Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kostede Anderson ikke "kun" £17m??

Men ja, når han ikke er med (og angiveligt ikke er skadet), mens Tyler Blackett, Michael Keane, Reece James, Jesse Lingaard og Will Keane er med, er han nok ikke en van Gaal regner med.
Januzaj er vel ikke med fordi han var længere til VM, end englænderne og spanierne, eller hvad?
Skrevet af Fribytter
Han har skrevet følgende:

James Ducker ‏@DuckerTheTimes 16m
@j_davies2801 @BigEamon75 initial fee was £20.4m, all the add ons that were triggered took it to £25m. Can we now move on
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af forza-mufc
Crazy: Januzaj er stadig på ferie efter VM ja, i hvert fald iflg The Guardian. Mere overraskende er det dog for mig, at hverken James Wilson, Tom Lawrence eller Nick Powell er med. Specielt førstnævnte spillede jo en eminent debut kamp.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af PayElite
Aargh ! Er Nick Powell virkelig ikke med ? Gør næsten ondt i testiklerne at høre sådan noget...
[i]Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former [/i]
Skrevet af Kratos
Ikke rigtig, sådan noget her gør ondt:

http://www.wigantoday.ne…p-1-6612682
FCK og United siden \'92.
Skrevet af emil.kirk
Har hørt rygter om at nogle af de førnævnte unge sku være småskadede og/eller fordi 2. Holdet har 4 kampe imens de andre er i USA...
Tror dog mere på det med skaderne, da det vil gavne dem mere med 1. Holds bold også selvom det er pre season
Skrevet af Inuk.
Vidal meldes at være tæt på.

Hovedrystedende.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af forza-mufc
Han har nu været meldt tæt på i et stykke tid, så intet nyt der. Til gengæld skulle han have sat sit hus i Torino til salg.. For satan hvor ville det være fedt hvis vi fik ham!
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Inuk.
Han bliver overhalet af yngre kræfter inden han er fyldt 30.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af madin
Der kører rygter om at Hummels meldes meget tæt på United ifølge en spansk avis,og vil blive præsenteret i denne uge, nogen der ved mere om dette?
Skrevet af Ferguson41
Der kører rygter om at Hummels meldes meget tæt på United ifølge en spansk avis,og vil blive præsenteret i denne uge, nogen der ved mere om dette?


Sker ikke, og lad endelig være med at tro på det.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hehe, prisen i rygterne skulle være på £16m - hvis man sammenligner lidt med Luiz, som røg for £50m, og ser på, at Hummels vel ca. er dobbelt så værdifuld en spiller, burde prisen vel nærmere være omkring de £100m.

Men til gengæld har Woodward været så åben, at sige, at der bliver handlet spillere (begge veje) i løbet af det næste stykke tid, så vi kan godt forvente nye spillere ind, og "gamle" spillere ud.

Jeg ved ikke om Hummels er en umulighed - Dortmund har, hvis de henter Ginter, 4 kvalificerede til pladsen. Men muligheden for at det bliver Vermaelen eller de Vrij i stedet er mindst lige så stor.
Skrevet af trannel
Hummels rygterne stammer fra den spanske avis Sport, så det skal man vidst ikke lægge så meget i. Mere interessant er det med Vidal, for i den artikel hvor han meldes tæt på United, blev der samtidig meldt ud Evra ville skifte til Juventus i dag, og det er jo netop sket, så rygtet er da "halvvejs" rigtigt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu er Hummels rygterne jo ikke nye - de har været der det meste af sommeren (i længere tid end Vidal og Vermaelen rygterne faktisk). Men de er taget lidt til i dag (efter den artikel i Sport, som de engelske medier så har gentaget).
Uanset hvad ser det fornuftigt ud i øjeblikket. Jeg tror godt vi kan forvente en ny forsvarsspiller og en central midtbanemand ind inden udgangen af august. Og så er vi jo allerede dér klart bedre stillet, end før sidste sæson. At vi så også har en træner, som er et par klasser over Moyes gør jo bare situationen endnu bedre.
Skrevet af PNE
Luiz prisen var selvfølgelig alt for høj, men hvis Hummels kan købes for £15 millioner, så er der nogle i Dortmund som skal hænges i første hjemmebanekamp.

Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Skrevet af Toggle
http://www.manchestereve…ter-7468725
Mon ikke der sker noget inden sålænge.
Drømmescenariet
Vidal, hummels, blind og gerne di maria. Og så ud med young, Andersson og cleverley

Edit
The 62-year-old is an admirer of Arturo Vidal, but United insist there hasn´t been any contact with Juventus.

Privately, they insist the speculation is being driven by the player and his representatives.

Hvor har MEN det fra?
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er vel også bare spekulationer ansporet af de erfaringer der blev lavet sidste sommer, hvor spillere og agenter til højre og venstre brugte United i deres forhandlinger om enten mere spilletid eller bedre løn.

I øvrigt læste jeg et meget løst rygte der gik på, at Evra ser på muligheden for at købe Vidals hus, som skulle være sat til salg i går.
Skrevet af Toggle
45mio euro...det er vidal også værd så krydser fingre for at Woodward får fingeren ud og signer ham. I øvrigt har han kontrakt med juve til 17 hvorfor juve vel ikke er tvunget til at forbedre lønnen...og går ikke ud fra at spilletid er et emne at bruge i den henseende.
LUHG
Skrevet af Toggle
http://web.calciomercato…ntus-515341
Her er det med huset der er til salg. Ved ikke hvor pålidelig calciomercato er...
Edit
Men di marcio bruger i hvert fald det medie flere gange på sin Facebook side som kilde ligesom tuttosport ligeledes har historien,hvorfor det lader til at være pålidelig. Er der mon nogle italienske fans der læser med som kan bekræfte at calciomercato er en pålidelig kilde?
LUHG
Skrevet af han_solo
Er der nogle der ved om det bliver muligt at streame Uniteds kamp mod LA Galaxy på onsdag?
UTD
annonce
0