Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er vigtigt at forstå, at Suarez ikke er blevet stemplet som racist, men kun som afsender af racistisk sprogbrug.

Jeg vil tro alle rationelt tænkende mennesker vil gøre sig den anskuelse, at han nok kun gjorde det for at ophidse Evra, og ikke fordi han har noget mod sorte. Men lad os nu se om en evt. appel ikke kan ændre på noget.


Fodboldfans, og dem der køber sladderblade er desværre bare ikke rationelt tænkende mennesker.

Der er ligeså stille begyndt at florere rygter om at Liverpool ikke vælger at anke dommen, hvilket vil komme bag på mig, da jeg jo ikke mener man kan dømme en mand for så grov en anklage, på praktisk talt ingen konkrete beviser.

Omvendt vil det nok være bedst at lade være, hvis man ikke har noget nyt at bringe, da man så kan komme videre, men det må være en bitter pille for Suarez, og klubben at sluge hvis det skulle vise sig at Suarez rent faktisk taler sandt.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Af ren interesse Poppy,
hvis du mener at Suarez ikke skal ´forfølges´ i England. Så vil du vel heller ikke mene Evra skal have en særlig velkomst på Anfield?
Jeg vil i øvrigt anbefale dig at læse denne artikel http://www.independent.c…283931.html
Undskyld mig for ikke at vide specielt meget om hvordan sådan noget her rent juridisk foregår, men kan Suarez risikere en længere straf hvis en eventuelt appel går galt?

Ellers virker det tosset ikke at appellere, hvis det faktisk bare er et frit skud i bøssen for at få barberet nogle af karantænedagene væk.
FCK og United siden \'92.
Han kan sagtens få en længere karantæne, og med mindre appellen har en medfølgende undskyldning til Evra, vil det formentligt være konsekvensen.
@RedPuppy:
det mindste opfinder jeg ikke mine egne ord, fordi jeg ikke har nogen oversættelse af det.

Er det Kongens "transcripere" du hentyder til. Det kan da godt være det er stavet forkert, men ordet transscribere er da i den grad et ord fra dansk, så jeg ved ikke hvad du brokker dig over.

Der er ligeså stille begyndt at florere rygter om at Liverpool ikke vælger at anke dommen, hvilket vil komme bag på mig, da jeg jo ikke mener man kan dømme en mand for så grov en anklage, på praktisk talt ingen konkrete beviser.

Ferdinand blev også straffet uden nogen beviser - han udeblev fra en test. Noget som er sket både før og siden, med meget mildere (i et par tilfælde ingen) straf.

Rooney blev straffet for at have blandet ordet "fucking" ind i en totalt utydelig sætning. Der var godt nok bevis for at han havde brugt ordet "fucking", men resten var der ingen der kunne tyde, og alligevel fik han en ret hård straf.
Lad os nu lige holde den on-topic Crazy ;)
Rio og Rooneys er jo ikke helt sammenlignelige.
@ Kongen

Men FA fastholder da nærmest konsekvent, når de gengiver, hvad Kuyt og Comolli fastholdt som deres fulde opfattelse af, hvad Suarez havde sagt, spørgsmålets form. Suarez kunne jo heller ikke have svaret "fordi du er sort" til Evras "Get your hands off me, you South American." Han kunne heller ikke have svaret det på Evras "You South American".

Og hvis FA accepterer, at Comolli og Kuyt forsøger at være tro mod Suarez´ gengivelse af forløbet, og at de ikke har en anden alternativ viden om forløbet, så virker det altså som noget af et greb at se sammenfaldet mellem ordene mellem Evras og Kuyts og Comollis versioner som et udtryk for, at Kuyts og Comollis kontekster er de forkerte, og at sammenfaldet blot bakker Evras version op. Men man kan jo ikke rigtig kritisere den forståelse af sproget, da FA jo har forklaret, at de støtter sig til en "objectiv test", hvilket altså giver dem meget frie hænder til at sætte et forløb sammen, hvor evt. huller åbenbart ikke er det store problem, selvom kravet er at vurdere ordene uafhængigt af afsender og i og for sig også modtager.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Justice for Kongen.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Jeg synes i øvrigt der skal tages højde for de kulturelle forskelle forbundet med ordet idiot. Kongen er fra Århus, hvor det betyder "lille ven", når man snakker med folk som er på dybt vand.

Men ja, håbløs ban. Er det igen ferieafløsere vi har som moderatorer? - For de har ofte masser af føling med brugere og tone på forum.
annonce