Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Sidste sæson var Van Gaals stil for kedelig til Man. Utd., selvom Van Gaal formåede at hive en sejr hjem på Anfield. Men det er åbenbart glemt nu.
Næh det er bestemt ikke glemt. For forudsætningerne var vel lidt de samme. Liverpool havde vist 12 afslutninger på mål mod uniteds ene og der kan man da tale om en skidt kamp på mange parametre. jeg mener i øvrigt at degea var langt mere afgørende i den kamp men det kan være jeg husker forkert. Så var det trods alt langt bedre at holde liverpool helt væk fra chancer som i mandags. Jeg synes i øvrigt crazy forklarer det ganske godt - i topfodbold handler det om at få resultater og her er Mourinho heldigvis en anelse mere kynisk end pep var det i onsdags. Jeg tror i øvrigt også at langt de fleste foretrækker 1point på camp nou hvor man har pakket sig end at blive blæst bagover fordi man ikke vil gå på kompromis med sin spillestil og erkende at man ikke har spillerne til at praktisere det fuldt ud.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg påpeger dog også, at jeg håber at Manchester United med tiden under Mourinho får indspillet filosofien så godt, og at han får samlet så stærk en trup, at der kun vil være 2-3 hold i verden som han på udebane vil praktisere den slags mod.

Jeg ville overhovedet ikke synes det var OK, hvis Mourinho efter 3 år i United på hjemmebane pakker sig mod nogen hold (heller ikke Barcelona, Real Madrid eller Bayern). Men lad os nu se hvordan det går - lige nu skal United tilbage på sporet, og sommerens transfervindue var, på papiret, det bedste post Ferguson.
Spillet er stadig alt for svingende, men som med de to trænere før ham, skal Mourinho selvfølgelig også have tid til at præge holdet og spillet, før vi reelt kan vurdere hans påvirkning i klubben. Der er selvfølgelig altid kravet om top 4, men med det hold der er nu, bør det altså også være noget man kan spille sig til, selv hvis spillestilen ikke er helt inkoorpereret endnu.
Skrevet af Fribytter
@ Toggle

Afslutningerne har da ikke noget med resultater at gøre. Du kan ikke rose for Mourinho for de kyniske resultater og så samtidig kritisere Van Gaal for de heldige sejre.

Hvis du går op i det spillemæssige, så skal du kun tilbage til sidste runde for at finde en heldig Liverpool-sejr. Swansea brændte 3-4 enorme chancer, og Liverpool får et heldigt straffespark fem minutter før tid.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toggle
Afslutningerne har da ikke noget med resultater at gøre. Du kan ikke rose for Mourinho for de kyniske resultater og så samtidig kritisere Van Gaal for de heldige sejre.
Hold nu. Vi snakker jo ikke om resultatet. Vi snakker kort og godt om den valide grund til at mourinho valgte at spille som han gjorde i mandags. Her inddrager du argumentet:
Sidste sæson var Van Gaals stil for kedelig til Man. Utd., selvom Van Gaal formåede at hive en sejr hjem på Anfield. Men det er åbenbart glemt nu

Mourinho har jo selv udtalt at han bl.a. har kigget på lige netop den kamp da taktikken skulle lægges i mandags. Derudover har afslutningerne da alt med din pointe at gøre da sejren trods alt må betegnes som heldig. Det er vel sjældent at man taber en skudstatistik 12-1 og så ender med at vinde kampen. Derfor vælger Mourinho i sin genopbygning af united for at skabe et resultat, netop at fokusere på liverpools styrker og smadre deres muligheder for at vinde skudstatistikken 12-1 igen, da man næppe slipper levende fra det endnu engang.
Jeg er helt på bølgelængde med crazy. Vi skal på sigt helst ikke fokusere for meget på at smadre modstandernes taktik og så ikke selv gå efter sejren, men når man trods alt kun har haft 3mdr til at ændre en primært langsom possession spillestil til en spillestil hvor man spiller hurtigt og direkte, så må man altså gå en smule på kompromis med en del af sin spillestil og det kostede så offensiven. Jeg tror stadig på at Mourinho nok skal få vendt den del af spillet, ja, jeg er faktisk slet ikke nervøs for det. Ser man på de 3 sæsoner han var i madrid så scorede madrid faktisk flere mål end barca i 2 af sæsonerne - og satte i øvrigt laliga rekorden for flest mål i en sæson. Det er faktisk nok bevis for mig til at tro på at den del af spillet nok skal blive væsentligt forbedret ! Og ja, i de store kampe skal han selvfølgelig spille forsigtigt og tilbageholdende, for det vigtigste er at vinde trofæer !
LUHG
Skrevet af Toggle
Det ser i øvrigt ud til at rooney ikke er med i truppen imorgen - det begynder at ligne et exit i en af de næste to transfervinduer. Krydser dog fingre for at han når charltons rekord - det ville være helt fortjent.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvor mange mål er det han mangler?

