Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
jeg dør, hvis mourinho kommer til united - uanset hans meritter og kompetencer. den mand er svær at holde af.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Acheron 3
jeg dør, hvis mourinho kommer til united - uanset hans meritter og kompetencer. den mand er svær at holde af.


Det er LvG da også, bare på en anden måde. Og overvurderet oveni. Taktisk geni min bare...
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Toggle
Hvor troværdig er Neil Custis fra thesun? Umiddelbart er thesun jo bare en sensationshungrende lorte avis men han skriver mellem linjerne at LvG er fortid og der afholdes pressekonference imorgen eftermiddag. Håber ikke det er andet end hvad det plejer at være fra thesun.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Allerede? I januar 1998 lå vi med 12 points forspring til Arsenal på nummer 2, alligevel blev vi overhalet i sidste ende.


Ja ja, og vi har selv hentet Newcastles 12 points forspring i 1996, men dengang havde vi et klassehold og en dygtig manager, og det samme havde Arsenal i 1998.

Hvad mener du? De defensive indkøb har jo netop været med til at stabilisere forsvaret. Kalder du det penge ud af vinduet? Hvad med Memphis og Martial? Har vi allerede set det bedste fra deres side? Er det allerede tid til at drage den konklusion at de har været fejlkøb? At vi smed penge ud af vinduet da vi købte de to?


Jeg synes nu de sidste par uger vidner lidt om, at forsvaret har set godt ud pga. den forsigtige spillestil, for vi er begyndt at spille lidt mere frisk til den senere tid, men nu blæser målene også ind. Martial tror jeg nok skal blive god og ikke mindst stabil en dag, men han ender også med at koste omkring en halv milliard (hvis ikke mere), og så skal han også være god, hvis den pris skal kunne retfærdiggøres. Memphis er jeg lidt mere tvivlende overfor, han er stadig ung, men indtil videre har hans gode præstationer i karrieren næsten udelukkende været forbeholdt Æresdivisionen, og det er ikke et kvalitetsstempel nødvendigvis, slet ikke i de her år, hvor den hollandske talentudvikling er gået noget i stå.
Skrevet af Inuk.
Jeg synes nu de sidste par uger vidner lidt om, at forsvaret har set godt ud pga. den forsigtige spillestil, for vi er begyndt at spille lidt mere frisk til den senere tid, men nu blæser målene også ind.

3 gange et måls nederlag, hvor man i 2 kampe havde 3 akademispillere i den bagerste 4 kæde. Men det finder du måske negativt?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Henry forklarer Peps taktik og filosofi:
https://www.youtube.com/watch?v=svh5lMUfotc

Sjovt, når man ser det forklaret på den måde, får det en til at tænke, at Uniteds spillere ikke stoler nok på hinanden og på at van Gaals taktik virker (altså det der bliver forklaret omkring de første 2/3 af banen), og at det er van Gaals største problem.

Skrevet af Ferguson41
@Inuk

Det så ikke meget bedre ud mod Norwich med et erfarent forsvar.
Skrevet af Inuk.
Sjovt, når man ser det forklaret på den måde, får det en til at tænke, at Uniteds spillere ikke stoler nok på hinanden og på at van Gaals taktik virker (altså det der bliver forklaret omkring de første 2/3 af banen), og at det er van Gaals største problem.


Enig. Alt for ofte vælger spillerne den sikre aflevering fremfor den direkte.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men som han også nævner, betyder det rigtigt meget for pladsen til andre spillere, at man bliver på sin plads på de første 2/3 af banen.
Og det er her jeg tror vi fejler, fordi for mange gerne vil lave et eller andet løb der ikke er aftalt, og så falder planen fra hinanden, når bare 1 spiller placerer sig forkert.
Og enig, der er så for få der rent faktisk gør noget kreativt med bolden, når de kommer til den sidste 1/3, hvor der bør være frihed med bolden, hvis taktikoplægget er noget lig Peps.
Skrevet af Mr. Pink
"Og enig, der er så for få der rent faktisk gør noget kreativt med bolden, når de kommer til den sidste 1/3, hvor der bør være frihed med bolden, hvis taktikoplægget er noget lig Peps."

