Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Alt andet end sejr ude mod spurs så er drømmen om top4 i hvert fald væk. Den frække er at vi med sejre i resten af sæsonen ender som 3er...det tror jeg på :D
LUHG
Skrevet af Foxy
Der er så meget og har altid været utrolig meget fokus på målscorer i fodbold. Og med god grund da det er dem som kan sikre de 3 point. Og være en matchfaktor, dog mener jeg en spiller som DDG slet ikke kan få nok ros.

Han er jo blot "målmand" men hvis man ser på David´s betydning for os, og vores pointhøst igennem de sidste 3 sæsoner. Mener jeg sagtens man kan forsvarer et prisskilt på +500Mil. Han har mindst 10+ gode sæsoner i sig endnu. Og fortsætter han sin eminente udvikling kan han blive en af de største i historien. Jeg frygter vi endnu engang skal igennem en farce af transferrygter til sommer. Men vi blankt erkender han ikke kan erstattes!
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Yildis
@GF4Life:

Kom nu bare Mourinho :)

Ansætter man Mourinho, ved man, hvad man får. Der hentes nogle spillere ind, som løfter holdet, og i sæson 2 vinder man mesterskabet. Derefter går det ned ad bakke i et væld af skandaler, fordi Mourinhos ego er for stort, og så må United - igen - ud og starte forfra.

I mellemtiden er alle klubbens største talenter søgt væk, fordi Mourinho aldrig så deres vej.

Der er noget i gære i United med unge talenter, der står over for / er i gang med et gennembrud. Spillere som Fosu-Mensah, Rashford og Martial kan i den grad være med til at tegne en ny æra i United.

Havde truppen været helt håbløs, ville jeg sige som dig, bring on Mourinho, men med så talentfuld en trup, som blot mangler 2-4 rigtige investeringer og den rigtige manager, så skal vi sigte højere end brandslukkeren Mourinho.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af GF4life
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har bare en fornemmelse af Mourinho kan være den rigtige. Det med at han ikke kan bruge talenter tror jeg er lidt en myte. Skal jeg være grov mener jeg også kun det er Martial og Rashford som er selvskrevede i start-11.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rashford bør da ikke være selvskreven til start 11-eren endnu. Han er talentfuld, men han bør indlemmes langsomt på holdet.
Skrevet af GF4life
Jeg mener lige nu hvor Rooney er ude.
Skrevet af Yildis
Jeg tror så kun, at Martial er selvskrevet i start-11´eren... Rashford skal spille en rolle, men ikke nødvendigvis i den optimale start-11´er. Endnu.

I Real fik Morata meget få chancer under Mourinho, 12 kampe og 2 mål i La Liga, mens han under Ancelotti fik noget mere tillid og ansvar, 23 kampe og 8 mål i La Liga.

I Chelsea kunne Mourinho have rådet over Lukaku, en af de største angrebstalenter, men udlejede og solgte ham til Everton for at satse på ældre og mere rutinerede spillere, heriblandt Eto´o, Torres, Ba, Rémy, Costa og Drogba.

De Bruyne er et tredje eksempel. Det var godt nok ikke mange chancer, han fik i Chelsea, og det falder alt andet lige tilbage på Mourinho.

Hvis Mourinho skulle lade Martial eller Rashford (såfremt han forsætter udviklingen) smutte på den måde fra United, ville det være en kæmpe skuffelse i mine øjne.

