Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GF4life
...Og mere gåtempo.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og Jones skadet
Skrevet af GF4life
Hold nu k.. Rashford den skulle have været der.
Skrevet af KPinchy
Fuck. United.... Jeg er så sur...
Hvorfor helvede vil I ikke hale ind på dem over jer...?
Skrevet af Foxy
Stop nu forhelvede med at søge det straffespark!

Piv elendige igen.. det er fucking HULL vi møder!
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Christ... når man brænder en masse chancer i en enkelt kamp, er der måske tale om uheld. Når det er hver eneste kamp, er det kvaliteten der mangler.

Pogba og Rashford og Mata skulle alle have scoret i dag, men brændte alle.

Når det er sagt, så gør vi altså ikke nok for at vinde denne her
Skrevet af Toggle
Der må en ny angrebstræner til...for fanden hvor er det ringe.
LUHG
Skrevet af KPinchy
HVis jeg ser Pogba med en eneste ny frisure, efterfulgt af en optræden som i dag, så er det slut med at se United i den her sæson. hvorfor helvede skal de være sådan nogen røvhuller. Jeg har næsten lyst til at Hull scorer
Skrevet af Slettet(262004201905)
Damn, jeg troede lige rojo ville redde den
Skrevet af Toggle
Endnu engang er modstanderens målmand kampens spiller...fuck hvor er det bare pisse ringe. Ny angrebstræner, tak !
LUHG
Skrevet af Slettet(260021200206)
nu er det sku nok, jeg takker af for i år.. magter simpelthen ikke at blive mere depri over det lorte bold de formår at spille!!!!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af GF4life
Vi spilder jo første halvleg på det samme defensive pis. Det er ikke nødvendigt med så mange centrale midtbanespillere mod Hull som bare vil stå lavt. Havde Mata startet inde for Carrick havde vi vundet. Håber snart Rooney har spillet sin sidste kamp for os.
Skrevet af Braumelaume
Hvornår ser vi et hold, der spiller som der er noget på spil i 90 minutter, frem for når man skal hive 1-0 hjem i de døende minutter?
Mourinho må snart udvide repetoiret taktisk. Hans evigt kontrollerende stil, med håndbremsen trukket driver mig til vanvid, specielt på Old Trafford.
Pogbas indsatsog rolle er forvirrende. Han flagrer rundt på banen, uden rigtigt at bidrage med noget. Er han bag Zlatan søger de samme rum mellem forsvar og midtbane, spiller han 6er er han ikke involveret nok fremad og som 8er får vi det, vi ser idag.
Zlatans rolle som den dybe angriber lykkes kun hvis den spiller, der modtager hans afspil kan sende den i dybden i det bagrum Zlatans oppasser efterlader.
Venstresiden bør snart have løst sig selv. Darmian, Blind og Rojo, der er foretrukket i midterforsvaret, kan ikke opfylde opgaven offensivt. United bør have spilovertag i størstedelen af kampene, burde Shaw ikke få en større rolle med sin fart, fysik og angrebsvillighed?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det blev bredt rapporteret i går aftes, at klubben har indgået en aftale "in principles" med Griezmann; altså de personlige vilkår skulle være nogenlunde på plads.

I det mindste slår han mig som værende en anelse mere træfsikker end vores nuværende angribere.
Skrevet af Røret
LaPioche:

Ja Jones er som yngre blevet anvendt på flere forskellige positioner, Bailly blev også brugt på backen i en enkelt eller to kampe, og her vil jeg ingengang forsøge at tjekke op på, hvor han har spillet før han kom til United, men mon ikke han har spillet en kamp eller to på en anden position? Jones kom fra Blackburn, hvor han primært blev brugt som CB, dog fik han også et par kampe på den defensive midt. Når men det er nu ikke det som jeg ville sammenligne de to på.

Ligheden er mere deres fysiske tilstedeværelse og nærmest krigeriske tendens til at gå ind i duellerne(velovervejet eller ej), hvor jeg synes de to minder om hinanden. Jones er måske ikke lige så hurtig, eller har den helt samme teknik, og han er måske bedre på hovedet, men på bolden synes jeg nu de to er meget ens. Ingen af dem er bange for at tage et par træk op i banen for at starte et (uventet) angreb.

Jeg synes ikke Bailly er selvskreven endnu, han har spillet et par gode måneder, men med den performance Rojo/Jones ligger for dagen skal man da ikke afskrive de to endnu, selvom Bailly lyder mere sexet.

Til sidst vil jeg tilføje at jeg synes det er rart med så mange forskellige kompetencer i centerforsvaret, som vi har i de fire alternativer, men der stadig er fremtid i både Tuanzebe og Fosu. Det er helt sikkert ikke en position, hvor jeg ønsker indkøb(eller salg).

Var nu meget rart at få reflekteret over er United-perspektiv, hvor det rent faktisk går godt(defensivt)

Undskyld for fejl, er skrevet fra telefonen.
Skrevet af uden_benskinner
united savner de der fandenivoldsk-typer som gør det uventede, måske er de allerede i truppen men bliver holdt nede af mourinho´s defensive tilgang til spillet..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Det blev bredt rapporteret i går aftes, at klubben har indgået en aftale "in principles" med Griezmann; altså de personlige vilkår skulle være nogenlunde på plads.

I det mindste slår han mig som værende en anelse mere træfsikker end vores nuværende angribere.


Bare rolig. Ham skal Mourinho nok gøre ringere.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Schleimann
Hvad laver du Mourinho?! Martial skal da bare starte på den venstrekant hver weekend! Jeg fatter ikke, hvorfor han er ude i kulden hos Mourinho. Og Rashford er simpelthen foran Martial? Det gik jo skidegodt mod Hull...

Det var dagens sure opstød. God weekend.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af GF4life
Vi må se i øjnene at Mou har tabt småkagerne ift. Martial, Mata og Shaw. Det er tre af vores bedste og får slet ikke nok med spilletid. Skuffende er et mildt ord.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvad laver du Mourinho?! Martial skal da bare starte på den venstrekant hver weekend! Jeg fatter ikke, hvorfor han er ude i kulden hos Mourinho.

Helt enig. Han forsvarede det i midtugen med, at han umuligt kunne droppe Mkhitaryan efter hans præstation mod Wigan. Efter vores præstation mod Hull vil jeg gå så langt som at sige, at der ikke er nogen andre end midterforsvarerne og målmanden, der bagefter kunne sige, at de leverede nok til at være sikre på at blive valgt igen. Martial SKAL starte mod Leicester. Simpelthen.

Jeg ser gerne følgende opstilling:

De Gea;
Valencia, Bailly, Rojo, Shaw;
Herrera, Carrick, Pogba;
Mata, Ibrahimovic, Martial;

Men det skal nok lige passe, at han sætter Fellaini og Lingard på banen i stedet.
annonce
0