Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jarlenizzle
Jeg kan godt sige jer, jeg ser ikke en United kamp igen før de kan mønstre en stime på 3 sejre .. Pinligt pinligt pinligt
Skrevet af Ferguson41
Pinligt, det ligner endnu en sæson hvor vi skal kæmpe for bare at ende i top 4.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Pinligt pinligt
Skrevet af Toggle
Siden fergie stoppede har vi ikke kunne spille fodbold på den sidste tredjedel af banen. Og det ser ud til at fortsætte under mourinho. 3 nederlag på en uge...vores selvforståelse må efterhånden være til en 10. plads. Man skulle tro der hviler en forbandelse over os.
Bliver i hvert fald spændende at se hvordan mourinho skal få vendt dette. Det har han ikke formået nogen steder endnu og det ender nok med at han taber sutten inden længe og så er det farvel og tak.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Første nederlag til Watford i 30 år. Vi skal åbenbart igennem alle de her historiske nederlag, som Ferguson så flot holdte for døren gennem årtier.
Skrevet af Jarlenizzle
Det går ned som Titanic
Skrevet af #GGMU
Vi mangler flere spillere som Rashford, som gider spille for os uden at skal have i hoved og røv!..
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi mangler en Rooney anno 2010 og vi mangler ledere på holdet
Skrevet af Slettet(260021200206)
al den optimisme som jeg havde ved sæsonstarten er væk nu, vi har ikke bare tabt tre kampe i træk, vi har tabt al den medvind og tro på tingene som de nye signinger og trænerskiftet havde bragt ind i klubben. Mou bliver nød til at reagere hurtigt, jeg bliver måske slagtet for at sige det men håber virkelig næste opstilling hedder følgende, de gea, valencia, bailly, blind, shaw, carrick, herrera, mata, fløjene depay og miki og rashford forrest..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af GF4life
Rooney ud og så en 4-3-3:

De Gea
Valencia-Bailey-Smalling-Shaw
---Blind/Carrick/Scneiderlin
---Pogba-Herrera
Rashford------Martial
----Zlatan
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Det er så vildt at i alle sammen vil have Rashford som starter.

Altså han er god og dejlig som type og det er bare positivt i sig selv.Super!.

Men hold nu kæft hvor er det dårligt arbejde at han overhovedet kan komme på tale med alt der er forsøgt og brugt penge på.

Det er ligesom om at Rashford skal repræsentere det egentlige United hvor man har talenter man lige så stille indlemmer på holdet. Den gamle model.

Men det har man jo netop fuldstændigt droppet med ansættelsen af Mourinho.
(Vil jeg mene).

Det er fint hvis det kan lade sig gøre at køre begge modeller. Men løsningen skal bare ikke ligge på skuldrene af en 18 årig når der er blevet brugt en umuliard på spillere.

Rashford er på den måde det menneskelige ansigt man lige kan holde ud midt imellem Fellainier og Zlatan på hovedstød- samtidigt med at Mou så jævner resten af stilen og kulturen med jorden.

Man skal passe så meget på med at man ikke ødelægger Rashford og Martial ligesom man gjorde med et utal af spillere de sidste par år - mest bemærkelsesværdigt Depay.
Skrevet af Yildis
@Jarlenizzle:

Du er da endnu mere pinlig...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Foxy
---------De Gea
-----Bailly--Smalling
Valencia-------------Shaw
--------Schneiderlin
---Miki-----------Martial
----------Pogba
-------Rashford
------------Zlatan

Jeg vil gerne se en 4-4-2 / (4-4-1-1) med smal diamant og nogle meget offensive backs.

Vi har spillerne til at kunne spille denne formation, samt de rette udskiftninger. Med denne formation, vil vi kunne skabe flere chancer da vi "overloader" modstanderen. Dog skal alle kende sin plads, og ikke mindst skal alle led hænge sammen.

Jeg vil ikke frygte modstanderne udnytte det tomrum der er ved at have så offensive backs, da de er utrolig løbestærke (Læs: som Cafu i sin Milan tid) Samt skal holdet skoles til at arbejde som en fucking ENHED!

Jeg håber inderligt vi snart får nogle andre boller på suppen, for dette jammerlige pis holder jeg ikke til!

