Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Ja, Levi er givet fuldt på speget, som Glazers er røgede.

Var lige ved at sige. Gudskelov. Så kan United måske i stedet lede efter en mere fremtidsorienteret spiller.
75 mil er ganske enkelt uhyrligt for en "gammel" spiller, men vel også tegn på at Levi mener at have "læst" Uniteds interesse som panisk
Skrevet af Slettet(262004201905)
Spurs vil have 75 mio. pund for Alderweireld. Der koster 22 mio. via en klausul næste sommer. Hell no

Hvis det passer, kender man Levy igen.
Så må deres pris for Martial vel være ca. £200m, hvis de vil have ham.

Det er lige før jeg synes at £22m er for meget for Alderwiereld - med hans alder og skadeshistorik in mente.
Skrevet af fedefynboen
Mugge

Faren ved at vi "oldnordiske" fans argumenterer som vi gør er jo, at vi opfattes som håbløse romantikere af de som ikke var med den gang.
Ud fra det "Pia Kjærsgårdske" ræsonnement om at alting var bedre i gamle dage, risikerer vi at blive puttet i samme pulje.

Det er svært at overføre den forståelse vi har til nutidens fans, uden at løbe ind i det. Dog på ingen måde en grund til at lade være, for der er helt sikkert både noget om snakken og værdi gået tabt.

Du nævner stilheden på drømmenes teater og jeg er helt enig. Det er grotesk og meget beklageligt at sæderne fyldes med turister, forretningsforbindelser og andre med tvivlsomme fantilgange. Skal men se virkeligt United fanopbud, så må man til de billigere stadions.
Et fænomen som alle de gamle klubber er røget ind i og som også Liverpool givet vil på et tidspunkt.

Tidens tand vil nogen hævde. Men hvorfor fremskridt skal stave ligegyldighed og grådighed, det er der vel ingen naturlov der kræver.
Nej, som i alle andre områder af det politiske spektrum må holdninger til. Holdninger som til enhver tid kommer før grådighed og taburetkløe.
I firserne sagde Schlüter "holdninger er yt". Han havde ret og det faldt fuldt i tråd med citatet fra "Wall Street". "Greed is good, greed works"
Men han havde kun ret i at det var tidens mantra og har været det siden.
Hvad på ingen måde gør det mindre tåbeligt og absolut ikke en farbar vej.
Ufatteligt kortsigtet og ja, grådigt.

Mugge, det er sgu op ad bakke, for grådigheden har unægteligt godt fat.
Det er på tide en anden, mere farbar og fremtidsorienteret vej findes.
Men så længe rigdom måles i større bil, finere terrasse, bedre champagne og flere udlandsrejser, så er det stærke kræfter, der fastholder status quo.
Det er ikke kun Levi og Glazers, der er grådige. Det er vores "nye" religion.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu er United jo langt fra det dyreste stadion at købe biletter til. Vi ligger nogenlinde midt i feltet mht. dyreste billeter - både for de billigste der bliver solgt til stadion og for de dyreste.

Liverpool har rigtigt nok de billigst mulige billeter (ifølge den side jeg lige fandt om emnet), men deres dyreste er altså dyrere, end Uniteds ditto.

Link:
http://www.goal.com/en/news/premier-league-tickets-prices-cost/p3a46sx6u8kr14mmpp7kn5dwt
Skrevet af Slettet(100838201910)
Min smertegrænse for Alderweireld hedder £30 mio - evt. med bonusser der kan tage den op til £40 mio. Bonucci skiftede sidste år for mindre end det, og selvom han er et par år ældre, så er han vel også en bedre fodboldspiller. Jeg tror Spurs kommer til at gå betragteligt ned i deres vurdering, for de har ikke ret meget leverage her med tanke på den klausul, der træder i kraft næste sommer og en spiller, der ikke vil forlænge. De er selvfølgelig i deres gode ret til at kræve en høj pris, men for de penge kunne vi signe næsten hvilken som helst midterforsvarer i verden, og selvom Alderweireld er god, så er det bekymrende, at han nu har haft to alvorlige baglårsskader og i øvrigt ikke har 10 år i sig endnu. Til den pris kan vi gøre bedre.

