Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Der findes en del eksempler på unge midtbanetalenter, der relativt hurtigt er gået ind og har taget taktstokken. Og det behøver ikke at tage ret mange sæsoner, før Man. Utd. har den spiller, som alle andre klubber vil have.

Nej det behøver det såmænd ikke, men spørgsmålet er om vi behøver at vente så mange sæsoner og hvor er garantien? Med Pogba får vi en verdensklasse midtbanespiller - 1 af de 5 bedste på sin position og han er altså kun 23 år. Og hvem er de eksempler du tænker på - forhåbentlig ikke nogle fra united?

Jeg synes ikke det er relevant at sammenligne med messi og ronaldo da det vil være at sammenligne kartofler med nødder. Og derved lægger jeg også låg på diskussionen om ballon d´or da Pogba aldrig nogensinde vil komme i nærheden af den pris da den er indbegrebet af den største ener i fodboldspillet.

Hele diskussionen om prisen. Hvis vi ikke tænkte på prisen er der vel ikke en eneste der er i tvivl om at Pogba skal hentes, er der? Så lad mig angribe det på en anden måde: Hvorfor er prisen så vigtig i den sammenhæng om en spiller skal hentes eller ej?
Er det folks forventninger - både fans og ABUs der er det farlige i den henseende om han bliver et flop eller ej? Jeg anser 30-40 mio £ for rent moralsk at være for meget for en fodboldspiller, men i nutidens fodboldverden er pengene jo uendelige. Især efter indtoget fra den russiske oliemafia og den arabiske halvø er det jo eksploderet og pengestrømmen er jo uendelig stor i fodbold. Det er sgu egentlig vulgært i en eller anden sammenhæng. Ikke desto mindre er det den virkelighed vi vågner op til hver morgen. Priserne for Bale, James, DiMaria etc er jo ligeledes ude af proportioner. Og når folk herinde en dag når til den samme konklusion som jeg er kommet til de sidste 3-4år så er det ligegyldigt om vi betaler 50mio eller 100mio for en spiller om han er verdens bedste eller ej.

Når det så er sagt synes jeg derudover at mange rent faktisk glemmer at Pogba har United DNA om i vil det eller ej !!!!
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Når det så er sagt synes jeg derudover at mange rent faktisk glemmer at Pogba har United DNA om i vil det eller ej !!!!

Nu ved jeg ikke hvad du mener United DNA er, men i mine øjne er United DNA indbefattet af at spilleren VIL klubben. Det har Pogba jo tidligere vist, at han ikke vil. Og hvis Real stod og bankede på døren, ville han nok også vælge dem i stedet for United - det er IMO ikke United DNA, at vi poachede ham som 16-årig, og han få år senere valgte Juventus for en bedre løn, en fin sign-on fee og mere spilletid i en tidligere alder.

Men når nu du mener, at prisen er lige meget, hvisfor så købe Bailly for £27m - hvorfor ikke betale £100m for Stones eller Laporte og give dem £400K om ugen?

Og hvorfor mener du det er relevant, at gøre en spiller verdens dyreste, når du ikke engang mener han vil blive en stor ener?
Mange spillere på den position har tidligere vundet Ballon D´or eller tilsvarende, som har været store enere. Hvis du bare vil have en holdspiller, hvorfor så ikke bare satse på Herrera?

Kommer han til United og bliver en mindre opgradering af Herrera, vil han blive buhet ud (nu er det ikke noget man normalt gør i England - men i overført nbetydning, da han vil blive kritiseret på de sociale medier og i medierne generelt. ALLE (bortset fra dig) vil forvente en kæmpe ener, hvis man bryder transferrekorderne for en spiller der ikke engang er den bedste på sin plads - måske endda kun den 5. bedste
- giver det mening at gøre en spiller der ikke er en ener, og ikke engang er blandt de 4 bedste på sin position til verdens dyreste spiller nogensinde?
Skrevet af fedefynboen
Vel talt Toggle

