Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Fynbo - jeg er som vanligt enig med dig. Jeg tror dog ikke, du skal være så bekymret for den gruppering, der stædigt holder fast i, at United blev nr to. De fleste af dem, vil - uanset hvor ækelt, rædsomt og hovedløst Uniteds spil er - ikke blive skuffet og frustreret. Måske de bare evner at se bort fra det? Måske de ikke bekymrer sig om historien, æstetik og den ellers så fantastiske følelse man i sin kunne have, når United gik på banen. Den der følelse af: Her kommer de røde djævle, der spiller deres eget spil, ikke er bange for nogen (heller ikke Sevilla), og som blæser til aggressivt og opportunistisk angreb så snart dommerens fløjte lyder.

Vi andre må se til med dybe panderynker og afvente situationen.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toon Toon!
Pink

Sådan husker jeg også Man United. I har været heldige i en lang årrække (Ferguson), men det er ikke så nemt at genskabe det der. Det kræver den helt rigtige træner med det rette koncept og de rette kompetencer. Klopp springer i øjnene, men det er jo ikke realistisk. Og så ved jeg faktisk ikke, hvem det ellers lige skulle være.

Jeg blev forelsket i Newcastle pga deres spillestil i 90erne. The Entertainers. Men det er aldrig kommet varigt igen....Jeres situation er selvfølgelig anderledes, men der findes jo talrige eksempler på klubber, der kæmper med "identitetsproblemer".
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Mr. Pink
Jeg husker tydeligt Newcastle i 90´erne. De var dejlige at følge! Hvem husker ikke Rob Lee, Cole og Les Ferdinand (Shearer behøver jeg ikke nævne) :-)

Ja, United skulle klart ha´ haft fat i Klopp - hvilket jeg også håbede på i sin tid
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
Toon Toon

"Jeres situation er selvfølgelig anderledes, men der findes jo talrige eksempler på klubber, der kæmper med "identitetsproblemer"."

Mener du rammer hovedet på sømmet her. Uden på nogen måde at ville nedgøre Newcastle, som jeg i parantes bemærket altid har haft sympati for, grundet tilgangen og opportunismen.
Forskellen er dog åbenlys. Newcastle har ganske vist historikken på det punkt, men ikke de resultater, der også bakker tilgangen op.
Du nævner at en masse klubber kæmper med identitetsproblemer. Ja, men er det ikke kun klubber af en lavere status (no offense)?
Jeg ser ingen af de klubber, Manchester United retteligt bør sammenligne sig med have det problem. Alle har de egen defineret spillestil, som de holder fast i uanset resultaterne. De eneste, der positivt har brudt det mønster, er klubber som har fået en sådan fast forankret spillestil modsat tidligere (Man C, Napoli for at nævne et par stykker).

United mener tilsyneladende at det er helt ligegyldigt og gør nærmest det modsatte.
Ved ikke om man stræber efter at blive Stoke City eller for den sags skyld Chelsea, men synes dog det er et nærmest historisk, gigantisk selvmål.
Èt som ikke blot skader én kamp, eller én sæson, men som det vil tage år at komme tilbage fra.

Pink:

Du har helt ret. Det synes som skønne spildte kræfter, at forsøge at argumentere den sag.
Dels har mine ord ingen indflydelse og dels havde Don Quixote heller ikke det store held med sit forehavende.
Kan bare ikke lade være, fordi jeg føler at det er så håbløst, at der må kæftes op.
Og så må man tage de slag og urimeligheder, der følger i kølvandet.

Og øhhh...ee.... Det var da vist en kort sommerferie du holdt :)
Skrevet af Mr. Pink
Ja, det med sommerferien var nu mest til dem, der valgte at holde den nu. Holder aldrig helt ferie fra bold.dk
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
Pink

Har egentlig ofte tænkt at ville spørge dig om noget.
Føler mig overbevist om at dit "tag" hidrører fra Steve Buscemis rolle i Reservoir Dogs. En film (nærmest teaterstykke), som jeg i øvrigt betragter som en af helt store. Hvilket drama! Hvilke præstationer og hvilken hudløs udfletning af tvivlsomme typers fuldstændigt horrible tilgang til vold og mennesker.

Her er så spørgsmålet:
Skyldes dit valg, at mr. Pink var tilpas utilpasset i den gruppe lowlives, eller skyldes det at han var sole survivor (med eller uden diamanter)?
Skrevet af Slettet(100838201910)
France Football skriver, at vi har en "seriøs interesse" i Sidibé fra Monaco. Tidligere har det mest kørt som en historie i et par kulørte aviser. Det ville bestemt heller ikke være noget dårligt køb. Hurtig, fysisk stærk, aggressiv, godt indlæg og kan spille i begge sider.