Pogba er for mig "the one who got away", lad os for guds skyld lade det blive ved ham.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Skør sæson, men det syner, at truppen og LVG - som det var tilfældet i fjor - af uransagelige årsager topper resultatmæssigt i marts og april.
Et par hurtige konklusioner fra de seneste kampe:
- Lingard fungerer overraskende godt som hængende angriber. Han bliver aldrig nogen stor strateg eller fordeler, men hans genpres er formidabelt, og han er overraskende nyttig med bolden, når vi vinder den højt på banen.
- I det hele taget har vi fået fart hos de forreste fire. Når vi i øjeblikket virker farligere og mere direkte, skyldes det alene, at Rashford, Martial og Lingard simpelthen ikke evner at tage tempoet ud af en kamp, og at deres evner først og fremmest findes i deres acceleration og direkte udfordringer.
- Akademiet er bedre end sit rygte. Alt i mens en større oprydning har været i gang i akademiet, der har været under hård beskydning for at være blevet sat fuldstændig til vægs af Citys, har de unge spillere ladet benene tale. Rashford, Fosu-Mensah og Botwick-Jackson har virket overbevisende og værd at satse på til en ny sæson.
- Rojo er en katastrofe. Ikke alene kan han tilsyneladende ikke spille fire kampe i streg uden at være på randen af en skade, men selv når i kampform - som nu - er han sløset og dårlig i sine offensive såvel som defensive aktioner. Darmian er mindre katastrofal, men langtfra overbevisende. Det lugter af min. to nye backs til sommer.
- Blind og Smalling er overordnet en succes. Sidstnævnte har trods et mindre udsving de seneste måneder holdt et højt bundniveau, og han er indiskutabelt den bedste centerforsvarer i England lige nu. Blind har ligeledes været svingende, men han tæmmede fuldstændig Lukaku i weekenden, og hans fremtid i klubben er som centerback.
- Vi har stadig ikke løst midtbaneknuden. Carrick synes endelig at være blevet indhentet af alderen, Schweinsteiger har ikke fysikken, Fellaini bliver solgt til sommer. Hverken Herrera eller Schneiderlin har overbevist om, at de er selvskrevne til en start-11´er i en ny sæson.
- De Gea er verdens bedste målmand. Med afstand. Førsteprioritet til sommer bør være at holde ham i klubben. Det er et kærkomment indslag, at Keylor har været en overordentlig solid vikar i Madrid.
- Depay og Januzaj har under to måneder til at redde en fremtid i klubben. Sidstnævnte har været i frit fald i over en sæson nu, og tilsyneladende mangler han slet og ret hovedet til at være professionel fodboldspiller. Depays evner er indlysende, men han virker ligeledes ude af stand til at tage et ansvar for sin egen karriere, og det er bekymrende, at hans store mentor, LVG, ikke har kunnet forløse talentet.
- Klubben er vildrede på trænerposten. Hvis LVG redder en CL-plads hjem, tror jeg, han får lov at fortsætte. Hvis ikke bliver det Mourinho.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af trannel
"- Lingard fungerer overraskende godt som hængende angriber. Han bliver aldrig nogen stor strateg eller fordeler, men hans genpres er formidabelt, og han er overraskende nyttig med bolden, når vi vinder den højt på banen."

Enig.

"- I det hele taget har vi fået fart hos de forreste fire. Når vi i øjeblikket virker farligere og mere direkte, skyldes det alene, at Rashford, Martial og Lingard simpelthen ikke evner at tage tempoet ud af en kamp, og at deres evner først og fremmest findes i deres acceleration og direkte udfordringer."

Ja. Behageligt at Rooney er skadet er dybest set konklusionen synes jeg. Håber virkelig han ryger til sommer. Han er en stopklods for alt offensivt.

"- Akademiet er bedre end sit rygte. Alt i mens en større oprydning har været i gang i akademiet, der har været under hård beskydning for at være blevet sat fuldstændig til vægs af Citys, har de unge spillere ladet benene tale. Rashford, Fosu-Mensah og Botwick-Jackson har virket overbevisende og værd at satse på til en ny sæson."

Har kritikken er mere været på de yngre årgange, mens der aldrig har været tvivl om at dem der kommer nu her har et okay niveau?

"- Rojo er en katastrofe. Ikke alene kan han tilsyneladende ikke spille fire kampe i streg uden at være på randen af en skade, men selv når i kampform - som nu - er han sløset og dårlig i sine offensive såvel som defensive aktioner. Darmian er mindre katastrofal, men langtfra overbevisende. Det lugter af min. to nye backs til sommer."

Enig. Ud til sommer. Phil Jones ligeså.

"- Blind og Smalling er overordnet en succes. Sidstnævnte har trods et mindre udsving de seneste måneder holdt et højt bundniveau, og han er indiskutabelt den bedste centerforsvarer i England lige nu. Blind har ligeledes været svingende, men han tæmmede fuldstændig Lukaku i weekenden, og hans fremtid i klubben er som centerback.
- Vi har stadig ikke løst midtbaneknuden. Carrick synes endelig at være blevet indhentet af alderen, Schweinsteiger har ikke fysikken, Fellaini bliver solgt til sommer. Hverken Herrera eller Schneiderlin har overbevist om, at de er selvskrevne til en start-11´er i en ny sæson."

