Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Alsen, du er også selv journalist - eller på vej til at blive det - så derfor ved du vel også, at du ikke svarer på mine spørgsmål: hvor er den selvransagelse, som du med rette forlangte af Kongen & Co, når det gælder dig selv?

Når du kommer med svaret på det, så lover jeg til gengæld at komme videre og diskutere det, der er mit formål med at være her: United. Det vil du sikkert kalde at gemme mig i mit træ, men det er in erfaring, at personopgør kun er interessant for de to involverede. Og til sidst ikke engang det.

Så svar nu, så vi kan få en forklaring på, hvorfor der - som nogen nævner - har sneget sig en manglende virkelighedsopfattelse herind, som vi tidlgere skulle på udflugt i Liverpool tråden for at finde.

Det er sgu ikke mig, der har noget at forklare. Jeg fik alt for meget ret. Men det er ikke noget at prale af. Jeg skrev bare det indlysende. Det gør det kun endnu mere pinligt, at du ikke vil indrømme din fejl.

p.S. Jeg læser faktisk alle trådens indlæg, tror jeg, men jeg forsøger at lade være med at at skrive, medmindre jeg mener, jeg har noget nyt at tilføje.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Psygnosis
Jeg personligt blev træt af at høre på modargumenter for hvorfor Moyes, skulle have tid til at få hans system op og kører. I min optik levede mange inkl dig Alsen i en drømmeverden a la Liverpool, som jeg så også har ytret en del gange.

Min frustration er en miksture af vores spil, samt den åbenlyse blindhed nogle naive United fans herinde har haft. Det er blevet bedre skal det så hilse og siges. Men hele den diskussion om at nå Liverpool (top 4) og ekstremt blåøjede argumenter for det skulle lykkedes, fik mit bærer til at flyde over. Alle har holdninger og jeg er den første til at indrømme hvis jeg har taget fejl. Dog pisser det mig en del af, mange af de holdninger og argumenter ikke bar frugt.

Hvorfor forholder vi os ikke bare til realiteterne ?

Ja vores træner gennem 26 år er skiftet ud. Dertil er kommet en mand som SAF selv har udpeget til vores næste store leder (og en kæmpe grund til at Moyes har fået så lang snor imo)

Vi er en top 3 klub på verdensplan som er blevet en synkende skude. Skal vi virkelig helt ned og bunde på Marianergraven før vores ledelse og de mest naive fans åbner øjnene og indser Moyes ikke er og vil aldrig blive vores nye store leder eller redningsmand.

Jeg gentager mig selv nok engang. Hvorfor skal Moyes være United træner efter sæsonen? Ingen indikationer på at spillet vil forbedres, selv med nye spillere rendende rundt til en samlet værdi af 2+ milliarder. Der er en god grund til Moyes selv med et sub tophold, aldrig har vundet på udebane over the big 4 i nu snart 12 år.

Jeg vil endda gå så langt og sige, manden er inkompetent hvad angår mandskabs behandling og mental coach. samt en møjhamrende elendig taktikker.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Kroesus
Okay nu skal vi lige have styr på hvem der har sagt hvad omkring den 4. plads.

Coppell har hele tiden sagt at Liverpool ikke vil smide point på trods af vores resultater.

Alsen og jeg har holdt fast i at der var en okay mulighed for at Liverpool kunne smide point i deres netop to overståede kampe. Jeg skal ikke tale for Alsen, men jeg mente at Southampton er et stærkt hold som ingen tophold skal tage for givet, og at United - Liverpool kampe kan få det bedste frem i begge holds spillere og skabe overraskelser.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)

Alsen og jeg har holdt fast i at der var en okay mulighed for at Liverpool kunne smide point i deres netop to overståede kampe.

Blev det ikke bare nævnt, at der var en mulighed for, at pool kunne tabe begge kampe og United kunne vinde begge deres, og hvis det blev en realitet, ville det ikke være umuligt, at hente pool.
Det er selvfølgelig vand under broen nu.
Skrevet af Kroesus
@Crazy

Lige præcis. Folk farer op når alt der blev snakket om var to resultater mod modstandere der for Liverpool godt kunne give dem modstand.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Bjarke
Men Coppell, både Alsen og Cheech har da helt ret i, at du de seneste måneder er gået fra at være én af trådens mest fornuftige debattører, til at være en skinger skrigeballon.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Psygnosis
Sådan som vi har spillet, hvordan skulle man tro på en sejr i dag? selvom vi ser bort fra form og spil, er det trods alt vores ærke rivaler vi spillede imod. Men den lade attitude hele holdet har haft igennem hele sæsonen har været under al kritik. Og pilen peger tilbage på Moyes.

