Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
Smalling har været vild i hovedspillet i dag. Han har virkelig styret det.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af a-mg
Forsvaret har generelt været godt i dag. Der er ikke givet meget væk. TIl gengæld har offensiven været noget impotent.
Skrevet af Kroesus
Jeg er virkelig i syv sind mht Mata. På den ene side var han manden bag vores to absolut største chancer, på den anden side får vi intet ud af vores højrefløj, den eksisterer ikke. Er to kæmpe chancer nok til at fjerne en hel fløj fra vores spil?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Kroesus
Jaja to ud af to mulige, men det ser satme ikke godt ud.

Dagens positiver: Smalling, Romero, Darmian, Shaw, Januzaj og Mata

Dagens negativer: Rooney, Depay og Mata
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Ferguson41
Selvom man ikke kan bruge det til ret meget, så startede vi også meget sjældent godt i Fergusons tid, vi vandt dog gerne kampene med 1-0 eller 2-1, og var derfor med fremme, når det begyndte at spidse til, og vi selv begyndte at få spillet til at køre. Allerede nu har vi flere point, end vi havde efter de første fem kampe sidste sæson, så det er en forbedring, og på denne tid af sæsonen handler det om at holde sig til i toppen.
Skrevet af a-mg
Mata begge steder? Jeg synes egentlig ikke Januzaj spillede specielt godt. Det var forsvaret og den centrale midtbane der vandt den her kamp. Memphis så MEGET usleben ud.
Skrevet af Kroesus
Ja jeg har Mata på begge lister. Han skaber de to største chancer, det er det positive. Højrefløj kollapser fuldstændigt, det er det negative.

Ud fra den her kamp ved jeg ikke om Pedro er svaret, vil han kunne puste liv i højresiden eller bringe spillet ind på midten som alle de andre?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis du har Mata på både positiv og negativ siden, skal du også have Januzaj med på den negative.

Jeg har kun en rigtigt negativ - Rooney. Det er fint, at van Gaal har udnævnt Chicharito til 2. angriber. Men han har forhåbentlig ikke sat sig fast på Rooney som 1. angriber.
Forsvaret ser faktisk ikke helt dumt ud, omend man mod bedre hold vil blive presset langt mere.
Men angrebet virker pænt sterilt, og jeg kan ikke rigtigt få øje på hvad det er Rooney skal have £300K om ugen for.
Mata var ikke god i dag, og smed bolden væk på farlige steder (dog havde han stadig et par gode afleveringer, som assisten - men sådan nogle havde Schneiderlin også, uden at være nær så svingende).
Depay viser at han ikke bare kan gå direkte ind i PL og være lige så dominerende som i Holland - men viser stadig stort potentiale i flere situationer.
Januzaj virker stadig meget splejs, selvom rygterne siger, at han gav styrketræningen et ekstra skud i løbet af sommeren - det kan være han skal have en blodtransfusion af Depay. Og alligevel laver han en rigtigt god aktion, som afgør kampen (med lidt held).

Jeg kunne godt tænke mig, at se Chicharito i en enkelt kamp i stedet for Rooney. Rooney virker færdig imo.
Skrevet af Kroesus
Pas på Crazy, hvis du taler grimt om Rooney så får du Adellund på nakken og beskyldninger om jalousi og mindreværdskomplekser. Jeg er helt enig, omkring Rooney altså.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Lynild
Nu fik jeg ikke set hele kampen, men det jeg så virkede meget helstøbt. Kan kun give kommentatoren ret i, at der mangler noget kreativitet til at give det lidt ekstra, når man skal op imod de store hold. Men fundamentet var på plads, og det er trods alt kun anden kamp, og mon ikke der er penge til et indkøb eller to mere.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Pas på Crazy, hvis du taler grimt om Rooney så får du Adellund på nakken og beskyldninger om jalousi og mindreværdskomplekser. Jeg er helt enig, omkring Rooney altså.

Jeg er ikke sikker på hvem Adellund er, men jeg var absolut ikke imod et salg af Rooney sidst han var trodsig, og fik sikret sig en alt for syg kontrakt.
Han viste sig i nogle kampe under Moyes, at han var god, men for den løn skal man være verdens bedste på pladsen, og det har han aldrig været i nærheden af.

Jeg ønskede ham ikke til Chelsea, men havde ikke haft noget imod han røg til PSG. Den mulighed er nok slut nu.

Jeg tror faktisk på at forsvaret kan være godt nok til et mesterskab, hvis man får Rojo og Jones i omdrejninger. Smalling virker efterhånden som en ret habil arvtager for Ferdinand.
Men angrebet har ikke det der skal til. Jeg tror ikke Pedro vil være nok, da han ikke er central angriber, men jeg tror han vil give angrebet et løft.

