Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Så hold dog kæft, Coppell. Din form på dette forum er dykket hurtigere end Uniteds.

Cheech, det var dette indlæg fra dig, der bød op til dans. Hvilket niveau befinder det sig på?

Hvis jeg selv skal sige det, har jeg muligvis gjort mig skyldig i én ting: manglende tålmodighed med virkeligshedfornægtende vurderinger. Det brød muligvis ud i lys lue i debatten om 4. pladsen.

Men det skete altså i slutningen af februar/begyndelsen af marts. Efter 7 måneders ren elendighed på banen. Det var ikke efter 1,2 eller 3 måneder. Der er andres snor længere, fint nok, so be it. Men det kalder jeg altså ikke at smække med døren.

Well, jeg finder selv ud. Virkeligheden trænger sig på.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Cheech
Hvis brandalarmen har hujet i timevis, så slukker man den ikke med pegefingeren; man giver den et ordentligt dask.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Coppell
Hvis brandalarmen har hujet i timevis, så slukker man den ikke med pegefingeren; man giver den et ordentligt dask.


Er det ikke præcit det I beskylder mig for i diskussionen om fjerdeladsen? Det må være dejligt, når man synes man kan shoppe så frit i argummentationerne uden smålig skelen til, hvad man mente sidst.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Cheech
Men nu har jeg heller ikke i månedsvis skreget til alle naboer i hele opgangen for at lade dem vide, hvor meget min brandalarm rent faktisk larmer, banket på deres døre for at fortælle dem, at min brandalarm er et elendigt mærke og at jeg hellere ville have en hund, der kunne vække mig, hvis uheldet er ude.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Kroesus
Jeg har aldrig snakket om at hente seks point på Liverpool på to kampe. Southampton har en fin statisk med at score mål mod top 4 så jeg advokerede en mulig uafgjort og byggede mit argument ud fra fem point mht. 4. pladsen. Seks point er selvfølgelig bedre end fem.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Forza-Lålz
Jeg er egentlig nået til det punkt, hvor jeg håber at der tabes alle de kampe der skal til indtil Moyes bliver fyret - jo før, jo bedre.. Det er vel efterhånden kun ledelsen der kan se det fornuftige i at beholde en mand, der uge efter uge bliver ved med at overraske med håbløs fodbold og en primitiv spillestil.

Argumentet om at han skal have tid til at opbygge holdet, og købe de spillere han selv tror på ift hans koncept er efterhånden ubrugeligt, når han gang på gang udøver primitiv fodbold, med lange bolde og indlæg. Det virker ærligt talt til, at det er det eneste taktiske oplæg han kan give, og det skal bare på ingen måde skal være fremtidens spillestil.

Til sidst må man da bare bede til at ledelsen kan se, at hvis en mand ikke kan få et mesterskabshold til at spille primitiv fodbold kan han heller ikke få dette hold til at spille attraktiv fodbold. Uagtet om han henter et par ny-indkøb hen over sommeren intet på..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af VanVidic
Moyes er ikke klar til en storklub. Han kunne ikke formå at omstille sig fra Everton og til Manchester United, han er for stædig og vil gøre det hele selv, men han fejler på det groveste. Spillet er kedeligt, taktikken fejler og han tør ikke bryde et angriber-par som tydeligvis ikke passer sammen.

Sjovt at man lige troede efter 3-0 mod WB at vi nu måske kunne få noget momentum, men det har jo været sådan hele sæsonen og selvom vi vinder i midt-ugen, er der intet der siger mig at han er den rette mand.