Jeg så jo gerne Blind blev flyttet frem på midtbanen. Ikke fordi han har været dårlig som midterforsvar, men fordi han er den bedste dybtliggende playmaker, som jeg ser det. Han kan slå boldene i banens længderetning bedre end nogen andre. Jeg nærer stadig et håb til ham og Herrera kan få det til at fungere på midten. Jeg tror dog ikke det er noget vi får chancen for at se.

"- Depay og Januzaj har under to måneder til at redde en fremtid i klubben. Sidstnævnte har været i frit fald i over en sæson nu, og tilsyneladende mangler han slet og ret hovedet til at være professionel fodboldspiller. Depays evner er indlysende, men han virker ligeledes ude af stand til at tage et ansvar for sin egen karriere, og det er bekymrende, at hans store mentor, LVG, ikke har kunnet forløse talentet."

Januzaj skal bare ud mens der stadig kan spindes lidt guld på ham. Depay har jeg stadig fidus til. Det nytter ikke vi køber nye profiler til offensiven hver sommer, og LVG så ikke kan få det til at fungere. Der er ingen kreativ frihed i de rigide systemer, og det tror jeg han lider meget under. Vi sætter aldrig nogle spillere i scene på den sidste tredjedel. Det er en mands aktioner, hvor man modtager bolden stående, og så derfra skal få noget til at ske. Det må simpelthen kunne gøre så meget bedre.

"- Klubben er vildrede på trænerposten. Hvis LVG redder en CL-plads hjem, tror jeg, han får lov at fortsætte. Hvis ikke bliver det Mourinho."

Jeg frygter han bliver uanset hvad. Omvendt har jeg også en del bange anelser ved at ansætte Mourinho. Som sæsonen har udviklet sig er det jo et mirakel vi stadig kan komme i top fire, omvendt synes jeg det er en skændsel med det lave pointtal i toppen, at vi ikke er helt med i kampen om mesterskabet. 10 point mere på nuværende tidspunkt i sæsonen er langt fra for meget forlangt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Vi sætter aldrig nogle spillere i scene på den sidste tredjedel. Det er en mands aktioner, hvor man modtager bolden stående, og så derfra skal få noget til at ske. Det må simpelthen kunne gøre så meget bedre.

Eftersom Carrick ikke længere har topniveauet, har rollen som spilfordeler og iscenesætter på midtbanen været "up for grabs" uden at nogen har grebet chancen og gjort rollen til deres eget.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inferno
Jones og Rojo har også været en del skadet. Jeg synes vi bør beholde dem begge. Det er helt vildt så meget vilje, energi og gejst de bringer. Det er to gode spillere og de har været savnet. Selvom jeg forstår lidt at kritikken af dem, så synes jeg det er for tidligt at afskrive dem. Vil mene, at der er større brug for at tilføje en central midt og et supplement til den offensive i højre side. Renato Sanchez og ousmane Dembele ville være fremragende tilføjelser.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Kroesus
Jeg så gerne vi beholdte Phil Jones. Vi er en engelsk klub og det pynter at have englændere i truppen.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
- Lingard fungerer overraskende godt som hængende angriber. Han bliver aldrig nogen stor strateg eller fordeler, men hans genpres er formidabelt, og han er overraskende nyttig med bolden, når vi vinder den højt på banen.
- I det hele taget har vi fået fart hos de forreste fire. Når vi i øjeblikket virker farligere og mere direkte, skyldes det alene, at Rashford, Martial og Lingard simpelthen ikke evner at tage tempoet ud af en kamp, og at deres evner først og fremmest findes i deres acceleration og direkte udfordringer.

Lige præcis disse to ting kombineret er jo det bedste når man skal have lave en relativ hurtig scoring efter bolderobring:
Bolderobring højt, få boldberøringer efter erobring, få afleveringer, spille dybt efter erobring og gerne væk fra området, løb foran boldholder - dybt og bredt, fart. Får vi Rooney tilbage ødelægger vi nok muligheden for det. Man kan så håbe at Rooney måske kan omskoles til 8er i stedet.

