Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
@ Inferno

Tak.

Jeg er overbevist om, at der bliver købt en angriber. Enten købes Falcao (hvilket jeg ikke tror), eller så købes der en anden angriber. Van Gaal fastholder i øvrigt åbenbart Rooney på midtbanen, så det giver også én mindre angriber i det samlede regnskab.

Og så har Van Gaal udtalt, at Man. Utd. kun har en verdensklassefløj på et spørgsmål om, hvorvidt han vil bruge wings i Man. Utd.. Med tanke på hvor vigtige fløje har været for Van Gaal tidligere, så tror jeg, at han prioriterer et køb af en klassefløj højt.

Rent breddemæssigt er der på papiret måske ikke brug for to store offensive forstærkninger, men når man ser på Van Gaals dispositioner og udtalelser, så er jeg ret sikker på, at der arbejdes imod to af den slags køb.

Midtbanen er som sådan ok besat breddemæssigt, når nu Rooney regnes for midtbanespiller. Men Carrick er tæt på pensionsmoden, og Fellaini passer ikke ind i de langsigtede planer. Ideelt set blev der også købt en midtbanespiller til sommer.

Og så er der forsvaret. Det er vel nærmest almen kendt, at Man. Utd. har jagtet en profil forsvaret i de to sidste vinduer. Og Rafaels skader gør, at Van Gaal i mange kampe ikke har spillet med en naturlig højreback (har Rafael ikke også været bænket i en række kampe?).

Men det er jo ikke alle spillere, der er gode nok til Man. Utd.. Det kan sagtens være, at forbruget begrænses af, at udvalget af tilgængelige topspillere og talenter ikke er godt nok. Men når man lægger det hele sammen, så lugter det af et travlt vindue imø..

Sådan er det jo i øvrigt, når man vælger at ansætte en idealist som Van Gaal. Han står for en helt anden form for fodbold end Ferguson, så det vil kræve store udskiftninger, hvis Van Gaal skal have en komplet trup. Moyes og Mourinho er pragmatikere i den sort/hvide-fodboldfilosofiverden, og det passede umiddelbart bedre til den trup, Ferguson havde efterladt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Sådan er det jo i øvrigt, når man vælger at ansætte en idealist som Van Gaal. Han står for en helt anden form for fodbold end Ferguson, så det vil kræve store udskiftninger, hvis Van Gaal skal have en komplet trup. Moyes og Mourinho er pragmatikere i den sort/hvide-fodboldfilosofiverden, og det passede umiddelbart bedre til den trup, Ferguson havde efterladt.

Nu er det jo alment kendt, at Ferguson efterlod en trup der manglede fornyelse, da det viste sig, at egne talenter (Cleverley og Welbeck) samt indkøbte talenter (Jones, Rafael, Anderson, Smalling, Büttner m.fl.) ikke var helt så talentfulde som Ferguson havde håbet på. Og at de samme talenter, som under Ferguson faktisk var ganske gode spillere, efterfølgende har vist mangler i deres spil.
Skrevet af Fribytter
Det var stadig et hold, der lige havde vundet mesterskabet, og så er det jo et krav til klubber i toppen, at de køber spillere hver sommer, hvis de fortsat vil være med, hvor det er sjovt.

Hvor gode spillere er, afhænger selvfølgelig af deres talent, men også hvordan de bruges. De talenter, du nævner, er købt ind til den måde, Ferguson gerne vil spille fodbold på. Welbeck, Jones og Rafael er altså fine spillere under de rette omstændigheder.

Og så er det talenter. Risikoen er som regel større for, at de ikke slår igennem. Til gengæld er de sjældent svære at komme af med, og de har sjældent været voldsomt dyre at købe. Og så er det yderst sjældent, at topklubber klarer fornyelsen ved intern rekruttering.

Sidste gang, hvor Man. Utd. havde brug for en lignende fornyelse var vel for ca. 10 år siden. Der var en periode på et par sæsoner, hvor Man. Utd. nøjedes med et par tredjepladser. Her kom fornyelsen ikke i stand ved at billige til halvdyre talenter pludselig tog dirigentstokken. Her skete fornyelsen ved at købe ekstremt store og dyre talenter som Rooney og Ronaldo og PL-kvalitet i form af Saha, Smith og Van der Sar. Og så en række profiler fra udenlandske ligaer (Vidic, Evra, Heinze). Det var ikke spillere som Bellion, Djemba-Djemba, Kleberson, Howard osv., der blev en del af fornyelsen. Og den tendens er blot blevet mere markant med tiden.

En ny træner stod rigtig nok overfor at skulle forny truppen. Det havde Ferguson ikke klaret, inden han trak sig. Men jeg synes også, at det er ret åbenlyst, at Ferguson netop lod det være op til en ny træner at stå for udskiftningen. Hvad der er bedst, ved jeg ikke. Man. Utd. havde i Fergusons sidste par sæsoner haft lidt svært ved at lande deres førsteprioriteter, og i en sådan situation er det måske bedst at undlade at foretage den helt store udskiftning, inden en ny træner træder til og i stedet gå efter unge spillere, som der er god økonomi i. At Man. Utd. så nok negligerede problemerne med at hente de store navne i forhold til, hvem der skulle ansættes er selvfølgelig en fejl. Moyes fik endnu større problemer, end Ferguson havde haft. Men det var ikke et sminket lig, Man. Utd. solgte til en ny træner. Behovet for fornyelse var åbenlyst, og økonomien til at foretage fornyelsen var ekstremt god. Man. Utd. har jo også det højeste lønbudget i PL pt..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Inferno
Fribytter, dit indlæg fra i går kl 13.25 er ikke helt ved siden af. Jeg forstår hvad du mener, men er ikke helt enig.

