Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rojo rygtes til Wolves. Ville bestemt ikke gøre mig noget, hvis vi kan få nogle af deres PL-millioner for ham.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Nej, lad dem endelig købe Rojo, så vi er fri for hans hjerneblødninger, og underlige skader.

Matty Willock er udlånt, til St Mirren i Skotland, for resten af sæsonen.

Leicester vil nu have £80 mil, for Maguire. Spurs vil have minimum £50 mil, for 29-årige Alderweireld, der næste sommer koster £25mil.
Vanvittige priser.
MUFC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Telegraph skriver 25 mio. pund, er det tilbud, der er på bordet fra Wolves. Det ville være et fint salg. Det ville også være et glimrende køb for Wolves. Egentlig er Rojo jo nok for god til at spille for en oprykker og havde han ikke været lavet af glas, ville han nok også have kostet et par hundrede millioner ekstra.

Det lyder som om der skal Van Dijk penge til at købe Maguire. Telegraph igen nævner 70 mio. pund. Det er simpelthen for dyrt, synes jeg, men hvis det lykkes at skibbe Rojo afsted for gode penge, skal det nok ende med, at vi smider et tosset beløb i Leicesters retning.
Skrevet af Slettet(321401193008)
"Van Dijk penge" lol.
70-80mil£ er alt for meget for Maguire. Hvis han koster dèt, koster Rojo 35-40mil£.
Men ja, det virker nærmest uundgåeligt, at Mourinho laver en hjerneblødning. Eller to..

Hvor meget koster Pavard, og er han mulig? Eller er han daffet til München?
MUFC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ser ikke Pavard løse vores forsvarsproblemer. Vi prøvede sidste år med et ungt forsvarstalent, der aldrig havde sat sin fod i den engelske liga før. Det var op af bakke for Lindelöf, selvom jeg er mere positivt stemt overfor ham end de fleste. At smide endnu en mælketand ind i forsvaret kommer ikke til at give os den lederskikkelse i bagerste geled, som der er brug for.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg gad godt at se os gå efter De Ligt.

Jeg ved godt, at han ikke bliver købt til at spille her og nu. Men personligt hadede jeg, da Leeds købte en purung Ferdinand, som dengang var et af de største forsvarstalenter i verden. Vi kunne heldigvis hente ham for ca. £10 mio. mere et par år efter, fordi Leeds var i problemer. Men jeg forstod dengang ikke, hvorfor Fergie ikke gik efter ham i første omgang.
Hvis De Ligt er så stort et talent, bør vi da slå til nu, og ikke forgæves prøve at købe ham fra den storklub der render med ham, når han er udviklet lidt mere.

Det ville i hvert fald være bedre, end at betale £50m+ for enten Maguire eller Alderweireld.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Spurs betalte Ajax £42 mio. for Davinson Sanchez sidste år. Jeg har svært ved at forestille mig, at man skulle kunne få fat på De Ligt for mindre end £50 mio. De ved godt, at de står med et kæmpetalent.

Men jeg synes heller ikke, han er, hvad vi har brug for. Så synes jeg egentlig Maguire passer bedre til det behov vi har med de spillere, der allerede er i truppen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men jeg synes heller ikke, han er, hvad vi har brug for. Så synes jeg egentlig Maguire passer bedre til det behov vi har med de spillere, der allerede er i truppen.

Hvis De Ligt er et af de største forsvarstalenter i verden, og han er tilgængelig, ville jeg vælge ham til £50m over Maguire til £70m+ any day of the week, and twice on sundays.

Jeg synes egentligt, at Maguire gjorde en god figur ved VM - god på bolden, omend han så lidt klodset ud, når han tog et rush op ad banen, god på låget, og god på dødbolde. Men til den pris?? - han er jo ikke i verdenseliten.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Ifølge Transfermarkt, går de Ligt for 40mil£. Også er Edwin Van der Sar vist ansvarlig for transfers derovre?

Byt Maguire med Smalling og 40mil£. (så har de erstatningen klar)
Sælg Rojo til Wolves for 20mil£, og køb de Ligt for 40mil£

Så har vi brugt 60mil£, og har i mine øjne fået et langt mere interessant og komfortabelt forsvar.
MUFC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Du kan ikke bruge Transfermarkt til at bedømme, hvad en spiller bliver solgt for. Især ikke når køberen er verdens rigeste klub. Så vil sælgeren altid skrue prisen i vejret. Prisen bliver heller ikke mindre af, at Van Der Sar er sportsdirektør.

Hvis De Ligt er et af de største forsvarstalenter i verden, og han er tilgængelig, ville jeg vælge ham til £50m over Maguire til £70m+ any day of the week, and twice on sundays.

