Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det ser i hvert fald ikke overbevisende ud hvad de har leveret i aften !

Det gjorde Uniteds præstation jo heller ikke.
Skrevet af trannel
EXCLUSIVE: Manchester United midfielder Henrikh Mkhitaryan agrees move to Arsenal in a deal that will see Gunners forward Alexis Sanchez go opposite way. It´s a straight swap, no money involved. Paperwork complete, Mkhitaryan will undergo a medical over the next 2 days #MUFC #AFC

BBC journalist der netop har smidt den. Det er virkelig lækkert arbejde.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jep. David Ornstein er Arsenal-oraklet, så den er som regel god nok, når det kommer fra ham.

Der var en del snak om her på falderebet, at de to transfers skulle brydes op, at Arsenal ville have et ekstra tillæg mv. (især fra The Mirror. De har tydeligvis talt med de forkerte personer igennem den seneste uge), men et straigt swap klager jeg bestemt ikke over. Han burde jo være i fin fysisk form, så mon ikke han får debut mod Yeovil, så han er aktuel til næste weekends kamp mod Spurs.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fra en ESPN-journalist på twitter:

So let me get this right: Arsenal have sold RVP and Sanchez to United in the last few years yet the only time they refused to do business was, er, for when LVG wanted Debuchy!

Haha, det er helt skørt at tænke på. Da Louis Van Gaal fik den kuleskøre idé at hente Debuchy - SÅ smækkede Wenger simpelthen porten i.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Wenger gjorde det samme med Thomas Vermaelen, som Van Gaal også var ude efter, før han skiftede til Barcelona.

Men Vermaelen havde ikke på daværende tidspunkt kun 6 måneder tilbage på sin kontrakt, og det tænker jeg heller ikke Debuchy havde. RvP havde 1 år tilbage og Alexis har nu kun 6 måneder tilbage.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, nej. Jeg er helt med på, at man nok heller ikke havde solgt Alexis til United, hvis han havde haft 4 år tilbage af sin kontrakt..

Men Debuchy...? Det er jo lige ved, at man ikke engang ville styrke sin rival.
Skrevet af Battlegoat
Nå da man forlængede diverse kontrakter med 1 år optionen for nogle måneder siden. Bla herra, så har man åbenbart valgt at se bort fra mata, så han er kontraktløs til sommer.

Dailystar utroværdige a h til, men de linker ham tilbage til Valencia
Skrevet af Don_Millionaire
Det er rigtig nok at Mata ikke har fået forlænget endnu, og set i lyset af at Alexis snart signer, så bliver det meget spændende at se hvad der sker med ham. Jeg synes personligt ikke at han er god nok, i en start 11 der skal kæmpe med om titlen, men han er simpelthen en alt for sympatisk fyr til at man ikke kan lide ham. Jeg håber at han bliver og kommer til at agere rotationsspiller. Kan sagtens se at man kan få brug for hans kvaliteter i mange kampe.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Enig i at Mata er en gennemført sympatisk spiller, men ser ham ikke som en del af fremtidens United - vil hellere jagte en ung udgave af samme type end at holde fast i spillere der er over deres bedste, også selv om rollen kun er rotationsspiller.
Skrevet af Slettet(100838201910)
The Telegraph skrev for et par uger siden, at vi havde forlænget med ham i samme ombæring som Herrera, Blind og Young: http://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/04/manchester-united-extend-contracts-four-players-12-months/

Men jeg har også læst flere steder, (bl.a. Rob Dowson fra ESPN, der også er ganske pålidelig), at vi ikke har forlænget med ham.

Det er altså mystisk, når flere ellers troværdige journalister ikke kan blive enige om, hvorvidt kontrakten udløber i 2018 eller 2019.

