Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvad med at Rooney og Carrick, de 2 mest vindene og erfarne spillere i truppen spillede på samme tid?

Du kan da ikke udelade Herrera, som muligvis har været bedste mand i hele efteråret. Han må være en af de allerførste navne på Mourinhos holdkort - uanset hvor mange trofæer Rooney og Carrick vandt for 10-5 år siden.
Skrevet af Røret
Rooney ELLER Carrick skal da spille, de er måske ikke lige så gode som tidligere, men erfaringen, kultur, vindermentalitet mm. har de stadig og nogle skal altså styre det hold!
Jeg foretrækker Carrick i startopstillingen for næsten alle spillerens i truppen!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Man kan i mine øjne nu også sætte mange lighedstegn med Jones og Bailly, så din (LaPioche) tankegang er ikke noget jeg er helt uenig i.

Jeg synes i højere grad Jones er en allround-forsvarsspiller end Bailly, hvilket jo også resulterede i, at han spillede både back og defensiv midtbane i sine unge (yngre) år. Bailly er mere stopper i ordets bogstaveligste forstand, mens hans teknik og rolighed når han er på bolden, er faktisk det, der har overrasket mig mest.

På sigt er der ingen der kan spå, hvem der tager de to pladser(bare se på den nuværende situaiton med Jones og Rojo).

Selvfølgelig kan er der ingen der kan spå ud i fremtiden, men efter de første par måneder i PL, hvor Bailly var fuldstændig suveræn, var der vel nogenlunde konsensus om, at han havde potentialet til at blive en top-10 midterforsvarer i verden indenfor en årrække. Han er selvskreven som den ene stopper i et fremtidigt makkerpar i min bog. Om den anden så bliver Jones, Rojo, Lindelöf, Smalling eller en helt 5. mand, er selvfølgelig ikke til at sige, men umiddelbart ville jeg mene, at Rojo og Lindelöf komplimenterer ham bedst af den flok. Som tidligere nævnt ser jeg Bailly som en Smalling 2.0 - en ny og forbedret version.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Som forventet ...

De Gea;
Valencia, Jones, Rojo, Blind;
Herrera, Carrick, Pogba;
Mkhi, Zlatan, Rashford;
Skrevet af Inferno
Ca. 30 minutter spillet, før holdet begynder at ligge noget der bare minder om et pres. Mod ligaeens bundprop, Hvor er det sløvt. Jeg ved ikke om det er Mou´s kontrollerede offensiv taktik, den megen rotation eller måske en kombination, men hold nu kæft hvor er jeg træt af det. Attack......

Edit: og så på hjemmebane, med revanche til gode. Kom nu i gang for H......
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Kroesus
Vi skal en generation væk før lvGs genfærd er helt ude af klubben tror jeg. Der er ikke en spiller der er i nærheden af sved på panden. Måske er det noget i vandet...
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Kroesus
Rashford er ikke mentalt til stede i kampen.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Inferno
En generation væk, Lvgs genfærd... osv...

Hold nu kæft mand.... Stram op eller uddyb.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Kroesus
Who the fuck are you?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ud med blondie og ind med Mata
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nej, ind med Martial, så vi har martial og rashford på kanterne og Mkhi bag Zlatan.
Skrevet af KPinchy
Hvor er det dog bare pisse frustrerende at se på Pogba... Han lægger så mange fejlafleveringer, dels fordi han vil gøre det "geniale" men også fordi han ikke kan ramme noget som helst.

Det er godt nok ved at være irriterende at vi skal skabe tvivl om sejren når nu der var så mange pointtab over os i går... Det er sgu så lallet en halv taberattitude
Skrevet af GF4life
Ud med Carrick og ind med Mata, ud med Henrik og ind med Martial. Med det pensionist-tempo scorer vi ikke mange mål.
Skrevet af Røret
LaPioche: svarer lige i morgen :-)

GF4 det er da Zlatan der sætter pensionist tempo med sine forfærdelige mange berøringer. Skuffende indsats(bl.a pogba), men mon ikke vi tager den i 2 halveg?

Godt defensivt til gengæld!
Skrevet af Slettet(100838201910)
MUFC possession lost in 1st half v #Hull:
Mkhitaryan (10 times)
Pogba (9)
Rojo, Valencia, Herrera, Rashford (all 8)
Ibrahimovic (7)

Meget sigende. Aaaalt for mange boldtab og upræcise afleveringer.
Skrevet af Inferno
"Who the fuck are you?"

Hvaf fanden har det med sagen at gøre Kroesus?Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Braumelaume
Det går simpelthen for langsomt. Spillet er reduceret til lange risikable bolde mod Rashford i venstre side, da Blind ikke magter opgaven offensivt. Højreside kombinerer godt til tider, men det kniber med indlægene, da modstanderen står ekstremt dybt. Centralt går det for langsomt. Dette resulterer i at de tre forreste og Pogba står med ryggen mod målet, på kanten af offside, og afleveringerne bliver på manden, hvilket er nemt at forstyrre. Jeg så gerne Young på backen og Mata istedet for Rashford. Således kan han - Mata - og Miki arbejde i mellemrummene og kombinere med backerne.
Skrevet af Toggle
Okay, United med Carrick og United uden Carrick har vidt forskellige statistikker. Så nej tak, det er ikke ham der skal ud. Få nu popdrengen ud - han ville have godt af et par kampe i kulden for at finde jordforbindelsen igen.
Jeg er ligeglad hvor grimt vi spiller bare vi scorer flere mål end hull
LUHG
Skrevet af Braumelaume
Helt enig angående Pogba, Toggle.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, selvfølgelig sætter han Rooney ind. Så kommer der lidt skænderier med dommeren og lidt flere boldtab.
annonce
0