Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kratos
LvG har udtalt at at 3-5-2 var ´tvunget´ pga. den trup han havde at gøre med. Så vidt jeg husker havde det direkte noget at gøre med manglen på deciderede backs. Rafael er mere wingback end klassisk back. Young og Valencia er til nøds wingbacks.

Så den eneste deciderede back han havde var Shaw som var meget skadet i opstarten.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Ferguson41
Van Gaal er fyldt med lort. Truppen vi har nu har altid spillet 4-4-2 eller 4-3-3, og haft succes med det, det er ham selv der har kastet sin kærlighed på det lortesystem, og ikke vil skifte.
Skrevet af Recognize

@andib
At have 3 angribere ude i et par uger - og så eller være rimelig fri for skader, ville nu klart at være at foretrække sammenlignet med den skadesliste United har præsteret i denne sæson..

@Kratos

Rafael mere Wingback end klassisk back ? Hvor har du den fra ? Så vidt jeg er orienteret har han aldrig spillet anden end klassisk back, og han har da også vundet mesterskaber på den position. Derudover er han stabil defensivt og det er sjældent han hænger eller laver andre disciplinære fejl som man ser wing-backs lave.. Tror det fleste ser ham som klassisk frem for wing-back.

Van Gaal har nu udtalt at han har et brud, hvilket selvfølgelig ikke er overraskende, da han jo er United spiller i 14/15 sæsonen.

Med Young og Valencia ude, hvad synes folket så der skal gøres ? Tilbage til et 4-mands med Jones / Mcnair på backen ellers skal der købes ind/lejes ? Hvad blev der i øvrigt af det første Moyes-indkøb sidste sommer - var han ikke højreback ?

Skrevet af andib
Det er nu ikke hvem som helst de har haft skadet. Det er jo tre angribere af stor klasse. Aguero spillede fantastisk, da han blev skadet. Det var dog heller ikke for at jeg skulle sætte det direkte op i forhold til jer, men det var for at vise at de altså også har haft skader på nøglepositioner.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Kratos
Det er bare min personlige mening omkring Rafael. Han har alle dage været bedst offensiv i min mening og synes da stadig man ser defensive blundere fra ham - hvilket også kan ses på hans evne til at trække gule kort til sig.

At han har spillet i en 4-back kæde har intet med det at gøre.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Recognize
Han har tendens til at være for aggressiv og trække dumme gule kort til sig, men det er sjældent du ser ham hænge på modstanderens bane halvdel eller ikke være hvor han skal være, rent defensivt..


Kan heller ikke forstå hvordan du kan mene, at det er fuldstændig irrelevant at han har spillet i en 4-back kæde hele sin karriere når man skal bedømme hans position. Alt andet lige, er det vel ikke ligegyldig at han i de sidste 5-6 år har spillet i en 4-back kæde på det højeste niveau, og derfor har en masse erfaring med nøjagtig denne position og derfor ved hvad den indebærer - også defensivt.


Alt andet lige er det ikke hans defensive kvaliteter der bekymrer mig - det er hans skadeshistorik..
Skrevet af Toggle
Var det ikke rafael der som 19årig lukkede fuldstændig af for Ronaldinho? Knægten er verdensklasse back og en moderne back skal være god defensiv og offensivt.
Mon ikke det er muligt at han kan spille med maske på? Jeg synes i øvrigt sagtens vi kan spille 4mands kæden med den nuværende trup. Både jones og smalling spillede da hø back under fergie ligesom de begge kan spille i midten. Derudover har vi valencia og rafael til den position...har vi i øvrigt mulighed for at hente cleverley tilbage - han har da spillet hø back med stor succes tidligere? ! På ve back er det muligt at benytte både shaw, rojo og blackett.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Cambridge i 4. runde af FA Cuppen. Vi kan ikke klage over manglende lodtrækningsheld indtil videre, men vi skal nu nok få gjort et stort nummer ud af den kamp alligevel.
Skrevet af Toggle
http://www.theguardian.c…ctor-valdes
Farvel til Lindegaard...eller de gea?
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Jeg frygter virkelig at De Gea ryger afsted til Madrid til sommer, så vi derfor kan nøjes med et lidt mindre beløb, for at få Bale den anden vej. Det ville være et tåbeligt træk af os, men der har ikke været meget fornuft at spore fra klubbens side siden 8. maj 2013.
Skrevet af Toggle
Omvendt har Lindegaard allerede i sommers fået besked om at han kunne smutte. Er det så populært for en tidligere atletico spiller at smutte til real?
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Det kan jo tænkes at Van Gaal vil forfremme Sam Johnstone til 2. valg fra næste sæson.

