Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pryds
Syntes i lige hårde nok over for Rooney, så vidt jeg kan læse mig frem til er det 15 mål og 10 assist i PL og 2 mål og 8 assist i CL, det er ikke skidt af en mand på et hold som i den grad har spillet dårligt.
At lønnen blev som den blev det skal klubben har en lille næse for, men så var han skredet, og det tror jeg klubben mente var et forkert signal.
Skrevet af Fribytter
Er det ikke nogenlunde det samme som i sidste sæson, hvor han tydeligvis ikke var i form og ikke motiveret? Imø. kan man nu sagtens forlange langt mere af PL´s bedstbetalte spiller. Rooney var da helt klart en udfordring for Moyes, og han formåede jo sådan set i første halvdel af sæsonen at få Rooney på ret køl, men han havde stadig valget mellem at afskibe Rooney eller satse på ham i begyndelsen. Den nye træner vil nærmest være tvunget til at satse på Rooney, og man skal helt tilbage til 11/12 for at finde Rooney i en form tæt på verdensklasse. Rooney er dog ikke den første spiller, der er kommet på kant med Ferguson, og Rooney var heller ikke den eneste spiller, som ikke gav sig fuldt ud under Moyes, men jeg synes nu stadig, at Moyes og Woodward, eller hvem der nu stod for den nye kontrakt, skød sig i foden ved at give Rooney en så enorm løn. Mon ikke kontrakten i bund og grund blot var et udtryk for, at Moyes havde store problemer med at vinde spillerne over og derfor forsøgte at få en tro støtte i form af Rooney, og at Woodward havde store problemer med at sælge Moyes´ Man. Utd. til potentielle nye spillere, hvorfor det var vigtigt at signalere, at en af stjernerne havde forpligtet sig i de næste mange sæsoner?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af pryds
Jeg syntes man man har meget høje forventninger hvis man forventer mere efter denne sæson, han har præsteret godt på et hold uden koncept, uden ledere og uden tro på tingene, hvor havde holdet været uden?

Jeg er med på at lønnen er for høj, og ja der skal vi skyde skylden på Moyes og Woodward, men det er også nemt at være bagklog, hvis han var blevet solgt, hvad var der så blevet sagt af medier og fans når nu sæsonen er så skidt?

Mon ikke kontrakten i bund og grund blot var et udtryk for, at Moyes havde store problemer med at vinde spillerne over og derfor forsøgte at få en tro støtte i form af Rooney, og at Woodward havde store problemer med at sælge Moyes´ Man. Utd. til potentielle nye spillere, hvorfor det var vigtigt at signalere, at en af stjernerne havde forpligtet sig i de næste mange sæsoner?


tror du rammer helt rigtigt med det her, og derfor var det svært for klubben at gøre andet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tja, man kan jo også se på nogle af kampene, fremfor statistikkerne. Havde vi haft en skarp mand inde i stedet for Rooney mod Everton og Bayern, kunne vi måske have spillet uafgjort i begge, for det var godt nok store chancer han brændte.
Derudover render han ofte i vejen for opspillet i stedet for at være i feltet, hvor han burde være. I sæsonen efter Cristiano forlod klubben scorede han masser af mål, ved ikke at rende hovedløst rundt nede på midtbanen, og scorede ret mange mål med hovedet ved at placere sig rigtigt. Det har han misset siden.
Om det er taktiske oplæg eller bare fordi han ikke er diciplineret nok til at blive hvor han bør være, skal jeg lade stå usagt.

Og uanset hvor man helst vil placere ham (i 10´er rollen eller i angriber rollen, givet at vi spiller med den slags under den nye træner), er der folk på holdet der er bedre på de positioner. Så hvis man kan få han afsted for en rimelig sum kan der være god ræson i at sælge. Det viser jo også, at den nye træner har balls. Men selvfølgelig kun hvis han ikke mener der er brug for Rooney, eller hvis han mener Rooney er skadelig for holdets tilstand.
Skrevet af Fribytter
Da Nistelrooy blev solgt, begyndte Ronaldo at score mange mål. Da Ronaldo blev solgt, og Tevez ikke blev købt, trådte Rooney til. Da Rooney blev sær, købte Ferguson Van Persie. Selvfølgelig havde Moyes da sikkert haft problemer med at hente et stort navn som erstatning for Rooney, men jeg tror ikke, at det havde betydet, at Man. Utd. havde ligget meget dårligere. Der er trods alt otte point ned til ottendepladsen pt. med en kamp i hånden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toggle
Spil og resultater under Moyes har bestemt ikke været godt nok. Langt fra. Det er naturligvis Moyes ansvar, men spillerne har sgu også et stort ansvar for hvordan det er gået! Klubben burde ha´givet ham mere tid, for 9-10 måneder er efter min mening for kort tid.
Problemet som jeg ser det er at der sikkert kun har været en klausul i kontrakten om den første sæson. Dvs hvis moyes havde floppet næste sæson også og man først havde valgt at fyre ham der så havde man pludselig været nødt til at betale ham for hele kontraktperioden. Lad os bare sige at han fik 5mio£ pr sæson. Dvs £5mio for at fyre ham nu eller måske £30mio for at fyre ham om et år. Plus det tabte for at misse champions league to sæsoner i streg. Det ville have været en dyr dyr fornøjelse bare for at se om han nu også skulle slå til på 2sæsoner. Nej, det er klart det rigtige der er sket både økonomisk og sportsligt...at sige andet er bare naivt.

