Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Måske mangler vi en fysisk træner der ved hvad han laver - han skal jo netop dosere træningsmængden. Bangsbo var efter sigende fantastisk til den slags i Juventus, hvor spillerne var i fantastisk form og deres træning blev individuelt doseret efter hvad de havde brug for - også baseret på hvor på banen de spillede.
Vi mangler sådan en type i United pt. tror jeg - eller også er ham vi har bare ikke god nok.
Skrevet af Inuk.
Om vi så hentede den bedste fysiske træner i verden så ville han stadig være på bar bund når spillerne får kontaktskader under kampene.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af GF4life
Da ikke hvis de kontaktskader opstår fordi spillerne enten er trætte eller i for dårlig form. Selvfølgelig er der held/uheld involveret, men forkert træning har indflydelse på skadeshyppighed på og uden for banen.
Skrevet af Inuk.
Altså, Rojo humper ud efter en stempling. Han bliver stemplet fordi han er træt og kommer først til en løs bold?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Om vi så hentede den bedste fysiske træner i verden så ville han stadig være på bar bund når spillerne får kontaktskader under kampene.

Der er nogle skader man ikke kan træne sig fra. Men jo bedre fysisk form man er i, og jo mere man har trænet (korrekt), jo bedre præmis for at holde sig skadesfri. Det er jo ikke rent held, at f.eks. en spiller som Brett Favre (Am. Fodbold der er langt mere skadesplaget, end rigtigt fodbold) aldrig var skadet. Han gik for at være en af de mest seriøse atleter i sportsverdenen, som trænede rigtigt meget, og gik op i sin fysik.
Jeg tror det samme kan siges om Messi og Cristiano Ronaldo. To af de spillere der nok træner mest i fodboldverdenen, og to spillere der gennem deres karriere sjældent har været skadet, selvom deres position er blandt de mest udsatte.

Som et umiddelbart eksempel kan jeg da sige, at hvis jeg ikke havde trænet så meget fodbold, som jeg har, ville jeg have haft ankelskader efter hver gang jeg hr løbet DHL løbet.
Eller se på professionelle skiløbere - de smadrer ned i sneen med 100 km/t, når det går galt, og alligevel rejser de sig som oftest op bagefter og kører stille og roligt ned.
Fritidsskiløbere ødelægger korsbånd, kraveben og what have you not, hvis de falder med langt mindre fart.
Skrevet af Toggle
Den står for egen regning men jeg synes fletcher var en top 3 felt til felt midtbanespiller inden hans sygdom. Derudover må jeg jo også tilføje at en spiller som pogba heller ikke er helt skidt at nævne ;) ligesom pique også er udmærket. Så verdensklasse har vi dog (været med til at) produceret siden 92 :)
Derudover var ravel morrison med den rette attitude nok også blevet et kæmpe hit - indrømmet, jeg har ikke set ham spille udover et par kampe i westham hvor jeg synes han gjorde det udmærket så det er mest rygterne jeg her nævner. Zieler har spillet for det tyske landshold, ligesom rossi har spillet for det italienske. Og begge er et produkt af vores akademi indenfor de sidste 10års tid.

Jeg mener ligeledes heller ikke at det er ungdomsakademiernes opgave at producere verdensklasse spillere. Opgaven på akademierne er at producere solide holdspillere som wes brown, o´shea, welbeck, rafael, cleverley, lingard etc. Verdensklassespillerne indeholder flair, kreativitet, uforudsigelighed - se på ronaldo, messi, zlatan, suarez etc. De ting de kan vs. det almindelige akademispillere som de førnævnte kan er netop ting man ikke lærer på akademierne. En klog mand sagde at verdensklasse bliver man født til og ikke lært på akademierne. Så det jeg forsøger at sige er at det kræver mere end bare træning for at blive verdensklasse - og derfor mener jeg det er en anelse skudt ved siden af når man siger at vores akademi (eller andre akademier, især chelseas har stået for skud) ikke er succesfuld.