Det ville jeg også, hvis man skulle se helt isoleret på det. Men vedkommende vi køber, skal jo gerne kunne indgå i et makkerpar med en eller flere af vores andre forsvarsspillere. Lige nu har vi Bailly og Lindelöf, der begge har brug for en leder ved siden af sig. De Ligt ville falde i samme kategori hvis han skiftede til en topklub i Premier League. Så har vi pludselig købt 3 spillere på 3 år til den samme position - rookiepladsen i midterforsvaret - og 0 til den anden plads - lederpladsen.

Smalling og Jones skulle gerne have været ledere på nuværende tidspunkt, men er det desværre ikke. Hvis vi har et behov i midterforsvaret er det en leder ved siden af Bailly og Lindelöf. Maguire er selvfølgelig uprøvet på højeste niveau i en topklub, men han har i det mindste vist sig som en leder i Hull og Leicester.

Så ved jeg godt, at De Ligt har båret anførerbindet i Ajax. Men det er altså bare én ting at spille i Æresdivisionen, og noget helt andet at spille i Premier League.
Skrevet af Benniersej
@jijbcn

Prisen på De Ligt er nok nærmere £70-80 mio. end den er £40 mio. Selvom Van der Sar er ansvarlig for transfers, får I nok ikke De Ligt på tilbudspris.
Skrevet af trannel
"Telegraph skriver 25 mio. pund, er det tilbud, der er på bordet fra Wolves. Det ville være et fint salg. Det ville også være et glimrende køb for Wolves."

Hvis man ikke sælger til den pris er det jo lige så vanvittigt som det tilbud Barca eftersigende har fået afvist på Willian. Sælg for dælen. Den rolle Rojo havde/har kan Tuanzebe jo til fulde erstatte og gøre det bedre.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mr. Pink
"Så ved jeg godt, at De Ligt har båret anførerbindet i Ajax. Men det er altså bare én ting at spille i Æresdivisionen, og noget helt andet at spille i Premier League."

RvN, anyone?

Rojo til 25 mio pund er et must sell!!

Ville elske De ligt hos United. Vi har det fint med unge hollændere og han er ren af de allerbedste forsvarsspiller-talenter i verden
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Ja, men det koster at vinde Premier League. Bare spørg.. Hold nu op
Nu må vi bare acceptere, at som verdens største og rigeste klub, må vi punge mere ud.

Køb de rigtige spillere, og betal hvad de koster. Det bliver tjent, ind igen lynsnapt.
Få de bedst mulige priser ud af "skraldet" og lad os få ryddet op, for en gangs skyld.
MUFC
Skrevet af Inuk.
Maguire er selvfølgelig uprøvet på højeste niveau i en topklub, men han har i det mindste vist sig som en leder i Hull og Leicester.

Jeg tænker han må have en yderst professionel tilgang til livet som prof. fodboldspiller siden han har det med at blive kåret som årets spiller i sine klubber.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
RvN, anyone?

Ruud Van Nistelrooy skiftede trods alt ikke som 18-årig. Derudover er niveauet af den hollandske liga markant lavere i dag end i 90´erne/00´erne. Endelig siger jeg ikke, at De Ligt ville floppe i PL. Blot at jeg ikke tror, han ville være den samme lederskikkelse fra første fløjt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er Lindelöf ikke købt som lederen til forsvaret?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jo, det tror jeg da. Men der er ikke ret meget der tyder på, at han har været i stand til at løfte den rolle endnu. Fx bliver han konsekvent parret med Smalling. Han er også helt anderledes sikker i sine indgreb, når Granqvist kunne holde snor i ham på landsholdet. Forhåbentligt bliver han lederen indenfor en overskuelig fremtid, men han er det altså ikke endnu. Granqvists afsked på det svenske landshold kan måske være med til at fremskynde processen. Om ikke andet må man forvente, at Lindelof skal dirigere det svenske forsvar fremover.
Skrevet af Muggedreng2
For mig er det ikke afgørende hvilken liga spillerne kommer fra. Det er jo ren galimatias at alle "skal" have afprøvet sig selv i mindt 8 år i PL league eller hvad nu før det kan vurderes som store nok talenter til at trække vores trøje over hovedet.

Tag f. eks Pavard som flere skriver ikke er prøvet på højeste niveau A HVAFFOR NOGET ?...Pavard har været fast mand på det hold der er VERDENSMESTRE....han scorede i øvrigt vms bedste mål og kan spille både i centerforsvaret samt på højrebacken. Du får sku da ikke bedre spillere på den position.

Ham tog jeg anydays of week og twice on sundays..det virker da som en mega nobrainer
Skrevet af trannel
Havde du overhovedet hørt om Pavard inden VM?

En generel betragtning. Så forstår jeg ikke man kører sig op til spillere der præstere ved et VM. Det her er et godt eksempel. Frankrig blev svinet til af de fleste over at være kedelige og skidt spillene. Nu er det så et kvalitetsstempel for deres højreback, at han var med til at vinde VM. Maguire et andet. Gør intet ekstraordinært til slutrunden. Scorer mod et par B-nationer og straks fordobles hans værdi. Helt absurd.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0