Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror det har været undervejs siden forrige sæson når alt kommer til stykket. Håber planlægningen omkring den nye manager også har været undervejs længe.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Dave Whelan var i så fald den første. Noget tyder dog på, at han først har truffet beslutningen for nylig.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Dave Whelan udsatte planerne et år.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Managerafklaring i løbet af de næste 48 timer siger vandrørerne på Twitter.
FCK og United siden \'92.
moderator
God kamp til Razz og Kongen skal det lyde herfra.

Vi Liverpool fans har også et ikon der stopper ved sæsonens afslutning. Vi tager til Liverpool og giver CarraGold den afsked han fortjener når QPR kommer til Anfield i sidste runde.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
BBC kører simpelthen live dækning af begivenheden. Det meste er roser fra alle kanter af verden, men mon ikke det samtidig er et solidt bud på det bedste sted at holde sig opdateret.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/22445673
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Hvad er det helt præcist, der gør Moyes til så oplagt et valg? Han har samme nationalitet som Ferguson og har præsteret stabilt med en suptop klub som Everton gennem en årrække?

Han har vel aldrig været seriøs kandidat til de andre topklubber i PL, da de har skiftet træner gennem de senere år.
Kondolerer, eller hvad man nu siger. Og god tur til Razz og Kongen.

Når et hold kan vinde ligaen så suverænt, samtidig med at give indtryk af kun at have givet 80% i snit undervejs, er det dog nok det bedste der kunne ske for PL fremadrettet.

Moyes er kompetent og klar til nye og større udfordringer, men det er svært at se andre end Mourinho være så tilpas "ligeglad" med presset ved at skulle løfte så tung en arv, til at det kan blive en succes.
Aaahhh banter
Borger,

Arsenal har ikke været aktuel, Liverpool ville aldrig kunne blive det, og han har næppe stjernestøv nok til Abramovich eller City. Det efterlader reelt kun Spurs, hvor eneste "vindue" for et skifte ville have været sidste sommer. Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder bag Spurs´ valg dengang, men synes at kunne huske, at man ønskede at gå i en mere kontinental retning efter Redknapp.

Moyes har udrettet imponerende ting med en økonomisk presset klub, foretaget dygtige handler, taktisk styrke, og har generelt formået at få det optimale ud af et til tider begrænset materiale. Samtidig virker han balanceret nok til at kunne håndtere presset i en større klub, selvom den manglende erfaring på højeste niveau selvfølgelig må være en bekymring.
Aaahhh banter
Det kan dog også udvikle sig til et vanvittigt cirkus, såfremt resultaterne ikke arter sig. Han er noget volatil, ham Mou.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
annonce