Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kassedas
.
Skrevet af Toggle
Selvfølgelig kan man sammenligne Suarez betydning med Cantona og Keane. Suarez var - groft sagt - forskellen i sidste sæson. Ikke at jeg vil underkende Keane og Cantona, men da de stoppede fortsatte Man Utd med at vinde.
I sæsonen 94/95 var cantona i karantæne hele sidste halvdel af sæsonen og der endte united som 2er. I sæsonen 97/98 som var den første sæson united spillede uden cantona efter han trak sig tilbage endte united som 2er. I den sæson hvor Roy Keane blev fyret - spillede han 4 kampe i PL - united endte som 2er. Så at sige at de to spillere ikke har været forskellen i united er mig bekendt vurderet helt helt forkert.

Schmeichel i top20 er ligeledes et udtryk for nostalgi mere end det er et udtryk for, hvor god han egentlig var.
Schmeichel er imo. den bedste keeper der har været i premier leagues historie. Det er vel heller ikke for sjov at han er halloffame.

Og så vil jeg i øvrigt også påpege at det er helt hen i vejret at essien ikke er med på den liste der...han har vel været i top 5 af centrale midtbanespillere i premier leagues historie.
Ift keane vs vieira hedder den vel noget lignende 7-3 i mesterskaber...hvilket vel er en afgørende forskel.
LUHG
Skrevet af Fribytter
De har rettet listen efterfølgende. Zola er nummer 30.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Alota Fagina
Carrick står foran sit comeback. Van Gaal vurderer, at han måske kan sidde på bænken i aften.
Nu har han været ude i 5 måneder. Jeg ved ikke, hvilken rolle han er tiltænkt. Eller hvilken fodboldmæssig forfatning han kommer tilbage i.
Han er jo blevet brugt lidt i forsvaret, og med de skadesproblemer der har været i sæsonen kunne han vel godt være gardering der.
Skrevet af emil.kirk
Man United: De Gea, Rafael, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Herrera, Januzaj, Mata, Di Maria, van Persie

Bænken: Lindegaard, Smalling, Carrick, Fellaini, Fletcher, Young, Falcao.
Skrevet af Recognize
Ser desværre ud til at Jan Mølby skal fyre sit sædvanlige vrøvl af under kampen.. Fint at Januzai får lidt spilletid. Bliver spændende at se hvad han, Mata og Di Maria kan sammen..
Skrevet af Martinovic
Spiller Blind og Herrera central midt og er det ikke for offensivt?
Mojn do!
Skrevet af Toggle
Foggy
Det kan aldrig blive for offensivt med vores defensiv in mente...
LUHG
Skrevet af Kroesus
av for satan et mål.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Ferguson41
Under Moyes vandt vi stort set aldrig, hvis overhovedet, når vi kom bagud. Nu må se, om holdet har fået lidt nosser, og kan vende det, eller om rygraden stadig er ikke-eksisterende.
Skrevet af Toggle
Herrera, shaw og blind er godt nok ikke startet godt. Svært at gøre ret meget ved sådan en afslutning...det er i hvert fald godt sat ind.
LUHG
Skrevet af Acheron 3
Et godt mål. Mere er der ikke rigtig at sige til det.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Mr. Pink
Vildt sparket ind. "Ufortjent" i forhold til spil og chancer
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Recognize
Synes Blind har startet fint. Shaw knap så godt og Herrera ligner en der godt kunne have brugt en uge mere på sidelinjen med sin skade.. VP, anfører, og igen usynlig. End til videre
Skrevet af Ferguson41
Vi gør det heller ikke ligefrem svært for WBA, når vi bare slår høje indlæg. Lescott og co. taber ikke til Van Persie i sådan en duel.
Skrevet af Mr. Pink
AH har spillet endnu værre end Bebe, Büttner og Berbatov tilsammen!! Ad, han er dårlig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af a-mg
Billeder af LvG i samtale med Fellaini. Skal han ind i pausen i stedet for Herrera? Vi har masser af indlæg, så Fellainis styrke i luften ville ikke være helt tosset. Han kan desuden næppe spille dårlige langs jorden end Herrera har gjort.
Skrevet af Acheron 3
Et eller andet sted skal Shaw vel også først rigtig i gang efter sin skade.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Mr. Pink
Spil den dog, van persie!!!!!!!!!@

Forstår nu hvorfor Shaw ikke er blevet brugt....han er ringe.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Recognize
Jan Mølby har lige konstateret at Januzai udelukkende gik efter at skade en mand i en situation hvor han, med helt fair midler, prøvede at nå et indlæg.. Han er og bliver er fordrukkent fjols.

Herrera har en decideret off-day og forventer at se Fellaini i stedet for ham efter halvegen. Derudover må Rafael og Januzai gerne finde sammenspillet frem til anden halvleg. Håver også Falcao kommer på i stedet for VP i løbet af anden halvleg.
annonce
0