Man kan også spørge sig selv: hvilke af disse spillere var verdensklasse, altså virkelig toppen af poppen: Giggs, scholes, 2x neville, beckham, butt og gillespie. Jeg ser kun een. Men derfor synes jeg stadig at giggs, neville og beckham var i den bedre ende af skalaen ift solide holdspillere. Men decideret verdensklasse mener jeg kun man kunne sige om scholes.
LUHG
Skrevet af Foxy
Jeg mener ligeledes heller ikke at det er ungdomsakademiernes opgave at producere verdensklasse spillere. Opgaven på akademierne er at producere solide holdspillere som wes brown, o´shea, welbeck, rafael, cleverley, lingard etc


Vi får ikke indløst vores ambitioner med middelmådige spillere. Og du kunne have erstattet, Brown, O´shea osv. med hvem som helst og stadig vinde. Pga. vi netop havde de individuelle klasse spillere. Samt en Scholes der styrede midtbanen like a boss.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Men pointen er netop at de solide eller middelmådige spillere om du vil sagtens kan komme fra akademiet hvis vi samtidig tilføjer verdensklasse på enkelte pladser udefra. Det var vel også recepten i de gode gamle fergiedage. Og som jeg også skriver krydres holdet i ny og næ med en verdensklasse spiller fra akademiet - og sådan en skal der nok være en enkelt eller to af i det nye kuld.
Men at bygge holdet op sådan er jo netop the united way som vi kender det.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Man kan også spørge sig selv: hvilke af disse spillere var verdensklasse, altså virkelig toppen af poppen: Giggs, scholes, 2x neville, beckham, butt og gillespie. Jeg ser kun een. Men derfor synes jeg stadig at giggs, neville og beckham var i den bedre ende af skalaen ift solide holdspillere. Men decideret verdensklasse mener jeg kun man kunne sige om scholes.

Alex Ferguson er ikke enig (og det er jeg heller ikke):
"Sir Alex Ferguson: I only had four world class players at Manchester United... Eric Cantona, Ryan Giggs, Paul Scholes and Cristiano Ronaldo"
Jeg så personligt mere i Giggs, end Scholes. Men begge var klasse.
Man kan vel i øvrigt også sige, at CR7 blev skolet i United - det er vel ikke sikkert han var blevet så god, hvis ikke han netop var havnet i England, og under Ferguson og med Keane som anfører.
Hvis han var kommet til Spanien i en tidlig alder, tror jeg ikke han havde haft den fysik han har i dag, og den er altså et væsentligt aspekt i hans klasse. Ferguson og Keane lærte ham mere diciplin.

Skrevet af jesperff
Faldt lige over et lille klip med van Gaal, som vel mest hører til her https://streamable.com/9k4f
RFC - Hingstene
Skrevet af timmoc
Hmm Udt bliver ikke vist på nogle gængse kanaler. Er der en venlig sjæl, som har et link til et godt stream?
"I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." George Best
Skrevet af Kroesus
Så er vi tilbage ved det gamle...
Watford spiller med et enormt pres på boldholderen og vi er slet ikke mentalt eller fysisk i stand til at stå imod. Mata med al hans teknik bliver løbet ned bagfra og mister bolden, og han er ikke den eneste.
Det er deprimerende at se at en række fine resultater hvor vi havde ryggen mod muren ikke kan give noget gejst og offervillighed.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
3sport2 viser den.

For helvede vi skal bare vinde den kamp. Pool er foran med 2 mod city. Hammers er foran mod spurs, arsenal - swansea står 1-1 og Leicester spillede uafgjort i går. Alle hold over os ser ud til at smide points og vi møder selv watford.
Top 4 er da absolut muligt stadig.
Skrevet af Toggle
Den bliver vist på 3sport 2?
LUHG
Skrevet af Toggle
Har vi det ikke med selv at jokke i spinaten når de andre gør det? Det er i hvert fald ikke noget der tyder i retning af at vi skal få noget som helst med fra denne kamp.
23år 222 dage - det er den 4. yngste startopstilling united har haft i premier league nogensinde og det er gennemsnitsalderen iaften.
LUHG
Skrevet af a j o o b a
Memphis er så forfærdelige ringe. Han spillede over evne mod Midtjylland..

Kom nu da :(
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Mr. Pink
Og vi er tilbage til det gamle. Jeg er igen taknemmelig for, at jeg ikke ser den (kan se den)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. 4 points op til direkte CL og a point med City. FUCK YEAH
LUHG
Skrevet af Kroesus
Smukt af Mata der virkelig har spillet en dårlig kamp. 10 nervepirrende minutter tilbage hvor det ikke vil komme bag på mig hvis vi overlader spillet fuldstændigt til Watford.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
Pinky, den 1. maj banker vi leicester på oldtrafford og overhaler dem på 1. pladsen. 2uger senere vinder vi mesterskabet og du kan græde dig selv i søvn hver aften resten af sommeren fordi du glippede halvdelen af sæsonen mens du kan sige til dig selv at den fejl begår du aldrig igen :D :D :D Vel at mærke med et hold med konstant 10 skader set over det meste af sæsonen.
4 sejre i træk...vi har ramt den stime vi har sukket efter hele sæsonen - nu skal den bare fortsætte !
LUHG
annonce
0