- Akademiet er bedre end sit rygte. Alt i mens en større oprydning har været i gang i akademiet, der har været under hård beskydning for at være blevet sat fuldstændig til vægs af Citys, har de unge spillere ladet benene tale. Rashford, Fosu-Mensah og Botwick-Jackson har virket overbevisende og værd at satse på til en ny sæson.

http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/barclays-u21-premier-league-tables.html?paramYouthStage=NATIONAL
Vi er 3 kampe og 4 points efter og i øvrigt 11p bedre end citys i denne sæson. Blev vi ikke også U21 mestre sidste sæson og i 2013? Vi endte foran City i 2014. Så akademiet har da aldrig været skidt kørende?

- Rojo er en katastrofe. Ikke alene kan han tilsyneladende ikke spille fire kampe i streg uden at være på randen af en skade, men selv når i kampform - som nu - er han sløset og dårlig i sine offensive såvel som defensive aktioner. Darmian er mindre katastrofal, men langtfra overbevisende. Det lugter af min. to nye backs til sommer.

Blev Rojo ikke købt som ve-benet midterforsvar? Dvs han er en af de spillere der faktisk bliver brugt ude af position. Derudover mener jeg ikke at darmian skal gøres så dårlig - han har spillet en glimrende 1. sæson i united. Tænk på tilvænning til ny kultur, nyt sprog etc.

- Blind og Smalling er overordnet en succes. Sidstnævnte har trods et mindre udsving de seneste måneder holdt et højt bundniveau, og han er indiskutabelt den bedste centerforsvarer i England lige nu. Blind har ligeledes været svingende, men han tæmmede fuldstændig Lukaku i weekenden, og hans fremtid i klubben er som centerback.

Jeg er enig i at Smalling har været en succes. Jeg kan ikke rigtig finde ud af Blind. Han er imo. ikke midterforsvarer og bliver det aldrig. Han bliver heller aldrig CM - hverken 6er eller dybtliggende 8er - han fylder simpelthen for lidt fysisk til at kunne gøre sig gældende der. Jeg synes faktisk de gange jeg har set ham være bedst har været som ve back. Jeg håber aldrig han bliver en fast starter, men en supersub, der kan bruges på mange pladser. Og dem er der også brug for - især med vores skadeshistorik under LvG in mente.

- Vi har stadig ikke løst midtbaneknuden. Carrick synes endelig at være blevet indhentet af alderen, Schweinsteiger har ikke fysikken, Fellaini bliver solgt til sommer. Hverken Herrera eller Schneiderlin har overbevist om, at de er selvskrevne til en start-11´er i en ny sæson.

Carrick er desværre blevet for gammel - han har vel heller ikke fået kontrakten forlænget, hvilket kunne tyde på at han er færdig til sommer? Det må så også betyde der hentes en ny 6er ind? Schweini er nok også ved at være derhenne af - men han kan dog stadig spille en rolle, især i omklædningsrummet. Fellaini skal bare sælges - sjældent har jeg set en spiller med så dårlige 1. berøringer og pasninger. Jeg er ligeledes skuffet over hvor lidt han egentlig vinder i hovedspillet på trods af at det er hans spidskompetence. Dermed ikke sagt at han ikke vinder noget - men jeg mener at han bør vinde ALT. Schneiderlin mener jeg er fremtidens 6er i United - det vil jeg være ganske tryg ved. Til gengæld mangler vi en ved siden af - hvad med Rooney?

- De Gea er verdens bedste målmand. Med afstand. Førsteprioritet til sommer bør være at holde ham i klubben. Det er et kærkomment indslag, at Keylor har været en overordentlig solid vikar i Madrid.

DDG er verdens bedste målmand - ja, men jeg mener dog stadig at han kan erstattes hvis han ender med at smutte. Spørgsmålet er hvor meget RM har lyst til at lave forretninger med os fremadrettet efter sidste sommer ;)

- Depay og Januzaj har under to måneder til at redde en fremtid i klubben. Sidstnævnte har været i frit fald i over en sæson nu, og tilsyneladende mangler han slet og ret hovedet til at være professionel fodboldspiller. Depays evner er indlysende, men han virker ligeledes ude af stand til at tage et ansvar for sin egen karriere, og det er bekymrende, at hans store mentor, LVG, ikke har kunnet forløse talentet.

Synes det er for tidligt at dømme dem ude. Januzaj er kun 21 og Memphis kun 22. Deres tid skal nok komme, det er jeg slet ikke i tvivl om. Og hvis det ikke bliver ved os, så helt sikkert i en anden storklub.

- Klubben er vildrede på trænerposten. Hvis LVG redder en CL-plads hjem, tror jeg, han får lov at fortsætte. Hvis ikke bliver det Mourinho.

