Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Jeg er på reservemobil, men Google BIF´s spøgelse og bold.dk. Det var her i tråden mener jeg. Han bekræftede ikke, men var ret indebrændt. Sir. C. smed ham ud i artiklen om Bif og ny hovedsponsor hvor han ramte den gamle stil helt og ikke kunne dy sig for igen at gå andres job i bedene, da han selv kun har en altankasse at rode i.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
"Der er dog fremgang at spore. Sidste gang klædte han sig ud som Arsenal fan."

Haha. Hvad hed brugeren?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Gooner-et-eller-andet. Behovet for at få det sidste ord var simpelthen for stort.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Kroesus
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Fribytter
Alsen, nu fungerer en liga selvfølgelig ikke på følgende måde, men jeg mener at have læst, at hvis man fraregner de fem første runder i Rodgers´ debutsæson, så har LFC rundt regnet konstant været et topfirehold under Rodgers. Og så skiftede Coutinho og Sturridge jo først efter nytår til LFC i sidste sæson.

Skrtel og Agger er et virkelig godt makkerpar i en forsvarslinje, der ikke konstant skal stå højt, og hvor modstanderen ikke er den store trussel i dybden. Under Dalglish blev forsvarskædens højde justeret fra kamp til kamp afhængig af modstanderens offensiv, og det fik det bedste ud af de to (samt Lucas). Under Rodgers har det ofte nærmest et krav - især imod hold udenfor topsyv - at de to centrale forsvarsspillere skal spille mand/mand og vinde de direkte dueller højt i banen. Rodgers er dog begyndt at justere mere taktisk, og igår var forsvaret sat op, så det passede godt til de valgte forsvarsspillere, men omvendt så man ikke helt det vanvittige angrebsspil fra kampene imod Spurs, EFC og Arsenal.

Henderson spillede i øvrigt også ret gode kampe i sidste sæson. Faktisk har han et dårligere offensivt slutprodukt i denne sæson på trods af markant mere spilletid. At Johnson skulle være decideret svag i defensiven, er imø. ikke korrekt. Da han lige var skiftet, var han rigtig nok en smule svær at blive klog på, men sidenhen er han blevet rimelig solid, hvilket dog også har kostet de mere spektakulære aktioner i den anden ende. Det, der lader til at være Johnsons helt store problem, er skaderne, og den tid, han skal bruge på at spille sig i form efter skader. De dårlige perioder i LFC hænger næsten uløseligt sammen med større og mindre skader. Han kan se lidt malplaceret ud, hvis LFC kommer under et gevaldigt pres og halvdelen af tiden skal stå og sparke væk i eget felt, men han er jo heller ikke en decideret defensiv backtype.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Fribytter, vi snakker stadigvæk mekanismer. Og på bundlinjen står, at de to hold har ændret styrkeforholdet ved veksle 41 point med to trupper, der er stort set identiske. Det kan ikke altså ikke udelukkende forklares med taktiske justeringer, og især vores nedtur slår i høj grad rod i noget mentalt. Jeg forsøger ikke at tage noget fra jeres bedrift, tværtimod, men noterer at resultatmæssige forvandlinger - både gode og dårlige - kan forekomme på enorm kort tid, og at det derfor ikke virkede naivt at tage en diskussion om, hvorvidt I ville holde kadencen, og om vi ville oppe os med 15 kampe tilbage.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Fribytter
Det er jeg enig i. Forvandlingen af LFC startede bare allerede i sidste sæson. De fem første kampe var forfærdelige, men resten af sæsonen var med enkelte undtagelser acceptabel (det var cup-præstationerne så ikke), og der skete jo især ting og sager, da Sturridge og Coutinho kom til. Man. Utd.´s resultatmæssige nedtur hører denne sæson til - LFC´s optur har rod i sidste sæsons form.

Jeg er også enig i, at det er en relevant og spændende diskussion, om LFC kan holde kadencen. Jeg kniber mig selv lidt i armen under kampene for tiden. Selvom jeg har forsøgt at skrive sådan lidt nuanceret om Moyes´ ideer her i tråden, så har jeg virkelig svært ved at se, at han kan få det vendt. I EFC-tråden var det jo nærmest et faktum, at Moyes med de samme penge, som Rafa havde haft til rådighed, ville have skabt et storslået EFC-mandskab. I Man. Utd. synes han at befinde sig på dybt vand.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Det har du ret i, og jeg havde egentlig også en fornemmelse, at I var på rette vej sidste år. Men Suarez´ karantæne og et lidt fattigt transfervindue fik umiddelbart mig til at placere jer i slipstrømmen på top5. Jeg kniber mig ikke armen ligesom du, men jeg er virkelig, virkelig overrasket over den sæson, I har gang i. Som jeg husker det, var det jo på tale om, at Sterling skulle udlejes til Championsship for at få spilletid, og i dag kan man indvende, at han har været en af ligaens bedste kantspillere.

