Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Toggle
Nu snakker vi jo ikke om hvis og hvis. Jeg prøver at give mit bud på hvorfor vores sæson faktisk ikke har været så katastrofal som i alle gør den til.
Ift skadesproblematikken. Sandt Arsenal er et hold der oftest er hårdt ramt af skader - det bruger man vel også legalt som en del af forklaringen på de manglende trofæer de senere år. Det ser jeg i hvert fald god fornuft i. At have 55 skader i sæsonens første 5 mdr mener jeg dog er helt uhørt og man sagtens kan bruge som forklaringen på manglende fremgang i spillet og direkte/indirekte årsag til at vi i hvert fald mangler 8 points.

Mata 4%
De Gea 4%
Rooney 8%
Van Persie 13 %
Falcao 21%
Di Maria 29%
Carrick 46%%

Jeg ser dog bl.a. et stort problem i både at have manglet carrick halvdelen af sæsonen indtil nu, samt dimaria som vel egentlig skulle være vores playmaker har misset 1/3 so far - og aldrig rigtig kommet igang da det har spoleret hans chancer for at tilpasse sig spillestil, træningsforhold etc. Man kan vel også sige at falcaos skadessituation har medført at han aldrig rigtig har fået chancen af LvG og det har kostet selvtillid, og en angriber uden selvtillid kan man mildt sagt ikke bruge til en skid.
Derudover siger du jo selv at young, rafael og jones har udgjort en større andel af skaderne. Du ser dem dog ikke som en vigtig del af vores hold, men det er jeg lodret uenig i. Rafael har pga skader de to seneste sæsoner ikke rigtig vist noget - derfor har man fået en holdning blandt fansene om at han nok bare skal afsted hurtigst muligt. Her glemmer mange faktisk at rafael inden skaderne var en af ligaens bedste backs?! Young har i denne sæson endelig højnet sit spil og er naturligt nok en vigtig brik - især nu når dimaria har haft så mange skader, ligesom nani er udlejet. Jeg synes jeg indenfor den sidste uges tid har set noget statistik på phil jones der faktisk rangerer ham højst (eller i subtop) blandt forsvarsspillerne i premier league målt på pasningsnøjagtighed, interceptions, tackles won og vist også et par andre parametre så tror egentlig heller ikke man skal undervurdere hans betydning på holdet. (edit: irriterer mig at jeg ikke kan finde den statistik. Mente det var MEN der bragte den)

Hvis United vil have færre skader, så må de gøre noget ved det.
Med bare en smule forstand indenfor skader og træningsfysiologi ved man at pre-sæsonen bare er vital ift resten af sæsonen når man snakker om skader, så ja, helt enig. Man skal gøre noget ved det, men tror først og fremmest de mange skader skyldes manglende planlægning i pre-sæson og i slutningen af sidste sæson hvor LvG trods alt ikke kan forventes at bære skylden. Lad os se om der ikke er meget mere styr på den del i næste sæson når LvG præger hele pre-sæsonen.
LUHG
Skrevet af GunnerSoren
Nu snakker vi jo ikke om hvis og hvis.


Jo, det gør du i allerhøjeste grad.

Man kan kun gisne om Hvordan vi havde ligget hvis vores skadessituation havde været ligesom chelseas Men mon ikke vi havde været helt på toppen


For at underbygge min påstand ville et skadesminimum, hvis man kan kalde det dét, have betydet 3 points ude mod leicester, wba og villa - og så ville jeg faktisk også tro at vi ville have fået noget mere med fra kampene mod chelsea og city i efteråret, hvor vi i kampen specielt mod city fortjente mere.


men havde de 55 skader kun været 15 så havde det kun været 8 points der skulle findes og det vurderer jeg altså som meget sandsynligt.


