Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Spock
Du er i hvert fald ikke kedelig, Toggle, det må du aldrig finde dig i at blive kaldt.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Slettet(262004201905)
Resultatmæssigt en fin weekend. Leicester og Tottenham smed points, mensvi selv vandt. Jeg tror ikke Leicester kan holde sig i top 4, og jeg tror vi slutter bedre end spurs.
Skrevet af Kroesus
Så, 3er?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Inuk.
Så, 3er?

Det må tiden vise.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, jeg tror vi ender som 3er. Og jeg tror ikke vi vil slutte vildt langt efter mestrene pointmæssigt.
Skrevet af Mr. Pink
Husk, du må ikke tro og føle. Du skal være 100% pragmatisk og saglig. Især når du færdes på et fodboldforum.

Har set alt for mange United kampe på det seneste. Elendig fodbold.

Btw. James starter endnu engang på bænken for Real. Hvad med at bytte ham for Mata?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Nu er vi jo i januar, så vil jeg gå derhen og sige at med sejren igår tror jeg tingene vender for vi får stille og roligt marginalerne tilbage. Med en ny striker a la lukaku og 9 points i de næste 3 kampe så skal i nok forberede jer på at høre mig snakke mesterskabssnakken igen ;)

Edit
Med marginalerne i de 3 uafgjorte kampe havde vi trods alt været a points med city nu. Jeg prøver i øvrigt bare at sige at det ligeså vel kunnet have været en 3. plads nu som det kunne have været en 8. plads. Der er ikke meget der skulle have været gjort anderledes for at det havde tippet den ene eller den anden vej.
LUHG
Skrevet af Mr. Spock
Toggle gonna Toggle.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Recognize
@Toggle

Du kan vel næppe komme uden om at der er større sandsynelighed for at marginalerne vender (stolpe ind frem for stolpe ud, straffe kontra ikke straffe), jo flere chancer man kommer frem til. Vi har ikke spillet bedst eller kommet frem til særlig meget i nogle af de kampe hvor der for nyligt er tabt point (måske på nær Chelsea), hvortil jeg ikke rigtig synes man kan snakke om at marginalerne ikke er gået vores vej?

Postivt er det dog at Van Gaal igen er begyndt at starte med Schneiderlin og Herrera. Hvis han så bare gad starte dem på den dybe midtbane - hvilket jeg ikke mener han har gjort endnu (?), til trods for at de er vores klart mest dynamiske midtbanespillere..

Også positivt at Rooney siden sin tur på bænken i Stoke, har lignet en mand der kan finde ud af at spille fodbold igen. Nu vil jeg ikke jinxe, men man kunne da håbe at det blev nogenlunde ved i anden halvdel af sæsonen..


Skrevet af Slettet(262004201905)
@Toggle
Vi køber ikke Lukaku i januar - det er et faktum.

Vi får ikke nogen pl holds 1. Angriber i januar - det bedste vi kan håbe på er en sydamerikaner eller en ældre angriber fra et mindre hold i europa eller et talent.
Skrevet af UdAfBusken
Med marginalerne i de 3 uafgjorte kampe havde vi trods alt været a points med city nu.


Men dette kan man jo for pokker sige om alle hold i rækken, Toggle. Hvis City ikke havde tabt hjemme til West Ham engang tilbage i efteråret, hvor de i øvrigt havde et ganske massivt spillemæssigt overtag, hvis de lige havde haft "marginalerne" og ikke tabt til Arsenal osv. osv. så havde de ført ligaen ganske sikkert.

United har da på ingen måde været uheldige og opnået dårligere resultater end deres spil har berettiget dem til hidtil, tværtimod havde I da netop en god pointhøst i en periode i efteråret på trods af ikke at spille specielt god fodbold. Jeres placering i tabellen har ingenting med "marginaler" at gøre.
Skrevet af Toggle
Jeg synes bestemt vi var bedst i chelsea kampen. Kampene mod bournemouth og leicester kunne sagtens have løbet begge veje, og når det er marginaler vi snakker om :)
Jeg er i øvrigt helt enig i at der er større chance for at score et mål når man afslutter et angreb end hvis man ikke gør. Men med den spillestil vi praktiserer i øjeblikket er boldbesiddelsen målet mere end det er midlet. Jeg kan stadig ikke helt se hvad planen er (i DBU termer) i vores afslutningsspil. Er plan A at smide indlæg ind så synes jeg i hvert fald man bør ændre plan A.

Jeg tror desværre at scouseren har ret - rooney startede allerede som 16årig i PL og er derfor rent fodboldmæssigt en 35årig angriber mere end han er den 30årige angriber der står på dåbsattesten. Lukaku ville pynte - og når vi kan fyre 600mio af for martial så kan lukaku vel også anskaffes - det afhænger vel bare af prisen.
LUHG
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes bestemt vi var bedst i chelsea kampen.


