Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hænning
Forstå mig ret. Romero er en af de bedste anden målmand i ligaen. Han er solid. Men han er ingen De Gea, og i min optik er han ret langt fra samme niveau.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes ikke De Gea har været PL´s bedste målmand i denne sæson. Han har lavet underlige fejl, som han ikke tidligere har lavet. Personligt mener jeg Lloris har stået en bedre sæson.

Romero har spillet 16 kampe ja, og har holdt buret rent i de 10 af dem. Jeg har været meget imponeret af ham.

Jeg siger ikke, at De Gea ikke er en bedre målmand, men jeg synes bare ikke forskellen er så frygteligt stor på dem.

Skrevet af uden_benskinner
endnu en uafgjort til samlingen. nu så jeg ikke kampen, men vil høre om mourinho stillede op med b-kæden eller hvordan...?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Han stillede vel op med det mest slagkraftige hold der er til rådighed (tror det er sådan han forklarer det). Vi holdte nullet, god pointe i smalling og jones i midten lige får lov at bevise sig. Håber at se bailly sammen med jones i finalen.
Når det så er sagt - hold kæft hvor er det tandløst at se på for 30. gang i denne sæson... jeg er ligeså lidt fan af spillestilen pt som den vi havde under moyes og LvG. Mourinho er til gengæld en del bedre i mediehåndtering og mandskabspleje.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Håber at se bailly sammen med jones i finalen.

Bailly har karantæne, så det bliver formentlig Blind, der skal have en makker. Jeg er dog enig i, at jeg ville foretrække Jones frem for Smalling ud fra de seneste kampe.

Enig i at det var som at se maling tørre i dag. Meget defensiv opstilling og de få offensive kort fungerede slet ikke. Jeg kan sagtens se, at vi skal forsøge at spare nogle spillere inden finalen, og at det ville være en katastrofe hvis fx Herrera blev skadet i dag. Men jeg ved ikke om det nødvendigvis er smart kun at give ham indhop i de sidste 4 kampe. Der er vel risiko for at holdet taber momentum, hvis de ikke har vundet noget mellem semifinalen og finalen.
Skrevet af Mr. Pink
Mourinho = spiller for ikke at tabe
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes det var bekymrende, at Mkhitaryan, Martial og Mata alle var så skidt kørende i dag. Jeg tror faktisk Martial kunne have spillet sig frem til en plads i startopstillingen i finalen, hvis han havde fortsat de gode takter fra Arsenal og Spurs kampene. Jeg tror også stadig han er den spiller, der ville kunne gøre størst skade på en noget ustabil Ajax-defensiv - muligvis sammen med Rashford.

Det ender nok med Mkhitaryan igen, og så har jeg på fornemmelsen at Mourinho starter med Lingard. Han blev sparet i dag, og har tidligere lignet Mourinhos go-to guy til de store kampe. Jeg kan godt lide Lingard, men han har godt nok været skidt kørende på det seneste.

Jeg gætter på, at Mourinho stiller med følgende 11:

http://lineupbuilder.com/?sk=tx3px9
Skrevet af Inuk.
Jeg synes det var bekymrende, at Mkhitaryan, Martial og Mata alle var så skidt kørende i dag.

3 midtsøgene 10´ere blandt de forreste 4, det er satme slagkraftigt.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
Der var nu heller ikke meget hjælp fra midt, fellaini spillede hveranden bold til en modstander og tuanzebe er ung og ude af position, så mata og mikhi måtte hele tiden ned og hente bolden og Rooney er tung som kampvogn.
Skrevet af fedefynboen
Så ikke kampen igår og udfra jeres kommentarer, synes jeg ikke at være gået glip af noget.