De italienske medier snakker stadigvæk om, at vi sender Darmian til Juve og får Sandro retur for en pris på £30-40 mio.

Kan vi få to nye, aggressive og specialiserede backs, så er jeg allerede lidt glad.

Kan vi så få en kontrollerende midtbanespiller, så er vi tæt på at være mål. Det bliver dog væsentligt sværere, tror jeg. De hænger ikke på træerne.
Skrevet af Toon Toon!
Jeg er glad for jeres sympati for Newcastle - dejligt der stadig er nogle som kan huske, det gode offensive, Keeganske spil :)

Joo, det er måske rigtigt, at det primært er de mindre hold, der har svært ved at finde deres DNA-spillestil frem. Men altså, Liverpool kæmpede vel med det i mange år, før det lykkedes? Barcelona har ændret lidt udtryk nu med Valverde...Zidane har sit eget udtryk med Real Madrid...

Jeres spillestil, og den forstår jeg godt I vil stræbe efter at finde frem igen for Mourinho-stilen er ikke jer, den er ikke så nemt at få tilbage, da den så tydeligt hang sammen med Ferguson. Men der findes naturligvis trænere, der har de samme tanker. Men har de så den nødvendige erfaring og personlighed, der skal til for at lykkes i Man United? Kender de Premier League? Begge dele er vigtige.

I min verden er der ét oplagt bud: Pochettino.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af fedefynboen
Toon Toon

"Jeres spillestil, og den forstår jeg godt I vil stræbe efter at finde frem igen for Mourinho-stilen er ikke jer, den er ikke så nemt at få tilbage, da den så tydeligt hang sammen med Ferguson."

Her er jeg så ikke enig. Faktisk mener jeg at Fergie satte en ære i at fortsætte den opportunistiske Red Devil tilgang (måske ansattes han for specifikt at finde tilbage til den) og først fraveg den på udebane omkring årtusindsindskiftet, pga. manglende succes i Europa.
Bortset fra en periode umiddelbart før Fergie, har United altid haft det udtryk (så længe jeg mindes), også selv om det medførte en tur i 2. division.

Tror Fergies kærlighed til stilen har at gøre med den særlige forbindelse United altid den gang havde til skotsk fodbold. For mange skotske fodboldspillere dengang har en kontrakt med United givet været den ultimative blåstempling.
Formentlig drømte Fergie om det samme.
Spillestilen har også altid ligget ganske tæt på den, som især det skotske landshold søgte at praktisere, men uden held grundet utilstrækkeligt talent.

Tænker at Toon Army´s opportunistiske stil har de helt samme rødder.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

France Football må betragtes som et seriøst medie, så der er vel noget om den sag.
Men er han en offensivt indstillet back?

"Kan vi så få en kontrollerende midtbanespiller, så er vi tæt på at være mål. Det bliver dog væsentligt sværere, tror jeg. De hænger ikke på træerne."

Hvad er en "kontrollerende midtbanespiller"?
Er det én, som har kontrol og overblik og som evner at fremadrette spillet hurtigt og samtidigt fornemme kampens puls.
Eller er det én, som sikrer bagtil og primært har det i tankerne.
Det sidste har vi jo, efter min mening, i al fald et par sæsoner endnu
Skrevet af trannel
"Fynbo - jeg er som vanligt enig med dig. Jeg tror dog ikke, du skal være så bekymret for den gruppering, der stædigt holder fast i, at United blev nr to. De fleste af dem, vil - uanset hvor ækelt, rædsomt og hovedløst Uniteds spil er - ikke blive skuffet og frustreret. Måske de bare evner at se bort fra det? Måske de ikke bekymrer sig om historien, æstetik og den ellers så fantastiske følelse man i sin kunne have, når United gik på banen. Den der følelse af: Her kommer de røde djævle, der spiller deres eget spil, ikke er bange for nogen (heller ikke Sevilla), og som blæser til aggressivt og opportunistisk angreb så snart dommerens fløjte lyder."

Hvem er egentlig i den gruppering? Jeg tror virkelig du skal prøve at ændre din verdensopfattelse en smule. Det ses også tydeligt i politik-tråden. Du har et ekstremt behov for at skabe grupper, et generelt kendetegn hos dem med facistoide tendenser, hvor det handler om at skabe en inde- og en udegruppe. Derfor finder du små forskelle og blæser dem op til at udgøre noget stort, så du kan skabe grupper der kan være i konflikt med hinanden og knytte stærkere bånd til din egen gruppe.