Det kan da godt være, at I var bedst i Chelsea-kampen, men der har da helt sikkert også været kampe, hvor I fik 3 point, selvom spillet på banen ikke var overbevisende.

Kampene mod bournemouth og leicester kunne sagtens have løbet begge veje, og når det er marginaler vi snakker om :)


Men hvorfor skulle begge kampe så lige have tippet jeres vej? I kunne vel lige så godt have tabt begge kampe så, og så havde I været endnu længere væk fra toppen?

Synes du virkelig, at I har spillet bedre end jeres 5. plads i tabellen vidner om?

Edit: Hvis du så Tottenham-Everton i dag, så var det en kamp, hvor man kunne snakke om marginaler. Tottenham havde presset Everton fuldstændig i bund i første halvleg og havde et skud på indersiden af stolpen og et på undersiden af overliggeren, mens Everton scorer på deres første afslutning. Jeg har ikke indtryk af, at det er den slags "marginaler", som har afholdt jer fra at høste flere point i første halvdel af sæsonen.
Skrevet af Toggle
Så lad mig skære det ud i pap for dig. Kampene skulle have tippet vores vej hvis vi havde haft marginalerne på vores side. Hvis du nu læser hvad jeg skriver ville du heller ikke være i tvivl om at der ikke skulle have været gjort meget anderledes så havde vi været nr 8 nu eller nr 3.
LUHG
Skrevet af UdAfBusken
Det du åbenbart ikke kan se er, at dit argument (hvis man overhovedet kan kalde det dét) ikke kan bruges til noget som helst. Der findes jo ikke et hold Premier League, hvor man ikke kan sige, at hvis de bare lige havde haft heldet og marginalerne i lidt flere kampe, så havde de ligget bedre. Det er jo ikke et argument for noget som helst.
Skrevet af Inuk.

Vi får ikke nogen pl holds 1. Angriber i januar - det bedste vi kan håbe på er en sydamerikaner eller en ældre angriber fra et mindre hold i europa eller et talent.


Will Keane er tilbage fra et låneophold fra Preston.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af sasso
Vi får ikke nogen pl holds 1. Angriber i januar

Saha var vel 1. angriber i Fulham i 2004?

Dermed ikke være sagt, at vi får Lukaku...det er kun en våd drøm, desværre
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Skrevet af maarkap
Saha var vel 1. angriber i Fulham i 2004?


Altid godt at klamre sit håb til en 12 år gammel transfer..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi får ikke nogen pl holds 1. Angriber i januar

Saha var vel 1. angriber i Fulham i 2004?

Dermed ikke være sagt, at vi får Lukaku...det er kun en våd drøm, desværre

Fik holdene i PL noget i nærheden af £100m i TV indtægter for bare at være i PL dengang?

Pengene er så store i dag, at ingen PL hold går af med deres guld i januar. Hvis spillerne tér sig, kan det være de bliver solgt til voldsomme overpriser i juni/juli/august, men ellers har PL klubberne egentlig ikke ret store incitamenter til at sælge mere.

Lukaku vil nok koste et godt stykke over £50m (måske nærmere £70-80m), hvis han kan købes i sommeren, mon ikke man kan finde en spiller (der godt nok ikke er afprøvet i PL) fra en europæisk klub med nogenlunde samme kvaliteter til omkring £30m (eller måske med kvaliteter der passer bedre til vores spillestil - en hurtig angriber)?

Gad vide om vi gik efter Dybala i sommers? Han ville passe ind i spillestilen, og kostede under £30m. Nu koster han vel det dobbelte, og er næppe til sådan lige at lokke væk fra Juventus.
Skrevet af Toggle
Rygterne iflg telegraff (den hollandske udgave) går ellers på at lukaku kan erhverves for 35mio£ - så jeg synes da bare man skal smide de penge med det samme.
Edit: og er det ikke noget med at reus har en frikøbsklausul på ca 300mio?

Ift marginalsnakken: Nej det er sgu ikke fordi jeg bruger det som argument for at vi burde have ligget bedre til i tabellen. Jeg siger bare at der var ikke meget der skulle have været gjort anderledes så havde vi været på 3. pladsen nu. Det betyder i den store sammenhæng at vi vel egentlig er på rette spor. Som jeg siger en lukaku og sejre i de næste 3 kampe så er vi med helt i top igen. I øvrigt holdet argumentet vel nogenlunde for hvem havde forudsagt at vi skulle gå 8 kampe i træk uden sejr, og med 4 nederlag i træk - noget der ikke er sket i mere end 50år for united, ikke engang da vi røg ud af 1. division. Vi mangler at udvikle spillet ekstremt meget på den sidste tredjedel, men med scoring af martial og rooney i weekenden så ligner det lys for enden af tunnellen.
LUHG
annonce
0