Right up my alley!
Priserne er hysteriske. Pressen er hysterisk.
Det er jo netop derfor at casting og dermed ledelsens klarsyn er essentiel.
Di Maria er vel det allerbedste eksempel på hvor galt det kan gå, hvis casting foregår ud fra tilfældighedens princip. Og ud fra et håbløst forsøg på at mætte utålmodige fans forhåbninger.
For pokker da, manden var en glimrende spiller for Real, for Argentina og er det nu igen i Frankrig. I United derimod var han aldrig casted til nogen rolle og skulle nærmest selv opfinde den. Det evnede han ikke og det er der næppe mange der gør. Uanset prisskiltet.
Det er ligeledes svært ikke at erkende at de sidste år med Fergie og Moyestiden, med al tydelighed viste at en overordnet strategi var fraværende. Resultatet var at Fergie købte gennemsnitsspillere, der burde have været i lavere rangerende klubber og at Moyes i panik ledte efter redningsmænd.
Hvorvidt den økonomiske ledelse i United var den virkelige skurk i det spil, er vel svært at vurdere al den stund at de ikke just rutter med fakta.
Så strategi og klarhed ER vejen frem. Lad os håbe at Mourinho har tilkæmpet sig det råderum, der giver mulighed for dette.
Jeg tror han har og hvis han har indset hvad Uniteds DNA er for en størrelse, så er vejen banet for succes.
Held skal opsøges siges det og jeg er helt enig.
I tilfældet Pogba er det underordnet om han koster det ene eller det andet. United har pengene. Næh, købes han pga. sine spillemæssige kvalifikationer, set i lyset af strategi og hvorvidt disse kvalifikationer komplimenterer de øvrige spilleres, så er han det rette køb, uanset prisen.
Personligt tror jeg han er et fornuftigt valg og ser frem til at United i tiden fremover viser tydelighed i strategi. Og at United dermed igen er på sporet af den succes vi alle håber. Skulle det resultere i en første sæson uden titler, er det for mig egentlig uinteressant. Den langsigtede strategi er hvad for alvor rykker.
Som i alle andre af livets forhold, giver det meget lidt mening at pisse i bukserne for at holde varmen. Kulden vender hurtigt tilbage og oftest endnu værre end før.
Jeg hører til de, der ikke syntes at Mourinho var det rigtige valg. Men på et punkt er han måske. Nemlig at han kan skabe den strategiske klarhed og dermed caste de rigtige spillere. Man kan kun håbe!
Så Pogba skal være velkommen i mit verdensbillede og få så for pokker det akademi op i gear!!!!
Skrevet af Regsa
Folk her i tråden lyder som et par teenagere, der har fået et par milliarder til transfers i FM.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@fedefynboen:
Så du mener ikke di Maria blev købt for sine spillemæssige kvalifikationer, og en dygtig winger var hvad United lige præcis manglede, da han blev hentet?

Han var perfekt castet, men blev købt for dyrt, hvilket skabte urealistiske forventninger til ham.

Er det Pogbas kvaliteter vi mangler, eller er det hans navn. Det lader til at navnet er vigtigere, end kvaliteterne for dig og Toggle.

Ferguson41 er lidt mere klar i spyttet, når han mener, at Pogba kan blive den ener der flytter holdt fra at være godt til at være verdensklasse. En ny Zidane/Laudrup/Ronaldinho etc.
I det lys ville det måske give mening at gøre ham til verdens dyreste spiller ever - i alle andre lys ville det være verdens dummeste handel!!!!!
Skrevet af Toggle
Det har Pogba jo tidligere vist, at han ikke vil. Og hvis Real stod og bankede på døren, ville han nok også vælge dem i stedet for United
Vi ved jo reelt ikke hvad der var op eller ned i den sag hvor Pogba ikke forlængede og finder velsagtens aldrig ud af det. Til gengæld har RM da netop også følerne ude efter Pogba og så vidt jeg ved er united ikke afskrevet på bekostning af RM. Men med united DNA mener jeg en spiller der er opvokset i klubben og ved alt om hvad klubben står for. Han kræver ingen tilvænning til manchester og den engelske betonede spillestil.

