Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Normalt brokker jeg mig sjældent over dommeren men hvis Rojo laver straffe i første halvleg så skal der vel også være straffe til smalling..?
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det var en befriende scoring. Rashford har været manden bag stort set alt farligt i dag
Skrevet af fedefynboen
Zlatan virker slidt - og måske mæt af dage.
Han trænger til en pause og til at få lidt sult

En glimrende idé med Griezmann til at ryste hans sikkerhed lidt

og Rojo? det er ikke godt - straffe var der naturligvis ikke - i så fald skal der være mange i enhver kamp, men hans placeringsevne er meget skidt
han tager tilmed hjørnespark - giver endog meget lidt mening
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er helt vild med Ander Herreras signaturfinte, hvor han lader som om, han vil tage bolden med sig, men så i stedet tager et skarpt træk mod boldens retning. Uhyre simpelt, men effektiv. Han laver den gerne 5-6 gange i en kamp.
Skrevet af Røret
LaPioche.

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2017/Jan/axel-tuanzebe-promoted-to-manchester-united-first-team-squad.aspx
Kan se jeg har misforstået artiklen, der snakkes om at han er hivet ind som 1 holdspiller på bekostning af schniederlin (og Memphis), ikke som erstatning.

Ift. Herreras finte så er den super simpel, men overraskende effektiv. Alting behøves ikke gøres så svært!

Op på hesten igen efter en forfærdelig indsats! Synes også forsvaret fortjener lidt kredit, Hull havde vidst 0 skud i anden halveg indtil vores mål (noget i den stil). Uheldigt med straffesparket og for dårligt at give så meget intiativ til Hull.

Synes generelt vi er faldet lidt i kadence.
Skrevet af Toggle
City indrømmer problemer med whereabouts. Lad os se noget ordentligt fra FA denne gang - Rio fik næsten en sæson i skammekrogen for at udeblive fra en test han bestod et døgns penge senere. Mikael Rasmussen fik 2 år i skammekrogen for rod med sine whereabouts - og ligeledes blev han frataget sin sejr i touren.
Desværre lyder det til at city bare straffes med en pengestraf - hvilket jo ikke er en straf for city og i øvrigt er pinligt da der kun gives straf i sådanne situationer hvis de har fået 3 advarsler indenfor et år.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg må indrømme, at jeg har været skuffet over vores midtbane i de seneste par kampe. Det så ud som om vi havde fundet noget, der virkelig fungerede med Carrick, Herrera og Pogba. Men Pogba har ikke været god på det sidste og Carrick har virkelig set træt ud. Jeg synes det er ved at være tydeligt, at han ikke holder til vores nuværende kampprogram. Det må være på tide af aflaste ham lidt, og jeg kan ærligt talt kun se to af vores spillere, der kan tage den rolle.

Den ene er Schweinsteiger, og hans fysik stoler jeg bestemt ikke på. Da vi så ham mod West Ham sad jeg med en fornemmelse af, at noget ville gå i stykker når han tacklede næste gang og han lignede ærligt talt en mand, der bevægede sig med noget besvær.

Den anden er Daley Blind. Jeg synes han minder meget om Carrick og vi bør virkelig give ham en ny chance som 6´er inden vi smider 500 mio. på transfermarkedet. Han var ikke god på positionen i de første måneder i klubben, men han er jo bestemt ikke den første spiller, der skal vænne sig til tempoet i England. Jeg håber at se ham som 6´er i morgen mod Wigan. Luke Shaw skal spille den back i stedet for Blind, for vi har simpelthen brug for noget fart på kanterne.
Skrevet af Mr. Pink
Hvordan kan Shaw undgå at spille? Dårlig form?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Hvordan kan Shaw undgå at spille? Dårlig form?
Han er lige kommet tilbage fra en skade...du ved, efter et brækket ben så kommer der ofte en masse følgeskader...mon ikke han stille og roligt skal køres tilbage på sporet i stedet for bare at kaste ham for løverne hver eneste uge?
LUHG
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Mig en fornøjelse at læse dit seneste indslag.

Ind midt på med Blind til at fordele bolde
og til at fratage Pogba det ansvar han ikke magter
en hurtigere mand på backen er lige så nødvendig

sød musik i mine ører
med perspektiver fremadrettet
Skrevet af Toggle
Det ansvar Pogba ikke magter? Det har Carrick jo taget på sig :) Men lad os da endelig se Blind i action på 6er pladsen...så han kan få lidt selvtillid der, og så måske bygge på!
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Ja det har Carrick taget på sig, men som nævnt er han ikke 20 længere og kan ikke forventes at spille 50 kampe per sæson

Ydermere nærmer udløbsdato sig, så LaPioche ser efter min mening helt rigtigt
når han mener at i stedet for at investere, så var det nok en idé at afprøve eksisterende muligheder

de mangler Blind har, ligner jo meget de mangler Carrick også har og han fungerer jo glimrende, så mon ikke Blind vil kunne gøre det også

som venstre back duer Blind ikke, det er han for langsom til
så skal han bruges, må det være som 6´er eller i midterforsvaret

det vil være ganske håbløst at sende ham videre til sommer, uden at have afprøvet ham i rollen som 6´er
det er rigtigt han har været prøvet der før, men det var da holdet fungerede skidt defensivt

det har ændret sig - så hvorfor ikke?
mandens venstreben er trods alt i den absolutte top
Skrevet af Slettet(100838201910)
Basti tilbage i startopstillingen i dag! Håber han er i bedre forfatning end sidst jeg så ham.

Romero;
Fosu-Mensah, Smalling, Rojo, Shaw;
Fellaini, Schweinsteiger;
Mkhi, Mata, Martial;
Rooney
Skrevet af Slettet(100838201910)
Axel Tuanzebe er forøvrigt på bænken i dag, så hvis alt går efter planen er det vel ikke utænkeligt, at han kan få førsteholdsdebut i dag.
Skrevet af Toggle
det vil være ganske håbløst at sende ham videre til sommer, uden at have afprøvet ham i rollen som 6´er
Det er generelt håbløst hvis han bliver solgt til sommer da han udmærket kan dække flere pladser og generelt er en god spiller til bredden. Jeg havde håbet at se ham på 6eren i dag, men nu må se om basti udfylder rollen - det er uanset svært når makkeren på midten er fellaini. Til gengæld er det virkelig rart at se både fosu-mensah, shaw og martial med igen. Jeg har store forventninger til vores kantspil idag.
Og så er det i øvrigt også rart at se warren joyce tilbage for en kort bemærkning :)
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ser ud til Martial spiller på toppen. Forfriskende :-)
Skrevet af GF4life
Er det ikke Rooney på top?

Edit: Og jeg er blind.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han har ikke holdt på mange bolde endnu, Martial
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men han er godt nok startet skidt, Martial
Skrevet af Regsa
Han er helt væk. Midtbanen med Schweinsteiger og Fellaini fungerer heller ikke særlig godt. Opspillet går ufattelig langsomt.
annonce
0