Jeg tror der er en overordnet taktik fremadrettet. Synes som en af de få ikke at det giver mening først at smide LvG ud til sommer for så at hente Mourinho ind. Var det det man ville tror jeg det allerede var sket (medmindre en klausul i Mourinho´s fratrædelse i Chelsea gør det umuligt).
LUHG
Skrevet af Yildis
Blev Rojo ikke købt som ve-benet midterforsvar? Dvs han er en af de spillere der faktisk bliver brugt ude af position.

Han spillede CB i Sporting, men som VB for Argentina under VM. Så det er ikke til at vide, hvad der var hovedformålet med at købe ham, men det er nok lidt over-kill at kalde det "ude af position".

Personligt har jeg altid set ham som back frem for CB, da han slår nogle fine indlæg, når han kommer med frem, og fordi han i mine øjne er for ustabil til midterforsvaret i en klub som United. Og med Shaw, Borthwick-Jackson og Riley (i en reserverolle), er der næppe plads til Rojo fremover.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
Jeg kan ikke rigtig finde ud af Blind. Han er imo. ikke midterforsvarer og bliver det aldrig. Han bliver heller aldrig CM - hverken 6er eller dybtliggende 8er - han fylder simpelthen for lidt fysisk til at kunne gøre sig gældende der. Jeg synes faktisk de gange jeg har set ham være bedst har været som ve back. Jeg håber aldrig han bliver en fast starter, men en supersub, der kan bruges på mange pladser. Og dem er der også brug for - især med vores skadeshistorik under LvG in mente.

Som back er han bare for langsom i mine øjne. Jeg ser ham faktisk som værende bedst som CB, selvom hans fysiske mangler er ret åbenlyse. Og han bør ikke være starter i United, selvom han og Mike Smalling komplimenterer hinanden så fint.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
Synes det er for tidligt at dømme dem ude. Januzaj er kun 21 og Memphis kun 22. Deres tid skal nok komme, det er jeg slet ikke i tvivl om. Og hvis det ikke bliver ved os, så helt sikkert i en anden storklub.

Memphis har i glimt vist nogle fine ting, og mod Midtjylland var han jo outstanding, dog på en billig baggrund. Ham tror jeg stadig på, men i første omgang må han nok slå sig til tåls med at være reserve for Martial, der shiner på venstrekanten.

Januzaj - og for så vidt også Pereira - har ikke fået chancen til at vise sig frem på førsteholdet, selvom deres præstationer på U/21 ellers har berettiget det. Der er rygter om, at de havde indgået et væddemål om, hvem af dem, der kunne score direkte på hjørnespark for U/21 i en kamp - noget der ikke lykkedes for nogen af dem - og at klubben/Van Gaal nu straffer dem for denne useriøsitet. Hvad, der er op og ned i den sag, er ikke til at vide, men det kræver i hvert fald den rette indstilling fra dem, hvis de skal have en fremtid på Old Trafford.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
@Kroesus:

Jeg så gerne vi beholdte Phil Jones. Vi er en engelsk klub og det pynter at have englændere i truppen.

Ja, men ikke for enhver pris. Phil vendte tilbage og spillede for U/21, men var nærmest overmatchet og blev klart outshinet af sin 17-årige makker, RoShaun Williams. Jeg har dog ikke set kampen, men har læst flere referater.

Jeg kan godt lidt Phil Jones. Som i rigtig godt. Hans vildskab og selvopofrelse er virkelig tiltalende, og jeg ønsker virkelig for ham at lykkes. Men han har den samme udfordring som Blind, at selvom hans alsidighed i sig selv er en styrke, er han bare ikke helt god nok, hverken som back, CB eller defensiv midtbane. Forskellen på ham og Blind er bare, at Blind er pålidelig og konstant, mens Phil ofte er skadet. Som i rigtig ofte.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Inuk.
Så er det imorgen Blind skal gøre Kane blind.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det erhelt åndsvagt... men pt. er United det hold der harfået flest points mod de andre top 6 hold i PL - no shit...
Men... Shitty har alligevel lig vundet deres kamp, så er der overhovedet noget at vinde?


Shit jeg håber på det bedste i morgen, men jeg frygter det værste
Skrevet af Mr. Pink
Tottenham vinder. I bedste fald ender den uafgjort. Uniteds midtbane er middelmådig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0