Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Publikum går tidligt. Man forstår dem sgu godt.

Suk, hvor har det bare været en sørgelig omgang i dag.
Skrevet af trannel
Saviola, så læs dog hvad Don_M har skrevet første gang han nævner noget om kampens betydning, at han så ændrer mening senere hen er lidt svært at finde ud af medmindre man er tankelæser.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af pondus-united
Er vi ikke alle sammen enige om at United ikke har spillet godt i de seneste mange kampe selvom de har vundet mod city og Chelsea . Mourinho er ikke den rigtige for United han er og bliver den wrong one. Han ødelægger dette hold.
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Muggedreng2
Det her er den største sensation i Premier Leagues historie..tillykke med endnu en under gennemsnitlig præstation og endnu et eksempel på vores helt igennem fantastiske sæson.,.,.

HOLD KÆFT jeg glæder mig til vi kan få en manager der kan putte noget glæde og stolthed ind i vores spiller...den her trup er til så meget mere end det de får lov at vise....

Skrevet af Don_Millionaire
@Tran

Jeg har skam ikke ændret mening. Jeg glemte måske bare at præcisere overfor dig i mit første indlæg at det var en kendsgerning og ikke min holdning. Vidste jo ikke at du ville blive så fornærmet..
Skrevet af uden_benskinner
hvor er det dog ringe... og symbolsk en forfærdelig kamp.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Saviola7
@Trannel

Hold nu... Du holder ham oppe på noget, han efterfølgende har forklaret var plantet på spillernes attitude - og ikke på hans egen personlige mening.

Så du både flueknepper en sætning han efterfølgende har uddybet med ovenstående, samt stirrer dig total blind på det og snakker nedladende.

Uanset hvordan du vender og drejer det hele, så er din adfærd total forkert.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Saviola7
Trannel

Han har jo ikke ændret mening, ven??
Han har bare kommet med en mere fyldestgørende forklaring på hans indlæg.

At du stadig hænger i det første han har skrevet, viser jo bare at du ikke er så modtagelig for information, når du vælger at ignorere alt andet han skriver.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Muggedreng2
Hvis ikke vi vinder FA cuppen bliver det her jo den værste sæson siden Moyes brillerede..ikke ligefrem prangende nu hvor vi "kun" har brugt 3 milliarder på spillere der ikke kan hæve vores niveau bare en tøddel....

Se nu hvor sløset Matic var i dag det var jo kun et spørgsmål om tid før han kostede en pind. Jeg har sagt det før han er simpelthen for sløv og langsom..han minder om Telia reklamen hvor han er manden på motorcyklen der bliver overhalet af skildpadden på skateboard.

Vi kommer aldrig nogen vegne med så langsomme og stationære spillere der skal stå fast på positionerne i verdens mest rigide system...
Skrevet af trannel
"Det ligner et eller andet sted bare hvad det er. En ligegyldig kamp..."

Det er fint forsøgt, men det er satme vildt at prøve at vinkle ovenstående over i, at det er spillernes attitude man taler om.

Jeg skriver jo efterfølgende det her:

"Hvis der er nogen spillere der deler samme taberattitude som det der, så skal de vist finde et andet sted at spille fodbold."

Så skriver Don_M

"Så må du gerne fortælle mig hvad der er at spille for?" Dette skriver man da kun, hvis man selv er af den opfattelse der intet er at spille for.

Så kommer følgende fra Don_M

"Jeg er da også træt af at de spiller ringe, men resultatmæssigt så er den jo komplet ligegyldig. Det har intet med tabermentalitet at gøre, det er blot realiteterne." Altså igen realiteterne er at resultater er ligegyldigt.

Så selvfølgelig mente don_m da kampen var ligegyldig. Han har så åbenbart ændret mening undervejs. Men nu stop da jeres bizarre show. Det er da helt tydeligt Don_M mener fra start kampen er ligegyldig.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af uden_benskinner
selv ikke en fa cup-titel vil kunne opveje denne impotente sæson... mourinho virker bare ikke som manden der skal føre united ind i næste sæson.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er som sådan enig UB men det har jeg sagt i 2 år snart......

Jeg får simptelthen mega lange løg af at se hvor ringe vores boldomgang er hvor lidt bevægelse der er omkring boldholderen og hvor lidt offensive løbemønstre der er.

Til gengæld krydrer "the special one" det hele med gang på gang enten ikke at sætte sit hold op til kampene eller ramme totalt forkert med sin 11ér eller sin offensive tilgang.

I dag brilerer han f. eks ved at tage både Mata og Sanchez med som begge render konstant rundt over midten eller flakker i den forkerte side af hvor de burde være, med det resultat at vi skaber hvad 1 skud på mål i 1. halvleg mod nummer sjok i rækken som ikke har vundet de sidste 24 kampe?