Men holdopstillingen indikerer busparkering og det er dog besynderligt
at bevare et point i en situation, hvor der kan spilles helt frit, giver absolut ingen mening
Ikke frem mod en finale, hvor et spillemæssigt momentum må være i den grad ønskeligt og endnu værre - frem mod ny sæson

Flere af kommentarerne beretter om sløje indsatser hos de offensive kræfter, men det er nu engang ikke let at skabe alverden fremme, når holdet står lavt og de bagerste kræfter savner kvalitet i fremspillet
Hvordan skal en spiller som Martial opbygge momentum under de betingelser?
Jeg har i al fald svært ved at se det
Havde det alt andet lige ikke været bedre at slippe spillet fri og give spillerne muligheden for at skabe noget?

Langgaber skriver LaPioche "forventningsfuldt"
Er det mon Mous nye (gamle) mellemnavn?
I United?
Bvadr!

Skal man anlægge et positivt syn, så er det vel at sæsonen kan indbringe to trofæer, Champions League kvalifikation og at der i den grad er plads til forbedring.

Man må nøjes som United fan i disse tider
Skrevet af Slettet(100838201910)
http://www.skysports.com/football/news/11667/10882714/manchester-united-want-to-sign-radja-nainggolan-this-summer

Nu må der da i hvert fald være nogle af de ældre United-fans herinde, der klapper i hænderne. Han er vel det tætteste man kommer på Roy Keane i moderne fodbold - læg dertil målfarlighed.
Skrevet af Manchester_United17
Hvorfor kan vi ikke bare stille med et tremandsangreb i en 4-3-3 bestående af Martial - Rashford - Mhiki?

Martial - Rashford - Mhiki
Herrera - Carrick - Pogba

Og vi vinder kampen.
Manchester United.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror da også vi er mange fans, der drømmer om, at netop den front-trio kommer til at fungere - og gerne i finalen. Men personligt tror jeg Mourinho hellere vil spille med en Jesse Lingard i sådan en kamp. Både fordi han ser ud til at være i målhumør i finaler (FA, CS, EFL), men i særdeleshed fordi han arbejder begge veje.

Nu udgik Fellaini vist med en skade i går, men hvis han er fit, så er der vel heller ikke den store tvivl om, at Mourinho spiller med ham; formentlig i stedet for Carrick.

Jeg ville dog selv foretrække de samme forreste 6 som dig.
Skrevet af Inuk.
Nu må der da i hvert fald være nogle af de ældre United-fans herinde, der klapper i hænderne. Han er vel det tætteste man kommer på Roy Keane i moderne fodbold - læg dertil målfarlighed.

Jeg er som udgangspunkt skeptisk, selvfølgelig ville han være en forstærkning, men det vil han også være hos Chelsea. Så spørgsmålet er om han kan lokkes med vilde lønninger.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
http://www.skysports.com/football/news/11667/10882714/manchester-united-want-to-sign-radja-nainggolan-this-summer

Nu må der da i hvert fald være nogle af de ældre United-fans herinde, der klapper i hænderne. Han er vel det tætteste man kommer på Roy Keane i moderne fodbold - læg dertil målfarlighed.

Hvor god er han i det opbyggende spil?
Han er imo for gammel. Han er 29. Hvis vi skulle have haft ham, skulle det jo nok have været for 2-3 år siden, hvor vi også var linket til ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg skal ærligt erkende, at jeg ikke ser frygteligt meget Serie A. Nainggolan er for mig at se en box-til-box spiller, der tackler stenhårdt og har en forrygende langskud. Han har også slutprodukt på med 23 scoringer/assists i denne sæson. Jeg tror dog umiddelbart ikke han har sine forcer i det opbyggende spil som en anden playmaker.

Hvis det skulle komme så vidt, at han bliver hentet, så har vi da også utvivlsomt de 3 midtbanespillere i verden med de grimmeste frisurer i Pogba, Fellaini og Nainggolan.
Skrevet af favi
HAHA :-D
AFC Ajax Amsterdam
Skrevet af Manchester_United17
Til gengæld har Pogba - Herrera - Nainggolan alt. Han er hjerteligt velkommen!
Manchester United.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg skal da ellers lige love for, at Mourinho talte sandt, da han sagde, at han ville spille med "the kids" i morgen mod Palace.