Håber jeg vågner op til nyheden om at han er fyret, men jeg tvivler. Er normalt ikke meget for drama, men jeg bliver lidt bekymret for klubben hvis vi bliver ved med at holde fast i ham. Håber økonomien kan holde til et par sæsoner uden for CHL, for det er jeg bange for er scenariet med Moyes indtil det uundgåelige sker at han bliver fyret.
Skrevet af Ferguson41
Man er også naiv når man tror, at en sejr mod et bundhold er det der kickstarter noget. Da vi slog Arsenal i november, og generelt havde haft en god periode op til, kunne man med rette tro på, at det var et vendepunkt ovenpå den svære start. Det momentum blev dog ødelagt i Cardiff med en jammerlig præstation, hvor vi i hele 2. halvleg prøvede at forsvare en 2-1 føring hjem, og blev straffet for det i overtiden, og herefter oplevede vi igen svage resultater på stribe.

Så havde vi den her gode periode i december, med seks sejre i træk, men igen viste det sig mod Tottenham nytårsdag, at vores niveau kun var til at slå de dårlige hold, og når vi mødte et hold med bare lidt kvalitet, kom vi til kort. Tottenham har jo ellers været en mindre joke i denne sæson, men vi tager prisen som sæsonens største joke.
Skrevet af Coppell
Dagens Morten Bruun input (ikke overraskende er jeg helt enig) :

Morten Bruun ‏@Bruun6eren
Spar mig nu for alle analyserne om spillertrup, backroom staff og spillestil. David Moyes er bare ikke den rigtige mand for United. Punktum.

Morten Bruun ‏@Bruun6eren
Alex Ferguson vandt utallige kampe for United med sine dispositioner, sin taktik, sine indskiftninger. Det er Moyes ude af stand til.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Coppell, hvad er det, jeg skylder dig svar på? Om hvorfor jeg mente, at det ikke gav mening at afskrive os enhver mulighed for at være med i kapløbet om 4. pladsen?

OK: Da diskussionen startede, var mit udgangspunkt, at der stadigvæk var mange point at spille om, at Liverpool havde et vanskeligt kampprogram, at vi var begyndt at vinde lidt kampe, og at det lysnede på skadesfronten. Det er da givet naivt, men det er da afgjort en diskussion værd. Du taler om fodboldforstand, men hvor er fodboldforstanden i, at to trupper - der er stort set identiske i forhold til sidste sæson - har vekslet indbyrdes det indbyrdes forhold med 41 point? Hvor er fodboldforstanden i, at Henderson, Allen, Flanagan, Sturridge og Skrtel over en enkelt sommer pludselig ligner gudsbenådede boldekvibrilister? Og hvor er fodboldforstanden til sammenligning i, at Evra, Carrick, RvP, Valencia, Vidic, Rafael og Young er på et niveau, hvor de måske kunne komme på holdkortet på Britannia?

Der er IKKE nogen indlysende fodboldforstand i det. Der er nogen mekanismer, der gør sig gældende; at Rodgers ideer er bedre implementeret nu, at Moyes famler taktisk, at spillere har været skadet osv, men allervigtigst er der mentaliteten. Alt lykkedes for Liverpool lige nu - ved straffesparket i 2. halvleg lobber Henderson gudhjælpemig - som var han en anden Laudrup - bolden stående ind i feltet. Det havde vi ikke set sidste år. Ligesom vi ikke havde set, Skrtel, Agger og Johson udstråle den ro, de gjorde igår. Og sidste år havde vi heller ikke set, at Carrick ikke kan slå afleveringer over 5 meter, Rooney misse de nemmeste tæmninger, Evra være så fattig i sit duelspil og RvP så hamrende uskarp i alt, hvad han foretager sig. Den slags handler om mentalitet - og som så meget andet i livet - om selvtillid og tro på egne evner. Derfor har mit udgangspunkt også hele tiden været, at potentialet er der, og at hvis og når Moyes fandt nøglen, så ville vi ramme et stabilt niveau igen. Der var konjekturer til det i dag begyndelsen og midten af februar, da diskussionen fandt sted, men vi er knækket igen. Men det var en diskussion, der påråbte sig mere respekt og tid, end du mente værdig i tidligere.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Tjasper
Selvfølgelig er især selvtillid og mentalitet en vigtig faktor i denne diskussion.
Men måske er det gået op for nogen at flere af de nævnte spillere har fundet deres mere reelle niveau. Hvis vi kigger på papiret synes jeg ikke der er noget forunderligt i at I i hvert fald ligger udenfor top 4. At I så er fuldstændig sat af i forhold til top 4 er mere overraskende og selvfølgelig en diskussion værd hvorvidt det ikke er for dårligt at man er så ringe placeret som man er, men med de antal point I er/var var bagud og taget jeres generelle niveau i betragtning trods nogle fine resultater på det seneste, er der alligevel ikke meget der har tydet på at I før Liverpool-kampen for alvor var ved at genfinde den form der skulle til for at bringe sig i top-4 på bekostning af enten Liverpool, Tottenham eller Everton.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Og så til en lille spidsfindighed: en lille mide med brugernavnet Hexx har som en anden sten i skoen væltet rundt herinde, og jeg skal ærligt indrømme - ved flere lejligheder pisset mig af med en irriterende og omstændig debatstil, der endte over i noget med, at jeg var en dum grønskolling. Nu viser det sig gudhjælpemig, at det var BIF i nye klæder. Der er ingen anden bruger, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på mig som ham.