Og for guds skyld, vi har Zlatan! Udnyt dog forhelvede vi har en målmaskine der blot skal have en halv chance i feltet. Det er i disse tilfælde man lidt ønsker Moyes strategi med 80 indlæg pr kamp. For det vil da næsten resulterer i en håndfuld mål fra Zlatan´s side alene...
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(260021200206)
@tøffe

ved at mous trackrecord ikke just giver lys for enden af tunnellen for de unge talenter, men mon ikke han er ansat med et målpunkt der hedder at udvikle flere af talenterne til stjerner, FM, Rashford, Martial og Depay skal bare lykkedes.. jeg håber så meget at han tør at give de unge ansvaret trods det forøgede pres.

Enig i at vi skal tør at overloade modstanderen, det virker som om at presspillet ikke fungere, vi har ikke en stabil defensiv organisation da fellaini ikke duer som def. midt, her mangler vi schneider eller helst carrick. (vi kunne godt have brugt Kanté eller en lignende type). Samtidigt går det for langsomt når både Zlatan, Rooney og fellaini er på banen samtidigt.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg er stor tilhænger af den opstilling, Foxy! Hvad har du tænkt dig der skulle ske når modstanderne snupper bolden og der ikke er succes med det indledende genpres? Der vil Schneiderlin og midterforsvaret være totalt solgt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af GF4life
Foxy: Martial er sguette cental midt :) 4-4-2 diamant ville se således ud med de spillere:
---De Gea
Valencia-Bailey-Smalling-Shaw
----Schneiderlin
Henrik------Pogba
-----Rashford
Zlatan-----Martial

Det kunne til gengæld også være spændende, og meget dynamisk ift. det nuværende :) Så handler det om backs skal give bredde og indlæg.
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Landskinken


Jeg vil ikke modsige det du håber på. Men jeg ser ikke Mou som værende istand til at udvikle spillere, han dropper dem der ikke dur øjeblikkeligt - ihverfald hvis vi kigger tilbage.

Men-- ja at han er så naiv iforhold til midtbanekonstellationen... det går langt over min vildeste fantasi.
Jeg kan virkeligt godt li Pogba men han spiller normalt ved siden af sindsygt rutinerede verdensstjerner på det franske landshold og endnu stærkere spillere i sin tid hos juve.
Han skal nok bare aldrig spille som den ene af to centralt.
Det er han på ingen måde taktisk stærk nok til, ihvertfald ikke endnu.
Jeg tror måske desværre ikke han kan spille op til det niveau vi har set uden så stærke medspillere som f.eks Vidal, marchisio og Pirlo.

Og Fellaini - han er vel kun med pga vold og dødbolde. Jeg joker ikke engang- jeg forstår ikke hvad han laver i fodbold.

Men ja jeg håber det samme, bare helst ikke under denne ´træner´.
Det er pinligt.
Skrevet af Slettet(260021200206)
tøffe

ja er enig i at det er det han har gjort men håber han ændrer sig, men enig med fellaini, han skal ud, han klæder ikke klubben og er et fodboldmæssigt hul.. håber at carrick eller schneider starter næste gang og sikrer en stabil defensiv organisation og resten så er hurtige dynamiske spillere som kan overfalde modstanderen..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af GF4life
Pogba skal have en defensiv midt bag sig ellers bliver han for låst. Fellaini er en fin joker at smide ind og skabe ravage i modstanderens felt, og forsvare eget felt til sidst. Han mangler dog fart og finesse, så derfor er det et svaghedstegn at han starter. Han er dog ikke den der har spillet dårligst, men han passer ikke til et holdt som gerne vil spille med fart.
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Altså gf4life- jeg er ret enig med dig generelt, men jeg mener at det er den lette kommentar du vælger der i forhold til det jeg skrev.

Det er jo ikke bare en koncentreret dm spiller Pogba tidligere har spillet sammen med, det er faktisk enten to defensive eller en defensiv også en mere koncentreret boks til boks type som f.eks Marchisio.

Der er altid to. (I en tremands midtbane når Pogba har fungeret bedst).

Og nu skal Pogba så gøre det i en endnu hurtigere liga - hvilket betyder at en del af hans egen fysiske dynamik kommer mindre til udtryk. Hvorimod han var mere fysisk overlegen i italien.

Og oven i det også spille så koncentreret at man taktisk kan undlade den ene af to makkere.

annonce
0