Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er meget uenig med dig jeg så personligt de kampe sidste år hvor han blandt andet lavede det mest klodsede straffe imod Liverpool og jeg så også hans hovedstød på overliggeren hvor han står 1 meter fra mål ...Han kan ganske enkelt ikke heade og det er også hans og Matics mål imod Spurs..Hele sekvenses starter fordi Pogba ikke kan heade og så gider Matic ikke følge Eriksen

og nej vi kan ikke bruge Pogba i det defensive han har ingen taktisk forståelse og jeg gentager gerne hvad jeg skrev før. han kan ikke heade tackle eller placere sig

Skrevet af Slettet(591633201312)
Selvfølgelig skal Pogba have en offensiv fremfor en defensiv rolle, det kan der ikke være tvivl om. Men hans største problem er hans ego, der gør at han alt for tit varmer bolden og ruller den rundt under foden - dette sker desværre ofte på nogle rigtige farlige steder, hvor han stadig ikke har lært at man ikke får frispark når man får et skub i PL. Og det ego går jo åbenlyst helt tilbage til Fergie days, hvor han fik at mærke at der ikke er nogen over klubben. Kom ind i hovedet på den mand og han kan blive verdens bedste midtbane spiller.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Mugge
At han har lavet et par fejl gør ham da ikke til en dårlig header. Lukaku har sikkert også misset et par store hovedstødschancer, men derfor er han da stadig ganske habil med låget.

Pogba har størrelsen og de atletiske evner til at nå utroligt højt i luftrummet. Derfor er han farlig på dødbolde, og derfor dækker han ofte modstanderens bedste header op, hvis ikke vi spiller med Chris Smalling. Blandt andet mod Liverpool sidste år. Hvor præcis han så er med hovedet, vil jeg ikke udtale mig om. Det synes jeg er ret svært at vurdere.

Han kan ganske enkelt ikke heade og det er også hans og Matics mål imod Spurs..Hele sekvenses starter fordi Pogba ikke kan heade og så gider Matic ikke følge Eriksen

Hvad? Altså 1-0 målet? Kan du ikke lige forklare mig, hvordan Pogba har en aktie i det?? Jones taber duellen med Kane, Smalling snorksover og Matic følger ikke med Eriksen, nej. Men hvordan i alverden er det Pogbas skyld?
https://www.clippituser.tv/c/dwpzedSkrevet af Muggedreng2
Ok så var det bare hans lala attitude på målet der måske talte for jeg mente han havde en andel, men jeg kan godt se på den optagelse at han ikke er i nærheden han forsøger end ikke at løbe med tilbage han går rundt på midten...du har ret.

Det betyder dog ikke at jeg mener han er god til at heade eller har nogle gode defensive kvaliteter for det har han ikke. Han er temmelig ofte ude af position hans tilbageløb foregår i lunt og hans tacklinger er halvhjertede hvis de ikke foregår i det offensive.

Jeg kan slet ikke forstå hvordan det kan være så svært at indse at Pogba ikke er og aldrig bliver en defensiv spiller. Han skal spille den forreste på en 3 mands midtbane eller i bedste fald hvis Mou insisterer på at have en 2 mands midtbane så skal han have en medspiller der bevæger sig med større fart end en snegl så han kan dække op for Pogbas svigtende evner til at agere defensiv...
Skrevet af Slettet(100838201910)
4-2-3-1 igen

De Gea;
Tony, Smalling, Jones, Young;
Pogba, Matic;
Alexis, Lingard, Martial;
Lukaku

Det er vel at mærke positionerne ift. rækkefølgen på holdkortet. Det plejer at være rigtigt nok, men mod Spurs så vi jo Martial starte til højre alligevel. Det er forhåbentligt ikke tilfældet i dag.

Herrera er i øvrigt skadet. Klubben har været noget tys-tys med det ligesom man i øvrigt var med Daley Blind.
Skrevet af Mc86
Ser ud til at vi får Alexis at se på højrekanten - som udgangspunkt. I hvert fald er følgende opstilling indberettet:
De Gea
Valencia - Smalling - Jones - Young
Matic - Pogba
Sanchez - Lingard - Martial
Lukaku..

Hehe LaPioche, du kom mig lige i forkøbet :)
Men håber også at opstillingen viser sig at holde stik ift Sanchez. Måske alternativt at han skifter løbende med Lingard.
Martial SKAL i min optik være på venstrekanten. Der er han langt langt bedre.
Skrevet af Don_Millionaire
Opløftende at se Martial starte kampen, men bliver spændende at se hvor på banen det bliver.

Er Rashford iøvrigt blevet skadet, for han er slet ikke på bænken? Ikke at hans form berettiger til en bænkplads, men det er alligevel lidt opsigtsvækkende.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rashford må næsten være skadet også, for eneste offensive kort på bænken er Mata. Der er ingen direkte udfordrer, og det ville ligne Mourinho meget skidt ikke at have sådan en type klar fra bænken, hvis han havde muligheden for det.
Skrevet af Don_Millionaire
Tror godt vi kan forvente os en svær kamp i dag. Mourinho har aldrig vundet ude mod Newcastle og mon ikke at The Fat Waiter gerne vil drille ham lidt.
Skrevet af Slettet(591633201312)
På Forza står Rashford noteret med en benskade
Skrevet af Pindhunden
Det ser ikke så tosset ud på papir med denne opstilling. Jeg synes dog måske ikke helt, at dette hold har balancen til at være blandt verdens bedste. Her tænker jeg på, at offensiven næsten udelukkende består af driblere og løbere, som spiller uden ret meget struktur.
Men med undtagelse af Bailley (og på sigt Shaw) kan vi vel på papir ikke stille op med et bedre hold end dette?
Som mange har diskuteret herinde tror jeg, at en ny verdensstjerne 8´er ville kunne forbedre holdets balance markant. I så fald kunne Pogba spille 8´er/10´er, og Lingard ville være tilbage på bænken. Men Mourinho lyder ikke til at være enig.

Uanset hvad så er det foruroligende, hvis vi ikke kan dominere Newcastle med dette hold, for vi stiller med alt vores firepower

Skrevet af Scotty
Hold som Swansea og Brighton dominerer os hjemme godt hjulpet af en defensivt indstillet Benitez, så selvfølgelig kommer I til at sidde tungt på det. Det bliver kun spændende såfremt I ikke udnytter de chancer der utvivlsomt vil opstå..
Skrevet af Battlegoat
god damnit, så det mølby igen...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lidt snak om at Pogba blev skadet under opvarmningen og måtte tilses i omklædningsrummet.

Men okay, han må være klar siden han er med på banen. Der bør ikke tages chancer inden CL.
Skrevet af Don_Millionaire
Martial til højre. Jeg begriber det simpelthen ikke....
Skrevet af Mr. Pink
Pogba kan og skal ikke spille på en tomandsmidtbane! Det er selvmord
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Muggedreng2
Det ser vi allerde nu hvor Newcastle har domineret totalt..

CHRIST hvor er Matic og Pogba startet elendigt..
Skrevet af Muggedreng2
Der så vi hvor god Pogba var i hovedstødsduel taber tli en på 1,70

Kom nu mand...hvad fanden er det for en crappy attitude at møde op med
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke spillrr sådan her:

----Lukaku
Martial-Sanchez-Lingard

Martial er elendig i højre side.
annonce
0