Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Fede idiot!!! Står og dribler foran feltet???? Los den da af helvede til, Pogba!!!!!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
Jamen....
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af uden_benskinner
mourinho kan ikke en gang se glad ud, hvilket vel også er forståeligt nok...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Pyh, det holdt hårdt. Den her kamp må jo ALDRIG nogensinde blive så spændende og det er meget symptomatisk for vores sæson, at vi ikke får lukket den.
Skrevet af han_solo
Mr Pink må være årets United fan.
UTD
Skrevet af Toggle
Han er de sidste 3års unitedfan - jeg misunder ham virkelig...og nu er han endda begyndt at se kampene !
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Yep, ser under halvdelen af kampene, og når han gør, går han mere op i spillernes fejl, end dem der gør det godt. Og gør det hele samtidig med at han vælger at skrive det hele herinde.
Jeg tænker at twitter må være et mere velegnet sted at tweete sin utilfredshed, end her.
Skrevet af cabra.
Lyon, Celta, eller Ajax.

Vi må gerne lade være med at trække Lyon.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mr. Pink ser i hvert fald på Pogba som fanden læser biblen. Pogba var ikke god i dag, men han var heller ikke dårligere end så mange andre. Det var i høj grad hans ære, at vi fik spilovertaget i 2. halvleg i forbindelse med Anderlechts udskiftninger/træthed.

Jeg ved godt Rashford brænder meget i dag, men for fanden hvor spiller den knægt dog med noget attitude og noget vildskab. Der blev skrevet et sted her i tråden, at det ikke lignede, det gik op for mange af spillerne, at de altså kunne risikere at ryge ud af EL. Rashford var den eneste, der kan være tilfreds med det antal meter, der blev løbet i dag. Det er ikke altid de svære ting som f.eks. at score mål lykkes på en fodboldbane, men man kan som minimum sørge for at levere en solid arbejdsindsats, og det var Rashford garant for i dag.
Skrevet af Lynild
Det er fordi Rashford har United-DNA, hvilket halvdelen af de uduelige lejesvende der er hentet ind ikke har.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og så skader det heller ikke at han er mancunian.
Det ville være fantastisk hvis han udvikler lidt mere skarphed, og bliver en verdensklassespiller. Det er uendeligt lang tid siden vi har haft en verdensklasseangriber som er kommet fra akademiet (og som er mancunian).
Det tætteste i nyere tid er Welbeck.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Welbeck var vel faktisk kantspiller da han brød igennem og ind på førsteholdet og op igennem ungdomsholdene. Jeg kan ikke huske vi nogensinde har produceret en angriber til vores eget førstehold fra akademiet.

Mourinho skyder forøvrigt allerede med skarpt her efter kampen. Sådan lidt løst oversat: "Det ser ud til, at der er nogle spillere, der ikke forstår, hvordan de opnår min tillid. Det er ikke ved at score mål, men igennem mentaliteten og den har Marcus Rashford. Derfor spiller han også i perioder, hvor han ikke scorer mål"

Endnu en salve mod Martial?
Skrevet af han_solo
Hvis det er myntet på Martial, så forstår jeg ham godt.. Lignede ham der havde sprintet i 90 minutter og ikke Rashford, da han kom ind.
UTD
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis det er myntet på Martial, så forstår jeg ham godt.. Lignede ham der havde sprintet i 90 minutter og ikke Rashford, da han kom ind.

Jeg er helt enig i, at kritikken er korrekt. Han løber for lidt for holdet, Martial. Spørgsmålet er bare, om det nu også var nødvendigt at gå ud og kritisere ham offentligt igen efter kampen. Jeg siger ikke, at Mourinho er den eneste manager i verden, der offentligt kritiserer sine spillere, men han er sgu den eneste, der gør i det her omfang.

Men okay, han er også i gang med en ordentlig oprydning.
Skrevet af han_solo
Er heller ikke fan af at hænge spillerne ud i medierne, men vi ved jo heller ikke hvor mange gange Mourinho har haft en snak med de forskellige spillere internt og hvis de ikke reagere på det, så forstår jeg godt at Mourinho bliver frustreret.

Især fordi alle og enhver kan se potentialet på Martial og Shaw, som har været hårdest ramt af kritik.
UTD
Skrevet af uden_benskinner
martial ligner én, som allerede godt ved, at han er langt væk til sommer.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Yildis
Måske er det mig, der er mærkelig, men jeg synes, denne tråd bliver decideret pinlig under kampene. Den ene nedgørende kommentar efter den anden om Uniteds spillere. Én ønsker Zlatan skadet, en anden vil have Lingard (en engelsk landsholdsspiller fra eget akademi!!) langt væk osv.