For min skyld kan vi også bare holde os til Lindelöf og Bailly og så bruge pengene på to stærke backs. På papiret ligner det et ideelt makkerpar (dog med en svaghed overfor hovedstødsstærke spillere), men vi må af uransagelige årsager ikke se dem spille sammen.
Skrevet af fedefynboen
Vil gerne have lov at anfægte at de årsager er uransagelige LaPioche

For mig at se vil det være et udtryk for anderledes fokus og dermed et sats.
Det der med at satse ligger vist ikke til fallerede, portugisiske buschauffører, hvad gør den kalkule ganske gennemsigtig.

Men ja, herudover er jeg ganske enig. De to har både fremtiden foran sig og muligheden for at skabe et makkerskab, der tilgodeser mere end blot betonforsvar.
Med andre ord, pengene kunne bruges anderledes fornuftigt andetsteds.

Kommer det til at ske? Næppe, så længe status quo fastholdes.

Crazy:

Du har undersøgt billetpriserne og jeg har ingen grund til at betvivle det. Slet ikke.
Men det ændrer vel ikke en millimeter på analysen om hvem det er, der befolker de sæder. Hvad enten det er United, Arsenal, City eller Tottenham vi taler om.
Gør det?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nej, men det er jo ikke alene på grund af, at priserne er steget, at der er mange fans, der ikke nødvendigvis er dem der skaber stemning.
Når vi en gang imellem kommer på et stadion i udlandet, bidrager vi vel heller ikke meget mere til stemningen, end at klappe (i hvert fald for mit eget vedkommende).

Efter sigende skulle Alderwierelds pris være så høj, fordi Liverpool gav så meget for van Dijk.
Men igen - en 4 år ældre spiller, som har været utroligt meget skadet de sidste par år.
Så ville jeg også hellere se Matthijs de Ligt, som jeg ikke rigtigt kender, men som alle taler om kan blive blandt verdens bedste forsvarsspillere, og som Barcelona, Tottenham, City og Bayern jagter.
Han er selvfølgelig ikke den færdige vare, men med lidt held kunne han blive vores nye Ferdinand med tiden - problemet kan så bare være, at hverken Woodward eller Mourinho lader til at bekymre sig ret meget om "med tiden", hvis det ikke betyder succes her og nu.
Men jeg tænker, at de Ligt koster noget mindre, end Alderwiereld (og van Dijk) lige nu, mens hans pris om et par år jo sagtens kunne være over £100m med udviklingen i priser, og hvis han udvikler sig, som mange forventer.
Skrevet af KasperK
Vi har ikke brug for alderweireld. Udvikl Lindelöf istedet. Vi har fin kvalitet i midterforsvaret .

Hvis vores første køb bliver en midterforsvarer, så taber jeg kasketten. Det vil være et helt vildt signal at sende til tilhængerne. Og så er jeg ligeglad med at han er en fin spiller.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis første indkøb var de Ligt foran resten af de koppel af topklubber der jagter ham, ville jeg ikke ærgre mig. Men ellers ville jeg langt hellere se 1-2 backs og en central midt og en højre kant.

Og allerhelst... men skulle det ske, ville det være sket nu, lige efter FA Cup finalen, som for 2 år siden.
Så vi må væbne os med tålmodighed, og håbe, at de spillere han henter er nogle der kan bruges af andre, og at han ikke skræmmer vores største talenter væk inden.
Skrevet af fedefynboen
Glimrende argument KasperK

Også jeg finder det aldeles hovedløst og bagstræberisk at satse på en midterforsvarer, som tingene er.
Men lur mig om ikke det er, hvad kommer til at ske alligevel.
Skrevet af Slettet(100838201910)
De Ligt ligner virkelig en stjerne i svøb. Men jeg synes det ville være et underligt køb med tanke på, at vi hentede Lindelöf sidste år. De minder meget om hinanden, selvom De Ligts potentiale nok er større.

Jeg forestiller mig vores første signing bliver Fred. Det er noget med, at Brasilien har en træningslejr i England, og der har man aftalt, at han lige kan svinge forbi Manchester og få lavet lægetjekket. Jeg er blevet lidt mere lun på ham efter at have set nogle scouting-videoer på YouTube (det skal man altid passe på med at hænge sin hat på, I know). Han ligner lidt en Kanté-type, som dog erobrer færre bolde, men til gengæld ser noget bedre ud fremad i banen. Ikke den playmaker, jeg ønskede mig, men ligner en klar opgradering af Herrera i det offensive spil.
Skrevet af CrimsonFiend
Jeg ville nu ikke være så ked af en midterforsvarer hvis det betyder jeg slipper for at skulle sætte min lid til Rojo eller at glasben 1 og 2 forbliver relativt skadesfrie. Og en stærk bagkæde er naturligvis ikke i modsætning til offensiv fodbold - tværtimod.