Jeg tror også, at Lvg prioriterer et køb af en klassefløj højt. Får han det køb i hus er det ikke sikkert, at han vil spille med to angribere. Vælger han kun at spille med en decideret angriber, behøver han ikke købe Falcao eller en anden angriber. Han kan så rykke Rooney op i angrebet, hvis han ønsker det, men det forudsætter så formentlig et køb af en 8´er også. (det ene udelukker dog ikke det andet). Derudover bør han efter min mening købe en Cb. Gør han det, kan han bedre benytte f.eks Jones på Hb, end det er tilfældet nu. (derudover har han jo også de øvrige til den plads - Rafael,smalling, Valencia og Mcnair). Carrick har kontraktudløb til sommer, dog med et års option, og fylder som du siger snart 34. Hvis kontrakten ikke forlænges, skal der self købes en erstatning. Jeg tror og håber dog, at han får forlænget. Det vil give lidt ekstra tid til at finde den rigtige, og han har stadig meget at byde ind med.

(fra kontraktfornyelsen med Carrick) :

http://www1.skysports.co…-until-2015

Jeg mener stadig, at 3 nye er realistisk, 5 er max. Du mener 5 er minimum. Fred med det.


Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Kroesus
Aftenens opstilling ville jeg meget gerne se mod et stærkere hold. Vores generelle spil kan selvfølgelig være dårligt nok til at få Preston til at se gode ud, men midtbanen bestående af Herrera, Fellaini og Blind tror jeg er et skridt i den rigtige retning til at skabe noget balance mellem forsvaret og angrebet.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
Iflg Mark Ogden har LvG udtalt at han går efter en verdensklasse CM - om der er tale om en 6er eller 8er ved jeg ikke, men mon ikke han går mest efter en 8er så Rooney kommer tilbage på toppen. Det vil så nok betyde at Falcao eller RvP er fortid til sommer - og da RvP er en LvG favorit gætter jeg på at Falcao er en færdig mand i united, selvom LvG forleden udtalte at han kunne have sin fremtid i united.

Ift. dagens startopstilling - betyder det at Rooney er tilbage på toppen når man starter med både Fellaini, Blind og herrera?

Edit
Og så håber jeg for guds skyld ikke at man går efter Strootman. Knæskader er karriere-crashers...og der er ingen grund til at satse på ham. Så hellere Pogba eller Vidal
LUHG
Skrevet af Toggle
Arsenal på hjemmebane med en sejr i aften...så slap lodtrækningsheldet op.
Got to beat the best to be the best :)
LUHG
Skrevet af Kratos
:)
FCK og United siden \'92.
Skrevet af a-mg
Jeg mener det er en fin lodtrækning. Hvis vi vil vinde turneringen skal vi alligevel slå Liverpool og/eller Arsenal på et tidspunkt. Det er trods alt en fordel at spille hjemme i forhold til at spille på neutralt stadion. Det eneste der havde været bedre var, hvis Arsenal og Liverpool havde trukket hinanden.
Skrevet af Recognize
@Toggle
Nu mener jeg at Vidal også har haft en slem knæskade - og at det rent faktisk var derfor man ikke købte ham i sommers


Dejlig opstilling i aften, og lidt den som jeg har ville se gennem hele sæsonen. Måske med en Rafael i stedet for Valencia, og så en Carrick i sted for Blind, men han er jo også skadet.. Nu må vi så se om den også rent faktisk kan noget..Skrevet af emil.kirk
De spiller stadig som en pose nødder. Det går så langsomt og der er ingen bevægelse.
2 skud på 35 min
Skrevet af Slettet(260021200206)
Hold kæft hvor mangler vi bare carrick.. Hver gang vi ikke er med, ligner holdet en flok amatører uden styring eller balance..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Kratos
I det mindste er vi ligeså rædderlige at se på som vi plejer, så alt normalt her.

Ikke engang et fucking skud på mål har vi haft.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af emil.kirk
"The build up is so slow Valencia nearly fell asleep on the ball"
Skrevet af Ferguson41
Nå, så må vi se om vi gider det her, eller om det skal ende i endnu en pokalydmygelse.
Skrevet af Kratos
Ingen overraskelse der.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Foxy
Hvornår ender denne fadæse af rædselsfulde kampe og dårligt spil. Det har jo stået på i over 3 sæsoner nu...Der er intet som chokere længere, men man dør jo lidt indvendigt hver evig eneste gang vi trækkes med dette spil.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Recognize
Er det forlænget og straffe eller omkamp i tilfælde af uafgjort ?
Skrevet af Ferguson41
Nej, omkamp på Old Trafford.
Skrevet af a-mg
Så skal der høvles bolde op til Fellaini.
annonce
0