Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Jpp
Jamen hvor mange minutter skal man så spille, for at være fast mand? Er det så kun 4-5 spillere på et hold, der kan være det?

I øvrigt har der jo i de seneste måneder været en tendens i Martials favør. Han har henvist Rashford til bænken i december, og da Lukaku bliver skadet forleden er det Martial og ikke Rashford, der bliver rykket op som 9´er mod Everton.

Måske vi bare definerer ´fast mand´ på forskellig vis.

@Bosse
Det er United, der kan aktivere optionen. Det er en Woodward-specialitet, som han har installeret i alle kontrakter siden Juan Mata. Men for min skyld måtte vi da også gerne snart diskutere forlængelse med Martial. Man bliver lidt nervøs i disse tider, når en spiller nærmer sig de sidste par år af en kontrakt.

---
Jeg ville stadig ikke turde spille penge på, at Alexis skifter til United i øvrigt. Der er noget underligt over det, synes jeg. Kan se City vende tilbage til forhandlingsbordet hvert øjeblik det skal være.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Med hensyn til Mkhitaryan i Arsenal, så tror jeg helt sikkert også, at Wenger kunne få mere ud af ham end Mourinho. Men der er stadig spørgsmålstegn ved, om Mkhi overhovedet kan tilpasse sig tempoet i Premier League - selv med en (for ham) bedre coach. Hans bedste præstationer for os har jo også været i Europa League.

Det gør ham bare hamrende uattraktiv, at Raiola har forhandlet en kongeløn på plads i kontrakten i sin tid. Til £200.000/ugen bør Arsenal ikke røre ham med en ildtang. Den løn er forbeholdt uomtvistelige forstærkninger.
Skrevet af uden_benskinner
med alle de eminente angribere som city har, så forstår jeg ikke en brik af, hvad de overhovedet skal med sanchez - hvis det altså har noget på sig.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
omkring hvor han skal spille henne tvivler jeg stærkt på det bliver i stedet for martial, som udgangspunkt må han være en erstatning for zlatan, som muligvis ryger til mls ligesom bastian.

man kan jo også have lov til at drømme om en 442
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Mathews
Først og fremmest har han jo altså vundet en Golden Boy pris, som jo netop er talenternes version af en Ballon d´Or.

Af meritter kan man tale om hvordan han bar en offensiv for en så stor klub som Manchester United i sin første(!) sæson i engelsk fodbold som 19-20-årig. Hvor mange spillere på den alder scorer 18 mål på en sæson? Af den gruppe, hvor mange laver i tillæg 11 assists? Jeg tør vædde på, at du ikke kan finde ret mange spillere på den alder med lignende slutprodukt. At han så gør det i sit første år i en ny liga i en ny klub er jo bare endnu mere imponerende. Han taler ikke sproget mv.

Men derudover er det jo bare at se ham på en fodboldbane. Den måde han kan drive en bold på, er jo helt unik (måske ikke unik, men det ser man eddermame ikke ret tit). Han kan sætte en mand i en telefonboks - og han får det tilmed til at se let ud ved blot at accellerere og måske lave et fodskifte. I moderne fodbold handler det meget ofte om at skabe overtalssituationer et sted på banen, og en af måderne, hvorpå man kan gøre det, er jo ved at sætte en mand. Det er de færreste forundt at kunne afdrible en modspiller så let, som Martial kan, og det er dér, du for alvor kan se, hvilket talent han er.

I starten viste han sig tilmed at være uhyre kynisk foran mål, og selvom han da stadig er langt mere effektiv foran kassen end eksempelvis Rashford, så er han trods alt blevet mere menneskelig indenfor dét aspekt. Det kan han stadig arbejde en del på.

Og selvfølgelig skal han heller ikke falde så meget ud af kampene, som han har tendens til. Men det er jo også derfor jeg kalder ham et af de største talenter i verden og ikke en af de bedste fodboldspillere. For hvis han leverede på sit topniveau kontinuerligt igennem hele kampe ville han jo være fuldstændig uhyggelig.

Jeg tror så bedre ud under Louis Van Gaal, fordi han var omdrejningspunktet i angrebet. Nu er han trods alt 2. violin efter Lukaku (Zlatan sidste år), og han kunne sikkert profilere af en manager, der i højere grad prioriterede angrebsfodbold. Men jeg synes ikke han bliver ladt i stikken, og egentlig synes jeg også, han udvikler sig fint. Han er stadig meget ung.

Mht. vurderingen blandt fans af andre hold, så synes jeg da jævnligt, jeg oplever, at folk savler over ham. Du kan jo bare se Arsenal-fansene da de her rygter opstod. Der var ikke nogen, der ikke gerne ville have fingre i ham. Sådan tror jeg nu også de fleste har det i Liverpool-tråden, selvom I selvfølgelig allerede er godt besat oppe foran.
Skrevet af Lynild
Uanset hvor du smider bomben som er Sanchez, er der nogle unger der flyver ud af poolen. Jeg skal ikke gøre mig klog på hvad tankerne omkring ham er, men jeg ser det som mindst lige så sandsynligt at han ender i venstre som i højre. Især hvis Sanchez selv har noget at sige om sagen.


