig at snakke om fyring og fiasko, synes jeg grundlæggende, man udviser manglende respekt for klubben og dens måde at gøre tingene på.

Der er da heller ikke noget farligt i at forholde sig til, at sæsonen - da vi diskuterede 4. pladsen i starten af februar - stadigvæk manglede 1/3 af kampene. Det er da aldeles uinteressant at melde ud, at sæsonen er slut i februar, når der er masser af point at spille om, spillere, der er på vej tilbage fra skader, og nyindkøb der skal spilles på plads. Som jeg har skrevet 1000 gange, kan jeg sagtens sætte mig ind i, at man ikke troede på, at skibet ville vende, men at man ligefrem ikke ville diskussionen, som Coppell fx. nægtede (og nægter), forstod og forstår jeg ikke.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Inuk.
Jeg mener Moyes som afløser for Ferguson har grebet opgaven fuldstændig forkert an. Fergie havde et godt setup omkring førsteholdet og det første Moyes gjorde var at ændre på den opsætning. Den slags gør man med et hold i krise.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Coppell
Alsen, indlæggenes kvalitet måles ikke på linieantal, men på det der rent faktisk står. Det troede vi med syvtommersøm fik slået fast, dengang BIF huserede.

Jeg er da ice cold over for, om du mener jeg gemmer mig, når jeg i virkeligheden spiller fodbold med mine børn oven på skuffelsen og passer mit liv i øvrigt.

Derfor har jeg stadig ret til at påpege, når du og andre skriver noget fordrukkent sludder som at det ikke var urealistisk at Utd kunne indhente Liverpool på trods af alt hvad vi har set i denne sæson. Det stiller meget alvorlige spørgsmålstegn ved jeres dømmekraft i øvrigt.

Og minder i øvrigt kraftigt om den mangel på selvindsigt, som du med rette efterlyste hos hedengangne oldermænd herinde i tråden, der synes at vores fælles kritik af at Ferguson ikke havde fremtidssikret holdet var latterlig. Du havde ret dengang, de tog fejl.

Og hvad er det egentlig for nogle kvalficerede kontraspørgsmål, du kommer med? Refresh my memory. Og hvor er de nu, efter i dag? Nu skriver du, at det var et nyt lavpunkt, at Moyes intet koncept har, at han nok tidligst fyres til sommer. Allesammen ting jeg er og var enig i. Hvis der er et kontraangreb der, ser jeg det ikke.

Når snakken falder på, hvor meget der skal skiftes ud i truppen, må man efter i dag sige så meget som muligt. Startende med den kujonagtiige, idéforladte og på alle måder belastende Moyes.

Well, rant over

Næste vigtige kamp er på onsdag. Jeg forventer en ny skuffelse. Der er dog en chance hvis vi scorer forholdsvist hurtigt. Olympiakos er ikke i nærheden af Liverpools klasse og speed, og vi burde kunne dominere. Med Ferguson på bænken ville jeg være rimeligt fortrøstningsfuld. Men med Moyes...
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af trannel
"vi er ikke uenige om elendighederne, men for min del har jeg hele tiden ment, at Moyes skulle bruge en hel sæson til at finde sig til rette."

Dette var også min holdning. Men der er en nedre grænse. Der er en bund for hvor ringe man må gøre det som United manager. Jeg synes mange, og jeg var selv en af dem, stirrede sig for blind på denne tro, at han skulle bare have en sæson så skulle det nok gå fremad.

"Krisesnakken i november og december var plat, og det er først nu, hvor sæsonen lakker mod enden, at det er rimeligt at stille ham til ansvar og sætte spørgsmålstegn ved, om der er en kurs, og om det er den rigtige. Ferguson sad i 26 år; hvis man vitterlig opererede med en tidsramme på et halvt år for aftageren, før man kunne tillade sig at snakke om fyring og fiasko, synes jeg grundlæggende, man udviser manglende respekt for klubben og dens måde at gøre tingene på."

