Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martial11
En rimelig pålidelig journalist omkring United, Pilin de Brun, rapporterer, at Mourinho har fortalt Rooney-lejren, at hvis han vil have spilletid, må han finde en ny klub. Et januar-exit er bestemt en mulighed.

Det lyder som en frygteligt masse uro, selvom Rooney selvfølgelig er blevet for dårlig til United.

https://www.periscope.tv/w/1mnxejPOEyPKX
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that." - SAF
Skrevet af Slettet(262004201905)
Denne artikel opsummerer det egentlig ganske godt.

https://www.theguardian.com/football/2016/oct/24/manchester-united-paul-pogba

Enig - det var også lidt det samme jeg indikerede med min kommentar omkring due diligence fra ledelsen og Woodwards side, da de valgte den "nemme" løsning i Mourinho.
Det er bare et problem for en klub som United at træde et skridt tilbage, for at bygge op.
Liverpool har været igennem dødvande i sindsygt lang tid, og har derfor haft tålmodighed med Klopp - den havde United sandsynligvis ikke haft, hvis ikke han havde skabt resultater. Hvis ikke Conte eller Guardiola leverer i denne sæson, og endnu bedre i næste sæson, er de heller ikke på nogen måder sikre i deres sæder. Men for især Guardiolas vedkommende, starter han jo netop ikke fra scratch, men overtager fra en træner, som havde en filosofi der benyttede samme spillertyper, som dem Guardiola benytter.

I United falder det lidt tilbage på Woodward, når han nu har valgt 3 trænere med totalt forskellig filosofi, og derfor helt andre spilletyper. Mourinho sagde det jo meget godt - han kan ikke bare købe 11 nye spillere, selvom det var det han allerhelst ville, så han selv kunne skabe sit hold.
Havde Woodward og resten af ledelsen lavet sin due diligence, ville man nok have valgt en træner, som på mange områder ville benytte samme typer spillere, som van Gaal.
Der er dog så meget individuel kvalitet i truppen lige nu, så Mourinho eller en anden træner burde kunne skabe resultater med denne trup.
Skrevet af Inuk.
Det lyder som en frygteligt masse uro, selvom Rooney selvfølgelig er blevet for dårlig til United

Hvem er så god nok? Zlatan ligner bestemt ikke en kandidat til årets topscorerpris.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Fribytter
@ Crazy

Ja, Man. City havde forberedt Guardiolas ankomst godt. Der er også mange tidligere barca-folk ansat på vigtige poster.

Jeg kan dog ikke helt se, hvordan Liverpool har vist Klopp en tillid, som han ikke vil få i andre af de klubber, du nævner. Skulle Liverpool have fyret Klopp i sommers efter at have ansat i oktober sidste år for at have ageret som Man. Utd., Chelsea osv.?

I øvrigt er Klopp jo også et godt eksempel på, at det er utrolig vigtigt, at træneren og trænerstaben spiller sammen med resten af den sportslige stab. Rodgers og transferkomiteen trak jo i hver deres retning. Transferkomiteens indkøb passer langt bedre til Klopps form for fodbold end Rodgers´.

Moyes er imø. den eneste ansættelse, der var et forsøg på at bevare en rød tråd. Mourinho minder mere om Ferguson, end Van Gaal gør, men det er ikke Fergusons indkøb, Mourinho har overtaget, men i stedet Van Gaals. Dog kan man argumentere for, at Van Gaal ikke fik det optimale ud af en række spillere, så måske han ikke har været enerådig i forhold til indkøb, og på papiret er der flere spillere, som jeg umiddelbart ville tro, passede bedre til Mourinhos system, selvom de blev købt under Van Gaal.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af uden_benskinner
hvis ikke mourinho hele tiden så så livstræt ud, så ville jeg næsten tro på ham.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Martial11
@Inuk: Nej, det gør han ikke, men det gør Rooney så sandelig heller ikke. Én ting er, at han ikke scorer mål, men han har også ualmindeligt mange boldtab. Hvis man ikke vidste det, er der da ingen som helst chance for, at nogen ville have gættet, at manden har scoret 245 mål for United.

Det forlyder at Mkhitaryan er med i truppen i aften. Lad os krydse fingre for, det kommer til at gå bedre end sidst vi mødte City på Old Trafford ...
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that." - SAF
Skrevet af Yildis
@Fribytter:

Dog kan man argumentere for, at Van Gaal ikke fik det optimale ud af en række spillere, så måske han ikke har været enerådig i forhold til indkøb, og på papiret er der flere spillere, som jeg umiddelbart ville tro, passede bedre til Mourinhos system, selvom de blev købt under Van Gaal.