Men når nu du mener, at prisen er lige meget, hvisfor så købe Bailly for £27m - hvorfor ikke betale £100m for Stones eller Laporte og give dem £400K om ugen?
Jeg kender ikke så meget til Bailly til at kunne fortælle spillemæssigt hvorfor men tilgengæld er Mourinho super dygtig til at scoute og der findes jo også statistik systemer som prozone der måske viser at Bailly har bedre tal end Stones eller Laporte. Men selvfølgelig har du ret i at beløbet også betyder noget da Bailly ikke er et sikkert kort men det er Pogba der igennem adskillige sæsoner har været en af de bedste på sin plads i verden.
Edit
Derudover så havde vi sidste sæson et udmærket forsvar hvorfor det ikke er der at banken skal sprænges. Tilgengæld har vores centrale midtbane været det dårligste led på holdet siden Scholes stoppede hvorfor det naturligvis også skal komme til udtryk at vi endelig får kvalitet ind her.
Men hvem på denne plads der er tilgængelig er bedre end Pogba og vel og mærke har vist det igennem flere sæsoner?

Og hvorfor mener du det er relevant, at gøre en spiller verdens dyreste, når du ikke engang mener han vil blive en stor ener?
Okay, ener var måske det forkerte ordvalg. Lad os sige individualist i stedet. Han vinder aldrig ballon dor fordi han ikke er samme individualist som tidligere vindere udover en vis forsvarsspiller der i øvrigt vakte stort fornærmelse i den bredde fodboldverdenen da han vandt den.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Igen - hvis du ikke mener han kan komme op på et niveau der bare minder om Laudrup, Zidane, Ronaldinho m.fl (Laudrup vandt - helt forkert - jo heller ikke titlen), kan du jo heller ikke retfærdiggøre den pris.
Det er altså den klasse der skal til, for at kunne retfærdiggøre den pris vi snakker om.
Han skal da netop være individualist, hvis man skal kunne forsvare det. Hvis han bare er en brik der passer ind på holdet, bør man kunne finde 10 andre der koster under det halve, som er tæt på lige så god.

Det er altså en pris du kunne købe hele Superligaen for.
Skrevet af Foxy
Pogba kan da godt vinde Ballon D´or. Om det ske tvivler jeg lidt på. Men hvis vi henter ham samt han fortsætter sin udvikling, og bringer og vil være en af nøglerne til at bringe os tilbage i toppen af Europa, så ved man aldrig.

Det bliver med alt sikkerhed Neymar man skal vælte af pinden inden længe. Og der har Neymar også sine udsving. jeg tror sagtens Pogba kan lave en "Kaka" og fører os til en mulig Chl titel i den nærmeste fremtid.

@Crazy

Selvfølgelig er prisen høj. Men der skal også kigges visse faktorer igennem.

1. Kvalitet (Pogba er stadig meget usleben, især defensivt! Men det er ikke for sjov skyld han var rygtet til alle de største klubber da rygterne gik på han ville forlade os)

2. Alder (Pogba er blot 23 år)

3. Erfaring (Han er blot 23 år. Men han har trods alt spillet 200+ kampe for Juventus. Oplevet en finale i både Chl & EM)

4. Attitude (Pogba vil vinde for enhver pris. Det er tydeligt han knokler for at blive den bedste. Og den form for vindermentalitet har manglet hos RIGTIG mange spillere, siden SAF´s afgang. Desuden kan han håndtere det mentale pres der ligger på hans skuldre)

5. Vi er United, og vi har pengene. Så ønsker vi en af de hotteste navne på listen, så er det bare at betale ved kasse 1. Jeg mener ikke vi kan tillade os at lade vær. Pogba kan være nøglen til de næste mange års success.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Jeg siger ikke at han ikke kan komme op på det niveau, jeg siger at jeg ikke tror han bliver ballon dor vinder. Jeg synes i øvrigt ikke man helt kan sammenligne Pogba med Ronaldinho, som jeg hellere sammenligner med Ronaldo og Messi. jeg tror fuldt og fast på at Pogba bliver verdens bedste på sin plads i løbet af de næste 2-3 år men som jeg skriver i tidligere indlæg så er der intet jeg synes der kan retfærdiggøre priser over 40mio £, det er desværre bare sådan fodbold er blevet.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
@the Crazy Gang

Men nu nævner du en masse gode spillere United har haft, som ikke var blandt verdens dyreste. Veron var den dyreste spiller United nogensinde havde købt (ny transferrekord i England) - han spillede godt, men var ikke den store forskel man forventede med det prisskilt. Angel di Maria var den dyreste spiller United nogensinde havde købt (ny transferrekord i England). Han var en god spiller, der startede som lyn og torden, men falmede mod slutningen af sin første sæson, og blev solgt videre.