Selvfølgelig havde Moyes da sikkert haft problemer med at hente et stort navn som erstatning for Rooney,
Mata?
LUHG
Skrevet af Fribytter
Det ville være ret ødselt at købe Rooneys erstatning for £37 mio. for derefter gøre Rooney til den bedstbetalte spiller i PL.

Altså medmindre du mener, at Moyes skulle have indgået en byttehandel med CFC i sommers.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Forza-Lålz
?

Hvis man havde købt Mata i sommers, havde man nok ikke tilbudt Rooney den nye kontrakt.. Derudover var der intet der tydede på, at man var efter Mata i sommers..

Selvom Mata er en dygtig spiller og han sikkert vil bidrage med meget til holdet, stinker købet af ham i vinters desværre langt væk af, at Moyes havde tænkt sig at spille ham på kanten og igen ikke har læst ordentligt på lektien.

Nu har vi 2 nærmest identiske spillere i Kagawa og Mata der begge begår sig bedst på 10´eren, og en Rooney der helst skal op og spille i angrebet, hvor både VP og Welbeck skal have spilletid..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Fribytter
Rooney underskrev den nye kontrakt i februar efter, at Mata var blevet købt i januarvinduet, og jeg tror ikke, at Mourinho turde sælge fanfavoritten Mata, da han lige havde gjort comeback i klubben. Som minimum skulle han have haft mere end bare penge den anden vej. Eks. Rooney.

Moyes havde rimelig god succes med Pienaar og Arteta på kanterne, men man kan jo have sin tvivl om, hvorvidt den brug af 10´ere er effektiv på højeste niveau.

Mata har dog været rimelig god til at omstille sig til forskellige systemer, så en ny træner vil nok sagtens kunne finde ud af at gøre god brug af Mata. Fellaini er lidt en anden sag.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Forza-Lålz
Wow, der er noget der er gået helt galt for min hukommelse. Var overbevist om at han fik den nye kontrakt i efteråret.

Af hvad jeg har set til Mata på kanten, har han ikke gjort et særligt positivt indtryk. Selvfølgelig kan han spille bold, men det kniber med driblingerne og farten, hvorfor det da også hurtigt gik op for Moyes at han blev nød til at spille ham centralt.

Et eksempel er City-kampen på O.T hvor Mata i udgangspunktet lå på kanten, men efter en katastrofal start blev nød til at rykke ind centralt, hvortil Cleverly i stedet rykkede ud og agerede i en rolle der bedst kan beskrives som højre midtbane - hvilket til dato er den værste taktiske brøler Moyes har begået hos United.

Moyes må meget gerne købe Fellaini med til den klub han nu ender i spidsen for, da hans ageren på transfermarkedet i hans tid i United, bedst kan beskrives som ligegyldig og panisk.
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Fribytter
Nej, Mata er også bedst centralt, men jeg tror nu godt, at man kan få mere ud af Mata på kanten. Michael Cox skrev en artikel til ESPN, inden Mata skiftede til Man. Utd., om Matas forskellige roller under AVB, RDM og Rafa i CFC for at forklare, hvor Matas alsidighed ikke passede ind i Mourinhos system.

http://espnfc.com/blog/_…463?cc=5739
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af forza-mufc
Lidt af dagens rygter
Vi skulle have holdt samtaler med Cavanis repræsentanter, da Woodward gerne vil have en superstjerne til klubben. Vi skulle have overtalt Shaw til at komme hertil i en £30mil transfer, hvor han skulle få en 5 årige kontrakt til £100.000/ugen!!
De er begge fra The Guardian, så jeg regner dem for at være troværdige.. Hvad man skal tænke om at give så mange penge til en 19 årig er en helt anden sag, og synes ikke, fra de få ting jeg har set til ham, at Cavani er en gut vi skal smide 60 mil efter. http://www.theguardian.c…sc-fabregas

Og så kunne det ligne endnu en håbløs jagt på Fabregas går i gang..

Mht Moyes, er jeg ærgerlig over at han ikke kunne klare det. Det var dog tydeligt at opgaven var for stor til ham, hvilket kunne ses i hans mediehåndtering.. Men synes at spillerne er de store syndere, det virker ikke til at de har opført sig specielt professionelle.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af pryds
Nej tak til Cavani og Fabregas, vi har behov for en venstre back, en central midterforsvar og 2 dynamiske centrale midtbane spillere, angrebet må vente.

