Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg bemærkede det ikke selv i går under kampen, men jeg kan se, at Andreas Pereira tog indadskruede hjørnespark med både højre og venstre ben afhængigt af hvilken side, han sparkede dem i. Det er sgu lidt blæret og den mand er simpelthen genial på dødbolde.

I går nævnte jeg, at Matic kunne hjælpe os med at forsvare dødbolde, hvilket har været et problem i de senere år, men det er altså heller ikke mange mål vi selv scorer på hjørnespark og frispark i den anden ende. Selvom Andreas Pereira nok ikke bliver fast mand, så kan han måske være med til at forbedre dén del af spillet i den kommende sæson. Han slår altså bedre hjørenspark end nogen anden spiller i truppen, inkl. Mkhitaryan, Mata, Blind og hvem der nu ellers altid rammer den forreste forsvarsspiller hver gang.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg kan godt lidt Pereira, og jeg håbet han bliver en del af førsteholdssetuppet i denne sæson. Men han skal i hvert fald have lagt noget til ift. sidst han spillede for United. Det lader det også til at han har. I så fald bør han kunne udfylde en rolle som enten 8´er eller 10´er. Og som nævnt har vi jo ikke vildt mange til den centrale midt, så han skal være meget velkommen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jesus Christ. Phil Jones og Daley Blind har brugt "insultive and abusive language" overfor dopingkontrollørere i forbindelse med EL-finalen. Det koster klubben en bøde, og derudover har Jones fået en bøde og 2 dages karantæne fra europæiske kampe.

Hvor er det dog ualmindeligt dumt. Men det forklarer måske til dels hvorfor Bailly og Jones er blevet brugt så meget sammen i pre-season. Der er begge spærret til kampen mod Real Madrid.

EDIT: Lektie til mig selv: Kontekst er altid vigtigt. Nu kan jeg bedre forstå Jones´ reaktion (det er åbenbart ham, der har været vred): https://twitter.com/hirstclass/status/892021956010283008
Skrevet af Slettet(262004201905)
Yep, "intrusive and abusive language" er åbenbart ikke OK, men racisme, som man i første omgang straffede, ser man meget lettere på (Hajduk der havde fået en straf for racisme, og skulle spille for tomt stadion - den har UEFA i dag trukket tilbage).
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Ja det virker egendommeligt, men jeg har længe opgivet at finde fornuft i FIFA/UEFA beslutninger. Det er dog ikke nyt at de først og fremmest beskytter deres egne.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og Matic er i øvrigt bekræftet.
Op mod en halv milliard for en 29 årig midtbanespiller - så bliver Morata prisen jo ligefrem spiselig, og Lukaku var en bargain.

Det er jo sindsygt. Vi har lige finansieret Chelseas køb af Bakayoko, der imo er bedre på alle parametre og tilmed yngre. Gad vide hvorfor vi droppede Fabinho handlen, hvis der oprigtigt har været interesse.

Matic for 2-3 år siden til ca. det halve ville have været en god handel.

Suk, Suk. Han skal nu nok være fin - jeg tror bare ikke det bliver ham der kommer til at få holdet til at rykke de par ekstra gear, som der er brug for, og jeg tror heller ikke det er ham der giver dem der kan rykke nogle gear den ekstra plads.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Halv milliard? Jeg læser 35 mio. pund + 5 mio. i add-on. Det er mange penge, men vi kommer da ikke højere end 330 mio. danske kroner, hvilket selvfølgelig stadig er mange penge.

Jeg ser Bakayoko som en anden type spiller end Matic. Mere boks-til-boks og derfor kan jeg godt forstå, at Chelsea køber ham, da Matic ikke har været nogen succes i den rolle.

Til gengæld er jeg enig i, at det er mærkeligt, at vi åbenbart ikke har været alvorligt interesserede i Fabinho.
Skrevet af Don_Millionaire
@Crazy

Du skal til at have opdateret dit syn på spiller priser anno 2017 ;) selvom vi begge hurtigt kan blive enige om at det er kommet op på et latterligt niveau.

Matic er ingenlunde ønskespilleren og der er ikke særlig meget over ham der er flatterende.
Men han er Mourinhos ønske spiller og pga. det så føler jeg mig tryk. Hvis jeg kunne vælge én manager der skulle bygge mit hold så ville det være ham og tror nu nok at Matic skal komme til at passe fint ind. Forudser at vi bliver gode på dødbolde med den hævede gennemsnitshøjde in mente.
Skrevet af fedefynboen
Om Matic

Er det ikke her og nu, "vi" mangler en 6´er?
Og er 28 år ikke noget nær den perfekte alder for en fodboldspiller?
Hurtigheden er endnu ikke gået fløjten og erfaringen er tilstede

Når spilleren så tilmed har bevist sit værd i Premier League, giver signingen af Matic vel rigtig god mening

Nej han er ikke en mand for fremtiden og nej, han er ikke den store midtbanegeneral
men som Mou hævder, han er holdspiller og kan ikke tænkes at ville indvende noget over at være skraldemand på midten.