Men fordi de to ikke blev successer betyder det jo ikke, at Pogba går samme vej. Omvendt brugte vi £30 mio. på en forsvarsspiller i skikkelse af Ferdinand, hvilket gjorde ham til verdens dyreste forsvarsspiller på det tidspunkt. Han blev en kæmpe succes og blev i klubben de næste 12 år.

Hvis vi henter Pogba for £100m, er det jo ikke bare for at være en team spiller. Så skal han være den bærende kraft på holdet. Alle medier og alle fans og alle der følger med i fodbold vil forvente det. Den eneste grund til, at Bale har overlevet tiden i Real, er fordi de har Cristiano til at bære holdet, og derfor kan vente til Bale muligvis får et større gennembrud for dem.


Pogba kommer også til at være den bærende kraft, eller i hvert fald en af dem, det gør ikke hans pris mere forkert, hvis f.eks. Martial og/eller Mkhitaryan præsterer på et ligeså højt niveau.

United gav Veron 2 sæsoner og di Maria 1 sæson. Hvis Pogba skal have succes til den pris skal han slå til med det samme, og være den bærende kraft. Det tror jeg ikke på han bliver.
Jeg tror vi havde haft gjort en bedre handel med Andre Gomes eller Renato Sanches, som begge er langt mindre profilerede, og som begge ville gå til priser der ikke ville skabe urealistiske forventninger til dem.


Pogba er langt bedre end Gomes, og bliver det også i fremtiden. Hvad angår Sanches var vi tilsyneladende også ude efter ham, men Bayern var bare en bedre mulighed for ham.

Sidste år købte vi Memphis Depay for ca. £25m - et beskedent beløb for en meget talentfuld spiller i dagens marked. Han slog ikke rigtigt til i sin første sæson, og folk har mildest talt allerede glemt ham og afskrevet ham.
Vi købte en noget yngre Martial for en noget højere sum (meget højere, hvis alle klausuler bliver aktiveret), som man måske kunne have ventet lidt med, da han stadig var teenager. Han slog dog til (og nu siger rygterne, at han er stærkt utilfreds med at have fået frataget 9-tallet uden at få det at vide). Ham ser jeg mere som typen der kan gøre forskellen for holdet om nogle år.


Memphis manglede at vise, at han også kunne på et højere niveau, Æresdivisionen er jo ikke noget at råbe hurra for, og det har også vist sig, at han har haft mere end svært ved at overføre spillet fra Holland til England. Hvad angår Martial var han jo også frygteligt dyr, og bliver det især hvis han når hele vejen til toppen, men ligesom med Pogba koster den slags spillere kassen, for de gør forskellen.

Til £100m forventer jeg at spilleren skal være den bærende kraft på holdet - ham der gør forskellen i de lige kampe, ham der løfter medspillerne, hvis tingene ikke lige kører for holdet. Der ser jeg slet ikke Pogba er, eller nødvendigvis nogensinde komme.


Okay, men der må vi jo så bare være enige om at være uenige. Jeg ser bare et helt enormt potentiale i ham.

@Fribytter

Og man betaler en pris som om, han allerede er verdensbedste.


Ja, for der er meget der tyder på, at han går hele vejen.

Hvis Pogba allerede var god nok i 12/13 til Man. Utd., så kan man da sagtens finde andre midtbanespillere, der er gode nok.


Ja, men kan du også finde en manager som Ferguson samtidig?

