Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Psygnosis
Ja, du kan ikke gøre så meget andet, da du af gode grunde ikke kan rette i mine indlæg. Men jeg tror lige vi ramte hovedet på sømmet (eller på et af de mange søm - grundlæggende set ville jeg tro du forventer at fodboldens verden forholder sig som i dit FM spil derhjemme med de urealistiske udtalelser du kommer med). Du har urealistiske forventninger til hvad holdet skal kunne præstere med nuværende setup.


I desperation trak du så FM kortet, sørgeligt når du netop selv fortalte du spiller Championship Manager.

Du stiller spørgsmål til hvem og hvad vi skulle bruge. Hvis du gad og følge lidt med i tråden ville du få alle dine svar omkring mit syn på truppen og formation, taktik etc..

Du fortæller jeg mangler realitetsans. Hvor dine forslag er helt ude på et skråplan. Først skal SAF + Gill agere støttehjul til Moyes i første transfer vindue. Dernæst vil du smide 2 Milliarder i hånden på en mand som ingen fremgang har vist, hverken udenfor eller inde på banen.

Nu mener du så at vi sidste års mestre + Fellaini samt Mata ikke er en top 4 klub. Et hold som vandt med 11 point ned til de nærmeste forfølgere. Er du Ferguson liderlig og kun kreditere ham for den indsats? Og ja bevares vi havde en general (Scholes) Som trådte til nok engang. Men i dit synspunkt vil denne trup selv med 2 nye spillere ikke være i top 4.

Med sådanne synspunkter gider jeg ikke spilde mere krudt på dig. For dit synspunkt hvordan man håndtere en fodbold klub er tabt bag en vogn.

Hvis du mener holdet er godt nok til top 4 (hvilket ovenstående kommentar i den grad indikerer - men man kommer en gang imellem i tvivl med dig, da du ofte vrøvler), hvordan kan du så være enig i, at der mangler 5-6 bærende spillere. Du mener de 5 bedste spillere med støtte af 5 af de øvrige nuværende spillere er nok til at komme i top.


Igen er den logiske tankegang forsvundet ud af den blå luft. Har du hørt om salg af spillere samt pension?
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)

I desperationens time trak du så FM kortet, sørgeligt når du netop selv fortalte du spiller Championship Manager.

I Call ´em as I see ´em. Og nej, jeg har ikke spillet CM siden det hed CM - tilbage i omkring 2003. Men alt i dine indlæg tyder på, at du har din fodboldforstand fra FM.Du stiller spørgsmål til hvem og hvad vi skulle bruge. Hvis du gad og følge lidt med i tråden ville du få alle dine svar omkring mit syn på truppen og formation, taktik etc..

Nej, jeg spørger dig helt konkret hvad setup du mener vil kæmpe med i top 2, 3 eller 4.
Det eneste du har glimret ved mht. spillere, er at du mener Kagawa er vores bedste spiller, og han bør være før på holdkortet, end Rooney.

Du fortæller jeg mangler realitetsans. Hvor dine forslag er helt ude på et skråplan. Først skal SAF + Gill agere støttehjul til Moyes i første transfer vindue. Dernæst vil du smide 2 Milliarder i hånden på en mand som ingen fremgang har vist, hverken udenfor eller inde på banen.

Ja, selvom du bruger ad hominem argumentation, ved at fremføre en masse stråmandsargumenter, mangler du stadig realitetssans. Og det er uanset om mine tanker er urealistiske eller ej.


Nu mener du så at vi sidste års mestre + Fellaini samt Mata ikke er en top 4 klub. Et hold som vandt med 11 point ned til de nærmeste forfølgere. Er du Ferguson liderlig og kun kreditere ham for den indsats? Og ja bevares vi havde en general (Scholes) Som trådte til nok engang. Men i dit synspunkt vil denne trup selv med 2 nye spillere ikke være i top 4.