Igen, tildels enig, men jeg synes det var stort set lige så plat at skræppe op om top fire for en god måneds tid siden. Det bliver en gang Liverpool retorik, hvor uendelig mange led skal gå op i en højere enhed. Og det brude vi trods alt være bedre end.

Når man på baggrund af den tid Moyes har været i klubben har præsteret det han har, så er det langt under, meget langt under, hvad man kan forvente af Manchester United. Derfor bliver tidshorisonten ikke en faktor for mig. Jeg var ikke naiv inden sæson. Jeg vidst godt det blev nok svært at gøre sig gældende i mesterskabskampen, og en 4. plads kunne sagtens gå an. Men se hvor vi er, det er utilgiveligt. Det er så historisk ringe som noget kan være. og det går kun den forkerte vej.

Det ligner vitterligt ikke spillerne gider spille for Moyes. Hvis de gider, er det en ret underlig måde de viser det på.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Coppell, det handler ikke om i dag - det er de sidste to måneder. Du kan selv bladre tilbage og kigge. Det er fint, hvis du synes, det var noget noget fordrukkent vrøvl at argumentere for, at sæsonen ikke var slut, men du uddybbede jo ikke. Du forholdt dig ikke til, hvad jeg skrev tilbage, men så dit snit til at spille forurettet, pigefornærmet og trådt på hver gang, vi leverede en ny dårlig indsats. Det er bare åndssvagt og plat, ligesom det er åndsvagt og plat at snakke om børn og livet i al almindelighed som undskyldning for et fravær; jeg har for the record ikke ment, at du har gemt dig i dag, men at du har gemt dig efter behag i al den tid, du har været her. Du har din stil; den konstaterende, og du gider ikke de lange diskussioner. Det træ må du gerne sidde oppe i, men det bliver hyklerisk, hvis du alligevel vil sidde og kaste med sten efter os andre.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Alsen, du bliver jo ved. Kan vi nå frem til en bedømmelse af din egen indsats? Din egen vurdering af United? Du har stadig ikke svaret på, hvilke guldkorn det er, jeg er gået glip af. Jeg tror jeg ved hvorfor. Jeg prøver at snakke FODBOLDFORSTAND. Jeg troede det var væsentligt i et fodboldforum.

Jeg har så rigeligt uddybet, hvorfor jeg ment sæsonen var slut. Baseret på noget, som du burde forholde dig mere til: det der foregår på banen. Ikke teorier. Ikke strøtanker. Men den ugentlige gang striptease, som Utd udsætter os for i år.

Jeg har været både i livet og på bold.dk alt for meget længere end dig, så din bedømmelse af "hvordan jeg er" tager jeg med samme ro, som dengang BIF forsøgte sig som psykolog.

Du tager lige så meget fejl nu, som NTD, Kongen osv gjorde, da du med rette påpegede det. Det sker i livet. Når man som jeg har passeret 40, er det sket adskillige gange. Men man må komme videre og ikke skyde på budbringeren. Især ikke når budbringeren denne gang havde mere ret end du. Næste gang er det muligvis omvendt. Så gem krudtet.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ej Coppell, nu må du simpelthen stramme op. Du er kraftstejlemig journalist, læs dog hvad helvede, det er, jeg skriver og forstå konteksten. Det er diskussionen flintrende ligegyldig, at United har spillet af sig selv ud af CL-kapløbet, som du forudsagde. Min anke har hele tiden været, at du ikke gad diskussionen dengang. Du sagde, det var noget sludder, og når man så skrev, hvorfor man ikke syntes, det var noget sludder, forsvandt du. Men diskussionen var ikke slukket her; hver gang vi har spillet en dårlig kamp, har du konsekvent vrælet pigefornærmet over, at "jeg blev kaldt pessimist" - halvdelen af det, der foregår herinde, kører over hovedet på dig. Jeg tager vel næppe fejl, hvis jeg påstår, at du sjældent læser tilbage i tråden og ser, hvad der er sket, siden du sidste loggede på. Og som sagt; det er din stil, og det er fint. Men så drop det der ´buhu, jeg havde ret´, når du ikke gad diskussionen i første omgang.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
annonce
0