Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er helt enig..jeg fatter simpelthen ikke at vi med vores raketter ikke skal sætte bolden hurtigere i spil...jeg mener Mourinho spiller jo på omstillinger ...men det virker som om han helst vil vente med dem til Stoke er på plads defensivt..det giver bare NUL mening...og er helt igennme torskedumt taktisk..

Jo hurtigere vi kan skabe den omstilling jo farligere bliver den ..det er elementært
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Ja med mindre vi laver en fejl og det giver en omstilling på en omstilling...
Skrevet af RuneG
Pogba er en af Premier Leagues bedste. Synd at han har glippet så mange kampe. Eminent spiller
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg har argumenteret for det før, men skal vi spille med en to-mands midtbane hvor Pogba er den ene så stiller det store defensive krav til hans medspiller.


Det har intet at gøre med den problemstilling jeg fremhæver. Matic gør det rigtig godt i det defensive spil - der er vi enige. Men når han har bolden for fødderne i opstartsfasen, så er han alt for langsom til at få den distribueret, og alt for ofte vender han et par gange med den, inden afleveringen falder. Det kan jeg egentlig ikke forstå at man kan være uenig i, for det er jo blot at se på hvad der sker, når han får bolden. Om man så mener at det er et problem for vores spil, er måske en anden sag, men der er jeg blot af den overbevisning at vores spil kunne være langt bedre med en 6´er der har et minimum af visioner i hans spil. Kræver egentlig ikke så meget mere end det.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nå, så kan man jo altid kigge lidt på transferhistorier her i pausen. Ser ud til at City endegyldigt giver op på Alexis Sanchez, mens MEN til gengæld mener at vide, at Chelsea er kommet med et bud i 11. time. Hvorfor det skal være lokalavisen i Manchester, der er først til at vide dét, er et godt spørgsmål.
Skrevet af laksins
vores trup er fandme talentuld når de gider og spille. pogba er bedere end de bryne i følge mig, kun hazard bedere end ham i prl.. og martial kommende ballon vinder ..
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Ha ha Conte fortsætter krigen...nu også på transfermarkedet.
Skrevet af uden_benskinner
en okay kamp, men mod stoke skal resultatet osse bare sidde lige i skabet, intet mindre vil kunne gøre det.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Pogba med endnu en assist og nu ligger han delt 1´er på den liste.
Men han er stadig et flopkøb iflg hovedparten af alle ABUs så lad dem bare blive i troen på det.
Jeg synes det ser fornuftigt ud. Fører komfortabelt uden at spille os ud. Havde en periode på ca 10min hvor det lignede lidt nogle af kampene henover julen, men det ser ud til at vi kan smide 2-3gear ekstra på ved behov. Jeg er igen begejstret for Luke Shaws fremgang på den ve back.
LUHG
Skrevet af Mc86
Laksins, lad nu være med at oprette nye profiler hele tiden. Der er alligevel ikke nogen herinde der hører hvad du siger..
Skrevet af uden_benskinner
det er pudsigt at se pogba i så fri en rolle som i aften, han er her, der og allevegne - hvilket vel kun er positivt. men skal man endelig sætte en finger på noget, så må det være at centerforsvaret ikke formår at dække crouch ordentligt op.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Lingard er altså ikke kreativ nok til at være 10´er, han spiller for meget bagud, og hans samspil med Lukaku er ikke-eksisterende.
Skrevet af SilverBullet
Fandme nogle sukkerbolde han ligger pogba, hvis de andre bare kunne tæmme bolden en gang i mellem
Skrevet af Battlegoat
at lingaards samspil med lukaku er ikke-eksisterende vil jeg sku ikke give lingaard skylden for, lukaku har en jernfod uden lige og kan ikke finde ud af småspil, syntes han står alt for langt tilbage
Skrevet af Inferno
"Du vil simpelthen lægge hovedet på blokken og sige allerede nu, at Alexis ikke kan spille vores højre kant, eller at kabalen kan gå op på anden vis? Det virker som en lidt hurtig konklusion i min optik. "

Lapioche, jeg har ikke påstået, at Alexis ikke kan spille på højre kant. Han har bare ikke spillet på den position i denne sæson, og spillede ifølge transfermarkt.co.uk (performance data) kun een kamp på positionen i 2016/17. - vi skal ca. 2 år tilbage for at finde ham på den positon flere kampe i træk. Han kan da godt spille der, men forhåbentlig er Mou´s ambition højere end det....

Kan "kabalen" gå op på anden vis? Tja, men ikke uden at give placeringsproblemer, det løser ikke situationen på højre kant/inside forward, og så er der bl.a det økonomiske - deraf mit/mine oprindelige spørgsmål.

"Jeg er i hvert fald mindre bekymret for dét end at vores angreb bliver for ungt og urutineret"

Fair nok, Den bekymring deler jeg ikke. Det er trods alt Mou vi har som manager.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Slettet(591633201312)
Når man ser lingard og mata idag giver Sanchez så meget mening
Skrevet af Don_Millionaire
Skal vi nu ikke lige huske på Lingards fantastiske form de sidste mange kampe? Håber virkelig ikke at Sanchez tager hans plads.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det kan også være at vi skifter til 4-4-2 hvis han kommer.
Skrevet af Don_Millionaire
Meget kan ske, men vil godt nok ikke sætte penge på at Mourinho pludselig skifter til 4-4-2. Det har han vidst aldrig gjort sig i på regelmæssig basis.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
LÆKKERT! Endelig fik han chancen.
annonce
0