Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
352 imod Liverpool? But why?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Fordi 3-5-2 giver enormt meget sikkerhed i det defensive spil, og kender man Mourinho ret, så vil han ikke have noget imod at få en uafgjort med hjem. Det er ikke en kamp vi SKAL vinde for at holde os inde i kampen om mesterskabet.

Personligt så vil jeg da gerne se os stille op som i de foregående kampe. Mest af alt fordi det er på den måde jeg gerne vil se os spille og fordi det giver vores spil et meget bedre flow, men egentlig også fordi det kunne være fedt at se hvor vi står i forhold til et hold som Liverpool, hvis vi spiller mod dem som mod bundholdene.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://streamable.com/n3rub

Angel Gomes med frisparksmål for Englands U17-landshold, der spillet VM i disse dage. Chiles målmand var ganske vist lige blevet sendt ud, så de har en markspiller i kassen. Men jeg tror ærlig talt ikke han havde nappet den alligevel. Dejligt at se, at Gomes begynder at lave mål på den måde også. Hans sparketeknik er uhyggelig for det niveau her.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mht. Liverpool-kampen så kunne jeg under normale omstændigheder sagtens forestille mig, at Mourinho ?blot? ville forsøge at gøre midten mere kompakt med en 4-3-3 a la kampen mod Liverpool på Old Trafford sidste år. Men da vi knap nok kan mønstre 3 centrale midtbanespillere i øjeblikket (kun Carrick, Matic og Herrera, der er spilleklar), så tror jeg Mourinho smider en ekstra CB ind i stedet. Jeg gætter på Smalling. Så kan han også løbe lidt om kamp med Salah og Mané.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det bliver nok enten 4-2-3-1, 4-4-1-1 eller 5-3-2. Det første skulle kun være for at ændre så lidt som muligt. Hælder mest til 5-3-2 da det virkede fint i Moskva.
Skrevet af Inuk.
Når nu Liverpools fireback-kæde er til at tale med så er det torskedumt ikke at stille op med vores stærke offensive 4 kløver.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvad vi end ønsker at se, så er Mourinho først og fremmest pragmatiker. Han kommer aldrig til at have så ensidigt et synspunkt til en kamp mod et hold af Liverpools kaliber. Selvfølgelig kommer der til at være en plan for hvordan deres forsvar skal åbnes op, men deg bliver ikke på bekostning af den defensive soliditet. Torskedumt eller ej.
Skrevet af Muggedreng2
Det med det pragmatiske vil jeg godt udfordre lidt for det mener jeg bestemt ikke han er. Jeg ved godt han altid bliver omtalt sådan.

Pragmatisk er for mig at man vælger den løsning der giver størst chance for at nå målet uden at skele til hvilken type løsning der er valgt.

Tag kampen imod Southhampton som eksempel: Vi fører 1-0 og vælger at parkere bussen i stedet for at gå efter mål nummer 2. I den periode giver vi 10 hjørnespark og 4-5 dumme frispark væk og skaber derved dødbolde omkring vores felt. Saints har 3-4 afslutninger de i min verden bør score på. Det var ikke pragmatik der vandt os den kamp det var rent held.

Så nej jeg mener ikke Mourinho er pragmatiker, jeg mener han er defensiv i sin tilgang til fodbolden og derfor tager den "nemme" løsning når vi har et 1 måls føring vi skal forsvare.
Skrevet af trannel
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Muggedreng
Det er for mig at se en lidt bizar analyse, du foretager. Når du vurderer, at vi lod os trække tilbage af hensyn til Mourinhos defensive tankegang og ikke pragmatik, så mener du dermed, at Mourinho trak holdet tilbage, ikke fordi han mente, det ville give de største chancer for at vinde, men simpelthen med det formål at være defensiv? For at pleje image eller hvad? Jeg forstår ikke hvor du vil hen.

I min verden inkluderer pragmatik ikke et objektivt kriterium. Hvis Mourinho vurderer, at han har størst chance for at få 3 point ved at trække holdet tilbage, fordi vi mistede bolden i farlige situationer hver gang vi forsøgte at spille os frem, er det så ikke et udtryk for pragmatik? Det kan man selvfølgelig være uenig med ham i, ligesom man kan være uenig med ham i, at vi har størst chance for at få point med fra Anfield med en 3-5-2 formation, men det gør det da i min verden ikke mindre pragmatisk. Det må da være Mourinhos subjektive overvejelser bag en disposition, der skal lægges til grund.

Noget andet er så, at jeg ikke tror det var meningen, at vi skulle stå SÅ defensivt, som det endte med i Southampton. Det hænder jo, at man simpelthen står langt tilbage fordi modstanderen presser en i bund, og ikke fordi træneren har beordret det ude på sidelinjen.
Skrevet af Don_Millionaire
Forståeligt. Hvorfor skal Lukaku også spille en ubetydende kamp lige efter at han har haft en skade og lige efter Fellaini også er blevet skadet efter at han også rendte rundt med lidt småskavanker? Martinez er og bliver en elendig træner.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mourinho blev spottet på tribunen mellem Serbien og Østrig den anden dag. Ligesom da han så en landskamp i Kroatien sidste forår og vi straks blev kædet sammen med Perisic, har det kastet en række rygter af sig.

Det mest sandsynlige jeg har kunne finde indtil videre er, at han kiggede lidt på Frankfurts Mijat Gaćinović efter et tip fra Matic. Han skulle være en driblestærk midtbanespiller, der både kan spille centralt og på kanten. Som Fribytter har bemærket et par gange her på siden, så er midtbanespillere, der kan afdrible en mand på vej op i høj kurs, fordi de fleste hold er blevet så meget dygtigere til at presse kollektivt.

