Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis Kongen er blevet banned for at benævne idioter som idioter, har adminstratorerne valgt en linie fra det nye år, der alt andet end lige synes vil medføre en forfærdelig masse bans til mange andre brugere. Nåh - lad os håbe, det blot er en uges tid.

Kampen mod Blackburn må Ferguson tage ansvaret for - længere er den ikke. Jeg har sagt det før - og jeg siger det gerne igen - De Gea skal nok blive god målmand, der med tiden vil mere end berettige den relative høje overgangssum, der blev betalt i sommers. Han er lynende hurtig på stregen, og så har han den attitude, der skal til for at slå igennem som målmand i en af verdens største klubber. Men lige nu er han ikke den bedste keeper i klubben. Det er Anders Lindegaard. Og i en kamp mod et hold, der alt andet lige gør sig allerbedst på dødbolde, er det en gåde, hvorfor man vælger De Gea som sidste skanse. Målet til 3-2 var i al sin enkelthed lige præcis et glimrende eksempel på, hvad det er, De Gea mangler lige nu. Fysisk styrke, selvtillid og opbakning fra sine holdkammerater. Målmandsrotationen har nærmet sig et farceagtigt niveau, hvor Anders Lindegaard på den ene side har stående glimrende og holdt nullet 6 kampe i streg, mens De Gea har måttet lide den tort at være på banen i sæsonens tre værste nederlag; Shitty, Basel og nu Blackburn.
Selve ideen med at rotere og dermed holde begge målmænd sultne og skarpe er for længst død - og hvis ikke det tåbelige projekt ophører inden længe, ligner det en af den slags tåbelige magtdemonstrationer, som SAF jo desværre ynder at kaste sig ud i med jævne mellemrum.
Lad der herfra lyde en inderlig bøn om, at Lindegaard er førstekeeper resten af sæsonen. Det er naturligvis fuldstændig utænkeligt, men det allerbedste, man kunne gøre lige nu, var at udlåne De Gea til en anden PL-klub for resten af sæsonen, hvor kan han kunne få fast spilletid.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Fuldstændig idio åndsvagt at Kongen er blevet banned. Mængden af Liverpool fan der gør deres bedste for at bringe os tilbage til 50´eren og forsvare racisme får nok mange af os til at blive irriteret.

Håber forresten at De Gea ender med at blive sponsoret af Gilette på et tidspunkt. De der sølle dun bør han barbere væk.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
moderator
Im back. Kongen opfør dig nu ordentligt! Det er ved at blive en dårlig vane det her! Tal pænt til folk!

RedPoppy, det samme gælder dig!

Dette er en signatur.
Ferguson har for længst meldt ud at De Gea ville stå i kampene mod Blackburn og Newcastle, så det vil undre mig meget hvis han ændrer mening nu trods spanierens drop. Han bliver også nødt til at se hvor vidt De Gea påvirkes af droppet, for i kampene før det har spanieren jo stået upåklageligt. Det virker i øvrigt for mig som om at SAF har planlagt fordelingen af kampe mellem de to målmænd nøje i forvejen således at De Gea som førstemålmand får de nødvendige pauser og ikke slides helt op allerede i sin første sæson, og jeg tror altså at der skal en del til før Lindegaard avancerer til 1. målmand uanset hans flotte statistik. At De Gea bliver udlånt tror jeg slet ikke på. Det vil også være et dårligt signal at sende i og med at han er blevet hentet som førstevalg.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Acheron, jeg tvivler skam også på, at han ændrer planer. Men man har vel lov at håbe. Jeg giver ikke meget for, at man begrunder rotationen med ´pauser´ og ´hvil´. Det er ingen hemmelighed, at målmænd ikke bliver belastet på samme måde fysisk som markspillere, og der findes utallige målmænd, der har stået fast i i tæt på to årtier.

De Geas præstationer i enkelte kampe er for så vidt underordnet, når du holder dem op imod Lindegaards. Lindegaard har stået solidt, når han har fået chancen, og selvom modstanderne har været af blandet karat, giver det trods alt stof til eftertanke, at han nu har holdt buret rent seks kampe i streg. Hvor mange kampe skal han holde buret rent, før man tilskriver ham en større del af æren? 10? 15? 20?

Rotationsprincippet har ikke fungeret af de indlysende grunde, at vi har sat point til på den konto, og at der i øjeblikket tegner sig billedet af en klar vinder og en klar taber i den duel. Der er sjældent særlig god grund til at skue mod vores naboer, men lige nøjagtig for tre år siden, stod man i nogenlunde samme situation, da Joe Hart måtte vige pladsen for Shay Given i Shity målet. Sæsonen efter udlånte man Hart til Birmingham, hvor han som bekendt stod forrygende. Efterfølgende vendte han hjem og vandt positionen fra Given ved begyndelsen af sidste sæson.
Her træf man et valg, og Joe Hart har sidenhen udviklet sig til at være en klassekeeper og vel nok sæsonens bedste indtil videre.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
"Im back. Kongen opfør dig nu ordentligt! Det er ved at blive en dårlig vane det her! Tal pænt til folk!"

Jeg har aldrig kaldt en ikke-idiot for idiot. Jeg er sikker på Redpoppy lærte noget i nat, han ikke ville have lært, havde jeg ikke så klart taget afstand fra det konstante vrøvl i Pool-tråden.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
@Fribytter

Comollis indrømmelse som jeg nævner må være den vi skal bruge. Den er mundlig indrømmet til afhøringen og en belastning for Suarez. Men ja, spørgsmål som konkluderet af Comolli. Hvorfor?, Fordi du er sort.

Ved ikke hvorfor Comolli underminerer sin spiller on the record?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Ved ikke hvorfor Comolli underminerer sin spiller on the record?


Det var vel inden han, Kuyt og Suarez kom frem til den "rigtige" sandhed, og fik ændret forklaring.
Ændrede han forklaring efter den mundtlige afhøring?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Personligt glæder jeg mig til at se Liverpool fans reaktion til John Terrys dom. Det skal nok blive sjovt og vil helt sikkert involvere noget imponerende rationalisering.

Hvis han bliver dømt skyldig vil man så fortsætte sin kamp for den hvide mands rettigheder og støtte op om John Terry? Hvis han frikendes vælger man så at være sur over at en racist slipper for sin straf mens man skriver indlæg efter indlæg om hvorfor Evra er en idiot og Suarez er en helgen?


Til den uruguayansk avis El Observador siger Suarez mor det her
"I´m worried now when I see him on the pitch. I know he´s going to have to look after himself.

"I´m afraid now when he comes up against a black person, especially because they´re going to go looking for him.


Det er satme morsomt. Det afspejler egentligt meget godt et stort problem man har i Spanien(og de spansk talendende lande). Hvis nogle her ser F1 så kan man måske huske at Lewis Hamilton var udsat for at nogle spaniere havde klædt sig ud i black face med sorte parykker (billede: http://img.dailymail.co.…468x308.jpg).

Da de folk der gjorde det blev pågrebet kunne de simpelthen ikke forstå de havde gjort noget racistisk. Det var jo bare ment i en spøg.

"We didn´t have the slightest intention of mocking anyone, much less laughing at [Hamilton] because of the colour of his skin," says Toni Calderón, one of those whose painted faces appeared in newspapers across the world this week. "I´m not racist and I´m ashamed to appear as one in the English press."

Man kan vel godt drage lidt sammenhæng.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
annonce