Udover dit seneste indlæg, jeg besvarer nu, så er ovenstående fra 3 af de sidste 4 indlæg, og de er bygget på ´hvis vi havde haft færre skader". Det sidste er en one-liner til andib.
Skrevet af Thomasschön
Nøj, hvor bliver jeg sur, hvis dette sker: http://www.tv3sport.dk/f…ne-uge/?454
Skrevet af Foxy
Hvad fanden skal vi dog med det fjols, har aldrig brudt mig om manden after hans ankomst til Barcelona. Desuden er hans niveau styrtdykket de sidste 2 år.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Kratos
Smalling skadet for England - piss´ os!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Ferguson41
Bare det ikke er alvorligt, så han er klar når vi genoptager the fixture list from hell om halvanden uge.
Skrevet af Kratos
@_andywalker_

Had it confirmed that Chris Smalling was substituted feeling unwell. #ITAvENG


Lyder heldigvis til det ikke er noget slemt.

Udover det så kunne hollandske Depay være ret spændende. Han har været rigtig god i første halvleg mod Spanien. De Gea har btw indkasseret 2 mål efter han fik lov at starte i buret.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Halil
Haha, Vincent Kompany med en gigantisk hjerneblødning(det kan man egentlig skrive tit...)

Leger driblekonge, mister bolden, holder modspilleren og stopper et angreb - Andet gult og farvel.

Idiotisk.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Ferguson41
Men hvad har det med United at gøre?
Skrevet af Halil
Hån af modstanderes kaptajn.

Også kunne jeg ikke finde den glorværdige city tråd...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Toggle
Hån af modstanderes kaptajn
Accepteret :D

Selvom Hummels benægter sin udtalelse fra 2012, hvordan ser i så chancen for at han skifter til sommer? Og er vores defensiv egentlig stærk nok med rojo, evans, smalling og jones til de centrale pladser ?
Personligt ser jeg gerne et skifte med evans ud og hummels ind.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Mit problem med Hummels er hans skadeshistorik, og det bliver næppe meget bedre af at komme til England.
Skrevet af Toggle
Det samme kan man jo sige om smalling, jones og evans - eller husker jeg forkert?
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Jo, men vi skal vel ikke smide £30 mio. (eller mere) på bordet for en spiller, som kun kan spille halvdelen af kampene?
Skrevet af andib
Agger v.2
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(262004201905)
Arhh, Agger var skadet i 5-6 måneder i Brøndby, inden han skiftede til Liverpool. Hummels er først startet med at blive meget skadet de sidste par år. Men det er knæet og korsbåndet han har været skadet med, og det er noget risikabelt at tage en chance med det.
RvN kom sig over sin korsbåndsskade, men Hargreaves kom sig aldrig over sine. Strootman ser også ud til at have fået følgeskader efter sin korsbåndsskade.

Hummels har dog ikke været skadet med knæet siden starten af december, så der kunne være håb om, at han er ovre sine skadesproblemer.
Skrevet af Inuk.
Van Gaal skal bare gentage sit Ajax bedrift :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Alsen_RedDevils
Vi henter Hummels. De seneste dages åbenlyse flirterier kan dårligt tolkes som andet end, at handlen bliver en formalitet, såfremt klubberne kan blive enige om en pris.
Dortmund har jo ikke tradition for at stille sig på tværs. hvis en spiller vil væk, og udsigten til en mellemsæson uden deltagelse i CL ændrer næppe på den strategi.

Jeg deler også bekymringen for hans skadeshistorik, men han ville jo ikke kunne skjule eventuelle mén fra korsbåndskaden ved lægetjekket. Man må gå ud fra, at klubbens læger er bedre rustet til at vurdere det, end vi er.

Depay virker ligeledes oplagt, og vi skulle have haft folk på tribunerne i aften, hvor han vel var banens bedste.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Toggle
Havde faktisk misset den med korsbåndsskaden. I såfald håber jeg ikke på hummels. 99% af de korsbåndsskader til fodboldsspillere er en karrieredræber - enten som følgeskader, eller bare manglende 5-10% af topniveauet fra tidligere - herunder især fart og acceleration, hvilket er to af de mest afgørende faktorer i prof fodbold. Vidic, strootman, falcao, walcott, w. brown, essien - ja listen er lang. Jeg siger selvfølgelig ikke at der ikke er undtagelser, men lad os nu være ærlige og kigge på 3 spillere fra united - vidic, w brown og falcao er om nogen reglen. Synes det ville være et kæmpe sats at signe hummels.
LUHG
annonce
0