Desuden snakker vi stadig om 2 resultater + at vi så ville være 6 point efter. Igen den snak om hvis og hvis min røv er spids! Der var ingen fornuftige argumenter for det ville ske, og vi ser jo netop også resultatet, er vel det de fleste havde forventet.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Coppell
Det var en interessant analyse Bjarke.

Kan du eventuelt uddybe den?

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mr. Spock
Er det ikke ligemeget? Der kom svar på nogle hvis´er og nu skal I videre.

Mht. Moyes skal man vist finde en balancegang mellem at beholde ham en sæson til for princippets skyld på den ene side og fordi man ser potentialet til noget stort og gerne vil give manden tid til at implementere hans ideer på den anden. Set udefra ligner han mindre og mindre en træner der er opgaven voksen, og er han ikke det er det ikke forhastet, dårlig stil eller moderne hysteri at stoppe samarbejdet inden situationen bliver endnu værre.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Tjasper
Nej, ét er resultaterne. Noget andet er jo hvordan man taber. Og det er ikke kønt.
Skrevet af Bjarke
Alsen og Cheech har jo forklaret dig det flere gange, og ellers er det jo bare at læse tilbage i tråden. Debatten om hvorvidt United kunne erobre fjerdepladsen var vel kulminationen. Alsen hævdede, at der var muligheder for at Liverpool tabte, du kaldte ham åndssvag, og da der skulle argumenteres forsvandt du. Alt er blevet sort/hvidt for dig, og de der er uenige, er idioter. Jeg er åbentlyst ikke den eneste herinde, der mener dit niveau er styrtdykket i takt med Uniteds ligaplacering.

Jeg siger i øvrigt ikke, at du ikke har lov til at opføre dig som en forsmået 12-årig, og da jeg selv deltager minimalt i debatten, har jeg egentlig heller ikke lov til at kritisere andres debatstil. Det er bare er ærgerligt, for jeg synes helt oprigtigt, det var interessant at læse hvad du skrev herinde engang. Med Razz og Kongens exit, er der brug for fornuftige brugere i tråden more than ever...

Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Psygnosis
@Spock

Hvorfor skulle man vurdere om Moyes skal have en sæson mere?
Vi kan ikke bruge principper til en skid, når der ingen tegn på fremgang er. Både spillemæssigt og taktisk. Han skal væk til sommer og det kan ikke være anderledes. Der er ingen fornuftige diskussioner for at manden skal have 1 sekund mere som træner efter sæsonen er fløjtet af.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Toggle
Moyes overtager det sværeste job i fodboldverdenen - afløser for fergie. Man må til gengæld rose ham for at have taget alt presset fra sin kommende afløser der vel næsten kun kan overraske.
Jeg synes i øvrigt at Moyes har fået for lang snor - vi har igennem det meste af sæsonen været lang fra champions league pladserne, hvilket må siges at være minimum for et hold af uniteds størrelse der har en off-season. Alle taler om at truppen er for dårlig osv, men hvordan kan en trup der vinder med 11 points ned til nr 2 være for dårlig. Det hele falder tilbage på manageren. Moyes så endnu engang passivt til fra bænken - han er handlingslammet hver evig eneste gang der er modgang og det dur simpelthen ikke. Den lade attitude de bærende spillere viser kamp efter kamp, vidner ligeså om en manager der har tabt omklædningsrummet.
Hvad skal der så til for at vi får en ny manager? Fergie skal indrømme at han har taget fejl mht Moyes, så er jeg sikker på at vi får en ny manager. Indtil dagens kamp har jeg dog set det som mere realistisk at Moyes selv sagde op end at fergie vil indrømme sin fejl. Under dagens kamp hvor kameraerne zoomede ind på fergie så jeg dog for første gang i denne sæson en anden håbløshed i fergies ansigt så måske burde vi egentlig bare krydse fingre for pointtab mod west ham og herefter et uundgåeligt nederlag til city og sandsynligvis et exit i champions league...burde det ikke få alarmklokkerne til at ringe hos ledelsen? Desværre er det en kynisk tankegang og sidde og håbe på nederlag til vores elskede klub, men er det det der skal til for at få moyes ud så må det være sådan.
LUHG
Skrevet af Coppell
Jeg gør opmærksom på, at det var Cheech og Alsen, der trak det personlige kort i dag, ikke jeg.

I øvrigt har Alsen ikke givet et eneste svar på nogen af mine spørgsmål i dag.

Jeg er åbentlyst ikke den eneste herinde, der mener dit niveau er styrtdykket i takt med Uniteds ligaplacering

Gad vide hvad det siger om alle jer, der troede, at United var suset fra en sommerfuglevinge fra at være inde i kampen om 4. pladsen. Er der her tale om et niveau, der er hamret i vejret?