Uanset om vi beholder ham eller ej, ville det jo være som at kaste penge ud af vinduet, hvis vi ikke udnytter optionen på 12 måneder ekstra. Jeg tror da f.eks. heller ikke Blind får en ny kontrakt i Manchester United, men hvis vi ikke havde udnyttet optionen kunne han jo bare gå gratis til sommer. Nu kan vi nok hæve 50-100 mio. for ham (slag på tasken). Mata har selvfølgelig en lidt anden alder, men der burde vel stadig ligge 50-100 mio. kr. i værdi for 12 måneders kontrakt på ham også.
Skrevet af uden_benskinner
selv om mata harværet svingende i sin indsats synes jeg stadig, at united kan gøre god brug af ham, både på dødbolde og som den der tar løbene ind i de små rum. men i og med at han scorer så relativt sjældent, så glemmer man nogen gange, at han faktisk er på holdet...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Sidder og tænker på hvilket virvar det giver i fodboldverdenen hvis enten sanchez eller mkhitaryan fejler lægetjekket
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Alexis Sanchez har i hvert fald bestået sit lægetjek. Jeg ved ikke om det er droner, der har filmet ham, men de har i hvert fald været i gang med at lave PR-materiale i dag

https://pbs.twimg.com/media/DUGAcqmW0AEwREi.jpg
Skrevet af Battlegoat
nr 7, så tror jeg ikke griezman til sommer - den trøje havde vel nærmest været selvskrevet til ham, men det har han vel os selv bestemt da han valgte at blive i AM.
Skrevet af Toggle
Så mangler vi bare et billede af mkhitaryan!

I øvrigt scorede memphis lige sejrsmålet imod psg. Havde vi en tilbagekøbsklausul på ham i øvrigt?
LUHG
Skrevet af #GGMU!
Hvis, så skal den ihvertfald bruges!!!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Frikøbsklausuler er ikke lovlige efter fransk lovgivning, så det har vi ikke.

Jeg kan dog huske, at det blev rapporteret, at vi havde en ret til at matche ethvert tilbud på ham. Så hvis Barcelona kommer og byder 500 mio. i morgen, har vi lov til at byde det samme og have førsteret. Men om den slags overhovedet er noget, man kan støtte ret på, aner jeg ikke. Det kan godt være, det bare er en gentleman-agreement.

Om det så er en god idé at hente ham tilbage, kan jeg også godt tvivle på.
Skrevet af Lynild
Som han gjorde med Arsenal.

Langt hen af vejen, ja.


Hehehe, det var med kampen i går i tankerne, at Sanchez´ afgang satte dem i gang mod Palace.
Skrevet af Don_Millionaire
Om det så er en god idé at hente ham tilbage, kan jeg også godt tvivle på.


Jeg vil også tillade mig at have min tvivl. Blot fordi han scorer et konge mål mod PSG, så er det jo ikke ensbetydende med at han er blevet markant bedre, siden han var hos os. Der var trods alt meget langt mellem de gode præstationer i den røde trøje, og selvom jeg ikke så kampen igår, så tillader jeg mig alligevel at konstatere, at han startede på bænken. Medmindre at han lige er kommet tilbage fra skade, så er det måske en idé at han bliver fast mand i Lyon, inden alle mulige kræver ham købt tilbage.
Skrevet af Yildis
#GGMU!:

Hvis, så skal den ihvertfald bruges!!!


Virkelig? Memphis spillede måske to gode kampe i United-trøjen, og den ene var mod FCM. Der var han til gengæld fuldstændig vanvittig.

Da man hentede ham til Old Trafford, forventede jeg et impact a la det, Martial kom med, da han ankom. Martial var bare yngre - og noget bedre, har det vist sig. Memphis fandt sig aldrig til rette. Senere er Rashford kommet til, og da både Martial og Rashford spiller venstrefløjen væsentligt bedre end Memphis, er der i min verden ingen som helst grund til at overveje en retur for hollænderen - uagtet hans form i Frankrig.

Nu lader det også til, at Alexis har taget 7-tallet på, så lige præcis vestrefløjen er nok den sidste position på banen, hvor United trænger til nyt blod (selvom jeg tænker, at Alexis nok primært skal bruges centralt eller i højre side).
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0