Og hvis du læser med BIF: Åh, kribler det ikke i fingrene for at hovere? Efter alle de år? Nu er I endelig ovenpå - endelig bedre end os, og du er, som den lille, klamme psykopat, du er - dømt til at observere fra sidelinjen uden chance for at komme til orde? Åh, hvor må det brænde i fingrene på dig ude i din lille ulækre lejlighed på Amager. Af en mand, der har brugt så mange linjer på at tale om ære, forekommer det umådelig hyklerisk ikke at ville kæmpe med åben pande. Men det er historien om igen. Under dit nye alias endte du atter i det samme copy-paste helvede, så enhver bruger med lidt år på bagen kunne se, at det var ulven i fåreklæder. Du har fældet dig selv igen, og som en anden sifosis gentager historien sig tilsyneladende for dig i det uendelige.

Men jeg skylder dig en tak - for ovenpå det smertelige nederlag igår var det et lille - et lille - plaster på såret at vide, at du havde fældet dig selv igen. Tak for det.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Mercenary
Sisyfos, Alzano. Men fin salut.
Lose all to save a little
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ah, det vidste jeg godt. Vreden løb af med mig.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Bosse1983
Du må følge med, Alsen. Pref især og jeg løftede sløret for Hexx for adskillige dage siden. Prefs evner in mente, er det dog også unfair.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ah, hvor gjorde i det henne? Jeg er midt i bachelor, så jeg følger nærmest kun der tråd for tiden. Jeg fik seriøst kuldegysninger, da jeg læste det i moderator-tråden igår, men da jeg var kommet mig over det, fik jeg en varm følelse i hele kroppen. Jeg har og kommer aldrig til at hade en internetbruger så meget som ham. Han giver mig seriøst the creeps.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Tjasper
Er det blevet bekræftet af Sir_C at det var BIF?
Skrevet af Geddar , moderator
Er Hexx=BIF? Link til bevis (eller kraftig indikation)?

Jeg kan sagtens se sammenfaldene. Hexx har gjort sig meget i udenomsævl, og er flere gange blevet fanget i at kloge sig på noget han tydeligvis ikke har sat sig ind i.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Alsen_RedDevils
Gedd, jeg læste det i moderator-tråden, hvor Sir bekræfter det. Men jeg vil fandeme gerne læse den tråd, hvor Pref og Bosse flår masken af. LINK BOSSE
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det blev ret hurtigt tydeligt at se det var BIF efter han havde været i Arsenal og Utd tråden.

Det var tydeligt han var indebrændt på visse brugere (det er helt nye brugere sjældent from the get go), og samtidig havde han ikke lagt copy-paste indlæggene på hylden.

Der er dog fremgang at spore. Sidste gang klædte han sig ud som Arsenal fan. At synke så dybt fortjener de færreste.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce
0