Det mest ekstreme synspunkt du kan finde i modsætning til dig der mener alt er lort, er dem der mener, at der har været tale om fremskridt under Mourinho, men at som sæsonen skred frem blev det tydeligt at disse fremskridt på ingen måde er nok, og stort set alle er skuffede og frustrerede over afslutningen på sæsonen. Prøv at lade være med at stigmatisere folk der er uenig med dig og bygge stråmænd, men i stedet passe dine egne synspunkter. Det bliver debatten meget bedre af.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Fynboen
Han går gerne frem i overlap, ja. Jeg ville ikke kalde ham nogen stor tekniker, men han kan slå et godt indlæg, og når dét er på plads, så foretrækker jeg egentlig en dygtig atlet på backerne.

"Er det én, som har kontrol og overblik og som evner at fremadrette spillet hurtigt og samtidigt fornemme kampens puls."
Præcis.
Skrevet af fedefynboen
trannel

Egentlig er dit angreb ikke værdigt et svar.
"Det ses også tydeligt i politik-tråden. Du har et ekstremt behov for at skabe grupper, et generelt kendetegn hos dem med facistoide tendenser, hvor det handler om at skabe en inde- og en udegruppe"

Finder det dog hysterisk morsomt, at du anklager mig for at have fascistoide tendenser og derefter leverer beviset, ved at hævde en aldeles hjemmestrikket psycho-analyse.
Som intet hold har i virkeligheden, vel at mærke.
Du bygger det velsagtens på mit personlige spørgsmål til Pink. Og ja, den analyse er ikke nogens tid værd. Bedre held næste gang, du dykker ind psycho-analysens verden.

At du synes forskellene er små, det skal du være velkommen til, men det må stå for egen regning.

Og så må jeg nok også korrigere din verdensopfattelse en smule. Fascistoide tendenser! Hmmm!
Mig bekendt er fascismen den eneste "rene" opfattelse og alt andet er landsforræderi. Hvad nok passer mere på dit eget behov for at ensrette debat og holdninger og hvor kritik hører til i kategorien for "umanchester united´sk" virksomhed.
Almindeligvis siges det at når man peger en finger af andre, så er der fire der peger mod én selv. Måske du skulle have det in mente.

Slutteligt spørger du: Hvem er i den gruppe?
Til det kun et svar. Jeg tilhører kun én gruppe. Manchester United fans.
Derudover betragter jeg mig selv som en fri fugl, der mener og siger hvad jeg gør.
Har du behov for at gruppere mig med nogen, ja så er vi nok tilbage i det med det fascistoide.
Herudover vrimler det efterhånden med folk, der ikke synes om tingenes tilstand. Tænker mange af dem helst vil være din ensretning og dine perfide forsøg på psycho-analyse foruden

Med andre ord. Bedre held næste gang
Skrevet af fedefynboen
Tak LaPioche

Har han fart i støvlerne og kender han sit defensive ansvar, lyder det unægteligt som en Mourinho kunne se sig varm på
Og kan han ramme bare nogenlunde inden for skiven på indlæggene, så er jeg overbevist om at Lukaku klapper i sine små (store) hænder.

Kombineres det med at en central spiller bagude evner den fremadrettede, centrale aflevering, som skaber pladsen derude på flanken. Ja, så er der bestemt muligheder i det.
Man kunne ligefrem tale om et spillemæssigt koncept. Og er det tilfældet i begge sider, så det kan afveksles. Så begynder det sgu at ligne noget.

Det glæder vi os (undskyld trannel - jeg mig) til :)
Skrevet af trannel
"Egentlig er dit angreb ikke værdigt et svar."

Det var ikke et angreb, men en konstatering. Jeg forstår ikke Pinks behov for konstant at spejle sig i en modgruppe som antitesen til denne.

Jeg anklager ikke dig for facistoide tendenser.

"At du synes forskellene er små, det skal du være velkommen til, men det må stå for egen regning."

Men, forskellene er små. Der er ingen der forguder Mourinho eller Uniteds sæson, som ellers er det billede Pink vil male. Der hersker en generel træthed af Mourinho. Nogen mener det bør resultere i en fyring, nogen mener han lige akkurat har en sæson mere til at forbedre det. Ingen er tilfreds med status quo udover måske en absurd lille minoritet. Samme minoriteter kunne jo findes under Fergies tid, hvor nogen sågar mente han skulle fyres.

"Herudover vrimler det efterhånden med folk, der ikke synes om tingenes tilstand."