Lige her og nu synes jeg det er en rigtigt god signing, især da Carrick ikke er hvad han har været
Han kan tillige henvise Fellaini til hvor han hører hjemme. På bænken, hvorfra han kan hentes ind som plan B
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Fynboen
Jeg er helt enig i, at Matic er noget af det bedste vi kunne gøre her og nu. Den "kun" 3-årige kontrakt peger vel også netop i retning af, at han er en kortsigtet løsning.

Jeg har en del andre argumenter imod ham, men de er vel efterhånden allerede postet i denne tråd, så det er der ingen grund til at gentage. Nu er han en United-spiller og så bakker jeg selvfølgelig op om manden.
Skrevet af Manchester_United17
Fremragende handel og at folk ikke kan se det, er mig en gåde.

Velkommen til!
Manchester United.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du skal til at have opdateret dit syn på spiller priser anno 2017 ;) selvom vi begge hurtigt kan blive enige om at det er kommet op på et latterligt niveau.

Real Madrid købte Theo Hernandez - en noget mere perspektivrig signing - fra deres største rivaler for €30m.
Vi køber en uønsket spiller for det dobbelte af hvad chelsea købte ham for - en spiller der er på vej ind i sin karrieres efterår.
Chelsea køber en ung midtbanespiller, som Monaco er glade for, og gerne vil beholde, som allerede i en meget ung alder viser et højt niveau for ca. samme pris, som vi Køber deres uønskede spiller for.

Matic handlen er imo lige så dårlig købmandsskab, som da vi hentede Fellaini.

Morata handlen er imo også dårligt købmandsskab af Chelsea, og flere af Man Citys handler er virkeligt dårlig købmandsskab.

Arsenal har til gengæld fået Lacazette til en, markedet in mente, fair pris.
Lukakus pris var også langt mere fair, end Moratas, da det for den enes tilfælde var tale om det sælgende holds store stjerne, som har vist sig på det her niveau og denne her liga, mens Morata var tiltænkt en rolle som reserve, og da han aldrig har vist sig i PL eller konsistent gennem en hel sæson.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@TCG
Et par bemærkninger.

Theo Hernandez havde en frikøbsklausul på 24 mio. euro. Real betalte så lidt ekstra for at holde sig på god fod med Atletico. Det kan ikke rigtigt sammenlignes med markedspriserne. Vi kan jo nok også alle sammen blive enige om, at 100 mio. euro for Griezmann er under hans reelle markedsværdi, hvor sindssygt det end er.

Bakayoko havde 2 år tilbage af sin kontrakt med Monaco og selvom de ganske rigtigt gerne ville beholde ham, så havde han ingen planer om at forlænge. Skulle de have beholdt en utilfreds spiller i truppen og lade sig nøjes med en minimal transfersum? De var jo reelt presset ud i et salg, og jeg tror det er en del af forklaringen på hvorfor Fabinho stadig er i klubben. Ham har de en længere aftale med.

Hvis man kigger på hvad der ellers er betalt mellem PL-klubberne for spillere i dette vindue, så kan jeg ikke se hvordan vi skulle have fået Matic billigere. Keane går for 30. Sigurdsson måske snart for 50. Jeg ville også hellere have betalt 60 for Eric Dier, men det ser jo ikke rigtigt ud til, at det ville have været nok. 35+5 mio. for Matic er nok det bedste vi kunne få.
Skrevet af Toggle
Vi kan heller ikke forvente, at vi ligesom Tottenham, kan fungere som hold med kun unge spillere
Nej, men lad os tage diskussionen igen om 2år når vi igen igen står og mangler en 6er. Der må fandme gerne have været mere perspektiv i den 6er der skulle hentes end at bringe end 29årig ind. Omvendt kan han vel løse en del af de fysiske udfordringer vi mangler på midtbanen. Håber det betyder at man har en fra egne rækker i tankerne til at køre i stilling til 6er positionen om 2-3 sæsoner - gerne fosu-mensah! Kunne man forestille sig at man går efter endnu en spiller til den centrale midtbane? Eller skal vi forvente at se endnu en spiller på højden i sin karriere - her mener jeg perisic?
Hvor er det ærgerligt at vi ikke smed kassen for dier
LUHG
Skrevet af Røret
Toggle:
Mon ikke Matic kan spille i hvert fald de tre sæsoner vi har signet ham for?
Fosu er 22 år til den tid, mctominay er 24(fylder 25 i december) så det giver da i hvert fald muligheden for at kunne bruge en af dem på Prl niveau til den tid, hvis de forsætter udviklingen selvfølgelig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er snak om, at Watford gerne vil hente Fosu-Mensah på en lejeaftale. Kunne godt være en mulighed for ham for at gøre hvad Andreas Pereira gjorde i Granada gjorde i sidste sæson. Komme ud og stå på egne ben og få fast spilletid.