Hvad angår Moyes, har jeg den samme tvivl og de samme anker. Jeg har så bare hele tiden ment, at han skulle have 8-9 måneder til at sætte en kurs og få holdet med på den. Det kan så bare konstateres, at han ikke er i nærheden af at have præsteret nogen reel fremgang over mere end to kampe af gangen. I går var for mig at se en skæbnesvanger kamp, der understregede elendigheden. Problemet er, at vi reelt set har meget lidt at spille for i ligaen i resten af sæsonen, og det gør det alt end lige vanskeligt for Moyes at bruge de kommende resultater som afsæt for, at det går i den rigtige retning. Selv hvis vi vandt resten af kampene i år, ville vi ikke på noget tidspunkt have været en del af kampen om CL-billetter, og hvis ikke han slår City, står han tillige med en fuldstændig rædderlig statistik mod de andre tophold, der byder på én fucking sejr i 10 forsøg. Havde vi vundet igår, og havde vi lykkedes med at skabe bare lidt spænding om 4. pladsen, kunne Moyes ved sæsonafslutning argumentere for, at vi kom for sent i gang, men at vi er bedre rustet til en ny sæson. Den ammunition kan jeg ikke se ham få nu, uagtet om resultaterne flasker sig eller ej. Derfor tror jeg også, at gårsdagens kamp vil vise sig at blive den skæbnesvangre dag, der isoleret set blev dråben, der fik bægeret til at flyde over.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Alsen, vi kan muligvis koge det ned til, at vi er (dybt) uenige om følgende: var det dårlig fodboldforstand på daværende tidspunkt at sige, at Utd kunne indhente Liverpool?

Det mente jeg dengang og det mener jeg i dag. Det mener du ikke.

Jeg kunne forstå dit standpunkt i begyndelsen af sæsonen, hvor det var for tidligt at sige, at de omgående tegn på problemer vi så, var en indkøringsperiode, eller det var noget mere blivende?

Den debat var relevant hen over efteråret. Og der blev det så sandelig også diskuteret. Jeg synes I prøver at få det til at lyde som om, at det havde vi slet ikke diskuteret. Jeg mener jo, at det har vi diskuteret hele sæsonen.

Men der kommer et tidspunkt, hvor den debat må være udtømt. Hvor det må være klart for selv den mest optimistiske, at vi har gang i en blivende nedtur. For eksempel det faktum at bortset fra hjemmekampen mod Arsenal tabte vi næsten alle kampene mod gode og halvgode hold. Og for eksempel det faktum, at efter et par sejre over bundhold, så løb vi altid meget hurtigt ind i nye nedture. Og ofte mod helt middelmådige hold.

Derfor synes jeg også det er helt forfejlet at sige, at jeg ikke gad debatten smækkede med døren etcetera. Jeg synes det er og var stærkt trættende at diskutere det samme igen og igen, når den barske virkelighed på banen viste noget helt andet. Jeg synes, det var teori og ikke virkelighed. Jeg synes, at I flygtede fra den ubehagelige virkelighed i jeres overdrevent optimistiske scenarier.

Det er i øvrigt ikke en ny praksis i tråden, at man påpeger, at folk skal stramme op. Hverken fra min side eller fra din side, Alsen. Og da slet ikke fra nogle af de gamle gutter som f.eks. Kongen, som folk med rette savner herinde.

Og så skriver du nu, at du ikke mener, at man kan sige, at du var naiv dengang. Og det er du selvfølgelig i din gode ret til at mene. Jeg er bare uenig. Jeg mener, det var meget naivt. Jeg mener, at vi havde set alle Uniteds massive problemer hele sæsonen. De var indlysende, kæmpestore og til at få øje på. Det sammme gjaldt Liverpools markante fremgang - ikke kun i resultaterne, men i den meget overbevisende måde, de har skaffet dem på.

Det er ikke nye mekanismer, der er kommet over night, nej det rent fodboldmæssige på banen havde i mere end et halvt år afsløret en afgrundsdyb forskel på United og Liverpool. Var afstanden større, end at Utd på en heldig dag kunne slå Liverpool? Nej. Men var afstanden så stor, at det virkede på grænsen til kuk kuk at tro på, at vi over en længere periode hentede 11 point på dem, når man tog de to holds aktuelle form med i ligningen? Ja, det synes jeg.

Kunne vi have brugt længere tid på at diskutere, hvorfor Moyes ikke fungerer, der kunne forklare den enorme pointforskel i forhold til sidste sæson? Muligvis. Men det er altså ikke sådan, at det har været tabu herinde. Heller ikke denne diskussion rykkede sig meget herinde, synes jeg. Og med god grund. For Moyes ikke har bragt meget brænde til det bål. Det har været så uendeligt svært at se, hvad han vil, på banen. Og dermed svært at få øje på håndgribeligheder, man kan være klart enige eller uenige i.