Når du skriver det, kommer jeg til at tænke på Schweinsteiger og Memphis, som Van Gaal ikke fik meget ud af, selvom han kendte dem begge indgående fra hhv. Bayern og Oranje.

Omvendt fik han mere ud af Smalling og Young, end andre har formået.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Sir Madsen
Pogba som 9´er i aftenens kamp. Bliver spændene at se om det vil lykkes lidt mere for ham der.
When you're sitting on the top it's hard to see you from way up here!
Skrevet af Toggle
Er ret sikker på at det er zlatan der er 9er. Ser mere pogba som den frie 8er sammen med herrera og så carrick som 6er hvis vi ser på kampen i aften. Og jeg synes langt om længe at vores centrale midtbane har fungeret i aften - carrick bliver nødt til at spille hvis det her skal vendes.
Fint med en sejr mod et halvt city reservehold der forhåbentlig fortsætter med at spille ligeså naivt i bagkæden i fremtiden - for det magter de ikke og jeg tror ikke på at de har spillerne til det. City er pt. et hold i krise - og pep´s største nedtur som træner er en realitet. Lad os se hvordan han formår at vende det.

Overordnet set en god kamp af blind, shaw, rashford og især carrick. Dertil fin 2. halvleg af både zlatan og pogba. Der begge nok skylder en kasse. Altid skønt at vinde et derby - det må give selvtillid ! Og lad os så endelig få scouserne i kvarten
LUHG
Skrevet af GF4life
Og Mata. Mata skal bare spille!
Skrevet af Slettet(260021200206)
toggle helt enig med carrick er den umiddelbare løsning men tankevækkende hvor meget vi mangler en ny def. midtbanegeneral.. en makele, keane, ung carrick havde gjort underværker..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af hodja
@Toggle

City i krise. Joker du, eller er det alvor?

Et hurtigt blik i tabellen peger på andre hold, der er i noget større problemer end City.
Skrevet af Martial11
Du er med på, at Togge formentlig tager udgangspunkt i de seneste kampe og ikke kampene i august/september, ikke? Så er tabellen fra august til oktober nok ikke den rigtige at bruge krudt på.
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that." - SAF
Skrevet af uden_benskinner
er pogba ikke udset som den nye "midtbanegeneral" på sigt, eller er der noget jeg helt har misforstået.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Det har du misforstået. Pogba er ikke defensivt orienteret i sådan en grad, som der kræves af Keane nummer 2
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Manchester_United17
Schneiderlin skulle jo have været den nye general, folkens. Synes stadig Mourinho skal give ham chancen. Spiller samme rolle som Fellaini, og så er han jo bare tusind gange bedre.
Schneiderlin
Pogba - Herrera
Hvorfor ikke?
Manchester United.
Skrevet af Martial11
Jeg skrev det også i en anden tråd, men jeg mener på ingen måde Schneiderlin har vist sig at være løsningen. For at gentage mit argument, så er han middelmådig når han er bedst, og decideret dårlig når han er værst. Jeg kan virkelig ikke huske hvornår han sidst spillede godt.
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that." - SAF
Skrevet af GF4life
Carrick gør det glimrende, hvorfor ikke ham?
Skrevet af Toggle
hodja
Ja jeg er død seriøs. Pep har ikke vundet i 6 kampe i træk nu. Ligesom forudsagt da han skrev under med city så er det hans største udfordring til dato. City spiller en naiv omgang fodbold der ikke altid vil fungere i England hvilket vi tydeligt så under LVG - selvfølgelig langt hurtigere end den form for possession fodbold som LvG praktiserede. Misforstå mig ikke - når tingene kører for dem spiller de ganske fin fodbold men dog ikke i en sådan grad at jeg sidder på kanten af stolen.

I øvrigt helt enig i at Schneiderlin burde køres ind på 6er positionen. Og lad nu vær at sammenligne med fellaini. Det handler vel i ligeså høj grad om at manageren får det bedste ud af ham for han var decideret god i Southampton
LUHG
Skrevet af Manchester_United17
Selfølgelig forudsat Carrick spiller, som han gør pt, så er det naturligvis ham! :-D Men det er lige det med alderen. Kan vi få ham på det her niveau resten af sæsonen, siger jeg selfølgelig ikke nej!
Manchester United.
annonce
0