Golden Boy gives for præstationen i et kalenderår. Dvs. for sidste halvdel af 2013/14 og første halvdel af 2014/15 I Sterlings tilfælde. Jeg tvivler meget på, at Sterling har fået prisen baseret på en enkelt halvsæson - især med tanke på, at den halvsæson, du mener, var lovende, lå et halvt år før prisuddelingen. De 40 nominerede blev offentliggjort sidst i oktober 2014. Sterling spillede sin sidste kamp i den halvsæson, du mente, var lovende fem måneder før offentliggørelsen af navnene. Selve afstemningen fandt sted i december. Det er 30 sportsskribenter fra 20 forskellige lande, der stemmer. Hvorfor skulle ikke-engelske journalister overhovedet have skænket Sterling en tanke, hvis ikke han havde spillet godt i sidste halvdel af 2014?


Så lad os sige kalenderåret 2014, men det niveau han ramte i det kalenderår, og specielt i foråret 2014, har han aldrig ramt igen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Memphis manglede at vise, at han også kunne på et højere niveau, Æresdivisionen er jo ikke noget at råbe hurra for, og det har også vist sig, at han har haft mere end svært ved at overføre spillet fra Holland til England. Hvad angår Martial var han jo også frygteligt dyr, og bliver det især hvis han når hele vejen til toppen, men ligesom med Pogba koster den slags spillere kassen, for de gør forskellen.

Man kunne fristes til at skrive noget meget lignende omkring Darmian:

Darmian manglede at vise, at han også kunne på et højere niveau, Serie A er jo ikke noget at råbe hurra for, og det har også vist sig, at han har haft mere end svært ved at overføre spillet fra Italien til England.

Så vi ville skulle købe verdens største lottoseddel, fordi Pogba har været god i 3 sæsoner i europas 4. bedste liga på et hold der er markant bedre, end samtlige modstandere i ligaen?
Jeg erindrer ikke Pogba være dominerende eller verdensklasse eller bare sit holds bedste i nogen af Juves CL kampe mod stærke modstandere de sidste par år.
Jeg lagde heller ikke rigtigt mærke til ham under EM i kampe mod gode modstandere - i finalen var Dembele langt bedre på nogenlunde den plads som Pogba vil være tiltænkt i United.

Igen, hvis man ikke forventer at Pogba bliver en dominerende spiller i United, som så mange tidligere midtbanespillere har været for deres klub (jeg har nævnt nogle stykker en del gange - der er mange eksempler), kan jeg slet ikke forstå, at man mener det vil være en god handel, eller den rigtige hande for United at bryde alle rekorder for at få ham.

Martial kostede til sammenligning (uden add-ons, som jo kun vil blive udløst, hvis han indfrier potentialet) 1/3 af hvad Pogba vil koste - Depay 1/4.
Skrevet af Fribytter
@ Toggle

Eksempler? Hvis vi bare forholder os til PL: Keane, Vieira, Essien, Modric, Mascherano, Alonso, Carrick og Lampard. De skiftede alle til PL-klubber, da de var på Pogbas alder eller yngre, og ingen af dem var i nærheden af at være verdens dyreste, da de skiftede. Og der er i øjeblikket flere spændende unge spillere, der kan være på nippet til det store gennembrud.

Nu har jeg i øvrigt ikke opstillet som krav, at Pogba nødvendigvis skulle vinde Ballon d´Or for at være pengene værd. Men det er ikke rigtigt, at det kun er målmaskiner, der har vundet eller har været tæt på at vinde Ballon d´Or. Spillere som Buffon, Kahn, Neuer, Carlos, Maldini, Cannavaro, Nedved, Deco, Zidane, Xavi, Iniesta, Lampard, Gerrard og Figo har enten vundet eller endt i toptre siden 2000. Altså næsten en tredjedel af de spillere, der har vundet eller har været tæt på at vinde den siden 2000, har ikke været målmaskiner. 18 gange har de spillere tilsammen endt i toptre ud af 45 mulige.