Well, lang smøre. Men et forsøg på et svar.

P.S. Hvis det virkeligt er rigtigt, at Hexx er lig med BIF, så må jeg sige, at jeg er skuffet over BIF. Han var da langt mere langt ude i gamle dage. Han er virkelig faldet af på den.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Fribytter
@ Alsen

Jeg er som skrevet også overrasket. Jeg havde troet og håbet, at holdet kunne høste omkring de 70 point og være en outsider til fjerdepladsen, men pt. er man i rute til at sikre sig over 80 point.

@ Coppell

Der har aldrig i PL´s historie været et hold, der er blevet mestre efter at være endt på syvendepladsen sæsonen inden. Dermed ikke skrevet at LFC vinder PL, men hvis du tager et kig på andre mesterskabshold, som ikke i forvejen har befundet sig helt i toppen inden et mesterskab, så vil du se, at de alle højest er kravlet et par placeringer op hver sæson, når de har nærmet sig de europæiske pladser. At hoppe fra en syvendeplads til noget, der pt. ligner en stensikker topfireplacering og måske endda mere end det, er overraskende. Man kan selvfølgelig diskutere, hvor langt man skal ind i en sæson, før overraskelsen er ved at aftage, men lige i LFC´s tilfælde har jeg svært ved at se, at det tidligt har stået klart, at topfire var en selvfølge. Der har været ret mange ubekendte. Skader, karantæner og formnedgang hos de fire offensive profiler, en tynd midtbane, hvor Henderson er den eneste, der har været forskånet for et længere skadesophold, og et forsvar, der ikke på noget tidspunkt har haft mulighed for bare at ramme en smule kontinuitet. Og dertil kan man så lægge et så ujævnt kampprogram, der fik LFC til at se lettere dårlige ud på udebane og imponerende ud på hjemmebane i den første halvdel af sæsonen, at det var svært at vurdere de reelle styrker og svagheder hjemme kontra ude.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Coppell
Fribytter, det var altså kun 2-3 uger siden vi havde den famøse 4. plads diskussion. Og der mener jeg, at Liverpools styrker (og svagheder) var stillet til åbent skue. Og Utds ditto. Jeg anerkender, at den diskussion havde været noget anderledes i november.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Fribytter
Frit fra hukommelsen så hed LFC´s udebaneform imod topti på det tidspunkt tre tabte, to uafgjorte og to sejre. Det er da ikke ligefrem fordi, det stod klart, at LFC på udebane havde krammet på halvgode modstandere i noget nær stærkeste opstililing på det tidspunkt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Psygnosis
Utroligt man overhovedet kan diskutere situationen, den er så åbenlys at selv den mest inkarneret United fan. Burde kunne se problematikken med den naive tilgang til vores diskussion.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Fribytter
Man bliver ikke smittet af en LFC-fan bare fordi, man tror, at LFC ikke vil få fuld gevinst ude imod Southampton, og fordi man tror, at Man. Utd. har en chance for tre point på Old Trafford imod LFC. Faktisk plejer det i den slags opgør ofte at være det hold, der klarer sig dårligst, som er mest motiveret.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Coppell, det kan vi da muligvis godt koge det ned til, men du ville i så fald mangle min afgørende anke - nemlig at du afviste diskussionen som det rene nonsens, som tosserier. Diskussionen bliver da ´ikke udtømt´, så længe der er point at spille om. Da jeg skrev det første gang, var formen for vores vedkommende opadgående, og Liverpool havde virket usikre og skrøbelige i de forgående.

Men jeg lukker herfra nu. Du har reelt set taget den diskussion nu, jeg mener, du skulle have taget allerede dengang. Bedre sent end aldrig.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Mercenary
Aldrig har anledningen til at starte frisk tråd været større. Med en sådan vender lykken, bare vent og se.
Lose all to save a little
Skrevet af Coppell
Ok Alsen. Jeg mener så bare, at I stærkt overtolkede sejre over bundhold selv om det gang på gang i sæsonen havde vist sig ikke at være noget vendepunkt. Men det har jeg så også tærsket langhalm på nu. Et par gange.

Mht ny tråd er jeg græsk katolsk - jeg vil hellere have ny træner.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvorfor laver du så ikke en Utd. tråd med tilføjelsen "ny træner, tak!!" - jeg tror efterhånden det er ved at være konsensus herinde, at Moyes ikke er manden der kommer til at føre United videre mod nye triumfer (og han tog heldigvis ikke æren for Community Shield).
Hvem stod egentlig for denne tråd - det ser ikke ud til at overskriften er ændret længe.
Skrevet af Yobo
Der verserer nogle rygter om et bust up mellem Moyes og Giggs, men intet om, hvad det går ud på.
Ved nogen noget om noget?
Det virker lidt som fri fantasi, men måske ved I, hvilke United-kilder, man sædvanligvis kan stole på.
Skrevet af Toggle
LUHG
annonce
0