Har du overhovedet fulgt med - både mht. holdet og mht. debatten herinde. Det er da totalt usagligt, at holde alt andet lige, og bare tro, at når holdet kunne vinde titlen sidste år, burde de kunne det igen i år, uden skelen til faktorer, som forbedring af de andre hold, skader til egne spillere, formdyk til egne spillere, ældning af egne spillere.
Carrick, Ferdinand, Vidic, RvP var alle helt centrale spillere for det mesterskab vi vandt sidste år. RvP har været skadet det meste af sæsonen, og er blevet et år ældre, og været i et større formdyk. Rio og Vidic kommer aldrig tilbage til fordums styrke, og Carrick kan man også have sine tvivl med. Derudover mister vi Evra til sommer også.
Mener du helt seriøst bare, Fletcher, Jones, Smalling, Fellaini og Büttner kan overtage for de spillere, og ende i top 2 (eller bare i top 4)?


Med sådanne synspunkter gider jeg ikke spilde mere krudt på dig.

Tak - så please lad være. Dine synspunkter synes som nævnt at have deres basis i dit FM spil. Og du mistolker alt der ikke lige er i dit synspunkt, og er generelt bare uovervejet i dine indlæg.


For dit synspunkt hvordan man håndtere en fodbold klub er tabt bag en vogn.

Jeg ved ikke om jeg så kommer til at savne dine Amalie talemåder, eller om jeg bliver glad for at slippe for dem. På kort sigt er det sjovt, men i længden bliver de trættende ("synspunkt der er tabt bag en vogn" og "forslag der er ude på et skråplan" er bare de to seneste).
Skrevet af Psygnosis
Lige en sidste ting inden jeg ignorer dit vrøvl.

Du bliver med i din FM genre, sørgelige er du ikke engang har en realistisk forståelse for den almene ABC indenfor fodbold, der snakker jeg generelt viden om hvordan tingene forholder sig i klubberne.

Desuden smider man ikke 2 mia. Efter en træner. Kun for at spare 1 år på en udrensning medmindre han er den rette. Og da slet ikke fordi du absolut mener det er umuligt for en ny træner at lave en udrensning af truppen i løbet af sommeren. Det er så tåbeligt som noget kan være, og jeg er glad for du ikke sidder i ledelsen.

Nok mudderkast for denne omgang, jeg magter ikke at diskutere med en ignorant.

Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det var godt nok hurtigt du løb fra dit løfte.

Men dog holdt du dine sprogblomster til et minimum i seneste indlæg.

Men når du argumenterer ud fra noget der mest af alt tyder på, at du har din viden fra FM, så kommenterer jeg selvfølgelig på det. "I call ´em as I see ´em", som jeg skrev sidst, og du forsøger jo ikke engang på at bortforklare eller argumentere dig ud af det, men bare benægte det, og så komme med ad hominem argumenter efterfølgende.

Men du bliver jo nok klogere (må jeg da håbe), når en efterfølger til Moyes også tager lang tid om at implementere sine planer.


Nok mudderkast for denne omgang, jeg magter ikke at diskutere med en ignorant.

Den her synes jeg var sjov af to årsager. Du starter med at sige nok mudderkast for denne omgang, for derefter at kaste med mudder igen, og så:

Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i glashus - oversat til "Man bør ikke kalde andre for ignoranter, når man selv kommer med sprogblomster, som konkurrerer med Amalies".
Skrevet af Kroesus
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Psygnosis
Fantastisk billede
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Alsen_RedDevils
Spændende med lodtrækningen i morgen. Som de fleste bookmakere og medier påpeger i dag, er vi den absolutte outsider af de resterende otte. Det er et fint udgangspunkt at have. Jeg mener, der er flere af holdene, vi vil kunne snige os videre fra. Dortmund og Atletico står umiddelbart svagest i feltet af de resterende hold. Dortmund var overraskende gode i Rusland, men har været hysterisk ustabile i Bundesligaen, og deres defensive kvaler ligner til forveksling dem, vi har haft. Atletico er taktisk stærke og uforlignelige i deres duelspil, men det bør stadigvæk være et hold, vi kan spille op med.