Jeg mener i øvrigt sagtens, at Pogba kan blive en succes på trods af prisen. Men det er som om, at visse Man. Utd.-fans reagerer på de noget overraskende rygter om rekordprisen ved at sætte Pogba op på en piedestal, hvor han allerede har nået et niveau som meget meget få spillere kan nå. Jeg tror da sådan set godt, at Pogba kan komme til at måle sig med de nævnte midtbanespillere, og måske vil han allerede gøre det med det samme, hvis han skifter, men med prisen in mente burde han være den bedste midtbanespiller til nogensinde at komme på græs i PL, og der er han ikke endnu, og jeg mener, der er en risiko for, at han ikke bliver det.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Foxy:

1: Kvalitet - så vi skal betale fuld pris for en usleben diamant - Så det du siger, er at hvis han var mere en usleben (som f.eks. da vi solgte Cristiano), ville han skulle koste DKK 6 mia - det var nogenlunde den faktor forskel der mellem vores indkøb af CR7 og vores salg af CR7 - han var usleben, og blev hentet til ca. £13m - og solgt for ca. 6 gange så meget får år senere.

2: Alder - men er det ikke også bekymrende, at han går under betegnelsen usleben i en alder af 23 år? - mange af de helt store stjerner var mere end bare uslebne, da de var 23 - de var allerede verdensklasse, som byggede på derfra.
Og når vi snakker verdens dyreste ever, må vi vel kunne forvente lidt mere, end "usleben"

3: Erfaring - og selv med så mange kampe, er han usleben

4: Ja, Stig Tøfting havde nogenlunde samme attitude, men blev aldrig solgt for noget der minder om verdens højeste transfersum. Ronaldo havde talentet og arbejdede altid på at blive bedre - det kan godt være, at Pogba vil vinde for enhver pris (hvis en spiller ike vil det, har han ikke noget at gøre i United), men vil han også for enhver pris være verdens bedste - det er hvad der har gjort Ronaldo verdens bedste.

5: Men skal vi så fra nu af betale £100m+ hver gang vi vil have en spiller?
Skrevet af Foxy
Du fokusere ALT for meget på den pris. Havde verdens dyreste været solgt for 3mia, havde du ikke fokuseret så meget på de 900 mil.

Jeg er nået til det punkt, jeg egentlig er pisse ligeglad med hvad vi spytter efter diverse spillere. Så længe vi kommer væk fra denne latterlige farce af en krise vi har været i siden SAF smuttede.

Jeg har selv spyttet en del penge i United´s kasse. Og har vi pengene til en spiller som kan ændre vores sæson fra at være nummer 2-3 til at vinde titlen, så er det mig underordnet om vi snakker om 600 mil eller 900 mil.

Vi har pengene, det ved både du og jeg, samt de klubber vi forhandler med!

Så længe vi kan holde en sund økonomi, så synes jeg det vil være det hele værd.
Nej Pogba er ikke en Messi eller Ronaldo, men dem er der heller ingen af pt.
Du kan ikke finde EN spiller pt, som har samme potentiale og viser samme form for verdensklasse som de to havde som 23 årige.

Desuden mente jeg med usleben diamant, at Pogba stadig har en del at lærer. Ja jeg tror han vil være et kæmpe boost for os, og du kommer til at æde alle dine ord i dig igen. Hvis han dog kommer til den røde del af Manchester ;)
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nej Pogba er ikke en Messi eller Ronaldo, men dem er der heller ingen af pt.
Du kan ikke finde EN spiller pt, som har samme potentiale og viser samme form for verdensklasse som de to havde som 23 årige.

Neymar, Dybala - blot to navne der viser større potentiale, end Pogba. Om de viser samme potentiale, som Ronaldo/Messi ved jeg ikke.
Men blot det, at der render mere talentfulde spillere rundt i europa, vidner om, at han ikke er pengene værd.
Martial virker ærligt talt mere lovende, end Pogba IMO - og han er 4 år yngre.

Det ville være nemt bare at smide pengene på potentielle gode spillere... Hvis ike det var det pres og de forventninger man samtidig lægger på spillerne. Sidste år købte vi 2 noget billigere, hvoraf den ene ikke rigtigt har formået at stå for presset endnu, mens den anden egentligt gjorde det godt, indtil han skulle spille EM for Frankrig, hvor han virkede meget nervøs.
Skrevet af GF4life
Neymar og Dybala viser same potentiale. Af de tre er Pogba dogdog den eneste vi kan hente.
Skrevet af Ferguson41
Darmian manglede at vise, at han også kunne på et højere niveau, Serie A er jo ikke noget at råbe hurra for, og det har også vist sig, at han har haft mere end svært ved at overføre spillet fra Italien til England.