Watford er bare en stor rodebutik, hvilket bekymrer mig lidt, såfremt interesseren skulle blive konkret.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Normalt er Manchester Evening News bestemt ikke pålidelige, hvad United-historier angår, men lige præcis med sådan et lokalt rygte her tænker jeg, at de måske er den bedste kilde.

Jeg nævnte for et par sider tilbage, at Jadon Sancho ikke vil forlænge med Manchester City fordi han ikke synes vilkårene for at slå igennem i City ser specielt lovende ud med deres mange oprustninger (hvilket man vel ikke kan bebrejde ham i). Han er formentlig det største engelske talent på sin årgang og nok endda foran Angel Gomes, der fik debut for os i 38. spillerunde sidste sæson. Nå, men MEN skriver så, at vi går hårdt efter at hente ham til vores akademi. Det ville være et kæmpe scoop.

Selvom vi selvfølgelig giver flere akademispillere chancen end Man City, så ved jeg dog ikke helt, om vi ville være den rigtige klub for ham. Hvis han vil give sig selv de beste muligheder for at slå igennem som ung spiller i en storklub, ville jeg som rådgiver nok anbefale Arsenal eller Spurs, der trods alt giver lidt flere chancer i øjeblikket. Det er værd at bemærke, at der formentlig ikke er en eneste klub i PL, der ikke vil være interesserede i ham, selvom der selvfølgelig kan være forskel på hvor aggressivt man lokker.
Skrevet af Don_Millionaire
Normalt er Manchester Evening News bestemt ikke pålidelige, hvad United-historier angår


Hvor har du det synspunkt fra? De er da netop utroligt pålidelige hvad angår transferrygter.
De skrev blandt andet fra dag 1, at Matic var spilleren United ville have og at en spiller som, for eksempel Fabinho, aldrig havde været inde i billedet, noget som flere medier ellers lystigt skrev stolpe op og ned om.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvor har du det synspunkt fra? De er da netop utroligt pålidelige hvad angår transferrygter.
De skrev blandt andet fra dag 1, at Matic var spilleren United ville have og at en spiller som, for eksempel Fabinho, aldrig havde været inde i billedet, noget som flere medier ellers lystigt skrev stolpe op og ned om.


Mht. Fabinho/Matic har du helt ret - den skal de have. Der lagde Samuel Luckhurst sit hoved på blokken og vandt.

Derudover virker det bare ikke som om de er specielt velinformerede. Mange af deres transferartikler er baseret på spekulationer og gætterier fyldt med nogle af mine hadeord hvad transferhistorier som "allegedly", "might" og hvad der ellers findes af vage betegnelser. Den anden dag udtalte Mourinho, at vi "om få dage" ville finde ud af, hvorfor han havde parret Smalling med Lindelöf hele pre-season. Der var nok næppe nogen, der kunne have forudset, at det handlede om en karantæne til Phil Jones, men i stedet for at lade det ligge kørte MEN en historie om, at Jones nok var på vej til at blive solgt ...

De er generelt fyldt med click-bait og jeg rangerer dem normalt på samme niveau som Daily Mail, Mirror mv.

Tidligere havde de en nogenlunde velinformeret journalist i Rob Dawson, men han er endda skiftet til ESPN.
Skrevet af Don_Millionaire
"Mht. Fabinho/Matic har du helt ret - den skal de have. Der lagde Samuel Luckhurst sit hoved på blokken og vandt."

Lyder ret forudindtaget. Man kan vel netop konkludere at de har været meget velinformeret mht. den transfer.

"Der var nok næppe nogen, der kunne have forudset, at det handlede om en karantæne til Phil Jones, men i stedet for at lade det ligge kørte MEN en historie om, at Jones nok var på vej til at blive solgt ..."

Nu har jeg ikke læst den, og lyder jo ret usandt, men har du et link?

Mit take på dem er blot, at de ret ofte kun kører historier hvor de er sikre i deres sag, og at de netop ikke kæder samtlige spillere til klubben. Her har jeg lagt mærke til at du følger Di Marzio og refererer ham, men der kan man jo sige at han ikke ligefrem har haft fingeren på pulsen.
annonce
0