Nogle har simpelthen ikke forstået, hvad United handler om. Det er ikke en klub, hvor der bliver piftet ad spillerne i modgang, eller en klub, hvor man træffer hovedløse kortsigtede løsninger og skifter et halvt hold hvert år.

Kritik er selvfølgelig i orden, men det niveau, der har præget de sidste 10-12 sider af tråden i forbindelse med netop overståede kvartfinale er i mine øjne skudt helt ved siden af.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Toggle
Er mark hughes ikke den sidste verdensklasse angriber der er udviklet fra akademiet? Jeg håbede på welbeck eller kiko men godt blev det desværre ikke
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Yildis
Er i store træk helt enig med dig.
Kritik er i orden, men sagligheden skal være i orden
og positiviteten bør være i højsædet

Men det er sgu svært ikke også at lade sig frustrere, som så mange øjensynligt er
Det er ikke at se at en af "verdens dygtigste managere" har haft lejlighed til at arbejde med det hold i snart en sæson.
Det ser mere og mere ud til at Mourinho har én skabelon at arbejde ud fra, ganske som i Chelsea dagene.
Pres et tidligt mål frem og parker dernæst bussen
Det er hans bibel, tilsyneladende.

På mig virker det komplet hovedløst at lade en sådan tilgang ødelægge en United spillestil, der har været så længe jeg kan huske.
Pragmatisme har sin plads, javel. Men det her er under lavmålet

Vil man virkelig sælge United sjælen for et mesterskab?
Som at pisse i bukserne for at holde varmen

Og Pogba - suk!
Stod hans evner blot mål med egoet, var det slet ikke så galt endda
Han vil det hele, altså lige med undtagelse af hvad han er god til
Nemlig de dybe insisterende løb i huller skabt af andre med bedre fodboldforståelse
Jo han slår glimrende afleveringer - ind imellem som den til Rashford i går
Men at tildele ham generalstjernerne er helt ved siden af
En general bør gør medspillerne gode, det evner Pogba ganske enkelt ikke

Man kan kun fundere over hvor meget bedre Martial, Rashford, Mikhitaryan og Blind ville være - hvis der ingen Pogba var.
Og en anden i stedet for Mou

suk igen!
Skrevet af Yildis
@Fede Fynbo:

Man kan kun fundere over hvor meget bedre Martial, Rashford, Mikhitaryan og Blind ville være - hvis der ingen Pogba var.


Jeg kan ikke se, at Mkhitaryan og Rashford skulle underpræstere. Jo, måske sidstnævnte, men det skyldes i så fald, at han ligger for langt ude på kanten. Martial underpræsterer, hvilket netop Anderlecht-kampene fint viste. Han fik ikke meget ud af spillet mod den håbløse højreback i sidste uge, og i går blev samme back krøllet fuldstændig sammen af Rashford. Om Blind underpræsterer, er svært at sige. Han var med længder Uniteds svageste i går, men man kan også spørge sig selv, om han i virkeligheden er god nok.

Fælles for dem alle fire er, at jeg ikke kan se, hvorfor Pogba skulle være skyld i, at de præsterer som de gør.

Derudover er jeg lidt træt af hetzen mod Pogba. Jeg er enig i, at rollen som spilfordeler ikke er hans spidskompetence. Men hvem skal ellers have den rolle i det nuværende setup? Carrick viser ikke lige vejen pt., og de andre magter det ikke. Og det ved jeg godt, du synes, Blind gør, men det tror jeg ikke på. Pogba gør sig HELE TIDEN spilbar og forsøger at løfte opgaven til trods. Og det bør altså anerkendes. Og i guder hvor slår han nogle gode diagonaler. En fornøjelse at se. Han mangler dog at holde hovedet koldt nogle gange.

Jeg er helt med på, at det kikser totalt for Mourinho, når han går i bus-mode, og det ender som oftest også med at koste mål. Så forhåbentlig lægger han det på hylden. Men United præsterer langt flere målchancer end under Van Gaal, og havde Zlatan og co. bare scoret på 50% af deres 100% chancer, havde det også set helt anderledes ud. Det kan man selvfølgelig ikke bruge til noget bagudrettet, men der er da noget at bygge videre på.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0