Jeg kan godt selv se, at jeg lyder som BIF, når jeg skriver det... men: hellere være upopulær end at være blind.

da jeg selv deltager minimalt i debatten, har jeg egentlig heller ikke lov til at kritisere andres debatstil.

Som du selv er inde på, så består den ikke Alsens gemme-sig-i-træet test.

Men jeg kan trøste dig og alle andre med, at jeg ikke finder min - anonyme - person på nettet interessant nok til at blive ved. Men venter dog i kulissen på, om Alsen finder nogen svar frem.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Bjarke
"Gad vide hvad det siger om alle jer, der troede, at United var suset fra en sommerfuglevinge fra at være inde i kampen om 4. pladsen."


Det er lige nøjagtigt sådan noget her, jeg synes der er blevet din stil. Alsen har ALDRIG (og jeg har da slet ikke, for jeg er nok den mest pessimistiske af os allesammen), skrevet at det var hverken sandsynligt eller oplagt at United kunne tage fjerdepladsen. Men fordi du ikke vil argumentere, er det meget nemmere, at lade som om at det var det han skrev.

"Jeg gør opmærksom på, at det var Cheech og Alsen, der trak det personlige kort i dag, ikke jeg."

Arh, når man skriver/vræler "Ser frem til at blive kaldt overdreven pessimist herinde igen. Jeg var jo tydeligvis helt galt på den.", så må der altså godt kommenteres på det. Specielt når det var en diskussion, man selv flygtede fra.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Coppell
Arh, når man skriver/vræler "Ser frem til at blive kaldt overdreven pessimist herinde igen. Jeg var jo tydeligvis helt galt på den.", så må der altså godt kommenteres på det. Specielt når det var en diskussion, man selv flygtede fra.

Ja, der må gerne kommenteres. Men du kalder mig skinger, når jeg skrev ovenstående uden at nævne navne, mens de begge blev personlige. Din argumentationsrække holder ikke vand.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Bjarke
Agree to disagree. Der var jo ingen tvivl om, hvem den var henvendt til. Jeg synes din stil er blevet skinger og sort/hvid, og det synes jeg, som læser United-tråden rigtigt meget, er ærgerligt. Eksemplificeret ovenfor.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Psygnosis
Nu må i sku stoppe den hetz imod Coppell. Problemet var da forfanden mange brugere mente det netop var sandsynligt at United ville hente 6 point fra Pool over de 2 kampe. Hvor i Coppell og undertegnede stillede gigantiske spørgsmåltegn ved dette. Jeg spurgte endda indtil på hvilke grundlag i troede på dette var muligt. Og fik intet svar. Hvorimod alt talte imod os at vi netop ikke ville stå efter disse 2 kampe med 6 point ned til Liverpool. Og jeg kom netop med mine argumenter for hvorfor jeg mente de fleste var på svampe eller andet godt, de fleste United fans sikkert ville nyde godt af pt.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Cheech
Coppell, når jeg kritiserer dit manglende niveau, så handler det ikke om dine vurderinger af Uniteds chancer for spille CHL næste år, men snarere om det generelle indhold i dine indlæg, som i min optik kan opsummeres under to - og på det seneste nu tre - kategorier:

1) Fyr Moyes!
2) X er god. Køb X!
3) Hvad sagde jeg? United slutter ikke som nummer fire!

Derudover er du blevet hys i en grad, jeg ikke troede mulig. Og jeg sætter skam pris på lidt kant og en løs tone, men for dit vedkommende falder glimtet i øjet i baggrunden, for det eneste, jeg bemærker, er dine skingrende høje hyl og efterfølgende smækken med døren, når andre - som oftest Alsen - vover at modsige dine DBR´ske dommedagsprofetier.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Coppell
I øvrigt er det nu åbenbart blevet til i din optik, Bjarke, at jeg ikke vil diskutere, hvorfor United ikke er CL-materiale i år. Det har jeg og mange andre nu gjort i MEGET store dele af sæsonen, der findes bunker og atter bunker af indlæg om dette.

Og når man så - synes jeg meget fornuftigt - mener, at det er nødvendigt at sige stop, fordi åbenbart argumenterne blev ved med at være upåvirkede af det der sker på banen. Det var jo ikke kun Utds massive problemer, der gjorde regnestykket urealistisk, det var jo også Liverpools meget, meget fine form. Men derfra er det et meget langt skridt til at sige, at det har vi/jeg aldrig debateret.

I øvrigt har jeg meget svært ved at se, at jeg skulle være mere pessimistisk, end flertallet af de mange, mange eksperter jeg læser om på engelske websites og twitter.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0