Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Tak Bosse, men jeg er IKKE i færd med et comeback, selv om Kongen måske er. Hvis bold.dk/snak er et drug, er mine abstinenser slet ikke slemme nok.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af andib
Du behøver heller ikke være så meget på som du har været tidligere, men et besøg i ny og næ, det ville bestemt ikke gøre noget, Coppell. Det samme til Kongen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af BulletUtd
3 assist og 1 mål af di maria, continue please!
Skrevet af pryds
Bullet

Ser du kampen? For vil meget gerne vide hvordan vores nye argentinske forsvarsspiller gør?
Skrevet af BulletUtd
Han placere sig rigtig og virker teknisk god på bolden, og hurtigere end jeg lige husker fra Vm, så godkendt indtil videre og ville ikke overraske mig hvis han står foran blind og shaw i løbet af sæsonen. Kan dog ikke lige se ham som central forsvarer.

PS: di maria er en fryd for øjet i denne kamp!
Skrevet af Ferguson41
Jeg går udfra Rojo er købt ind til den trebackkæde først og fremmest, ellers er Shaw satme en dyr reserve. Men okay, han var jo så ikke en spiller Van Gaal havde bedt om, kun accepteret.
Skrevet af pryds
Super med Rojo, tror han bliver en gevinst, men tror bare ikke Van Gaal ser ham på Shaws plads.
DI Maria er klasse, glæder mig meget til at han bliver spillet ind på holdet.

Tak for Update.
Skrevet af K. Schmidt
Hvilken position spiller Di Maria i aftenens landskamp ?
Skrevet af Slettet(061149222803)
En offensiv position, er der flere spørgsmål?
Fodbold er en fornøjelse!
Skrevet af BulletUtd
Ja, men går ud fra vi bytter rundt i løbet af sæsonen som vist nedenfor:

Jones Evans Rojo

Rafael Shaw


Eller:

Jones Smalling Evans

Rafael Rojo
Skrevet af Mr. Pink
Hvad er lørdagens lottotal?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af BulletUtd
Han bytter rundt mellem højre og venstre kant og tørrer begge backer som det passer ham
Skrevet af Ferguson41
@Mr. Pink

8 19 22 28 34 37 39
Skrevet af Toggle
Dejligt at Rojo nu er klar. Er der nogen der kan forklare hvilken forskel der er i at bruge ham uden arbejdstilladelse ift den situation fck stod i sidste år hvor man valgte at bruge spilleren til trods for at arbejdstilladelsen endnu ikke var gået igennem?
LUHG
Skrevet af Alsen_RedDevils
Bosse, dit indlæg i går er fuldstændig sort.
Som det fremgår af Guardians artikel havde United alle muligheder for at presse Sporting på handlen med Rojo, eftersom Sporting stod til at skulle betale 75% af ethvert afvist tilbud i kompensation til Doyens Sport, der ejer 75% procent af ham.
Du skriver " Grundet tredjepartsstrukturen, var der ikke værdi i handlen for Sporting, som kun ville modtage en del af beløbet og i forvejen er i uføre" og forholder dig af uransagelige årsager ikke til, at der er lige så lidt værdi i at beholde ham, eftersom man under alle omstændigheder ville være tvunget til at hoste op.
Og så er det en OK naiv FM-tilgang, når du ser det som vundet terræn, når man kommer under en frikøbsklausul, der jo som bekendt ikke ligefrem afspejler spillerens markedsværdi. Din logik ville i så fald betyde, at et køb af Messi til 1,8 millarder ville være "en god forretning". Rojo har isoleret set ikke vist noget, der kan berettige til et prisskilt på 160 millioner. Uanset om det bliver betalt i "rater" eller om der er et fornuftigt "cashflow". Du godeste mand, I lyder og taler jo som Ed Woodward.

At Nani skulle være usælgelig er ligeledes svært at tage alvorligt. De seneste års deroute til trods taler vi om en spiller, der har præsteret på højeste niveau i flere år, som kan dække de fleste positioner offensivt, og som har en alder, der borger for flere gode år. Han har de seneste mange vinduer været genstand for interesse, så selvfølgelig kunne man få ham af sted, hvis man ville det. Nu har man lagt ham til at dø i en ligegyldig liga, hvor han kun kan skuffe. Uagtet om han spiller en fantomsæson, vil det ikke garantere for noget som helst andet, end det vi allerede ved: at han har et formidabelt talent.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kratos
Rojo har isoleret set ikke vist noget, der kan berettige til et prisskilt på 160 millioner.


Ikke at jeg ikke er helt enig med dig i at den pris burde vi kunne have fået lavere så tror jeg nu at spille på et hold der kommer i VM finalen presser prisen lidt op af.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Inferno
Prisen på Rojo kan altid diskuteres. Han havde et rigtig flot vm for Argentina, som venstre back/wingback. Derudover spillede han også en rigtig god sæson for sporting -primært på centerback. Det er naturligvis med til at presse prisen op. Han er en vildt god spiller, meget alsidig, og jeg tror og håber han kommer til at overraske en del. Derfor har jeg svært ved at se der skulle være tale om en for høj pris. Men ok, jeg kan jo tage fejl...Tiden vil vise det.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ja, selvfølgelig vil tiden vise det, og selvfølgelig har hans VM skubbet prisen i vejret. Men essensen er jo netop, at prisen afspejler den situation, klubben stod i, fordi man først handlede EFTER VM, og kort tid inden vinduet lukkede. Til sammenligning hentede Liverpool Lovren for 20 millioner pund, mens Bayern handlede Benahtia for 4 millioner pund mere, end vi hentede Rojo for - og førstnævnte har lige spillet en fantomsæson i Serie A.
Man har siden januar været klar over, at man ville stå uden Vidic og Rio til den nye sæson, og at der var behov for en leder til forsvaret.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Inferno
Alsen, jeg vil uden at tøve påstå, at Rojo er væsentlig mere alsidig end både Lovren og Benatia. Det er særdeles værdifuldt og bør vel også med i betragtningen ?

Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Chippen
Inferno,

jeg er ikke sikker på, det er alsidighed vi har brug for i venstresiden. Vi har lige købt Shaw, har Tyler Blackett og Jonny Evans. Jeg ville hellere have en top centerforsvarer end en alsidig forsvarer, der også kan spille back.

Jeg tror personligt, at Lovren bliver et scoop for Liverpool. Han havde en fantastisk sæson for Southampton sidste år, og et fornuftigt VM. Benatia kender jeg ikke meget til.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
annonce
0