Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Regsa
Kan du ikke prøve at poste listen hvor det står? Kunne være spændende at se.


Den nyeste jeg umiddelbart kunne finde var denne:

https://www.theguardian.com/football/2015/feb/26/ajax-most-prolific-producers-young-players-english-clubs

United er i følge denne undersøgelse ikke den klub i Europa der udvikler flest spillere. Til gengæld er man nummer 1 i England. Det ser lidt bedre ud hvis man kigger på top5 ligaer, men her er man umiddelbart heller ikke nummer 1.
Skrevet af Daniel V.
United er stadig den klub i Europa som udvikler flest spillere til de bedste ligaer i Europa


De fleste ville umiddelbart gætte på Barcelona som nr. 1 og det lader til at være korrekt.

Her er en liste fra 2015
1: FC Barcelona (57)
2: Real Madrid (47)
3: Lyon (40)
4: Manchester United (39)
5: PSG (35)
http://talksport.com/football/revealed-top-european-sides-produce-most-players-150304137454?p=9

Her er en liste fra 2014
1: FC Barcelona (43)
2: Manchester United (36)
3: Real Madrid (34)
4: Lyon (33)
5: PSG (27)
http://www.bavarianfootballworks.com/2014/10/28/7083465/who-has-produced-the-most-homegrown-professional-players-barcelona
Skrevet af Regsa
Med Schweinsteiger, Carneiro og Casillas er det jo rimeligt reelt det han har gjort. Han har endda indrømmet og forklaret sig. Med Benzema kunne det jo sagtens være for at motivere ham - Zorniger bad f.eks. Youssuf Poulsen om at stå meget tidligere op, for at gøre ham sur og derved motivere ham. Ferguson overfusede Giggs for at motivere ham, mens han klappede Cantona på ryggen for at motivere ham. En god træner ved hvordan han håndterer de enkelte spillere for at motivere dem og få dem tilbage på rette kurs hvis de er ude af form eller lignende.

Men at ydmyge en spiller med vilje, er jo noget helt andet, som jeg er ret sikker på, at spillere ser meget skævt til.
Situationen er jo ganske anderledes, hvis det var dét han var ude i.


Synes du det er i orden over for Schweinsteiger og Carneiro? Det synes jeg ikke. Det er fair nok at Mourinho vurderer at Casillas og Schweinsteiger ikke er gode nok til startopstillingen, men i tilfældet Schweinsteiger er det da en decideret ydmygelse at sende ham ned og træne med u23. Det har altså intet med motivation at gøre. Det virker ærlig talt mere som en måde at sætte sig i respekt på.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Synes du det er i orden over for Schweinsteiger og Carneiro?

Nej, men det er trods alt ikke fordi han er ude i en personlig hetz, at han gjorde det.

Jeg kan godt forstå, at hvis man opererer med en trup på 20 eller 23 mand + 3 målmænd, at man så ikke vil have 30-35 spillere rendende til træningen hver dag, hvor 10-15 af dem ikke har udsigt til spilletid, og derfor vil være pænt utilfredse, hvilket igen vil have indflydelse på træningen.

Med Carneiro burde han selvsagt have holdt hovedet koldt og fortalt hende, at hun i fremtiden bør konsultere med ham, før hun løber på banen.
Jeg skal så ikke kunne sige, om hun havde haft den samtale med Mourinho og nægtet at gøre som han bad hende om i fremtiden, eller om han bare tabte hovedet og fyrede hende.

Men fra de situationer, hvor man kan se ræsonnementet, om man er enig eller ej, og til en decideret straffeaktion med at ydmyge en spiller med vilje, er der trods alt et godt stykke.
Skrevet af Fribytter
@ Crazy

Har Ferguson nogensinde kritiseret Giggs i pressen for at motivere ham?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det ved jeg ikke. Men Giggs har selv udtalt (han sagde det i den dokumentar der var om Fergie søndag før CC finalen) at han fra start var modtagelig når fergie gav ham en hairdryer treatment, hvilket han in retrospekt ærgrede sig over, da han jo hellere ville have det modsatte for at blive motiveret - sagt med et glimt i øjet.
Men forskellige spillere kræver forskellig behandling, og den gode manager arbejder for at finde ud af hvad han kan gøre for at motivere sine spillere bedst muligt.

Fælles for Fergie og Mourinho er, at de for mestendedels går op i at beskytte deres spillere mod pressen. Mourinho har i størstedelen af sin trænerkarriere taget en masse røg, for at lede fokus væk fra en dårlig præstation af holdet, ved at ytre kommentarer om enten modstanderne eller dommeren.
Fergie gjorde ofte det samme.
Skrevet af fafner
”Mata stod ligefrem og grinede af Mourinhos forklaring, hvad end den så var i øjeblikket.”

Det er ikke rigtigt et argument for, at et ønske om at stoppe spillet på ingen måde er et legitimt ræsonnement for udskiftningen.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af Fribytter
@ Crazy

Mourinho har gentagende gange hængt egne spillere ud i pressen. Det så man aldrig Ferguson gøre, så vidt jeg ved.