Men du misser det centrale, Bosse. At man foretrækker over Griezmann, som jo ellers er en done deal, og det understreger vigtigheden af Sanchez´ rolle.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Kommer lige lidt sent ind i diskussionen og frygter stadig bare City skal trykke på knappen for at få Sanchez - men hvis Martial skal sendes den anden vej istedet for Mikhi så står jeg simpelthen af. Sanchez her og nu giver så meget mere mening end et kæmpe pengesats på Dybala eller Griez som vi ikke aner om har fysik nok til PL - og sidstnævnte har vist lavet 5 mål i La Liga i denne sæson -> ikke imponerende ift. et prisskilt på 100 mEUR.
Skrevet af Bosse1983
Det havde jeg ikke tænkt på, Lynild. Men så foretrækker man vel også Griezmann over Martial, og så er cirklen sluttet.

"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mc86
Jamen Bosse, hvorfor bliver du ved med at drage Martial ind i det.? Griezmann har da heller aldrig været tiltænkt pladsen på venstrekanten. Han er tiltænkt 10’eren lige bagved Lukaku, ligesom jeg tror Sanchez er tiltænkt.
Skrevet af Lynild
Mc86,

Er det ikke sådan en slags Fantasy Football-ting? Så kan Bosse vel drage hvem han vil ind i det.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Mathews: Han har vist utroligt potentiale, og det startede helt tilbage i hans debut mod LFC.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Arsenal tilbød at overtage Martial. United "afviste kategorisk".

https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/952953051572264963

Godt nok. Mere liderlige efter Alexis Sanchez er klubben altså heller ikke. Martial selv skulle i øvrigt heller ikke nyde noget: http://www.getfootballnewsfrance.com/2018/arsenal-have-tried-failed-to-include-anthony-martial-in-an-alexis-sanchez-deal/
Skrevet af fedefynboen
Hvad går den eventuelle signing af Sanchez egentlig ud på?

Er det del af en langsigtet plan, hvor angrebsspillet skal ha´ fokus?
Eller er det en presset mands panikmanøvre i forhold til at få den succes, der kan redde hans omdømme?
Det faktum at Sanchez kan spille i Champions League, synes at give svaret
Mourinho vil redde egen røv og Woodward er helt med på idéen. Han er trods alt ansvarlig for signingen af Mourinho.
Vi har altså 2 mænd, der er mere interesseret i egne forhold end i klubbens, hvis min teori holder vand.
Hvor er det dog trist!!

Jeg er ikke i tvivl om at Sanchez vil score mål, hvis han kommer, men at bygge en mere langsigtet angrebsstruktur op omkring ham, er vist ikke et sandsynligt scenarie.
Det ville være noget ganske andet med Griezman

Der har været mange, der har fremhævet hvor god Mou er i forhold til LvG.
Som regel begrundet med diverse statistikker
Men men, LvG havde, sit store ego til trods, alligevel fokus på både en offensiv struktur og på klubbens fremtid.
Når nu United ikke længere har Mou ved roret, står klubben så ikke helt samme sted som før signingen af LvG?
Der er for mange hovsaløsninger i vores klub
Og alt for mange griske egoer
Det er fanden ta´ mig trist
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hvis vi kan stjæle Sanchez fra City vil det være en lille sejr. Under alle omstændigheder er en billig Sanchez værd at gå efter.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er ikke i tvivl om at Sanchez vil score mål, hvis han kommer, men at bygge en mere langsigtet angrebsstruktur op omkring ham, er vist ikke et sandsynligt scenarie.
Det ville være noget ganske andet med Griezman

Der er kun ca. 2 år imellem de 2 spillere.
Skrevet af fedefynboen
Crazy

Ja det er rigtigt.
Men er der ikke efter din mening også mere fremtid struktur at øjne med Griezman?
Og synes Griezman ikke voldsomt sulten, hvor imod Sanchez ikke helt fremstår sådan?
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Taler vi fremtiden er det mere Dybala vi bør hente.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Martial er blevet klar, og vi har B1 og B2 i midterforsvaret.

De Gea;
Valencia, Jones, Smalling, Shaw;
Pogba, Matic;
Mata, Lingard, Martial;
Lukaku

Romero er til gengæld skadet, hvilket giver Joel lejligheden til at agere 1. reserve. Fellaini er også tilbage på bænken. Resten hedder Lindelöf, Rojo, Herrera, McTominay og Rashford.
Skrevet af Mc86
@fynbo

Var ikke i tvivl om, at en potentiel signing af en verdensstjerne, skulle kunne vendes til noget negativt, hvis man spurgte dig :-)

Hvad går signingen ud på?
Personligt tænker jeg, at vi vitterligt mangler kvalitet blandt de tre bag Lukaku. Vi har set i denne sæson, at Rashford og Mikhi ikke præsterer særlig godt, og Mata, Martial og Lingard viser kun sproradisk deres fulde potentiale. Derfor giver det god mening i min optik.
Dertil kommer at Sanchez kan:
*dække alle fire pladser i det offensive spil
*er en ganske billig transfer, spilleren taget i betragtning
*kan bruges i CL
Skrevet af Battlegoat
ingen mikhi med, måske han er ved at blive byttet til arsenal
annonce
0