Snak

Mere indhold efter annoncen
Helt enig. Mou er cirkusdirektør.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Er Ole Gunnar en mulighed? Han var trods alt manager for reserverne i 3 år, inden han tog til Norge og vandt 2 mesterskaber på 2 år. Ferguson har også tidligere udtalt, at Ole Gunnar kunne være en mulig afløser, når han engang trak sig tilbage. Måske er det lige 2-3 år for tidligt?
Det er alt for tidligt med Solskjær. Han er i øvrigt midt i en vigtig læringsproces for enhver manager/træner, nemlig at få vendt sit hold i modgang. Molde ligger hjælpeløst sidst i Tippeligaen. Forstået på en anden måde: Man Utd har brug for en noget mere erfaren mand i sædet end Solskjær.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
http://www.thetimes.co.u…3759033.ece

Rygterne går også på, at Mourinho aldrig har været ind i billedet.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Kommer nationaliteten af den nye manager til at spille en rolle? United har trods alt aldrig haft en manager der ikke kom fra de brittiske øer, men nu er det efterhånden også en del år siden Ferguson blev ansat, og der er immervæk sket en del med Uniteds brand og fodboldens verden imellemtiden.
Mourinho bringer så mange negative ting med sig, Han smadrer trupper, han bruger ikke de unge spillere i truppen, han bruger for mange penge og han skal alt for ofte bringe sig selv i centrum, alt det må de gerne beholde på broen. Vi skal ha en manager som har nogle af de samme kvaliteter som Ferguson og det har Moyes, oven i det så har de 2 et fantastisk forhold, så mon ikke Ferguson vil stå til rådighed så lang tid som muligt.
moderator
"oven i det så har de 2 et fantastisk forhold"

Det skulle Ferguson og Mourinho nu også have.
https://kortlink.dk/sudv
Det havde iøvrigt været køligere spillet, hvis Fergie havde ventet til i morgen og annonceret sin afsked på Kristi Himmelfartsdag..

Moyes virker som en spændende manager og modsat Mourinho som en potentiel langtidsholdbar løsning. Som nævnt tidligere er mit indtryk, at Moyes har meget mere til fælles med Ferguson end blot deres skotske ophav. Han har formidlet de begrænsede resourcer i Everton meget fornuftigt, og han har generelt fået mere ud af truppen end hvad man på papiret kunne forvente. Falder valget på ham, må vi da også forvente at ledelsen er villig til at give ham så lang snor, at han har tid til ikke alene at vende sig til presset i en topklub, men også til det øgede pres det medfører at efterfølge en skikkelse, som gennem de sidste tre årtier er blevet lig med klubben. Sammenholdt kan jeg frygte, at det bliver for stor en mundfuld for ham.

Derfor synes jeg ikke, at det vil være helt dumt at operere med en overgangsfigur ala Mourinho i de kommende sæsoner, som nærmest garanterer resultater her og nu, hvilket kan få den største virak vedrørende Fergusons afsked til at lægge sig. Så kan man parallelt køre en mere langtidsholdbar løsning, som f.eks. Moyes eller Klopp, i stilling.

Det lader dog til at virke mere og mere sikkert, at valget falder på Moyes og det bliver da også afgjort spændende at se, hvad han kan drive det til i en mere ressourcestærk klub.
20
Gad vide om Moyes og Rooney er blevet gode venner igen, eller om det er derfor Fergie virker mere og mere ligeglad med Rooney...
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
moderator
Det gør vel ikke sagen meget bedre. Fungerer det ikke med Mourinho skal Moyes samle mere op, og bygge mere op. Fungerer det med Mourinho udskydes problemet bare, og han skal så bare senere bygge videre på en succesrig manager - som han har mindre tilfælles med.

Overtager han nu her har han den fordel at han overtager et stærkt fundament og at han kan sparre med Ferguson, der endnu har fingeren på pulsen.
https://kortlink.dk/sudv
annonce