Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af trannel
Hvad er det sådan helt præcist der er Uniteds spillestil? En klub, en stil, er ikke en statisk størrelse, men foranderlig. Derfor forstår jeg, ærligt, ikke helt hvad det er Mourinho skal leve op til udover at levere resultater.

Vi har alle vores tolkning af Fergie æraen. En fejlagtig tolkning er dog at Fergie stod for champagnebold. Så lider man simpelthen af selektiv hukommelse. Det var bestemt opvisninger, men der blev godt nok også spillet på resultatet. Forskellen er nok mest at Fergie stolede på at det koncept der gav 1-0 føringen også var det bedste til at holde 1-0 føringen. Her er Mourinho mere villig til at ændre konceptet.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Helt enig Trannel

Vi skal have en træner ind der har vist noget.
Okay det har vi så gjort siden fergie lod sig pensionere og alt vi har vundet er et par middelmådige cup turneringer. Hvad havde pep eller Zidane præsteret inden de fik ansvaret for hhv den bedste og næstbedste klub i verden...kun noget på fodboldbanen. Ja de overtog en trup af verdensklasse fodboldspillere men vi har altså imo. spiller for spiller også en trup med nogle af de bedste spillere eller talenter.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvad havde pep eller Zidane præsteret inden de fik ansvaret for hhv den bedste og næstbedste klub i verden...

Og hvad har de vist siden? At de for uendeligt mange penge, og verdens bedste og næstbedste trup til rådighed fra start kan vinde titler?
Er det dét vi har brug for i United. Har vi verdens bedste eller næstbedste trup lige nu?
Har vi nu holdet, som med en enkelt tilføjelse, og en tilfældig tidligere United spiller som træner vil gøre os til en magtfaktor i både england og europa?

Vi kunne jo også hyre Gary Neville - han har i det mindste erfaring. Det gik ikke så godt, men det var jo ikke United han overtog. Eller hvad med Roy Keane.
Hvorfor partout Giggs? Han har været assistent for van Gaal i 1½ sæson - er vi virkeligt nået til det punkt, hvor vi bare lukker øjnene og ruller med en terning, og bare dét at han har været United spiller er eneste krav til en træner?

Skulle vi have en tidligere spiller ind, ville Butt være langt mere oplagt, end Giggs - han er en integreret del af ungdomssetuppet i United.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Luke Shaw agent er igen ude og afvise alle rygter om et exit, i øvrigt. Ifølge ham ELSKER Luke Shaw Manchester United, og Manchester United elsker Luke Shaw. Hvorvidt Mourinho også elsker ham, melder historien ikke noget om...
Skrevet af Sir , moderator
Zorninger Crazy Gang? Hehe. Han har haft nogle gode måneder med BIF meeeeen United er da en lidt anden størrelse. Han klarede sig ikke godt i en storklub sidst.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sådan som fodbold er anno 2017 og Uniteds placering i det internationale hierarki taget in mente er det ikke en klub, der agerer rugekasse for trænertalenter. De tager dem, når de er kravlet til tops. Det handler også om at kende ligaen, forventningerne i en storklub og det kolossale pres det er at være manager for en klub af den størrelse. En Superliga-træner vil aldrig så meget som komme på klubbens første shortlist, inden der skæres navne fra. Ikke Zorniger, ikke Ståle og ikke Hjulmann. No way. De kunne måske få et job som assistent eller scout.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fosu-Mensah starter inde i dag på højre side i en 3-back kæde for Palace.
Skrevet af Don_Millionaire
Det ligner at han starter som wingback? Anyway, det bliver spændende at følge hans sæson og forhåbentlig positive udvikling.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Nej men hele pointen med det Crazy siger er jo ikke at vi skal tage præcis Zorninger men mere at vi skal have en som kan forbedre spillere, spiller offensivt seværdigt fodbold og kan fremavle talenter samt en rød tråd.. Ikke en der kan springe banken..

Ville gerne prøve Neville på et tidspunkt, men det virker lidt som om han ikke vil være chef træner mere.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(260021200206)
@ Trannel, ved ikke hvor mange år du kan huske men det var altså ikke resultat orienteret i perioden 93-05..

Det er rigtigt at Fergie blev mindre naiv og mere kynisk til sidst men det var stadig seværdigt fodbold..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Kroesus
@Don_Millionaire

Nej de stiller med 3 CBs - Tofu spiller RCB.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, TFM spiller i forsvaret. Han mister sin mand på hjørnesparket på 1-0-målet, men var uden skyld i 2-0 målet. Forfærdelig start af Palace dog, der slet ikke kan spille sig gennem Huddersfields midtbane.
Skrevet af Manchester_United17
Jeg meldte den i en tidligere tråd om Palace. De Boer er den første manager, der ryger.
Manchester United.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Og Rooney med et comeback-mål for Everton. For pokker hvor jeg under ham det.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://twitter.com/Abdulghaleiw/status/896391946607972355

Timbo demonstrerer lige, at han har speed i støvlerne. Jeg synes han har været solid.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ifølge Mohamed Bouhafsi skulle Spurs have budt på Martial, men vi har (selvfølgelig) afvist.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis de sender Kane den anden vej så kan vi da godt begynde at snakke. Ellers kan de bare holde nallerne væk.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, man skulle næsten tro Levy var begyndt at blive desperat efter et vindue uden forstærkninger. Hvad havde han regnet med?
Skrevet af Inuk.
@ Trannel, ved ikke hvor mange år du kan huske men det var altså ikke resultat orienteret i perioden 93-05..

Særlig efter Keanos afsked i 2006 blev angrebsspillet foralvor flydende.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er virkelig mange måder vores startopstilling kan formuleres i morgen (og det er vel netop en af vores største styrker i denne sæson), men jeg håber virkelig, at Mourinho finder plads til Martial. Vi så i sidste sæson, at det var målene det haltede med, og derfor håber jeg at se et offensivt udlæg i morgen. Martial er bare en af vores bedste offensive spillere, og han har vist i pre-season, at han er klar til sæsonen.

Vi har spillet næsten lige meget med 4 og 3 mand i forsvaret, men jeg håber på en helt klassisk 4-2-3-1 i morgen. Jeg synes 3-5-2 kan være spændende til tider, men Matic skal helt sikkert spille efter sine flotte kampe, og så bliver 3-5-2 simpelthen for defensivt mod Hammers på hjemmebane. Her mener jeg, at Bailly og Jones har været vores bedste stoppere i pre-season. Valencia og Darmian har været uden sidestykke på backerne. De skal selvfølgelig starte.

På midtbanen ville jeg satse. Jeg synes ikke Herrera har været specielt god i optaktskampene og han faldt helt tydeligt igennem mod Real Madrid i tirsdags. Jeg ville satse og bytte ham ud med Juan Mata, som jeg ville placere på kanten, hvor han altid har haft et godt samarbejde med Valencia. Matic og Pogba som den centrale midtbane og Mkhitaryan bag ved Lukaku. Mkhi har været klart bedst centralt på det sidste og han er virkelig god til at poppe op i de rum, som Lukaku skaber når han trækker 3 mand med sig.

Det ville give følgende opstilling:

---------- De Gea ----------
Valencia, Bailly, Jones, Darmian
-------- Matic, Pogba --------
-- Mata, Mkhitaryan, Martial --
---------- Lukaku ----------

Hvad tænker I andre?
annonce
0