@ Fafner

Vi diskuterer, hvad den egentlige grund til udskiftningen er. Ikke om Mourinhos forklaring er gyldig eller legitim. Udskiftningen skal netop ikke opfattes isoleret, men i sammenhæng med hvordan Mata tidligere er blevet behandlet og Mourinhos mandskabsbehandling i al almindelighed.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af fafner
” Vi diskuterer, hvad den egentlige grund til udskiftningen er. ”

Lige præcist og som jeg læser dine indlæg, fremfører du det som fakta, at baggrunden for udskiftningen var at hænge Mata ud. Hvis dette er tilfældet, negligerer du fuldstændigt, at der er en anden legitim forklaring.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af Fribytter
Ja, det gør jeg, fordi jeg simpelthen ikke tror på Mourinhos forklaring alt taget i betragtning. Jeg har vist ikke kaldt det for et faktum, men jeg finder det ret sandsynligt, at Mourinho havde en bagtanke med udskiftningen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af fafner
At du ikke tror på Mourinho og har en teori om, at han har en bagtanke er naturligvis helt i orden. Jeg har som sagt en vurdering af situationen, der afviger signifikant fra din, men den er i sagens natur også blot en vurdering. Det jeg reagerede på var, at det blev udlagt som om, det at hænge Mata ud er eneste mulige forklaring på udskiftningen. Derfor spurgte jeg indtil, om det er fuldkommen evident, at dette var eneste mulige ræsonnement bag udskiftningen. Det er der bestemt ikke belæg for at påstå og havde været udtryk for yderst dubiøs skråsikkerhed. Med dit seneste indlæg, gør du det klart, at det blot er din vurdering og åbner derved op for, at den (ligesom min) ikke nødvendigvis er den korrekte. Det har jeg absolut intet problem med, selvom jeg læser situationen anderledes.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af Toggle
Så er der signet to nye spillere til akademiet. Cheech, du må være ovenud tilfreds ;)

Edit:
...og så lige dagens detalje: Callum Gribbin vs FC Barcelona U19
http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-news-callum-gribbin-11729076
LUHG
Skrevet af Kroesus
Det ser ud til at McNair og Love er på vej til Sunderland permanent. Det er altid trist men det giver mening når vi har så lovende talenter i klubben som TFM, Tuanzebe og Williams.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Ferguson41
Alt i alt er han tilsyneladende ikke så dyr igen, ham Paul.

http://www.bbc.com/sport/football/37045474
Skrevet af Fribytter
Der er en artikel, du skal læse i PL-tråden, Ferguson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er en artikel, du skal læse i PL-tråden, Ferguson.

Hvis det er den med trøjesalgene, er det jo ikke rigtigt det ovenstående artikel drejer sig om.
Den sammenligner hvor stor en del af klubbens årlige indtægter der går på spillere. Pogba koster ca. 18% af Uniteds forventede indtægt i 2016 - til sammenligning kostede Zidane over 50% af Reals indtægter i 2001.
Image Rights er selvfølgelig noget andet. Det kan ikke gøres op i enkelte spillere, men holdet som helhed. Her har United været frontrunner i mange år, og vil derfor sandsynligvis ikke få lige så meget ud af en profileret spillers image rights, som en mindre profileret klub.
Men nogle af pengene kommer jo helt sikkert ind igen.

Det sagt, så er prisen på Pogba stadig alt for høj, da han ikke er i nærheden af at være verdens bedste spiller, og jeg tror prisen kommer til at tynge ham.
Skrevet af Fribytter
Det er den med myterne. Der står eksempelvis, at klubber udregner spilleromkostninger ved at se på den årlige udgift - altså afskrivning plus løn. Og så er der image rights:

"Rarely mentioned when discussing transfers and wages (notable exceptions include when a manager’s former club managed to retain the trademark to his name or when one of the best players in the world stands trial for tax fraud), the image rights deal between the player’s image rights company and his new club comprises a significant portion of the player’s compensation and the overall cost to the club.

Image rights deals can be complex and, depending on which side of the table a journalist’s source was sitting on when the deal was negotiated, the image rights may not be included in the information they receive when they ask how much the player will be earning on his new deal.

For example, a player might be earning £85,000 per week in wages but, after including image rights payments, the player is likely earning the equivalent of over £100,000 per week (usually it’s around an additional 20% plus a share of the net profits the club receives from appearance and endorsement activities the player carries out on its behalf)."
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, og den artikel har da intet til fælles med den Artiklen Ferguson41 linker til.
Skrevet af Fribytter
Det har den da. Den forklarer, hvordan spillere optræder i klubbernes regnskaber. Det er aldrig den samlede transfersum, der optræder, men derimod de samlede årlige udgifter. Og skal vi eksempelvis gætte på, at Pogbas løn udgør en større del af den samlede omsætning end Laws løn i 60´erne?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Ferguson41
Jeg tror stadig med lønnen, at Pogba er billigere overall end Law var, de penge klubben omsætter for i dag er enorme ift. i 60´erne, ligesom pengepræmierne for at vinde noget i dag også er markant højere.
annonce
0