Som Crazy også påpeger, kunne det også godt blive et par tætte kampe mod Chelsea og lille José. Mourinho har jo aldrig rigtig været sådan rigtig god i Champions League med Chelsea, og man udviklede jo nærmest et kvart- og semifinale-kompleks sidst, han var i klubben.

PSG ser gode ud og i bedre balance end sidste år. Umiddelbart et svært match, men omvendt også et hold vi bør kunne spille lige op med på gode dage og på rigtig gode dage også slå.

Det efterlader os med Bayern og Real Madrid. Sidstnævnte er mine absolutte favoritter til at vinde i år, og Bayern er bare i frustrerende god balance, og de adresserer om nogen vores aktuelle svagheder med en overlegen midtbane og to af europas stærkeste fløje.

Hvis vi skal langt, skal lodtrækningen fortsætte med at være til vores fordel. Derfor håber jeg personligt på Atletico nu og Chelsea i semifinalen.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Cabra
Jeg håber personligt på PSG. Vi har en reel mulighed mod dem, hvis RVP er i storform og defensiven finder et acceptabel niveau. Jeg vil sådan set hellere trække dem end A. Madrid, som jeg mener kan prygle os fuldstændigt. Lidt ala Bilbao, hvor vi slet ikke kunne følge med, tempomæssigt. Af hvad jeg har set, så er PSG til at tale med der.

Mourinho kan få et gensyn med Real Madrid.
Skrevet af NickRomano
@ Alsen

Jeg tolker dit indlæg som en indikation på, at det bliver Man. United vers. Barca....
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg vil sådan set hellere trække dem end A. Madrid, som jeg mener kan prygle os fuldstændigt. Lidt ala Bilbao, hvor vi slet ikke kunne følge med, tempomæssigt.

Bilbao brugte sindsygt mange kræfter på de to kampe, hvilket kostede i ligaen, hvor de var sikret og ellers ikke havde noget at spille for. Atletico er med i løbet om mesterskabet, selvom jeg desværre ikke tror de tager den. Men af samme grund tror jeg de vælger en mere henholdende taktik mod det hold de kommer til at møde i kvarten.
Det problematiske ved dem, er at de rent faktisk er gode til at lægge taktikken om efter hvilket resultat de har brug for. Så selvom man har et godt udgangspunkt mod dem fra første kamp, kan de komme blæsende i 2. kamp. Og omvendt vil de nok ikke tabe 3-0, hvis de har en 2-0 sejr med fra første opgør.
Uanset hvad forventer jeg ikke videre avancement, så jeg kan næsten kun blive glædeligt overrasket. Får vi en snitter, er det vel ikke værre, end hvad vi allerede har oplevet i sæsonen. Og jeg tror faktisk kun det vil være de 3 favoritter, der kan give os det.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ha, Nick, så skulle jeg have talt alligevel. Nåh, men Barca? I ligger for mig at se et sted mellem PSG og de to forhåndfavoritter, Real og Bayern.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Vi vil have det ualmindeligt svært med hold der a) lægger pres på os eller b) er ekstremt gode til at holde på den, da vi er meget dårlige til at tilbageerobre den igen.

Derfor frygter jeg klart mest Bayern, Real, Atletico og Barca i den rækkefølge. Undgår vi dem må vi være tilfredse, selv om jeg egentlig kun tror vi har en reel chance mod Dortmund. De virker til at være noget off par pga alle deres skader + Lewandowski er ude i første kamp, og deres angrebsreserver sutter røv.

