Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Ja, han er /var god, men hvad skal United med ham?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er også det jeg har lidt svært ved at se. Eneste positive for mig, er at han kommer gratis, hvis det sker.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved snart ikke, hvad jeg skulle sige til Özil. Når han er bedst, er han jo den bedste 10´er i ligaen, men det er et stykke tid siden, han har været helt deroppe. Det er selvfølgelig - næsten - en gratis satsning, men mon ikke gerne Özil vil være mere eller mindre garanteret en startplads? Det ser jeg ikke, vi kan tilbyde ham. Sådan som Mkhitaryan og Mata spiller i øjeblikket, er det måske heller ikke lige på 10´eren, vi bør se os om efter forstærkninger. Jeg håber da klubben arbejder på venstre back og højre wing i stedet.
Skrevet af Inuk.
Endu en 10?er til truppen? Det betyder nok et salg af Mata.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Yildis
Özil til United kommer ikke til at ske.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/moaning-mourinho-can-no-complaints-13721701

Lokalavisen i Liverpool er tydeligvis bange for at få ørerne i maskinen i næste weekend, siden de allerede opstiller undskyldninger. Jeg tror ikke engang Klopp og Mourinho til sammen kunne klynke så meget, som ham journalisten her.
Skrevet af Don_Millionaire
Åh, jøsses. Bare overskriften siger alt og man magter allerede der næsten ikke at læse det.

Den kamp skal nok blive tæt, for det er i sådanne kampe at Liverpool er bedst, uanset hvor ringe de så er mod bundholdene i PL.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Ja pinlig artikel. Nogen som så Darmian spille for Italien? Jeg kan godt se ham spille VB mod Pool for hans stærke defensive kvaliteter.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes nu ikke Youngy er så range defensivt. Så jeg så gerne Young på venstre og Valencia på højre.
Skrevet af Don_Millionaire
Fellaini er netop udgået skadet i Belgiens ligegyldige kamp. Typisk!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg vil æde min gamle hat, hvis ikke Mourinho spiller med 3-mands forsvar og wingbacks mod Liverpool, så det bliver ikke så afgørende, hvor god Young er som almindelig venstre back.

Første meldinger omkring Fellaini går på, at der muligvis er tale om en ledbåndsskade. Han skulle bare starte i Belgiens ligegyldige kamp, ikke?

I øvrigt paradoksalt, at man nu sidder og ærger sig gul og blå over en skade til Fellaini, men han har saftsuseme været formstærk.
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, en 3-5-2 virker nu ret realistisk, med tanke på hvor meget den er blevet trænet gennem preseason, og samtidig også i enkelte kampe. Derudover blev den jo brugt mod det eneste store hold vi indtil nu har mødt. Jeg tror også på det, men bifalder det ikke rigtig. Kan bedst lide når vi spiller med 4 i bagkæden.

Det er ærgeligt med Fellaini, ikke mindst pga. hans rigtige gode spil indtil videre, men også fordi vi efterhånden kommer til at mangle nogle folk på den midtbane, hvis vi bliver ved med at få skader.
Skrevet af nappey
Hvor længe regner man med at Pogba er ude?
Audere est Facere
Skrevet af trannel
Den evige frustration i disse landsholdspauser. Jones skulle også have et par flade. Han er lidt småskadet og lader sig alligevel udtage. Jeg kan sagtens sætte mig ind den ære det er at spille for landsholdet, men at han virkelig er parat til at gamble med sin hårdt tilkæmpede faste plads i startelveren fatter jeg ikke, når det er to relativt ligegyldige kampe. Nu blev han så heldigvis sendt hjem. Det er både i Uniteds og landsholdets langsigtede interesse at Jones holder sig skadesfri og spiller meget i denne sæson således han er i form og klar til slutrunden.

Det samme med Lukaku som nu er småskadet. Ville slet ikke undre mig hvis han ender med at spille Belgiens sidste kamp, selvom de længe er kvalificeret og møder upåagtede Cypern hjemme.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Helt usædvanligt er der stadig ikke meldt noget ud om Pogbas skade. Så om han pludselig liner op mod Liverpool eller der er en måned endnu, er der vel reelt ikke andre end Pogba, der ved.

Jeg læste et indlæg på Redcafé, som jeg egentlig er nogenlunde enig i, nu hvor jeg tænker mig om. Det handler om Danny Rose. Han havde jo nogle bombastiske udmeldinger i sommers (som han ganske vist sidenhen tog tilbage), og flirtede kraftigt efter en stor kontrakt hos de nordengelske klubber. Venstre back har i efterhånden en del år været Uniteds store hovedpine. Med tanke på, at Davies muligvis har været ligaens bedste venstre back her i sæsonstarten, så er det svært at forestille sig, at Spurs ikke kan fristes af et bud i en størrelsesorden a la Walker. Så kan de gå ud og hente Sessegnon som back-up, som blev rygtet ret tæt på sidst i august. Det lyder jo næsten som en handel hvor alle parter vinder.
Skrevet af trannel
Det ville dog være helt vanvittigt at gøre Rose til den dyreste eller næstdyreste forsvarsspiller nogensinde. Levy har intet incitament til at sælge Rose medmindre han får en kæmpe overpris. Så burde man hellere kigger på Guerreiro fra Dortmund.

@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, han bliver ikke billig. Men der er jo en grund til, at prisen i givet fald ville ligge deroppe - og den grund er jo, at han er hamrende god. Jeg tror gerne Woody og Mourinho vil smide 400-450 mio. for at få en rigtig venstre back ind. Jeg kan ikke finde mange positioner på holdet, hvor de penge ville være bedre givet ud.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
trannel: Det er landstræneren som ikke skal udtage halvskadede spillere til ligegyldige kampe. Når man bliver udtaget stiller man op, ellers er det ikke sikkert man bliver spurgt næste gang.
Skrevet af Sule12
Mourinho - i Danmark har spillerne selv pligt til at indrapportere hvis de er skadet og dermed ikke kan spille for landsholdet.
Skrevet af trannel
"trannel: Det er landstræneren som ikke skal udtage halvskadede spillere til ligegyldige kampe. Når man bliver udtaget stiller man op, ellers er det ikke sikkert man bliver spurgt næste gang."

Hvis Jones selv melder ud han er halvskadet og Uniteds lægestab i øvrigt bakker det op, betyder det da ikke han ikke bliver spurgt en anden gang. Hvis det var til en afgørende kamp kunne jeg da forstå den personlige motivation for at spille, men det gør ikke fra eller til for England om Jones spiller. De var så godt som kvalificeret inden denne landsholdssamling. Hvorfor et lazaret skal slæbes med to til overvejende ligegyldige kampe fatter jeg ikke. I midterforsvaret har de i forvejen Cahill, Smalling og Stones, så helt unødvendigt.

Tænk hvis Jones kunne spille en sæson igennem uden nævneværdige skadespauser, det ville i så fald være første gang nogensinde, og så ville han da være klar til når England igen skal spille vigtige kampe, nemlig til slutrunden.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0