Jeg ved ikke om vi signer Pedro eller ej, men jeg tror ikke vi kan vinde mesterskabet i år. Vi har pt. ikke rigtigt muligheden for at signe en klasse angriber, og selvom resten lige pludselig begynder at fungere fantastisk (det kan ske, selvom starten har været pænt middelmådig), vil manglen på en klasse angriber sandsynligvis betyde forskellen mellem mesterskabet og en af de efterfølgende pladser. Af samme grund tror jeg heller ikke på Arsenal som mestre.
Skrevet af Ferguson41
Rooney kommer til at lide under det samme som Van Persie og Falcao, servicen er der simpelthen ikke fra medspillerne, så vores 1. angriber skal være en, der kan meget på egen hånd, og hvem er så det?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men hvorfor er servicen der ikke?

Hvis vi spiller 4-3-3, er der mindst 3 spillere hvis job det er at servicere angriberen.
Vi har Young, Januzaj, Depay, Mata, Herrera, Pereira, Valencia, som alle bør kunne give angriberen mulighederne. Er det ikke fordi angriberen ikke er god nok, at støttespillerne ikke kan producere chancerne. Vi havde en di Maria i sidste sæson, som heller ikke kunne finde angriberne.

Det kan også være taktikken der fejler, men hvis man ikke har den rette angriber til den taktik, bliver offensiven svær at gøre effektiv. Spanien var i mange situationer også ret ineffektive, da de spillede på nogenlunde samme måde som Barcelona - de manglede en Messi type.
Skrevet af Kratos
Darmian bliver så meget en klasse signing henover de næste år tror jeg. Lad os håbe der er en ny Neville i ham.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af andib
Darmian bliver så meget en klasse signing henover de næste år tror jeg. Lad os håbe der er en ny Neville i ham.
Han ser rigtig god ud. Bliver spændende at følge. Han er (for jer) heldigvis ikke fra Den Iberiske Halvø eller Latinamerika, så faren er heller ikke så stor for at han får "hjemve" og vil til spansk fodbold.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(262004201905)
Darmian virker rigtigt skarp. Han er først og fremmest defensiv, og gør den del rigtigt godt. Men han er også rigtigt sikker med bolden, uden dog at lave vildt mange rushes fremad.
Offensivt ikke i samme klasse som Rafael, men til gengæld en ret sikker defensiv mand, som også er god til at støtte centerforsvaret, når de er ude af balance.
Skrevet af Kroesus
Som jeg ser darmian så kan han supplere et hvilket som helst angreb, men bare ikke lede det som rafael kunne.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
Jeg synes generelt at i er lidt for hårde mod offensiven. Nu så jeg kampen kørende i baggrunden men der var da tegning til klare forbedringer. For det første synes jeg generelt at vi spiller hurtigere på den sidste tredjedel end vi nogensinde har gjort under LVG. Til gengæld løber det hurtige spil oftest ud i sandet men det tror jeg mest handler om at klø på. Derudover er vores spil på 3. mand absolut godkendt og er et godt redskab fremadrettet såfremt vi kan få mere bevægelse i vores spillere uden bold. Nej vi rammer stadig ikke niveau men der er klare forbedringer i offensiven.
Vores forsvar ser rigtig godt ud...og er enig i at det er stærkt nok til at vinde mesterskabet - spørgsmålet er så om målmanden også er god nok...romero så igen iaften sikker og god ud...Men det er kun to kampe. Carrick Schneiderlin og schweini bliver også verdensklasse med 3-4 kampe mere i benene. Ser virkelig frem til Brügge kampen nu.

I øvrigt hvordan ser i de gea situationen efter aftenens kamp?
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
de Gea er fortid. Jeg håber Real gider betale det United kræver - ellers sidder vi med en målmand, som vi måske måske ikke vil bruge i 1 år. Men jeg forstår at Woodward ikke gider gå på kompromis. Han er efterhånden ved at blive en ret god forhandler, så vidt jeg læser og hører. Han har jo alle dage været god til det økonomiske og handler i den retning (Cheverolet og Adidas kontrakterne er klare beviser på det). Men han har jo ikke haft de store erfaringer i spillerhandler med andre klubber før for 2 år siden, og aldrig haft en mentor - så han har udviklet sig hurtigt.
I dag ser jeg ham som en ganske habil forhandler - omend Gill og Fergie (i samspil) var bedre.
Skrevet af Toggle
Så romero er vores nye 1. målmand? Johnstone vores nye nr2? Valdes og ddg rådner op på bænken og reserveholdet og lindegaard bliver måske solgt? Vi drukner pt i målmænd, men vi kan reelt set sidde med 2 målmænd når silly season slutter. Jeg håber faktisk at man signer lloris uanset og så lader ddg rådne på bænken resten af sæsonen.
LUHG
annonce
0