Jeg synes det viste klasse, at han lod Pogba sparke i torsdags, da denne spurgte om han måtte. Mon ikke det var det samme med Martial. Men han er ikke spillemæssigt god nok til United mere.
Skrevet af Toggle
LUHG
Skrevet af Fribytter
@ toggle

Vi snakker da resultater når du kritiserer Guardiola for resultatet imod Barca og mener, at han burde være mere som Mourinho. Van Gaal var heldig, mens resultatet talte sit eget tydelige sprog i Guardiolas kamp...

Og så kan Mourinho jo stadig fokusere på Liverpools styrker uden at ofre alt offensivt spil. Defensivt er Liverpool bestemt til at tale med, men Mourinho blev simpelthen nødt til at opgive at score mål for at skrabe et point med hjem? Han er den eneste træner, der har været af den opfattelse indtil nu, selvom han på papiret burde have truppen til både at kunne spille defensivt uden at ofre offensiven fuldstændig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Martial11
@Fribytter:

Jeg tror snarere, at den offensive del af taktikken simpelthen mislykkedes. Pogba og Zlatan fik da også lidt kritik efter kampen - med rette. Det er klart, at når det offensive ikke lykkes, men det defensive gør, så kommer det til at se ud som om, planen var at spille ultradefensivt.
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that." - SAF
Skrevet af Martial11
Jeg er spændt på i dag. Jeg håber han spiller Mata, også selvom det bliver på højre fløj. Vi spiller simpelthen dårligere når han ikke er med. Rashford har ikke været helt på toppen på det sidste, men det er der vel næppe noget at sige til, når han skal spille på kanten. Young er jo dygtig defensivt for en kantspiller, men han bidrager ikke med ret meget frem i banen længere. Jeg forventer han starter på venstre kant, men jeg håber på Martial.

Jeg håber på denne formation:

------------- De Gea -------------
Valencia - Bailly - Smalling - Blind
-------- Herrera - Fellaini --------
--- Mata --- Pogba -- Martial ---
------------- Zlatan -------------
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that." - SAF
Skrevet af Fribytter
Kan være, men det er åbenbart en kritik, som nogle brugere her i tråden enten ikke er bekendt med eller fuldstændig uenig i. Mourinhos taktik omtales jo som perfekt udført på trods af Liverpools defensive problemer.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Liverpools offensiv lykkedes jo heller ikke, men får ikke særlig kritik (pånær Sturridge der skal sælges og alt muligt).

Jeg synes bla., at Firmino og Mané spillede under vanligt niveau, selvfølgelig en kadeau til Utds defensiv, men det forklarer ikke, hvorfor Firmino reducerer sit spil til en halvliggende hælaflevering og ikke får afsluttet på Coutinhos geniale frispilning til sidst, eller at Mané ikke har tålmodigheden eller modet til at komme til baglinjen.

Det vidner ikke om det høje niveau, man gerne vil være på, især ikke over en sæson. Bevares, der er mange kampe endnu, og det er ting, der kan forbedres. Forhåbentlig er Utd i en situation i foråret, hvor der skal tre point på tavlen, og der er mere plads mellem kæderne på Old Trafford.
Skrevet af Toggle
Blind er simpelthen ikke god nok i det forsvar. Alle med lidt forstand på fodbold ved sgu da at det er midterforsvaret der lægger offsidelinjen, hvor backen skal holde sig på den linje. Blind hænger 2meter bag den linje og så kommer smalling naturligt til at se meget skidt ud fordi han (blind) hænger og pedro har 2meters forspring. Skidt skidt
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Den er da Smallings. Han har alle muligheder for at gå efter bolden.
Men nu kan Mourinho i hvert fald ikke pakke sig i resten af kampen. Og med weekendens andre resultater, bør vi altså gå efter alle 3 points i dag.
Skrevet af Toggle
NEJ. Og den er forklaret ovenfor - principperne for zone og blokforsvar hedder at midterforsvaret sætter linjen for offside.
LUHG
Skrevet af GF4life
Blind... Suk.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ok, efter at have set den igen, er det tydeligt at alle i forsvaret laver en ordentlig koger ved målet. Både Smalling, Blind og de Gea laver kæmpe fejl ved målet
Skrevet af Toggle
Nej...blind hænger og sælger derfor de to andre i det der opstår derefter. Havde han holdt sin linje var situationen aldrig opstået
LUHG
Skrevet af GF4life
Enig, men Shaw er så hurtig i tanke og handling. At spille med Blind er som at køre bil med håndbremsen trukket.
Skrevet af GF4life
Og Fellaini og Lindgard det er bare ikke materiale til start-11 i de store kampe.
annonce
0