Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Kan ledelsen for helvede ikke snart se det er for langt ude det her ????

Den træner her har købt spillere for FKCING 3 milliarder jeg skriver 3 MILLIARDER og alligevel ligner vi et bundhold...

Det er faktisk noget af en præstation at få så gode fodboldspillere til at spille så ringe.
Skrevet af Don_Millionaire
Det ligner at vi skal begynde at frygte for vores top4. Det havde jeg sgu aldrig troet.

Sker det at vi ryger ud så er det jo ret sikkert at Mourinho ryger. Oh well, lad os se hvordan det går.
Skrevet af Inuk.
Sådan
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Matic havde en god første halve time. Måske hans bedste i sæsonen for os. Nu smider han uprovokeret bolde væk igen.

Skrevet af Mourinhos_Red_Army
YES!!!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lukaku!
Skrevet af Don_Millionaire
Endelig Lukaku! Tilfældigt, men det må vi tage med!
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
I øvrigt fint samspil med de tre forreste.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det forsvar..
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han løber først hen til ham og så bliver han stående 3meter væk fra ham som en pind i stedet for at skubbe op i pres. Det er så elendigt forsvarsspil som noget kan være. Lilleputfejl af lindelof

Hvis du som forsvarsspiller laver et udfald mod Hazard først, så vipper han bare bolden væk. Det er den bedste dribler i ligaen og måske en af de bedste i verden. Når Lindelof ikke har Hazards antrit (derfor jeg ville have Bailly på ham) er du nødt til at holde afstand, så du kan anticipere tingene. Det er forsvarsspil 101. Måske kunne han godt gå lidt tættere på, så det blev sværere at slå den afgørende bold, men vi snakker maksimalt et delansvar. Det er langt værre at Young og McTominay lader Willian løbe fuldstændig fri igennem bagkæden.
Skrevet af Toggle
Jeg stirrer mig i øvrigt ikke sur på ham. Jeg håber han lærer noget af de fejl han laver som han kan tage med sig til næste sæson, men han ligner bestemt ikke en fodboldspiller som på nogen måder burde koste 300mio. Havde han fastholdt presset i situationen eller bare skubbet ham lidt så var der jo aldrig opstået så meget tid til at der kunne lægges en sukkerbold i dybden !

Men når det så er sagt så er jeg enig i at det har været elendigt at se på. Lad os håbe det vender i 2. halvleg.
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
Inden i stirrer jeg for døde på hvem der manglede hvad så starter det hele med en UFATTELIGT ringe nærkamp af Pogba...helt utroligt så ugideligt han går til den bold.

Så er det i min verden elendigt tilbageløb af McTorminay han må da aldrig slippe Willian han løber jo med ham hele vejen kun for at slippe ham midt på vores banehalvdel...det er da en defensiv brøler af rang, han kan sku da se at det er Lindeløf der bakker op på Hazard = der mangler en forsvarsspiller
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er lidt som om vi forsøger at lokke Chelsea frem og slå omstillinger, men at Chelsea var meget tilbageholdende med at gå frem og i fælden. Og så blev de første 20 min bare to hold, der stod og kiggede på hinanden med Chelsea i boldbesiddelse. Der var lige en periode inden deres mål, hvor det faktisk fungerede rigtigt godt og vi kom frem i nogle farlige omstillinger ved at give bolden til Pogba, som kunne drive den frem og spille Martial i dybden.

Men hvor er det dog en håbløs kujon-taktik på hjemmebane. Jeg havde accepteret det på Anfield, Stamford Bridge mv., men man overlader sgu ikke initiativet til modstanderen på hjemmebane som en af verdens største klubber.
Skrevet af Mr. Pink
Jeg er nødt til at gentage mig selv. Jeg er taknemmelig for, at jeg har prioriteret drengene og lego-leg frem for antifodbold på OT
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
mugge
Jeg var helt enig i den betragtning indtil jeg så at han fik sin fodboldstøvle trådt af !
LUHG
Skrevet af Toggle
Du har jo ikke prioriteret dem helt når du læser med her pink ;)
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
@LaP

Helt enig kunne ikke have sagt det bedre selv...
Skrevet af uden_benskinner
jeg stiller mig selv det spørgsmål: hvad er det i grunden som mourinho godt kan li ved fodbold? hvis det er at se sit hold spille en form for defensivt kontrolleret skak igennem 90 minutter, så er det mærkeligt, at han har valgt united som prøveklud for lige den fetish.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Muggedreng2
Fair nok..men det var nu mest af alt hans indsats i hovedstødsduellen..han går jo i bedste fald 20% ind i den..
Skrevet af trannel
Pink

Hvorfor har du et behov for hver evig eneste weekend at fortælle om din nedprioritering af United kampe?

"Uhh se mig, jeg har travlt med så mange andre ting"

Fuldstændig bizart behov du har kørende. Vi er ligeglade med hvad du laver, hvis du ikke har noget af relevans for United at byde ind med. Selv her er jeg også ret ligeglad, fordi det ofte er himmelråbende dumt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0