For få???

Der er jo ikke nogen, der sætter tempo, sætter en mand, skyder på mål, tager et dybt og hidsigt løb? Det er vammelt at se på
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inuk.
Det er vammelt at se på

Det er fuldstændig op til dig selv om du vil følge holdets kampe eller ej.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Det er et rigtig godt klip med henry. Problemet er bare stadig at spillet foregår alt alt for langsomt på de første 2/3 af banen hvilket er for nemt for modstanderen at positionere sig ud af hvorfor det derved ofte ender med bolde til siden eller bagud. Det andet problem jeg har siddet og kigget lidt på de sidste 3 kampe er at når vi har bolden på den sidste 1/3 at der mangler kædebrud, løb foran boldholder og det derved bliver for statisk og for lidt kreativt...igen for nemt for modstanderen at positionere sig ud af, hvorfor det bliver alt for enkelt hvor vi sætter fellaini ind og smider høje bolde i bagrummet til ham. Lidt ligesom den kamp vi spillede under moyes (mener det var mod swansea - hæng mig ikke op på det) hvor en af midterforsvarerne efter kampen hånligt fortæller i et interview at det var den nemmeste kamp at forsvare sig i - united lavede det ene indlæg efter det andet uden det egentlig blev farligt fordi forsvarsspillerne bare clearede bolden og ventede på en god omstilling. Vi endte vist i øvrigt med at tabe kampen, og sætte rekord med flest indlæg i en kamp.
Ja, på den led er der da sket lidt udvikling på den sidste 1/3 siden moyes var det - vores plan a er ikke længere indlæggene - de er så til gengæld plan b når plan a flopper - og plan a flopper stort set i hver kamp.
LUHG
Skrevet af Recognize
Lidt ligesom den kamp vi spillede under moyes (mener det var mod swansea - hæng mig ikke op på det) hvor en af midterforsvarerne efter kampen hånligt fortæller i et interview at det var den nemmeste kamp at forsvare sig i - united lavede det ene indlæg efter det andet uden det egentlig blev farligt fordi forsvarsspillerne bare clearede bolden og ventede på en god omstilling. Vi endte vist i øvrigt med at tabe kampen, og sætte rekord med flest indlæg i en kamp.


Mener faktisk det var mod Fulham. Det var ikke en af forsvarerne der udtalte sig sådan, men i stedet en nyansat Meulensteen, der fuldt forståeligt var lidt hævngerrig efter Moyes komplet idiotiske beslutning om at smide hele staben ud også...

Rooney og Mata er klart de første der burde miste deres startplads. Imo har de stor skyld i, at vi ser så svage ud offensiv.

Mata er så svag og langsom, at han aldrig burde spille kant. Jeg er desuden blevet i tvivl om han overhoved er god som 10´er. Han har i hvert fald ikke vist det, i sine 2 år hos United

Rooney er middelmådigheden selv. Skidt touch, blevet langsom i opfattelsen, langsom på aftrækkeren og ville ikke kunne accelerere hurtigt om hans liv afhang af det. Propper dertil kæften fuld med slik under hans ´skadesperiode´, mens han ser Everton´s hjemmekampe og ikke tager til Wolfsburg med resten af holdet. Raus !
Skrevet af CrimsonFiend
http://livelifeunited.com/misunderstood-juan-mata/
http://livelifeunited.com/anded-herrera-no-10-role-best-not-rooney-mata/

Begge artikler er fra sidste efterår, men der bliver stadig serveret en masse fine pointer om vores muligheder på 10’eren, især Mata, og sammenhængen med det sløve angrebsspil.

tl;dr: Rooney er dårlig. Herrera er god (dah!). Mata ser ud til at kompensere for sin manglende evne til at holde på - og vende med - bolden under pres, ved konstant at lave små, typisk laterale, løb ind i åbne rum. Men det betyder at når modstanderen står kompakt kan han have en tendens til at søge bredt eller spille den sikre bold baglæns; begge dele betyder der kan komme til at mangle en spilstation mellem midtbane og angreb. Omvendt er hans fremragende bevægelse og spilforståelse det der kaster en anseelig mængde mål af sig, så hans største styrke er, interessant nok, samtidig hans største svaghed.