Either way, det er fint at være med så langt, og skulle vi ved et mirakel snige os videre vil det være en kæmpe bonus. Men jeg håber på Dortmund.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af VanVidic
Utroligt hvordan Giggs han altid formår at finde sit bedste jeg frem til de vigtige kampe. Han er bare så vild! Hvis han ikke havde haft den speed, var han jo blevet en pirlo-type spiller. De afleveringer han formår at lave er jo klasse.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ikke uenig, Coppell, men Atletico har nu ikke de samme forcer i hverken presspillet eller evnen til at holde på bolden som eksempelvis Barca. Simeones spillere er krigere, og de har gang i en overdådig sæson, men man har foreløbig været benådet af - ligesom os - at have trukket de rigtige modstandere i gruppespillet og ikke mindst i 1/8-finalen, hvor Milan var et sløjt bekendtskab. Jeg tror, vi ville have gode chancer over to kampe mod Atletico - ikke mindst set i lyset af, at de - sammen med Dortmund - har den tyndeste trup af de resterende, men modsat os og Dortmund stadig et mesterskab at kæmpe om derhjemme.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Utroligt hvordan Giggs han altid formår at finde sit bedste jeg frem til de vigtige kampe. Han er bare så vild! Hvis han ikke havde haft den speed, var han jo blevet en pirlo-type spiller. De afleveringer han formår at lave er jo klasse.

Jeg ved ikke rigtigt om det bare er de vigtige kampe, eller om det er fordi han ikke har spillet så meget, og derfor har masser af energi i slutningen af sæsonen. Det samme var jo tilfældet i de 2 foregående sæsoner, hvor han ikke var god i starten af sæsonen, for så at slutte af som den klassespiller han altid har været - omend han har lagt sit spil om i sine ældre dage.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Giggs spillede overraskende godt, men han er jo også en af forklaringerne på, at Olympiakos havde motorvej mod målet, når de erobrede bolden højt. Derudover er han god til sådan en kamp, hvor vi har alt at vinde, fordi han opererer med en relativ høj risiko i sit spil - han laver også mange fejlafleveringer, og jeg talte en håndfuld gange, hvor en satset aflevering blev til et græsk kontrastød.

Jeg var i øvrigt ret glad for den ret direkte stil, vi praktiserede i onsdags. Det var tydeligt, at man havde talt om at slå bolden direkte mod angriberne efter erobring for at se, om man kunne fange Olympiakos i ubalance. Det gav en del spildte situationer, hvor boldene endte i ingenmandsland, men det er også en måde at sætte Rooney og RvP i scene på. De har begge to et fremragende førstetouch, og især RvP synes at trives bedst, når han får bolden i løb og med forsvareren hængende på sig, ligesom det var tilfældet ved straffesparket. Problemet ved den stil er så, at den ville overflødiggøre især Mata og i en mindre skala Carrick og Januzaj.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af CPH-Hotspur
Problemet ved den stil er så, at den ville overflødiggøre især Mata og i en mindre skala Carrick og Januzaj.


Det giver jer flere strenge at spille på, hvilket teoretisk set burde gøre jer sværere og mere uforudsigelige at spille imod, såfremt træneren er fleksibel nok i sin tilgang til spillet. Derfor bliver spillerne vel ikke direkte overflødiggjort, men får en mere passiv rolle, hvor modstanderen stadig skal passe på de spillere.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Alsen_RedDevils
Der ville være spillere, der er bedre egnet end Mata til en rolle, hvor det primært handler om at løbe meter og samle andenbolde op. Det var jo netop derfor, han blev overflødig i Chelsea. Januzaj ville stadigvæk kunne dække en kant, men hvis man vil have en direkte stil, hvor man slår direkte bolde op mod angriberne, er man bedre stillet med hurtige og afslutningsstærke kanter. Carrick har, som Fribytter påpeger et andet sted, allerede haft det svært under Moyes, og det var jo heller ikke ham, der strålede i onsdags.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Psygnosis
Super vi slår Bayern denne gang ...
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af forza-mufc
Så har vi fået nok den værste tænkelig lodtrækning.. Mod Bayern, og så på Allianz i kamp 2.
If you wanna be the best..
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
annonce
0