Serie A er nu væsentlig stærkere end Æresdivisionen.

Så vi ville skulle købe verdens største lottoseddel, fordi Pogba har været god i 3 sæsoner i europas 4. bedste liga på et hold der er markant bedre, end samtlige modstandere i ligaen?
Jeg erindrer ikke Pogba være dominerende eller verdensklasse eller bare sit holds bedste i nogen af Juves CL kampe mod stærke modstandere de sidste par år.
Jeg lagde heller ikke rigtigt mærke til ham under EM i kampe mod gode modstandere - i finalen var Dembele langt bedre på nogenlunde den plads som Pogba vil være tiltænkt i United.


Pogba var på både FIFA og UEFAs årets hold i 2015 som eneste Juventus-spiller, så et eller andet må han have gjort rigtigt. Pogba havde et svagt EM, men hvis man skal vurdere spillere udfra de fire uger, så skal vi jo i stedet hente Sissoko, som vel også er ham du mener, og ikke Dembele.

Igen, hvis man ikke forventer at Pogba bliver en dominerende spiller i United, som så mange tidligere midtbanespillere har været for deres klub (jeg har nævnt nogle stykker en del gange - der er mange eksempler), kan jeg slet ikke forstå, at man mener det vil være en god handel, eller den rigtige hande for United at bryde alle rekorder for at få ham.

Martial kostede til sammenligning (uden add-ons, som jo kun vil blive udløst, hvis han indfrier potentialet) 1/3 af hvad Pogba vil koste - Depay 1/4.


Jeg forventer han bliver en dominerende spiller, alt andet ville overraske mig negativt, han har alle forudsætninger for at blive en nøglespiller for en klub med vores ambitioner.

Martial var jo ukendt for et år siden, og Memphis kom fra Holland, så selvfølgelig kostede de ikke nær så meget som Pogba gør.
Skrevet af fedefynboen
Kære Crazy Gang
Du er, som alle vi andre, velkommen til at have din holdning til dette og hint. Det piner mig dog lidt at du forveksler holdninger med fakta. Sagen er jo at ingen reelt ved noget om succes´en venter henne om hjørnet. Hverken for den enkelte spiller eller for holdet som sådan. Dine anskuelser omkring Di Maria er jeg fuldstændig uenig i. Købt som wing erklærer du? Hvor ved du det fra, spørger jeg? Jeg ved blot hvordan han blev brugt, og det var snarere som spilfordeler end som wing. Og nogen Laudrup eller Iniesta har han aldrig været og bli´r det formentlig heller aldrig. Deraf tolker jeg ham som en fejlcasting og perfide angreb fra du eller andre, vil ikke ændre stort på det. Anstændigvis må jeg være åben for seriøse forsøg på at argumentere anderledes, men perfiditeter bidrager ikke meget til debatten. Hvis du altså forstår hvad jeg mener. Pak nu det fokus på pris væk. Al rimelighed i DEN diskussion er for længst blevet fuldstændig irrelevant. Så igen vil jeg fremhæve MIT syn. Di Maria var decideret fejlcastet på tidspunktet og jeg ser Pogba som en rigtig casting netop nu. Tiden vil vise om jeg har ret i den antagelse. Men indtil da vil kun seriøs argumentation kunne ændre mit syn.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Serie A er nu væsentlig stærkere end Æresdivisionen.

Yep, men det var for at illustrere at der stadig er væsentlig forskel på PL og Serie A. og at det var en ret skidt pointe, at kalde æresdivisionen håbløs i forhold til PL, når spillere hentet til PL fra Serie A har det med at falde igennem.

Jeg tror stadig på Depay, og håber han får chancen, hvilket det måske kunne indikere, når han får lov til at beholde 7-tallet.