Dermed ikke sagt at det lige behøver at være Alderweireld - hvad blev der af Umtitis frikøbsklausul? Til gengæld tror jeg De Ligt er for rå til United i deres nuværende forfatning. Husk i øvrigt at det var ham og Sanchez vi kørte over i EL finalen.

In other news rapporterer The Guardian at vi skulle hente Casey Stone ind som træner til det nye kvindehold. Hun er tidligere engelsk landsholdskaptajn og assistant for Neville og ville være lidt af et scoop.
Skrevet af KasperK
Enig Pioche!
Så dog også gerne Milinkovic - ved det er ønsketænkning, men vi kan godt bruge to mere til kernen af holdet.
Talisca dukker også op igen og igen.
Jeg har kun kendskab til ham fra Youtube, så det er umuligt at afgøre, om han kan overføre det til PL. Men spændende type, der vender meget på sin førsteberøring og har både målnæse og blik for medspillerne. I det hele taget en kreatør-type, som vi mangler.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Talisca må jeg indrømme, at jeg har det lidt sværere med. Har svært ved at se, hvor han skulle spille, idet han uden undtagelser har været 10´er i Besiktas, og jeg forestiller mig, at vi vil bevæge os over mod en 3-mands midtbane i næste sæson. Milinkovic-Savic har også lidt det problem, at jeg ikke ser ham passe ind i konceptet så længe vi også har Pogba. De minder ret meget om hinanden, som jeg ser det. Han er så vild en spiller, at jeg har svært ved ikke at være lidt begejstret, hvis vi henter ham. Men jeg er bange for, at han ikke er den rigtige spiller ift. vores mangler og behov.

Flere og flere journalister melder om avancerede forhandlinger mellem United og Shaktar om Fred. Det er endnu ikke de dødsikre folk som Simon Stone, der skriver det, men vi nærmer os med flere Sky-journalister og som sagt Luckhurst fra MEN. Ved sidste signing så vi Alexis, der spillede på klaver og smilede ud til et tomt stadion. Forestiller mig denne gang, at vi ser Fred the Red løfte hovedet at sit kostume for så at afsløre ansigtet af ... Fred.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Og så havde jeg slet ikke bemærket, at MEN og Luckhurst lige sniger denne bemærkning ind helt henkastet:

United admire Pellegrini, 21, as an option to energise their midfield but believe Lazio midfielder Sergej Milinkovic-Savic is too expensive. The 23-year-old Serbia international is contracted to Lazio until 2022 and the Italian club value Milinkovic-Savic at over €100million.
Det giver god mening. Det er meget at betale €100 mio. for en spiller, der ikke passer ind som fod i hose.

Nu hvor Milans finansielle problemer er kommet for en dag, så kan det også være, at Fellaini ender med at takke ja til vores tilbud, og så køber vi nok kun én midtbanespiller.

Jeg ville egentlig også være ok tilfreds med en midtbane bestående af Fred, Matic og Pogba. Det kunne være bedre, men det kunne også være værre. Det kunne om ikke andet være med til at løse vores problem med, at Alexis og Pogba løber i vejen for hinanden. Fred er venstrebenet og jeg vil formode, at det skubber Pogba over i højre side af banen. Fred er derimod ikke lige så tilbøjelig til at søge frem, så det vil give Alexis plads til at trække ind og forhåbentligt får vi en venstre back, der kommer frem i overlap, f.eks. Sandro. Illustreret: http://lineupbuilder.com/?sk=gx2p5
Jeg tænker i hvert fald, det ville give en bedre dynamik i stedet for at Pogba ikke kan søge frem fordi Alexis er trukket ind fra sin kant og vores højreside er total slap.
Skrevet af Don_Millionaire
Dem der mener at vi ikke skal købe en ny centerforsvarer; Synes I virkelig at de nuværende har kvalitet nok til at bringe hos helt til tops spillemæssigt?