Har læst mig frem til, at Giggs er meget glad for Cleverley, og han starter inde i stedet for Mata på lørdag, han skal ha en mere offensiv rolle end han har haft før?? Det ville være mærkeligt hvis han vil splitte Mata og Kagawa, nu hvor det virker til de har fundet hinanden.
Skrevet af forza-mufc
Ja, det kan være at vi får lov til at se nogle af de takter han havde for et par år siden så. Synes også det var en fed måde at starte sin karriere som manager på for Giggs: It´s time to play like Manchester United again.
Tror jeg ender med at grine højlydt hvis vi helt igennem dominerer de sidste kampe, som det var Ferguson der stod for det hele igen.
Er enig i at Fabregas og cavani helst skal undgås. Så håber jeg også Rooney sælges. Ham får vi ikke mere godt fra, og med den løn han har.. Jeg er stadig målløs.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Toggle
. Det ville være ret ødselt at købe Rooneys erstatning for £37 mio. for derefter gøre Rooney til den bedstbetalte spiller i PL.

Mit svar var egentlig bare ment som ren kærlighed for Moyes evner til at hente en stjernespiller som mata som jeg i hvert fald sagtens mener kunne bruges som erstatning for Rooney hvis det nu var det man var ude efter.

Håber stadig på giggs som den permanente løsning hvis vi spiller drømmebold i de sidste kampe. It´s time to play like Manchester United again
LUHG
Skrevet af pryds
http://ekstrabladet.dk/s…2268413.ece

Hvis der er hold i denne historie, så har den da været helt galt med Moyes.

Skrevet af Goikoetxea
Moyes klarede jo den side af klubben i Everton ganske fint, se bare hvor det springer frem med talent pt.
Wise Men Say...
Skrevet af GN2
Det artiklen siger er jo også blot, at Moyes søgte at implementere sine egne træningsmetoder, med et større fokus på spillet uden bold, ned igennem rækkerne. Fuldstændig kutyme for en manager. Ved at ansætte ham i første omgang har klubben jo blåstemplet hans fodboldfilosofi, og at man så efterfølgende himler op om at det ikker er: "the-manchester-united-way", peger i mine øjne mere tilbage på klubbens hjemmearbejde inden ansættelsen, eller mangel på samme, end det peger på Moyes.

Når nu Moyes var givet alle indikationer på, at han var tænkt som klubbens langsigtede løsning på managerposten havde det da været noget mere bekymrende, hvis ikke han var påbegyndt en synkronisering af ungdomsrækkerne med den type fodbold, han gerne vil spille.

Synes artiklen er et led i en noget trist tendens efter Moyes´ fyring, hvor det i diverse medier pludselig bugner med historier vinklet i en retning der søger at hive tæppet væk under Moyes og udstille ham som en amatør, der aldrig anede hvad han lavede. Også selvom disse vinklinger har hjelm i historier med utrolig lidt kød på lig ovenstående, og at vi med udgangspunkt i hans tid i Everton kan konkludere det præcist modsatte. Jeg er enig i, at han ikke har virket sin opgave moden siden han kom til klubben, og er derfor også enig i fyringen, men derfra er der et stykke vej til det billede af en hovedløs kylling, som søges tegnet af ham nu.

De helt store tabere i de sidste dages historier er i mine øjne spillertruppen. Hvor de burde have mødt denne modgang, som i perioder er hverdag i langt de fleste klubber, med endnu hårdere fight, har visse spillere tilsyneladende anlagt sig en opførsel så puberter, at den havde været pinlig selv for en teenager. Det vidner om en bekymrende forkælelse, som ingen steder hører hjemme. Intet under at Moyes ikke takkede spillerne i sin afskeds pressemeddelse.
20
Skrevet af Forza-Lålz
Hvordan er det lige du får spillertruppen til at være de store tabere baseret på de sidste par dages historier ? Hvad er der kommet frem, der gør dem til tabere ?
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af GN2
Rygterne om spillere der på tribunen til en af holdets kampe, har vædet om hvornår Moyes vil blive fyret. Rygterne om at der fra en spiller på bænken under udekampen mod Olympiakos, mens Moyes var i dialog med fjerdedommeren, er blevet ytret ting så som: "Bare udvis ham. Vi er bedre uden ham". Rygterne om at der i flyet på vej hjem fra samme kamp er blevet fniset højlydt over hans valg af læsestof. Lækningen af diverse informationer fra omklædningsrummet til pressen, som vidner om den generelle ignorance Moyes er blevet vist her.

Der er selvfølgelig tale om rygter, men lige såvel som disse tegner billedet af en manager der har tabt omklædningsrummet, så tegner det et billede af dele af truppen som værende pubertære og møg forkælede. Er der en snert af sandhed i ovenstående, er der personer i truppen som har håndteret deres første oplevelse af svær modgang som fodboldspillere på en utrolig uværdig måde ved at udvise mangel på karakter i en situation, hvor holdet burde stå sammen og kæmpe røven ud af bukserne for at vende tingenes tilstand.

Dette perspektiv synes jeg forsvinder lidt i denne efterrationaliserende underminering af Moyes´ evner som manager.
20
annonce
0