Så ændrer han ganske rigtigt i 2. halvleg og sætter hurtige kanter ind men ændrer han den taktiske tilgange ??? svaret er NEJ...vi fortsætter vores statiske spil med at gå rundt på banen i en dans der ville have fået selv den mest ADHD ramte til at falde i søvn.
Skrevet af Slettet(591633201312)
3 gode ting i håbløsheden:
- sommer indkøb kommer højt på agendaen
- der må være store kræfter hos vores ejere, ledelse og sponsorer der må tænke igen hvor meget vi kan blive ved med dette mourinho frem og tilbage elendighed
- City fejrer mesterskabet i sofaen, det må sgu være en lidt flad fornemmelse efter en pragt sæson

Gør det mig gladere og giver tro på en bedre sæson næste år? Næh, ikke rigtig desværre
Skrevet af uden_benskinner
muggedreng,

helt enig i din analyse. mourinho formår ikke:

1. at sætte holdet op
2. at få højt vedvarende tempo i spillet
3. at gøre spillet seværdigt.

alt i alt ville jeg håbe for united, at han får sin "tak for indsatsen, det var så lidt"-afsked.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Forlan21
Dette må da endegyldigt betyde farvel til Mou efter sæsonen... Hvem der skal overtage ved jeg ikke, men det kan, trods en 2.plads i ligaen, næste ikke bliver ringere end det var været i denne sæson..
Skrevet af Mc Cocio
Wow, Mata var dårlig i dag. Nye backs tak - enten indefra eller udefra.
Skrevet af fedefynboen
Man er efterhånden tilbøjelig til at give Mølby ret.

Han gjorde sig morsom ved at at sammneligne Stoke og Manchester United.
Han tager selvfølgelig fejl. Uniteds spillere koster det tidobbelte og tjener vel også 10 gange så meget.
Det kan ingen se!

Én hævder at der ikke er mere, bortset fra FA Cup, at spille for i denne sæson.
Det er så himmelråbende forkert som noget kan være.
Top 4 er så godt som sikret og idag, som resten af sæsonen vil være det, var en helt igennem gratis mulighed for at etablere fornuftigt angrebsspil, momentum og kredit hos omverdenen.
Men vores dygtige buschauffør stiller sig i stedet tilfreds med at forsøge at kontrollere kanpen i sneglefart.

Jeg har været underdrejet en tid og håbede at se lidt sprudlende bold i dag.
Hvad var det jeg fik?
En helt igennem ligegyldig indsats fra et helt igennem ligegyldigt hold.
Med en mere end ligegyldig manager.
Man udsættes godt nok for at skulle væbne sig med en uendelig tålmodighed, som tingene er.
HVor mange mon falder fra?
Hvor mange nye fans er mon kommet til i år?

Kan nogen mon give et svar på det?

Al snak om Moyes talentløshed og van Gaals fejlanbringelse i United blegner totalt efter i dag.
Jeg kan ikke mindes at have set United spille så idé- og blodfattigt som i dag.

Fy fa´en!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mourinho on Rashford, "He is the player with the most appearances since I arrived at the club."

Præcis. Der er ikke så meget mere at diskutere. Husk på det hver gang en sladderavis forsøger at skabe clicks ved at skrive artikler om, at Rashford er utilfreds og på vej væk. 2 kampe i træk på bænken og The Sun, Mirror mv. kører derudaf igen.

Men nu er det jo ikke 5-10 minutters indhop han har brug for, hvis han skal udvikle sig. Men masser af "hele" halvege, hvor han får spillet nogle minutter/timer.
Det er en fin statistik, og det er meget behændigt, at Mou kan hive den frem. Men den vigtige statistik der bør tages op i den sammenhæng er antal minutter, og der er Rashford ikke blandt dem der har fået mest spilletid.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Korrekt fynbo idag havde man alle muligheder for at sprudle på en billig baggrund....ingen midtuge kamp, ingen skader, 2.pladsen næsten sikret, hjemmebane, wba i dyb krise. Det burde og kunnet have været årets nemmeste storsejr på papiret og istedet blev det årets pinligste præstation der fik kampene mod Sevilla og huddersfield samt vores tre uafgjorte julekampe til at ligne hæderlige præstationer (hvilket de selvfølgelig langt fra var)
Skrevet af trannel
"Jeg har været underdrejet en tid og håbede at se lidt sprudlende bold i dag.
Hvad var det jeg fik?
En helt igennem ligegyldig indsats fra et helt igennem ligegyldigt hold."

Fuldstændig enig. City har spillet sig til en række ligegyldige kampe ved at være suveræne gennem sæsonen og nu er mester. Det har vi så sandeligt ikke. Hvor er det dog frustrerende, at vi rejser os efter fadæsen mod Sevilla, for så at løbe ind i endnu en fadæse.

"Jeg kan ikke mindes at have set United spille så idé- og blodfattigt som i dag."

Det kan jeg desværre godt. Det har været værre end det her, men det siger alt om hvor skidt det var i perioder under Moyes og under Van Gaal. De 81 indlæg mod Fulham var værre.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0