Jeg ser gerne at vi henter Aldeweireld da han slet og ret bare er en bedre forsvarsspiller end dem vi har. At vi så ikke skal betale voldsom overpris for ham kan vi da hurtigt blive enige om.

For min skyld kan vi også bare holde os til Lindelöf og Bailly og så bruge pengene på to stærke backs. På papiret ligner det et ideelt makkerpar (dog med en svaghed overfor hovedstødsstærke spillere), men vi må af uransagelige årsager ikke se dem spille sammen.


Det er ret simpelt som jeg ser det. Mourinho stoler ikke nok på dem til at han vil spille dem sammen. Den ene fordi han ikke har vist kvalitet nok, og den anden fordi han i tide og utide ryger ud med den ene skade efter den anden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nå, nu kom Di Marzio søreme også på banen: https://gianlucadimarzio.com/it/calciomercato-manchester-united-preso-fred-dallo-shakhtar-piace-mandzukic

Vi er enige med Shaktar om en pris på €50 mio.

Han siger også, at Milinkovic-Savic ikke er et tema til en pris på €100 mio.

Darmian nærmer sig Juve (igen, igen, igen).

Mourinho vil have en angriber med nogle af de samme kvaliteter som Mandzukic. Det kunne være Mandzukic, men også Arnautovic bliver overvejet.

Så fik jeg også lige støvet mig italienske af (løgn, jeg tog den på Google Translate).
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er ret simpelt som jeg ser det. Mourinho stoler ikke nok på dem til at han vil spille dem sammen. Den ene fordi han ikke har vist kvalitet nok, og den anden fordi han i tide og utide ryger ud med den ene skade efter den anden.

Okay, jeg kan godt se, at jeg bliver busted lidt på min anvendelse af uransagelig. Jeg kan kun få øje på to forklaringer. Enten er Lindelöf simpelthen bare dårligere, end Mourinho/vores scouts havde forventet. Og det er selvfølgelig svært at forudsige, hvor god en forsvarsspiller vil være i Premier League, når han har imponeret for det med afstand bedste hold i Portugal.

Alternativt var han købt med den tanke, at vi skulle spille mere 3-5-2. For det er virkelig der, Lindelöf har set bedst ud og vi spillede det en hel del på vores pre-season tour. Den plan røg så måske i vasken, da vi ikke fik en wing-back (in casu, Perisic) og måtte nøjes med Ashley Young.

For jeg kan bare ikke forestille mig, at Mourinho har hentet Lindelöf ind for at lade ham være et køb til "den næste manager", ligesom Van Gaal sagde, at han gjorde med Martial. Den slags gider Mourinho da ikke vente på. Jeg synes flere af vores køb har været spillere, der også kan gøre en forskel i fremtiden og måske endda blive bedre. Men det er alle spillere, der også forventedes at gøre en forskel fra første dag. Og det må han da næsten også have tænkt, at Lindelöf kunne gøre.
Skrevet af Don_Millionaire
Skal ikke gøre mig klog på planen med Lindelöf, men giver dig ret i at Mourinho med sikkerhed ikke har taget hensyn til en fremtidig managers spillertrup. Det er selvfølgelig skuffende at Lindelöf ikke har kunne levere på et acceptabelt niveau, men jeg er nu mere skuffet over at Bailly ser ud til at blive kørt ud på et sidespor (køber ikke forklaringen med at Mourinho ville tilgodese VM aktuelle spillere). Hvis Bailly ender i samme situation som Martial så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Han har simpelthen for meget upside til at han ikke skal kunne blive verdensklasse.

Skrevet af Inuk.
Nej da - et landshold kan altid floppe til en slutrunde. Især når nationen forventer en VM titel. Mange af de bærende kræfter er oppe i årene, og det er ikke sikkert de har dét de havde tidligere.

Jeg husker nu ikke storklubberne stod i kø for at signe Del Bosque efter Spanien, som var forsvarende mestre ved sidste vm, røg ud af gruppespillet med et brag, det kan være jeg har misset noget her.

I øvrigt håber jeg virkelig ikke vi henter De Ligt. I EL finalen sidste år var der mere Anton Ferdinand end Rio over ham. Selv om De Ligt fik alle muligheder for at vise sin tekniske kunnen viste han store begrænsninger i spillet med bolden da han var den eneste Ajaxspiller der ikke var mandsopdækket i kampen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0