Det forklarer også hvorfor hans bedste fodbold er kommet med en anden 10´er på banen (Kagawa/Herrera) og ikke med den "hurtige" trio Martial, Memphis, Lingard.
Skrevet af Recognize
Mata kan lave alle de løb han vil, men det bliver han aldrig en dygtig 10´er af, imo. Det går ikke at have en spiller på en så central position, som skider i bukserne hvis han modtager bolden og en modstander er for tæt på ham.

En 10´er skal kunne lave vendingen, kropsfinterne, driblingerne, tage duellen og lave de frække afleveringer. Mata formår med nød og næppe kun det sidste, hvilket vel også er grunden til at han konstant søger rum og plads.

Problemet er, at Mata´s brug for rum og plads, influerer negativt på hans holdskammerater´s positioner og spil, og som du nævner, vil der mangle nogle i hullerne mellem forsvaret og midtbanen.

Jeg er efterhånden ved at være mere træt af Mata end Rooney. Men så også kun næsten..
Skrevet af Mr. Pink
Mata er lidt ligesom Kagawa. Man ved, han er dygtig, men han leverer bare ikke (for United).

Rooney? Han må væk. Duncan ville være bedre for United. Rooney "har den ikke længere". Tænk på Yorke, RvN, Cole, Ronaldo. Det er, hvad der skal til i United, og det har Rooney slet slet ikke længere. I min verden er det flere år skiden, han var sådan rigtig god endda uden at score specielt meget
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af uden_benskinner
rooney er blevet en gåde: er han toppet, eller bare nede i en bølgedal. og hver gang jeg ser ham, så tænker jeg på min ex-kæreste der lakonisk sagde, han lignede en chimpanse. det var såå ondt sagt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Kroesus
Jeg tror både Rooney har mistet "dét". En bokser sagde engang om en anden aldrende bokser, "he can´t pull the trigger..." Jeg tror dog også at Rooney lider under LvG og hans systemer.

Jeg er påpasselig med at ønske spillere til og fra klubben, når LvG står øverst på listen over ønskede ændringer.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Recognize
Bliver desuden interessant at se hvad der sker med angriberposten hos England til sommer, hvis denne sæson´s tendenser fortsætter.

Har Woy nosserne til at sætte en elendig og underpræsterende Rooney af? Måske, men tvivler.

Både Kane og Vardy burde være milevidt foran Rooney på baggrund af denne sæson´s præstationer, men den gamle skrøne om vigtigheden ved erfaring, kunne tale til fordel for Rooney.

Så er der selvfølgelig også pladsen bag angriberen, som Rooney kunne spille. Men også her er han blevet overhalet indenom af Barkley mv.

Håber Woy får banket noget fornuft ind i hovedet på Rooney og får sagt til ham, at hvis han skal opleve bare én til slutrunde, skal han oppe sig gevaldigt ! Tiderne hvor han havde en sikker startplads på landsholdet er ovre - gid det var ligeså vel på klubplan.

Edit; Det er efterhånden lige så sikkert at Rooney spiller dårligt, som det er at Bosse no-life-83 internet-stalker mig for at downvote mine beskeder. Det er der sgu garanti på ! Og jeg som troede at bi-polar lidelse krydsede mellem 2 ekstremer i et spektrum. Der er kun én ekstrem i Bobo´s world.
Skrevet af Acheron 3
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0