Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan det. Men omvendt har Ferguson vist heller ikke været typen, der har stået tilbage for en frisk lille konfrontation i ny og næ med medier, spillere eller andre managers.
Aaahhh banter
Men SAF har 26 års track at holde sig til. Mou er ny.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Han har dog erfaring med toppen af PL og dertil hørende mind games. Her ville Moyes eller diverse rookies fra kontinentet kunne få det svært i starten.
Aaahhh banter
Jeg siger ikke at Mou ikke kan, men det er branchens største sko der skal fyldes her.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
moderator
Vigtigst af alt har han vist han han passer ind i en klub hvor kontinuitet og det langsigtede arbejde har stor betydning.
https://kortlink.dk/sudv
Præcis derfor er det svært at se, hvem der ellers skulle være i stand til at gøre det. Folk som Capello, Ancelotti og Hiddink kunne måske komme i spil, men ikke som langsigtede løsninger.
Aaahhh banter
Geddar, det er svært at sige hvor lang en line han ville få hvis tingene ikke kører fra starten, hvilket kan spille ind. Tålmodigheden med Ferguson i sin tid kunne indikere, at der er mere snor at komme efter her, men det ligger langt tilbage, og er endnu en ubekendt som følge af Fergusons lange regeringstid.

Med Mourinho i spidsen kan man dog stille spørgsmålstegn ved, om vi vil se lige så mange klubavlede folk på førsteholdet de kommende år.
Aaahhh banter
Jeg siger ikke at Mou ikke kan, men det er branchens største sko der skal fyldes her.

Præcis. Fordi klubben havde tålmodighed med Ferguson i sin tid, er det jo ikke ensbetydende med, at man også vil have det med den nye træner. Man er jo blevet ret forvænt og forkælet siden.

edit: jeg gentager vist lidt, hvad der lige er blevet nævnt.
Problemet med Mourinho er, at han heller ikke er en langsigtet løsning. Der er ingen der kan holde ham ud i mere end max 3 år af gangen. Og han giver IKKE unge spillere lang snor. Mourinho passer overhovedet ikke med det, klubben i øvrigt melder ud.

Jeg er enig i, at Mourinho har store nok nosser. Som en af de få. Men jeg ønsker ikke alt det ynkelige, paranoide og latterlige ballade a la prikken Villanova i øjet halløj der følger med.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Damn, jeg troede bare det var tomme rygter, da de startede i aftes. Men nu stopper han sq.
Mon ikke man kan betale Bayern fra at hente Guardiola, og selv hente ham?

Jeg har ikke rigtigt nogen bud på hvem der ville passe bedst, men jeg synes ikke rigtigt Moyes ligner den rigtige mand. Men der er selvfølgelig ikke ret mange trænere der har stået med så stor en klub før, og Barcelona havde jo selv held med at lade en ungdomstræner/B-holds træner bliver cheftræner - dog er managerjobbet i England lidt anderledes, end cheftræner jobbet i Spanien.

Den er sq svær, og svær at sluge. Der er et par tyskere, som kunne være interessante (især med tysk fodbolds opblomstring), hvis de kan overføre den spillestil de har udøvet de seneste sæsoner.

Personligt tror jeg afløseren er fundet, og man venter til alle ligaer er færdigspillede, før man melder noget ud.
annonce