Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jose-time.

Ikke en prangende kamp, men en mesterskabsvindende kamp.
Når man kan vinde de kampe, hvor bolden bare ikke vil ind, før 3 minutters overtid, så er der helt sikkert potentiale.

Og fordi Rooney laver 1 god aktion på 90 minutter berettiger han altså ikke sin plads. Micky og Mata havde flere gode aktioner, som bare ikke førte til mål, men som altså var lige så skarpe som den Rooney laver til sidst.
Jeg kunne godt tænke mig at se Micky og Rashford fra start i stedet for Rooney og enten Martial eller Mata.
Og så kunne jeg godt tænke mig at se Martial finde tilbage til sin top form.
Skrevet af Sir Madsen
Havde egentlig affundet mig med 0-0, og var sådan set bare tilfreds med at vi producere en del chancer og ikke stillede os tilfredse med resultatet, udebane taget i betragtning, som vi ville have gjort de sidste 3 sæsoner.

Denne kamp synliggør om noget vi vil være et tophold, som spiller med om de fine pladser.

Tilfredsstillende!
When you're sitting on the top it's hard to see you from way up here!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og Pogba i øvrigt meget anonym. En del på bolden, men skabte ikke rigtigt noget
Skrevet af GF4life
Han fik en del frispark, så det er en modstandere har respekt for. Han afslutter for meget fra distancen. Derudover skal vi have hans hovedstød mere at se.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Til gengæld var shaw imponerende defensivt i de få situationer Hull havde bolden.
Det er rart han er på vej tilbage. Han kan stadig sagtens blive verdens bedste venstre back.
Skrevet af fedefynboen
Jeg synes det er interessant at mange af jer nu synes at få øjnene op for Blinds kvaliteter.

Han holder Smalling ude af holdet (eller måske det er Bailly der gør det)

Hvorfor? Er han en bedre tackler? Er han hurtigere? Er han mere hovedstødsstærk?
Ingen af delene naturligvis. Men han er holdets bagerste angrebsspiller og DET har Mourinho heldigvis set.

Gårsdagens kamp kan næppe tages til indtægt for Blinds defensive kvaliteter. Dertil var Hull for impotente.

Men hans indflydelse på angrebsspillet var tydelig. Når Uniteds spil blev for langsomt og idefattigt, var det igen og igen Blinds klarsyn og afleveringer bagfra, der satte situationer op.
Tillige viste han adskillige gange placeringsevne og overlegen teknik, der kunne ændre defensiv til offensiv i et snuptag.

Dette kan hverken Bailly eller Smalling bidrage med.

Nej, efter min beskedne mening spiller Blind det helt rigtige sted.
I midterforsvaret.
Her bringes hans kvaliteter frem i lyset og hans manglende hurtighed er ikke afgørende.

Jeg håber meget at Mourinho holder fast også når modstanderen er f.eks. West Ham eller andre hold med offensive monstre á la Andy Carroll.

Skulle Rooney genfinde fordums styrke og Martial vise sig fra sin bedste side, vil Blind kunne gøre holdet ekstremt farligt.
Fordi han ser og kan spille de helt rigtige afleveringer, hvor det omgående gør ondt på modstanderen.

Allerhelst så jeg stadig Rashford indtage Rooney´s plads, men det er vel næppe sandsynligt - endnu!

Hans dybdeløb og generelle bevægelighed vil Blind kunne drage kæmpe fordel af.
Og med ham holdet som sådan.

Hold fast Mourinho - Blind er holdets vigtigste spiller.
Nu og i morgen!
Skrevet af uden_benskinner
blind holdets bedste spiller ligefrem..? den må jeg lige tygge lidt på.

men rooney begynder at ligne en mand, som har mistet dét der, som er så svært at sætte ord på. hans spil er desværre langt fra så aggressivt og "kreativt" som tidligere.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af han_solo
Det har været et kæmpe selvmål at give Rooney det anførebind! Tydeligt at han holder bedre spillere ude af holdet, men får længere snor da han er kaptajn.

Har kæmpe respekt for alt hvad Rooney har gjort for klubben og håber inderligt at han genfinder det niveau man ved han kan levere, men ellers håber jeg at Mourinho er manden, der tør at smide ham af holdet.
UTD
Skrevet af fedefynboen
til Uden Benskinner m.fl.

En lille korrektion. Jeg påstod ikke at jeg synes at Blind er holdets BEDSTE spiller.
Men den vigtigste og det holder jeg fast i.

Det skal ses i lyset af min tilgang til Uniteds spillestil og DNA, som vi ofte vælger at kalde det.
For mig er United offensiv til hver en tid og derfor er offensivt indstillede forsvarere et must. Kan være at Mourinho har måttet sluge et par kameler omkring dette, men i min bog kan det kun bidrage til at gøre ham en bedre træner.

Det kan tilmed vise sig at han beviser sig alle vore forhåbninger værd, hvis han altså undgår tidligere tiders pindsvinebold.