Pogba er garanteret spilletid i et eller andet omfang og det samme med Fosu-Mensah, der er tilbage fra sin skulderskade.

Derudover har han udtalt, at han planlægger at spille 3/4 førsteholdsspillere i hver halvleg (her er Pogba og Fosu-Mensah nok inkluderet, men ellers vil holdet bestå af de unge spillere.

Dvs. Joel Pereira i mål med Kieran O´Hara på bænken. Axel Tuanzebe og Demetri Mitchell i forsvaret, McTominay, Willock, Joshua Harrop på midtbanen og ret overraskende Angel Gomes, der også får en eller anden rolle.

Angel Gomes er nok det største talent på akademiet og har haft en forrygende sæson. Han er anfører for Englands U17 landshold og sammen med Jaden Sancho fra City de største talenter i engelsk fodbold på den årgang. Der er ingen tvivl om, at han teknisk allerede har niveauet til PL, men vi taler altså om en spiller, der ikke er større end tobak for en skilling og stadig gør sig i U18-fodbold. Det er alligevel noget af en overraskelse, at han pludselig springer U23-niveauet over og rykker op på førsteholdet til den her kamp. Uden at have tjekket det, så må han være blandt vores yngste debutanter nogensinde.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis man kigger på de positioner, der skal forstærkes i transfervinduet, så må det vel som minimum dreje sig om en midterforsvarer, en venstre back, en central (defensiv) midtbanespiller, en kantspiller/kreativ spiller samt en angriber. Der kan jo så evt. tilføjes en angriber mere og måske en målmand til den liste afhængigt af hvordan man ser på det, men ovenstående må vel være minimumskravet.

Til midterforsvaret er Michael Keane det varmeste navn. Det ville egentlig også passe mig fint, hvis alternativet alligevel er Lindelöf fra Benfica til en mindre formue. Så kan vi sælge en af Jones/Smalling i stedet.

På backen har Mendy været nævnt, men derudover har jeg kun set rygter om Tierney fra Celtic, og den tror jeg ærlig talt ikke på. Meget uklart hvad der skal ske på den position, men vi har kun middelmådige spillere til venstre back.

Til den centrale midtbane har der desværre været troværdige rygter, der sender Fabinho i favnen på City og Pep, mens vi skulle være i en direkte duel med Chelsea om at hente Bakayoko.

Ift. den kreative spiller kunne Canal+ i går aftes breake, at vi er i "avancerede forhandlinger" med Bernardo Silva (https://twitter.com/canalfootclub/status/866046022514089984). Han er uden tvivl mit favoritindkøb til den position, så det er en vild nyhed, synes jeg!

Angrebet er også noget uklart, synes jeg. Det er de samme navne der florerer omkring United som hele sæsonen. Lukaku, Griezmann, Morata, Belotti. Belotti tror jeg ikke rigtigt på vil væk fra Italien og Torinos pris burde da også skræmme de fleste væk. Lukaku skulle mere hooked på Chelsea og Griezmann føler jeg mig slet heller ikke overbevist om i øjeblikket. Der er flere meldinger om, at han ønsker at blive i Atletico (bl.a. fra L´Equipe for et par dage siden). Morata er jeg lidt lunken overfor. Han har jo et helt forrygende snit ift. mål/minut, men han har aldrig været oppe og lave de der 20+ i en sæson. I Real Madrid har han selvfølgelig heller ikke været førstevalg, så det er jo ikke nødvendigvis en indikation på, at han ikke har 20-25 mål/ sæson i sig.

Spændende bliver det i hvert fald, hvad Mourinho kan gøre i det her transfervindue. Han har selv været ude i interviews i løbet af ugen og snakke om, at det netop er overgangen fra 1. til 2. sæson, der er den "sjoveste" for ham. Jeg tror og håber på en grundig oprydning i noget af al vores dødvægt.
annonce
0