Bayern München skulle også have været til stede til kampen, og de plejer jo at vide lidt om, hvad der er noget værd indenfor Bundesligaen. Anyways, stadig lidt tvivlsomme kilder og primært de engelske sladderaviser, der løber med historien. Men Mourinho var på stadion.
Skrevet af Pindhunden
Spændende, La Pioche. Han var der nok ikke kun for at se Matic
Skrevet af YNWA"96"
https://soundcloud.com/lfc-danmark/kopcast-den-store-optakt-til-derbyet-mod-manchester-united

Lidt optakt til de “nørdede” fans. Selvom det er “LFC medie” fik jeg en hel del gode smil på læben over de 2 fans, når de gennemgik mange sjove hændelser osv. omkring det største opgør i England mellem “vores 2 klubber”.
God fornøjelse !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Morten_Mc
Gudskelov starter Lukaku på bænken.! Alt spille ham hvis han ikke er 110% klar ville også være fuldstændig hjernedødt i sådan en ubetydende kamp.
Skrevet af Pindhunden
Skidt straffespark, Lindeløf lige har begået. Sparker bolden op på sin egen hånd.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, det var ikke videre imponerende.

Til gengæld lidt interessant, at Blind spillede 6?er. Jeg ved i hvert fald, at der en Fynbo her i tråden, der ville være glad for at se ham spille den plads i United. Han gjorde det vel egentlig ret godt i går, selvom han selvfølgelig aldrig bliver nogen hurtigløber - uanset om han spiller CB, VB, eller DM.
Skrevet af fedefynboen
Ja, La Pioche, fynboen er her endnu!
Og jeg så Blind fra både hans fremragende og problematiske sider i går.

Nu er det hollandske hold ikke hvad det har været, så Blinds overblik og kvalitetspasninger gav ikke de resultater, de kunne have fortjent.
Tillige blev han nærmest udraderet i nogle situationer, pga. hans manglende fysik og hurtighed.

Det er vel passende at konstatere at manden er fremragende offensivt og det modsatte defensivt.
Ergo må han spille i United når fokus er på offensiven og det er (desværre efter min mening) ikke altid Mourinhos gameplan. Mou er jo Mou.
Han må nok affinde sig med en plads på bænken i Liverpool.
Desværre!

Iøvrigt må jeg langt hen ad vejen erklære mig enig med dig i dit svar til Muggedreng vedr. pragmatisk tilgang.
Men, som du også selv er inde på, kan offensiv ofte være det bedste forsvar. Og offensiv tilgang handler ikke kun om, hvor bolden spilles hen og med hvilken fart.
I mindst lige så høj grad handler det om villigheden til at lade spillere være foran bolden - også i restforsvar.
Ville Southampton i den omtalte kamp være inviteret ind, havde det været strategien?
Det er det åbne spørgsmål - jeg hører til de der mener at det havde det nok ikke.
Og at busparkering altid involverer den risiko at tilfældigheder kommer til at spille for stor en rolle. Som vi så i sidste sæsons mange tåbelige pointtab.
Her er det jeg synes at Muggedreng har en pointe, givet fordi jeg tolker hans udmelding gennem mit eget syn på hvordan United retteligt burde spille.

Kald mig romantiker, javel. Men jeg er nu engang ikke ligeglad med hvordan sejre og mesterskaber evt. kommer i hus. Som du og andre givet forlængst har noteret.

Det er jo trods alt United og ikke Chelsea vi har med at gøre, ik!?

NB! Tak iøvrigt for dine mange relevante og interessante indlæg.
Keep it up mate! Du gør tråden relevant.
Skrevet af MrUTD
Specielt med Fellaini og Pogba´s fravær er jeg ret sikker på at vi stiller op med en 3 mands forsvar, som højst sandsynligt bliver Smalling, Jones og Bailly, i en 3-5-2 opstilling

På backerne ser vi nok Valencia og Young. Jeg kunne godt se ham bruge Matteo Darmian på venstre backen grundet hans defensive styrker, men jeg tror Mou vil foretrække to hurtige back spiller givet Coutinho og Salah´s fart.

Mit bud på en start elever bliver:

De Gea,
Bailly, Smalling, Jones
Valencia, Herrera, Matic, Young
Mkhitaryan
Rashford, Lukkaku

Hvis Carrick er helt klar til at spille, vil jeg dog hellere ikke blive overrasket, hvis Mourinho ofre Mkhitaryan, for at spille med Herrera, Matic og Carrick på midtbanen, med Herrera som den mere offensive spiller.

Skrevet af Don_Millionaire
Mit bud på en start elever bliver:

De Gea,
Bailly, Smalling, Jones
Valencia, Herrera, Matic, Young
Mkhitaryan
Rashford, Lukkaku


Tror der er mange der tror på sådan en opstilling - mig selv inklusiv. På venstrebacken så kan det være et spørgsmål om det bliver Young eller Darmian, som du også nævner, men regner dog også med Young, da han tilbyder langt mere offensivt og vel egentlig har bevist, at han har en stabil defensiv indtil videre.
I angrebet burde det jo egentlig være Martial der får startpladsen da ham og Rashford har skiftet til at starte i hver anden kamp, men nu hvor det må formodes at Mourinho til sådan en kamp har stor fokus på genpres og defensive løb, så tror jeg også at det er Rashford der starter.

Er der iøvrigt nogle der ved om Valencia er skadet? Bemærkede at han ikke var i Ecuadors trup igår, men der er måske noget info jeg har misset.
annonce
0