Det der med at være den bedste spiller er i øvrigt en underlig sag. Jeg er helt på det rene med at målscorere ofte får det prædikat, men er ofte ganske uenig i at det nødvendigvis forholder sig sådan.

Alle der har spillet det lille spil selv, ved at til træning vinder forsvaret 9 af 10 gange.
Ud fra den betragtning bør en analyse om holdets bedste kvaliteter altid ses.

Det hjælper ikke meget at score 4 kasser, hvis man samtidig er uduelig hjemad og derved giver modstanderen muligheden for at score 5.

I United regi kan tilføjes at i 90´ernes glimrende hold, fremhævedes som regel Beckham, Scholes, Giggs og Schmeichel som de bedste spillere.

Men for mig var det vel egentlig Roy Keane. Han kunne forsvare og han kunne i den grad sætte angreb op. Egentlig var han vel kun dårlig, når han fik en hjerneblødning og savede modstandere over.

Blind forsvarer ikke helt så godt som Keane, men på det offensive felt er han efter min mening endnu bedre.

Og så begår han sjældent frispark og får mig ikke heller til at krumme tæer af skam.

Altid hellere 3-2 end 1-0
Skrevet af Toggle
Sjovt som folk fortsat kritiserer Rooney. Manden som med teknik, driblinger og overblik var skaberen bag vores mål igår. Så vidt jeg husker var det kun Rashford som var mere afgørende i kampen igår og det beretter fuldt ud til en plads.

Jeg er tilbøjelig til at give dig ret fedefynboen ift Blind igår...Men der kommer også kampe hvor vi kommer mere under pres end tilfældet har været i de seneste kampe og der garanterer jeg dig for at Blind bliver udstillet defensivt. Han spil med bolden mener jeg også er nem at dæmme op for hvis man vælger at lægge et højt pres på ham ser man ham blive usikker med bolden og så er de kvaliteter du ellers fremhæver og jeg er enig i tilintetgjort
LUHG
Skrevet af han_solo
Bevares Rooneys oplæg var kvalitet, men vurderet over 90 minutters spil, var han ikke god nok. Mistede ofte bolden (husker især et tidspunkt i første halvleg hvor han mister den 3 gange på 30 sekunder) og var langsom i angrebet. Synes der var flere tidspunkter, hvor jeg tænkte at her ville Rooney have afsluttet for 3 år siden, men valgte i stedet den sikre løsning ved at spille ud til backen eller bagud.

Mhkitaryan skabte mere de sidste 20 minutter end Rooney gjorde i 90.
UTD
Skrevet af osemk
Enig. Synes rooney et blevet alt fot langsom i tanke og handling. Det er hårdt at sige, men holdet er bedre tjent uden ham i startopstillingen. Tror desværre ikke mourinho kan sætte ham af grundet hans status.
FCK Man United
Skrevet af Toggle
Mhkitaryan skabte mere de sidste 20 minutter end Rooney gjorde i 90.
Hvor mange mål var det Mkhitaryan skabte siger du? (når ret skal være ret ved jeg godt det først var efter 92min at rooney skabte målet).
LUHG
Skrevet af Foxy
Gå dog til Louis Nielsen Toggle. Du er snæversynet...
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af andib
Så bare man er med i et mål, så er indsatsen godkendt. Underlig logik, Toggle.

Jeg er helt enig med størstedelen herinde. Rooney er simpelthen ikke god nok til dette Man Utd hold mere.

Jeg tror Man Utd tager titlen i år.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Toggle
Ej hold nu. Nu sagde jeg ikke at indsatsen generelt var godkendt - jeg sagde at Rooney lavede en gamechanger og når man gør det har man stadig sin berettigelse på holdet.
LUHG
Skrevet af andib
Ej hold nu. Nu sagde jeg ikke at indsatsen generelt var godkendt - jeg sagde at Rooney lavede en gamechanger og når man gør det har man stadig sin berettigelse på holdet.
Så giver det INGEN mening at du kan sige at Fellaini ikke har sin berettigelse på holdet. Han har en del gange været gamechanger og skaber altid farlige situationer med sit gode hovedspil. De andre hold skal fokusere på Fellaini, hvilket giver muligheder for andre Man Utd spillere.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Toggle
Jeg er meget kritisk overfor fellaini, sandt, men kigger man mine indlæg igennem nævner jeg faktisk flere gange at han qua sin spidskompetence i hovedspillet måske ville kunne spille en rolle når man tænker på bredden. Alle andre kompetencer han besidder er mildt sagt middelmådige og det holder jeg fast i. Jeg synes i øvrigt at Rooney besidder væsentligt flere kvaliteter end fellaini så eksemplet er dårligt. Men forstår udmærket dit forsøg på at lægge en fælde for mig
LUHG
Skrevet af andib
Det er dog sjovt at du lægger ret meget værdi i Rooneys rolle hos Man Utd, når stort set alle andre herinde mener at han er for ringe til at spille på det nuværende Man Utd hold.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af GF4life
Rooney har dog formået at lave to assist og et mål i tre kampe. Jeg hader hans boldtab, men man må anerkende hans vigtige aktioner.
annonce
0