Ja. 95% af United fans er mit bud. Inklusiv alle her i tråden, måske pånær Pete2. Hvorfor så behovet for at italesætte denne lille minoritet hele tiden? Det er ekstremt facistoidt. Det er ikke en anklage eller angreb. Bare en konstatering.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det mest ekstreme synspunkt du kan finde i modsætning til dig der mener alt er lort, er dem der mener, at der har været tale om fremskridt under Mourinho, men at som sæsonen skred frem blev det tydeligt at disse fremskridt på ingen måde er nok, og stort set alle er skuffede og frustrerede over afslutningen på sæsonen. Prøv at lade være med at stigmatisere folk der er uenig med dig og bygge stråmænd, men i stedet passe dine egne synspunkter. Det bliver debatten meget bedre af.

Der er dog også nogle enkelte (ikke mange, vil jeg medgive), som har det som Pete2, som bare synes alt er fantastisk, og at vi med et par gode indkøb vil kunne vinde alt vi er med i i næste sæson.
Jeg tror efterhånden (næsten) alle er enige om, at spillestilen er ufatteligt kedelig i 90% af kampene.
Nogle mener så, at det må vi leve med i noget tid, mens andre (inkl. mig selv) tror at Mourinho vil implodere og miste sædet i den kommende sæson, hvorfor tiden til et skifte er nu, da vi ellers bare vil miste endnu en sæson vi kunne bruge til at starte med at bygge noget op i.
Hver dag vi skal trækkes med den forkerte træner, er en dag længere fra målet om at vi igen kommer til at lege med hvor det er sjovt (og som regel underholdende).
Skrevet af fedefynboen
trannel

Lige en gang til.
Jeg har ikke hverken ønske eller behov for at stigmatisere nogen og uden at kende Pink, så tror jeg det samme gælder ham.

Foskellene mellem synspunkterne i tråden, som du siger, er muligvis små. Så langt så godt. Men forskellen i mellem det udtryk United har for nuværende og det JEG synes, der bør være fremherskende, de er sandt for dyden ikke små.
Faktisk er de eksistentielle, hvis du spørger mig.
Og derfor er jeg fortsat vedholdende i min kritik

Endvidere kan man vel også hævde, at mange i tråden har flyttet sig ganske betragteligt det seneste års tid.
Næppe pga. af ut. eller Pink for den sags skyld. Men fordi frustration har afløst optimisme.
Der har nogle af os været i al for lang tid. Glæde og forhåbninger er afløst af resignation og håbløshed.
Det er svært ikke at reagere på.

Tiden er dog forpasset til at reaktion giver mening. Aktion er hvad er påkrævet.
Men bagstræberiske kræfter synes indtil videre at være stærkest.
Spørgsmålet er dog, tror jeg, hvor længe endnu?
Skrevet af KasperK
@The Crazy Gang.
Meget enig. Jeg kan også godt se Mourinho implodere i løbet af næste sæson. Jeg tror dog ikke, at det vil betyde et trænerskifte midt i sæsonen.
Hvis der derimod ikke kommer trofæer i kabinettet i næste sæson, så vil det være tæt på umuligt at beholde ham.

Min frygt er, at han i sin iver efter at finde frem til en ægte Mourinho trup kommer til at ofre spillere, der indeholder mere teknik og flair end fight.
Her er Martial og Shaw gode bud, men hvis sidste halvdel af sæsonen skal være pejlemærke, så vil jeg også være urolig, hvis mit navn var Rashford. Jeg er ikke bange for at vi sælger ham, men nervøs for, om hans udvikling går i stå. (Ved godt at han spillede (for) meget i første halvdel af sæsonen.

Mourinho har før ofret spillere som De Bruyne, Salah og Robben på samme alter.
Og taget fejl af typer som Bonucci (solgt til Genoa fra Inter).
Han lader ikke til at være god til at give selvtillid til andre end hans 11 foretrukne startere - og det bekymrer mig.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror dog Robben blev "ofret" fordi han har glasben, og derfor slet ikke havde den rytme, som han har haft i Bayern - Real solgte ham jo også.

Men Lukaku kunne komme med på den liste over spillere, som Mourinho vejede og fandt for lette - han ville gerne holde på Lukaku (ligesom klubben efter sigende gerne vil holde på Martial nu), men Lukaku ville selv væk, da han mente han fik for lidt spilletid til at kunne udvikle sig, som han gerne ville (som man kan frygte med Martial nu)
Skrevet af Slettet(100838201910)
MEN´s Samuel Luckhurst skriver, at klubben håber at kunne præsentere Fred i begyndelsen af næste måned. Det lyder som et dejligt vagt tidsinterval.

Sidste år havde han fat i den lange ende mht. Matic.
annonce
0