Snak

Mere indhold efter annoncen
Nope, mere helt generelt, man oplever det jo også fint i artikel forummet og i den almene fodbold diskussion. Nuvel, de fleste bag skærmene er vel ovre skole livet og derfor ude på arbejdsmarkedet hvor billedet med garanti er et lidt andet ifht landets folkeskoler og gymnasier, så jeg oplever det sikkert i højere grad ifht en del af jer andre.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
@ Jonas:

Jamen der er vi helt enige. Også selvom der egentlig i sig selv ikke er noget galt med at ytre Barca´s slogan. (Udover det lyder noget...ja..cheesy). Det er jo det samme som YNWA. Et statement man kan hive frem og sige i modgang og medgang fordi det...tjaeh..."passer" ind i det man vil sige med sin besked. Et slogan for klubben, så at sige.

Ifht. dit originale indlæg, under jeg ikke eks. Arsenal mere eller mindre fordi nogle af deres fans er nogle smålige perfide horeunger, for dem har alle sgu. Og jeg har ellers hørt nok om VP´s gule kort for nogle måneder siden.

Jeg under en klub noget fordi de fortjener det. Og sjældent bliver der vundet noget i fodbold der ikke er fortjent. At der så er klubber jeg helst ikke så vandt nogetsomhelst er jo en helt anden diskussion.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Jeg er ikke fuld, jeg er bare promillemæssigt udfordret. Vi tabte til et bedre hold, punto final. Et hold der var så godt, at det fik vores hold til at begå lilleputfejl i defensiven. Især ved mål 2 og 3.

Credit til Barca, et unikt hold ikke bare i vores tid, men til alle tider. De får selv de andentredjebedste hold i Europa til at ligne forvirrede lilleputter.

Hik.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Jamen bestemt, jeg har stor respekt for Barcelona som institution, og de fleste fans er jo også helt i orden :)
- Det kan bare godt blive lidt "vammelt" når man hører, jamen Barcelona er mere en bare en klub... Jeg plejer så at spørge hvorfor de er mere end bare en klub, de fleste svarer:" Jamen fordi de gør så meget ud af talenter osv"... Også har man jo ganske enkelt ikke forstået budskabet korrekt, og så skal man ligeledes lade være med at bruge det.

Udover det under jeg nu heller ikke Chelsea, Arsenal eller City NOGET som helst, men det er så heller ikke pga deres fans, det er mere fordi de er direkte konkurrenter til United, det kan man ikke just sige om Barca (Udover ChL naturligvis). Kald det smålighed eller hvad i vil. Men ellers (udover nævnte klubber) under jeg, som dig, klubber der fortjener det.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Jamen, det er da også lidt vammelt. Det er nok mere et statement der holder vand i lokalmiljøet i Barcelona, hvor de gør mange ting for det lokale samfund. (Bl.a alt det der med Franco etc.)

Jeg er måske så bare i den "heldige" sitation at den direkte rival er Madrid. Jeg kan nok godt unde dem at de ikke er i La Segunda, men derudover får de sgu ikke mange sympati-pint herfra.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Man orker ikke engang at være sur over sådan et nederlag. Stor klasseforskel på de to hold, og sådan er det jo. Stort tillykke til Barca, de er med afstand det bedste hold i verden.

Og så synes jeg i øvrigt tuderiet over Barcelonas medgangsfans er latterligt. Hvor mange gange har vi ikke grinet over ABU´erne.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Efter at have fået kampen lidt på afstand tror jeg, at den deklassering vi oplevede igår på sigt er godt, da Ferguson nu må have indset, at holdet skal forstærkes og med andet end uslebne talenter.

En på papiret snæver 2-1 sejr til Barclona med flere afslutninger til United havde nok kunnet få Ferguson overbevist om, at det kun er mindre ting, der skal til.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
bold.dk
Nu har jeg ikke læst alle indlæg, men er det kun mig, som synes taktikken/holdopstillingen var naiv så det basker?

Jojo, det er da fint at vi vil spille på egne styrker, men det kan vi bare ikke mod Barcelona. Det viste finalen i 2009, det viste finalen i går. Vi har ikke tyngden på midtbanen til det, vi har ikke Busquets-kompetencerne så at sige.

Jeg mener derfor også det bør have højere prioritet at få erstattet Hargreaves end at få erstattet Scholes i truppen, såfremt han stopper. I særdeleshed eftersom Rooney ser ud til at have fået en form for Scholes-rolle, når han spiller sammen med Chicharito.

Og i øvrigt tillykke til Barcelona med en helt igennem fortjent sejr.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Jeg ved ikke, om jeg vil kalde den naiv. Den her opstilling har trods alt virket ekstremt effektiv i en række afgørende kampe det seneste halve år. Pointen var vel også, at man ikke ville stille sig tilbage og forsvare den hjem men forsøge at skubbe spillet lidt længere frem.

Når det ikke lykkedes, skyldes det først og fremmest midtbanen, som var helt og aldeles overmatchet på alle tænkelige punkter. Vi vidste jo, at Carrick skulle spille en fænomenal kamp, og det gjorde han ikke. Vi vidste også, at Giggs ville blive en klods om benet, hvis al spillet blev på vores halvdel. Og det gjorde det jo. Til gengæld viste Giggs ved vores mål, hvorfor han er med - evnen til at tage et veltimet dybdeløb og sætte Rooney i scene.

Jeg ærgrer mig mest over, at Fergie ikke reagerede ved pausen. Stik imod spil og chancer stod der rent faktisk 1-1 ved pausen. Her kunne han have ofret en tam Giggs eller en overmatchet Hernandez. Vi burde have udfordret Mascherano noget mere, ligesom både Giggs og Evra ikke rigtig lykkedes i duellerne med Alves.

Nuvel. Som Razz og Nick ganske rigtigt påpeger, viste kampen heldigvis, hvor der skal sættes ind på sommermarkedet. Det havde været uendelig svært at argumentere for en række store indkøb, hvis vi var løbet med PL såvel som CL.

Hatten af for Barcelona. De er i en klasse for sig - defensivt såvel som offensivt.

P.S: Mest skuffende var vel i øvrigt, at de spanske (!!!) fans overdøvede vores. WTF?

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Haha, det var da vist mest efter det stod 1-0.

Før da, kunne jeg knapt høre noget hver gang Alvés eller Busquets havde bolden.

Og ja, for resten, jeg smilte lidt da Carrick smækkede ham i face med en bold. Jeg synes naturligvis om ham, men han har ikke dårligt af at lære noget på den hårde måde.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
annonce