Pogba var på både FIFA og UEFAs årets hold i 2015 som eneste Juventus-spiller, så et eller andet må han have gjort rigtigt. Pogba havde et svagt EM, men hvis man skal vurdere spillere udfra de fire uger, så skal vi jo i stedet hente Sissoko, som vel også er ham du mener, og ikke Dembele.

Ja, det var Sissoko - men jeg ser jo netop ikke kun på EM, men også på de store CL kampe Juve har spillet, hvor Pogba også er faldet ud. Og så citerer jeg lige Elming "big players make big plays in big games" - det har Pogba bare aldrig rigtigt formået (heller ikke selvom han spiller fodbold og ikke am. fodbold).


Jeg forventer han bliver en dominerende spiller, alt andet ville overraske mig negativt, han har alle forudsætninger for at blive en nøglespiller for en klub med vores ambitioner.

Yep, og det er IMO det eneste valide argument for at betale den sum for ham. Alle andre argumenter med, at United har råd osv. osv. er nogenlunde lige så gode, som når NRA siger, at der bare skal flere våben til for at stoppe nedsmeltninger og high-school shootings.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kære Crazy Gang
Du er, som alle vi andre, velkommen til at have din holdning til dette og hint. Det piner mig dog lidt at du forveksler holdninger med fakta. Sagen er jo at ingen reelt ved noget om succes´en venter henne om hjørnet. Hverken for den enkelte spiller eller for holdet som sådan. Dine anskuelser omkring Di Maria er jeg fuldstændig uenig i. Købt som wing erklærer du? Hvor ved du det fra, spørger jeg? Jeg ved blot hvordan han blev brugt, og det var snarere som spilfordeler end som wing. Og nogen Laudrup eller Iniesta har han aldrig været og bli´r det formentlig heller aldrig. Deraf tolker jeg ham som en fejlcasting og perfide angreb fra du eller andre, vil ikke ændre stort på det. Anstændigvis må jeg være åben for seriøse forsøg på at argumentere anderledes, men perfiditeter bidrager ikke meget til debatten. Hvis du altså forstår hvad jeg mener. Pak nu det fokus på pris væk. Al rimelighed i DEN diskussion er for længst blevet fuldstændig irrelevant. Så igen vil jeg fremhæve MIT syn. Di Maria var decideret fejlcastet på tidspunktet og jeg ser Pogba som en rigtig casting netop nu. Tiden vil vise om jeg har ret i den antagelse. Men indtil da vil kun seriøs argumentation kunne ændre mit syn.

KæreFedefynboen
Jegkanikkesehvorjegkommermedperfideangrebmoddig.Ligenuskriverjegudenmellemrum,
foratvisedighvorsværtdeteratlæsedineindlægnårduikkelaverafsnitidineindlæg.
Hvorforskalderikkefokuserespåpris,deterdanetopdenjeganfægter.
Ogselvomprisernealleredeerfordyrepåmarkedet,erennytransferrekorsforenspillerdermåske
måskeikkekanleveoptildenprisogdeforventningerderertilhamjonetopnogetmanskalsepå.
diMariaspillede1sæsonsomoffensivmidtforRealogpåkantenellers.
IUnitedspilledehanpåkanten.JeggætterpåatvanGaaltroede/håbedehanvilleværehansRobbeni
United.Menhanvardaperfektcastettildetvimanglede.

Købt som wing erklærer du? Hvor ved du det fra, spørger jeg?

Øhm, når han havde udgangspunkt på fløjen i hovedparten af de kampe han spillede, antager jeg at det var det han blev købt til.
Han lavede i øvrigt 11 assists og 3 mål i sin første sæson i PL - ganske hæderligt... For alle spillere der var købt for normale penge ift. markedet.
di Maria var bare ikke købt for normale penge, og derfor var der større forventninger til ham.
Hvis vi køber Pogba nu for £100m, og han efter sæsonen har lavet 3 mål og 5 assists, vil vi så acceptere, at han har kostet et så absurd beløb, at vi kunne have fået 3 Martials eller 4 Depays for samme pris, selvom disse leverede mere i deres første sæson for klubben, og at disse i øvrigt var købt som udviklingsspillere?
annonce
0