Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Manchester_United17
Toggle: Du misforstår mig. Selvfølgelig er det ikke forstået med en sammenligning af Fellaini, spillemæssigt. Det er sammenlignet i forhold til Mourinhos måde at bruge ham på - og i selvsamme position. Derfor så langt heller Schneiderlin end Fellaini -på den plads Fellaini nu spiller-
Manchester United.
Skrevet af Yildis
@Hodja:

Selvfølgelig er City i krise, når de ikke vinder i seks kampe i træk. Det lader bare til, at det flyver lidt under radaren i forhold til, når det er United, der er i problemer.

Lidt som i fjor, hvor der var stort oprør i medierne over, hvor dårligt United præsterede under Van Gaal, mens City kun fik fjerdepladsen i kraft af en bedre målscore.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af hodja
Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det en krise. Men Pep er helt bestemt udfordret, og det ser ikke så problemfrit ud som i Barca og Bayern.

Så længe man er på førstepladsen, og flere af de direkte konkurrenter til stadighed smider point, tror jeg ikke, alle alarmklokker bimler.

Men det bliver interessant at se, HVORDAN han håndterer modgang, kritik og manglende succes. Og jeg tror, nøjagtigt som Toggle, at City til dato bliver hans største udfordring.

Evnen til at håndtere netop dette ligner endnu en "head to head" mellem ham og Mou.
Skrevet af hodja
@Yildis

Måske en krise - jeg tænker en krise under opsejling.

Jeg tror, at det vender i City inden længe. Men de vil sikkert få flere "tilbagefald" i løbet af sæsonen.
Skrevet af Toggle
Jeg mener bare uanfægtet hvad andre mener at han i både barca og bayern har overtaget nogle verdensklasse trupper hvor der har manglet modstandere af samme karat i de respektive ligaer. I city overtager han også en verdensklasse trup men her har de andre klubber også økonomiske muskler at spille med og i hvert fald 4-5 andre klubber står ligeledes med nogle trupper på nogenlunde samme niveau. Derudover tror jeg ikke på at taktikken han praktiserer med possession og bolden skal spilles op fra målmanden holder i engelsk fodbold...først og fremmest fordi det heller ikke fungerede helt optimalt under LVG eller Laudrup for den sags skyld. Læg dertil at de selvfølgelig startede godt men det ser ud til at spillestilen er læst
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du kan jo ikke sammenligne med Laudrup eller LvG. Laudrup havde et meget mindre hold, og fik det faktisk til at spille godt med meget begrænsede midler. LvG havde altså ikke en lige så dynamisk stil, som den Guardiola har. Sunderland har haft masser af succes med en stil der minder om Guardiolas, med højt genpres og masser af possession. De har dog ikke vundet mesterskabet i England med det.

Jeg er enig i, at Guardiola har haft nogle af verdens bedste hold under sig, og derved fået meget af det han har præsteret foræret den vej. Og han formåede jo ikke rigtigt at leve op til hvad Juup Heynckes leverede i sin sidste sæson med Bayern.
Men jeg tror godt, at han med tiden kan vinde PL, hvis ikke de største modstandere opper sig. Det kan være Liverpool med Klopps taktik kan være en god udfordrer, og det kan være, at taktikken bare ikke virker, når man møder stærke fysiske hold uge efter uge, og ikke kun, når man spiller mod Atletico.
Jeg mener, som dig, stadig at Pep skal bevise sig et sted, hvor han ikke partout har det hele foræret. Men med den trup han har, og hvis han forstærker den rigtigt, tror jeg absolut han har mulighederne. Det samme bør Mourinho have i United - han har altså også alle muligheder med en stærk (omend meget lidt sammenspillet) trup, og har alle muligheder for at forstærke den som han vil.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nogen der ved hvor man kan se United i dag.
Jeg kommer i tvivl om hvorfor jeg betaler for at have Yousee
Skrevet af TheRedDevils
Hahah Jeg er helt enig. Hvorfor betaler jeg for yousee hvis jeg ikke kan se den kamp jeg er interesseret i!!!!! Nogen input?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg har kun den store pakke for at kunne se forskelligt sport. Men hvis de alligevel ikke viser mine hold kan det jo være lige meget.
Brøndby bliver som regel vist.
Skrevet af GF4life
Man er desværre nødt til at gå piratvejen da Viasat hellere vil vise Spurs. Det er ufatteligt ringe at de ikke bare kan vise to kampe kl 16, eller vise den flest vil se.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Viser de den overhovedet på viaplay?

For så har de jo rettighederne.

Mht. Amerikansk fodbold, overvejer jeg gamepass, og hvis Viasat/SBS ikke vil vise Uniteds kampe, overvejer jeg hvilke muligheder der så er.

Det er da godt man er fan af et af de større hold, så man ikke misser de fleste kampe, fordi de ikke bliver vist på TV.
Skrevet af FatAsGragas
Viaplay viser den forskudt, da de kun må vise en livekamp.
At sidste års nr 1 mod 3 er valgt fremfor United Burnley, er vel ikke overraskende.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er da latterligt at de ikke må vise mere end 1 kamp.
Især når der nu er plads til det på 3sport kanalerne, der viserhhv tennis og lyngby-randers.

I øvrigt er det jo ikke viasat der viser tottenham, men sbs
Skrevet af GF4life
Crazy: Jeg har Viaplay så jeg ser ikke lige hvem der viser den på TV. Min pointe var bare at de vælger Spurs pga. Eriksen vel sagtens, men det er nu skidt uanset. Og Leicester er ikke mere end et midter/bundhold i en normal sæson.
Skrevet af Søren F er gud
Ville det objektivt set ikke være mere crazy at vise United mod Burnley?
Men ja tosset at vi ikke kan følge med i flere kampe samtidig
Skrevet af GF4life
Min tro på Mou formindskes hver gang Lindgard starter inde. Han er bare ikke god nok, og det er pinligt.
Skrevet af GF4life
Søren: Nej det er den med størst interesse. Men ja i det mindste burde Viaplay have streamingrettigheder til alle kampe, det er simpelthen for latterligt at de ikke har det.
Skrevet af Manchester_United17
Nøj, hvor har vi brændt mange chancer denne halvleg. Der kunne stå 3-0. Zlatan skylder gevaldigt.
Manchester United.
Skrevet af FatAsGragas
GF de har rettigheder til alle kampe. Men FA regler siger der kun må sendes 1 livekamp
Skrevet af GF4life
Ok det er der vel ikke noget at gøre ved så :( I øvrigt viste de lige situationen med Darmian vi blev snydt for straffe da han rørte stregen. Ærgerligt, Clattenburg er ellers normalt en dygtig dommer.
annonce
0