Ang. De Gea og hans forhold til Atl. Madrid, så tvivler jeg på det har det store at sige i sidste ende. Det handler for langt de fleste fodboldspillere om at fremme deres egen karriere uanset hvad, og de færreste siger nej til Real Madrid.
Skrevet af Black Spider
Er der faktisk bund i de rygter om Bale for op imod 100 mio pund eller er det bare typisk nonsens fra pressen?

Et eller andet sted virker det jo håbløst, når Reus netop er tilgængelig for 20 mio. Specielt den rokade, som medierne spekulerer i, med en bondegård (evt plus De Gea) i bytte for Bale, hvorefter Real så køber Reus for småpenge og vel egentlig kommer styrkede ud af forløbet oven i at have tjent sindsygt mange penge, alt imens Man Utd betaler et Real-beløb for en spiller, der ikke rigtigt er god nok til Real. Nå ja, og måske bytter Man Utd også en god De Gea for en knap så god Valdes.

Men man ved jo aldrig, og derfor spørgsmålet. Er der noget, jeg overser, som får det til at give mening, at Man Utd sprænger banken for Bale?
Skrevet af Ferguson41
Reus vil nok være på radaren i klubber, der p.t. er noget mere attraktive end United, deriblandt Real Madrid og Bayern, så chancen for at vi henter ham er ikke stor. Bale derimod virker som en, der er på vej ud, og vi er nok de eneste, der er dumme nok til at vil give nogenlunde det Real Madrid selv gav for ham. Alternativt lader vi være, og så kan det være Chelsea finder den sidste brik til deres puslespil...

Bale - Oscar - Hazard
---- Diego Costa ----
Skrevet af Kratos
Det kunne godt ligne en Chelsea signing - deres ´svageste´ led offensivt er Willian.

Bale ville være en underlig størrelse. Ikke nogen tvivl om at han er en fantastisk spiller, men prisen og vores store ubalance på holdet ville gøre det til en ret underlig signing.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Artiklen handler vel næsten mest om Valdes, men Ladyman reporterer at der sættes stærkt ind på at få DDG bundet til en ny kontrakt:

http://www.dailymail.co.…Valdes.html

Videoen med LVG kan i øvrigt anbefales - jeg elsker simpelthen den mands måde at håndtere journalister på.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af dshoig
så er Victor Valdes officielt United-spiller. Håber virkelig det betyder at Lindegaard smutter og ikke De Gea.
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af CarefreeCFC
I behøver ikke at bekymre jer om os, vi er ved at signe Messi, så i hapser bare Bale.

Realistisk set vil Chelsea nok gå efter Reus før de begynder at kaste fjollede penge efter Bale.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Foxy
Jeg har det ogsaa lidt med, hvis Madrid vil af med deres affald (Bale) fordi de ikke mener han har slaaet til eller bare passer til holdet, jamen saa kan vi da snildt tage over. Men £100m er en latterlig pris, alt over 450m kr vil vaere overpris. Det er i forsvaret vi halter, og der vores fokus burde vaere.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Jeg håber sgu at de gea signer en ny kontrakt og det dermed er Farvel til lindegaard. I øvrigt underligt at han ikke har fået chancen ved LVG - i hvert fald for at sætte sig som 2. Keeper...der må nok være sket noget internt for synes ikke valdes er meget bedre. Derudover er jeg også den eneste der undrer sig over at valdes er tilfreds med reservetjansen?

Jeg synes det er lidt ambivalent at sige at nogle klubber er mere attraktive end os for jeg satser stærkt på at vi kan præsentere CL næste sæson og med de penge vi tilsyneladende har så er vi mindst ligeså attraktive næste sæson som de andre storklubber.
LUHG
annonce
0